zaskoczyl_mnie 26.06.07, 13:49 mam 1 pytanie a nie mam sily przebic sie przez ten mega-watek. czy jego imie zaczna sie na G a konczy na D? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akkknes Re: do akkness-wazne pytanie 26.06.07, 13:51 yyy to chyba do mnie? szkoda ze nie potrafisz nawet poprawnie przepisac mojego nicka... nie on nie mial na imie gerard :/ zaskoczyl_mnie napisała: > mam 1 pytanie a nie mam sily przebic sie przez ten mega-watek. czy jego imie > zaczna sie na G a konczy na D? Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: do akkness-wazne pytanie 26.06.07, 13:52 a na drugi raz nie musisz zasmiecac forum takim watkiem -> wystarczy mejl Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczyl_mnie Re: do akkness-wazne pytanie 26.06.07, 13:54 Taka pobudliwa jestes ze az strach :-) nie denerwuj sie tak. jak czlowiek drzy z emocji to zapomina o netykiecie. akkknes napisał: > a na drugi raz nie musisz zasmiecac forum takim watkiem -> wystarczy mejl Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczyl_mnie Re: do akkness-wazne pytanie 26.06.07, 13:53 no nie potrafie bo z nerwow reka mi sie trzesie...ale ulzylo mi...boshe wiecej Cie nie niepokoje akkknes napisał: > yyy to chyba do mnie? > szkoda ze nie potrafisz nawet poprawnie przepisac mojego nicka... > nie on nie mial na imie gerard :/ > > zaskoczyl_mnie napisała: > > > mam 1 pytanie a nie mam sily przebic sie przez ten mega-watek. czy jego i > mie > > zaczna sie na G a konczy na D? Odpowiedz Link Zgłoś