Dodaj do ulubionych

Kochane- PORADZCIE PROSZĘ!

11.05.07, 12:48
Właśnie zastanawiam sie na zakupem na Allegro butów sportowych. Mam upatrzone
2 modele i nie mogę sie zdecydować. Poniżej wklejam linki do obydwu opcji,
jeśli możecie to wypowiedzcie się które byście wybrały:)
Z góry dzięki za uwagi, pozdrawiam Kasia:)

A oto buty nr 1:
www.allegro.pl/show_item.php?item=190432198
oto buty nr 2:
www.allegro.pl/item191868007_tommy_hilfiger_w_40_footwear_pink_skora_nat_.html
Obserwuj wątek
    • mama_marunia Re: Kochane- PORADZCIE PROSZĘ! 11.05.07, 12:51
      Jeśli chodzi o mnie, to wybrałabym Nr 1. Pumy jakoś bardziej do mnie
      przemawiają, a i kolorystycznie wydają mi się lepsze....
      • kawa_mielona Re: Kochane- PORADZCIE PROSZĘ! 11.05.07, 13:03
        Dzięki Mamo-marunia, 1 punkt dla Pumy:) Pumy mają kolor faktycznie bardziej
        uniwersalny ale ja mam słabość do marki Tommy :) No ale głosujcie, głosujcie bo
        ja jestem bardzo niezdecydowana ...
        • keepersmaid Re: Kochane- PORADZCIE PROSZĘ! 11.05.07, 13:20
          Gdyby Tommy nie byly rozowe... ale sa.
          Wybiez te, ktore bardziej ci pasuja do ubran, bo takie buty nie sa do sportu
          tylko do casual-sportowego chodzenia.
          Ja bym wziela Pumy - ale to dlatego, ze nie trawie rozu w zadnej postaci, no i
          Pumy akurat mam sprawdzone i sa OK (chociaz i tak do mojej nogi najlepiej
          pasuja modele stopy Adidasa).
    • ari Re: Kochane- PORADZCIE PROSZĘ! 11.05.07, 14:45
      3:0 dla Pumy. Te różowe wyglądają jak juniorki ;-)

Poza tym sam mam brązowe Pumy, gram w nich w piłę i są nie do zdarcia.

A na marginesie to dobrze się kupuje takie rzeczy na allegro? ja jakoś nie mam
      przekonania do zakupu tego typu rzeczy , zwłaszcza że niestety spotyka się na
      Allegro podróby..
      • doma791 Re: Kochane- PORADZCIE PROSZĘ! 11.05.07, 15:38
        Kasiu jedne i drugie fajne,tylko te tommy to troszkę za jasne jak dla mnie.Po
        paru ubraniach maiałabyś juz je ufajdane.no i róż...nie do wszystkiego pasuje((
        A te pumy bardziej praktyczne chyba.
        Sama chodzę w pumaskach zielono zółtych(ale mam kupę ciuchów zielonych) tylko
        ze są z zamszu więc czesto je musze prac,co niestety nie działa korzystnie na
        kolor.
        Tak więc chyba 4:0 dla pumy:))
        • kawa_mielona Re: Kochane- PORADZCIE PROSZĘ! 11.05.07, 16:18
          Kupiłam PUMY:)
          Dzięki Wam wszystkim za Wasze opinie, kolezanki w pracy w większości też
          glosowały za Pumami, mężowi też bardziej podobają się PUMY (choć akurat On
          wypowiadał sie post factum).
          Powiem szczerze, że pierwszy raz kupowałam buty bez mierzenia. Zobaczymy jak
          będzie. Od sprzedawcy u którego kupiłam, kupowały już moje kolezanki stąd też
          nie mam obaw o to, że gość przyśle mi podróbki. Obiecuję zdać Wam relację jak
          tylko dostanę butki.
          Pozdrawiam serdecznie:O)
          • keepersmaid Re: Kochane- PORADZCIE PROSZĘ! 11.05.07, 19:14
            Nie ma za co :-)
            Takie doradzanie to troche jakby sie samemu kupowalo, a darmo zabawa... :-)
          • frezja07 Re: Kochane- PORADZCIE PROSZĘ! 29.05.07, 13:36
            Napisz jak się sprawują pumy?
            • kawa_mielona Re: Kochane- PORADZCIE PROSZĘ! 29.05.07, 14:03
              Ohhh...wybaczcie, że nie zrelacjonowałam Wam swojego zakupu...
              otóż pumki sprawują się idealnie, są bardzo ładne, wygodne, słowem takie jakich
              mi było trzeba :) Ogólnie cała transakcja allegro przebiegła szybko i
              bezkolizyjnie, polecam tego sprzedawcę wszystkim zainteresowanym...no i dzięki
              za rady:)
              • kawa_mielona Śliczna torba - co sądzicie?? 29.06.07, 14:28
                Dziewczynki, jako nałogowa zakupoholiczka tym razem przyczaiłam się na torbę.
                Podoba mi się bardzo, bardzo i jestem ciekawa co Wy o niej sądzicie...

www.allegro.pl/item207765735_atmosphere_duza_torba_brazowa_turkusowa_kwiaty.html
                • mama_marunia Re: Śliczna torba - co sądzicie?? 29.06.07, 15:17
                  Kasiu,
                  W sumie całkiem fajna - jeśli lubisz duże i kolorowe i masz ją do czego nosić,
                  to nie ma się nad czym zastanwiać!
                  • kajkakajka1 Re: Śliczna torba - co sądzicie?? 29.06.07, 23:33
                    torba super, bardzo lubie takie duze torbiska, kolory tez ciekawe, niebrzydka
                    jest tez ta w kolorze brazowo-miodowym.ciekawe czy mozna ja nosic na ramieniu,
                    bo takie niezadługie sa te paski...
                    • kawa_mielona Re: Śliczna torba - co sądzicie?? 30.06.07, 09:04
                      Kajko, te torby są w kilku różnych kombinacjach kolorów/wzorów i z tego co
                      widzialam na innej stronie aukcji z taką samą torbą , modelka ma ją na
                      ramieniu. Kupiłam ją wreszcie. Już nie mogę się doczekać kiedy ją dostanę.
                      Zamierzam ją nosić głównie do dżinsów. Poniżej link do zdjęcia torby
                      przewieszonej przez ramię:

www.allegro.pl/item209574332_torba_z_atmosphere_londyn_retro_ostatnia_aukcja.html
                      • mama_marunia Re: Śliczna torba - co sądzicie?? 30.06.07, 13:32
                        Do dżinsów i innych luźnych strojów będzie świetna!
                        • kawa_mielona Re: Śliczna torba - co sądzicie?? 04.07.07, 12:52
                          Dziewczyny, dostałam torbę. Jest bardzo fajna, jestem zadowolona z tego
                          zakupu:)) Jest tak duża i pakowna, że wreszcie bedę mogła mieć przy sobie
                          wszystko czego mi potrzeba:))
    • tulcymea Re: Kochane- PORADZCIE PROSZĘ! 02.07.07, 13:14
      pewnie juz po fakcie. Obie pary są fajne. Zależy do czego. Z brązem PUMY może
      praktyczniejsze, bo sie nie brudzą, TH jednak mają coś słodkiego, kobiecego.
      Sama miałabym dylemat. A które w końcu wybrałaś???
    • tulcymea Re: Kochane- PORADZCIE PROSZĘ! 02.07.07, 13:14
      A-ha, PUMY. No fajnie.
      • kawa_mielona Re: Kochane- PORADZCIE PROSZĘ! 04.07.07, 12:53
        Tak, Tulcymeo kupiłam sobie te pumy, są bardzo fajne, wygodne, wyglądają na
        oryginalne, rozmiar dobry...ogólnie wszystko spoko:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka