izabellaz1 04.07.07, 10:43 ...bo zaraz głowa osunie mi się na klawiaturę i odcisnę sobie klawisze na czole:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qw994 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 10:45 Kawusi się napij! :) I myśl o wyjeździe do Wrocławia :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 10:51 qw994 napisała: > Kawusi się napij! :) Zaraz sobie zrobię ale na mnie kawa nie działa:D > I myśl o wyjeździe do Wrocławia :)))) No myślę myślę cały czas ale dzisiaj nie pomaga:D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 10:53 izabellaz1 napisała: > > Zaraz sobie zrobię ale na mnie kawa nie działa:D Słusznie. Działaćna Ciebie powinien (prawie) wyłącznie mąż :P > > > I myśl o wyjeździe do Wrocławia :)))) > > No myślę myślę cały czas ale dzisiaj nie pomaga:D > To pomyśl, ze wczoraj nie było Cię na "Papryczkach" Give it away, give it away, give it away now :P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 10:55 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > > > Zaraz sobie zrobię ale na mnie kawa nie działa:D > > Słusznie. Działaćna Ciebie powinien (prawie) wyłącznie mąż :P Ufffff dzięki za to "(prawie)";PPP > > > I myśl o wyjeździe do Wrocławia :)))) > > > > No myślę myślę cały czas ale dzisiaj nie pomaga:D > > > To pomyśl, ze wczoraj nie było Cię na "Papryczkach" Give it away, give it away, > > give it away now :P ŚWINIA!!!;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 10:57 izabellaz1 napisała: > > > > Słusznie. Działać na Ciebie powinien (prawie) wyłącznie mąż :P > > Ufffff dzięki za to "(prawie)";PPP Jo łelkom > > > No myślę myślę cały czas ale dzisiaj nie pomaga:D > > > > > To pomyśl, ze wczoraj nie było Cię na "Papryczkach" Give it away, give it > away, > > > > give it away now :P > > ŚWINIA!!!;P > > A ja Wilkus Ordynaris. Miło poznać :P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:06 lupus76 napisał: > > ŚWINIA!!!;P > > > > > A ja Wilkus Ordynaris. Miło poznać :P Czekaj czekaj...już ja wytrymuję Cię do ostatniego włoska...ręcznym trymerem;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:13 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > > ŚWINIA!!!;P > > > > > > > > A ja Wilkus Ordynaris. Miło poznać :P > > Czekaj czekaj...już ja wytrymuję Cię do ostatniego włoska...ręcznym trymerem;P > > Lubisz skinów??? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 10:46 izabellaz1 napisała: > ...bo zaraz głowa osunie mi się na klawiaturę i odcisnę sobie klawisze na czole > :D > Mam koło siebie 2 defibrylatory. Reflektujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 10:52 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > ...bo zaraz głowa osunie mi się na klawiaturę i odcisnę sobie klawisze na > > czole > > :D > > > Mam koło siebie 2 defibrylatory. Reflektujesz? Dawaj! A gdzie je będziesz przykładał??;] Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 10:54 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > izabellaz1 napisała: > > > > > ...bo zaraz głowa osunie mi się na klawiaturę i odcisnę sobie klawi > sze na > > > > czole > > > :D > > > > > Mam koło siebie 2 defibrylatory. Reflektujesz? > > Dawaj! A gdzie je będziesz przykładał??;] > > Do serducha i do mostka of korz. Z tym, że jeden Zoll nie ma aktualnego przeglądu. Właśnie czeka :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 10:47 Pomysl o swoim podeszlym wieku i tym, ze jesli teraz przespisz pare godzin to zabraknie ich w przyszlosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 10:52 kontik_71 napisał: > Pomysl o swoim podeszlym wieku i tym, ze jesli teraz przespisz pare godzin to > zabraknie ich w przyszlosci :) A na co mi ich zabraknie???;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 10:53 Na to wszystko czego nie bedziesz juz mogla zrobic a co teraz byoby jeszcze mozliwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 10:54 kontik_71 napisał: > Na to wszystko czego nie bedziesz juz mogla zrobic a co teraz byoby jeszcze > mozliwe :) Tam gdzie jestem w tej chwili to i tak nie jest możliwe robienie tego co bym chciała więc nie przekonujesz mnie...próbuj dalej;P Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:06 A moze zle oceniasz sytuacje i mozliwosci :)? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:08 kontik_71 napisał: > A moze zle oceniasz sytuacje i mozliwosci :)? Byłby problem zarówno z możliwościami jak i z sytuacją...;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:09 izabellaz1 napisała: > kontik_71 napisał: > > > A moze zle oceniasz sytuacje i mozliwosci :)? > > Byłby problem zarówno z możliwościami jak i z sytuacją...;PPP > To wiesz co.. spij kobieto, spij :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:11 kontik_71 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > kontik_71 napisał: > > > > > A moze zle oceniasz sytuacje i mozliwosci :)? > > > > Byłby problem zarówno z możliwościami jak i z sytuacją...;PPP > > > To wiesz co.. spij kobieto, spij :) No dlaczego mnie wyganiasz spać???;P Ja nie powinnam;( ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:12 Bo jak sie wreszcie wyspisz to bedziesz miala sily na to czego teraz nie mozesz zrobic z powodu miejsca i okolicznosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:16 kontik_71 napisał: > Bo jak sie wreszcie wyspisz to bedziesz miala sily na to czego teraz nie mozesz > > zrobic z powodu miejsca i okolicznosci :) A nie nie nie...nie rozumiemy się...na TO to ja mam zawsze siły...tylko miejsce i okoliczności nie sprzyjają;P Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:17 W takim razie przespanie paru godzin, sposoduje, ze bedziesz szybciej (wg wlasnej oceny czasu) poswiecic sie temu co lubisz i na co zawsze masz sily :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 12:51 kontik_71 napisał: > W takim razie przespanie paru godzin, sposoduje, ze bedziesz szybciej (wg > wlasnej oceny czasu) poswiecic sie temu co lubisz i na co zawsze masz sily :) Noooooo nie ma to jak wieczorny seans Alternatywy 4 albo 40-latka w kieliszkiem wina!;P Na to zawsze mam siły;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 10:48 izabellaz1 napisała: > ...bo zaraz głowa osunie mi się na klawiaturę i odcisnę sobie klawisze na czole > :D > > ja chcę zobaczyć Ize z f7 na czole:D Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 10:50 Jesli ma szerokie czolo to moze nawet CRTL - ALT - DEL sie odcisnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 10:53 kontik_71 napisał: > Jesli ma szerokie czolo to moze nawet CRTL - ALT - DEL sie odcisnie :) Przyłożyłam czoło...nie da rady jednocześnie;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 10:54 Albo masz normalna klawiature, albo male czolo (jesli masz laptopa) :P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:04 kontik_71 napisał: > Albo masz normalna klawiature, albo male czolo (jesli masz laptopa) :P Mam normalną klawiaturę i - zdaje się - normalne czoło;P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:06 izabellaz1 napisała: > kontik_71 napisał: > > > Albo masz normalna klawiature, albo male czolo (jesli masz laptopa) :P > > Mam normalną klawiaturę i - zdaje się - normalne czoło;P > > oficjalnie ogłaszam, że Izka ma normalne czoło bardzo ładne w dodatku widziałam to wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:06 Wysokie czy konczace sie 2mm od brwi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:15 kontik_71 napisał: > Wysokie czy konczace sie 2mm od brwi? :) Wysokie...kończące się 2mm od karku;P Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:15 Czyli a la Dziewulski :P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:22 kontik_71 napisał: > Wysokie czy konczace sie 2mm od brwi? :) my tu naprawdę o czole?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:24 nutopia napisała: > my tu naprawdę o czole?:) Zdecydowanie tak.. pracowalem kiedys z kobieta, ktorej czolo konczylo sie ok 3 cm nad brwiami.. wygladala jakos tak.. malpio :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 12:06 kontik_71 napisał: > nutopia napisała: > > > > my tu naprawdę o czole?:) > Zdecydowanie tak.. pracowalem kiedys z kobieta, ktorej czolo konczylo sie ok 3 > cm nad brwiami.. wygladala jakos tak.. malpio :) o ja pier*** :))) idę po ścierę przez ciebie:D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 12:08 nutopia napisała: > kontik_71 napisał: > > > nutopia napisała: > > > > > > > my tu naprawdę o czole?:) > > Zdecydowanie tak.. pracowalem kiedys z kobieta, ktorej czolo konczylo sie > ok > 3 > > cm nad brwiami.. wygladala jakos tak.. malpio :) > > > o ja pier*** :))) > idę po ścierę przez ciebie:D A co ściera do czoła? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 12:52 lupus76 napisał: > > o ja pier*** :))) > > idę po ścierę przez ciebie:D > > A co ściera do czoła? Ścierą przez czoło;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 14:40 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > > o ja pier*** :))) > > > idę po ścierę przez ciebie:D > > > > A co ściera do czoła? > > Ścierą przez czoło;P > > Że niby brwi się naprostują? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 14:46 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > lupus76 napisał: > > > > > > o ja pier*** :))) > > > > idę po ścierę przez ciebie:D > > > > > > A co ściera do czoła? > > > > Ścierą przez czoło;P > > > > > > Że niby brwi się naprostują? Nommm...i przesuną linię włosów wyżej;P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:07 nutopia napisała: > izabellaz1 napisała: > > > kontik_71 napisał: > > > > > Albo masz normalna klawiature, albo male czolo (jesli masz laptopa) > :P > > > > Mam normalną klawiaturę i - zdaje się - normalne czoło;P > > > > > oficjalnie ogłaszam, że Izka ma normalne czoło Wzruszyłam się normalnie!!!;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:08 A to wzruszenie jakos Cie pobudzilo czy nadal bawisz sie w schnacy bluszcz? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:10 kontik_71 napisał: > A to wzruszenie jakos Cie pobudzilo czy nadal bawisz sie w schnacy bluszcz? Ja się nie bawię;P A żeby mnie pobudzić to bardziej się trzeba postarać;P...aaaaaaaaaaaaaa opada mi prawa dłoooooooń...usychaaaa...<mam nadzieję, że nie odpadnie>;P Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:11 Jesli usycha to moze sie wykruszyc tak jak majtki niektorych facetow :P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:14 kontik_71 napisał: > Jesli usycha to moze sie wykruszyc tak jak majtki niektorych facetow :P Aaaaaaaaaaaaaaaaaa nie strasz!:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:16 Nie strasze, mowie jedyni eco moze sie stac :) A co Ty z ta informacja zrobisz to juz calkiem inna bajka :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:21 izabellaz1 napisała: > kontik_71 napisał: > > > A to wzruszenie jakos Cie pobudzilo czy nadal bawisz sie w schnacy bluszc > z? > > Ja się nie bawię;P > A żeby mnie pobudzić to bardziej się trzeba postarać;P...aaaaaaaaaaaaaa opada m > i > prawa dłoooooooń...usychaaaa...<mam nadzieję, że nie odpadnie>;P > Czyżbyś podniosła ją na ślubnego??? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:35 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > kontik_71 napisał: > > > > > A to wzruszenie jakos Cie pobudzilo czy nadal bawisz sie w schnacy > bluszc > > z? > > > > Ja się nie bawię;P > > A żeby mnie pobudzić to bardziej się trzeba postarać;P...aaaaaaaaaaaaaa o > pada > m > > i > > prawa dłoooooooń...usychaaaa...<mam nadzieję, że nie odpadnie>;P > > > Czyżbyś podniosła ją na ślubnego??? A bo to raz!;P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:36 izabellaz1 napisała: > > > prawa dłoooooooń...usychaaaa...<mam nadzieję, że nie odpadnie > 62;;P > > > > > Czyżbyś podniosła ją na ślubnego??? > > A bo to raz!;P I żeby tylko rękę!;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:39 izabellaz1 napisała: >> > > Czyżbyś podniosła ją na ślubnego??? > > > > A bo to raz!;P > > I żeby tylko rękę!;P > No to cośjeszcze Ci uschnie. Aż się boję pomyśleć, co... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:50 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > >> > > Czyżbyś podniosła ją na ślubnego??? > > > > > > A bo to raz!;P > > > > I żeby tylko rękę!;P > > > No to cośjeszcze Ci uschnie. Aż się boję pomyśleć, co... Nogi?;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:51 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > izabellaz1 napisała: > > > > >> > > Czyżbyś podniosła ją na ślubnego??? > > > > > > > > A bo to raz!;P > > > > > > I żeby tylko rękę!;P > > > > > No to cośjeszcze Ci uschnie. Aż się boję pomyśleć, co... > > Nogi?;P > > Biega lisek koło drogi Nie ma ręki, ani nogi :P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:52 lupus76 napisał: > Biega lisek koło drogi > Nie ma ręki, ani nogi :P "Cichuteńko stawia nogi";PPP Taki jest oryginał!;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:56 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > Biega liska koło drogi > > Nie ma ręki, ani nogi :P > > "Cichuteńko stawia nogi";PPP > Taki jest oryginał!;P > Bo mu bestia ją wyrwała Żeby męża już nie prała Taki jest oryginał :P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 12:04 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > lupus76 napisał: > > > > > Biega liska koło drogi > > > Nie ma ręki, ani nogi :P > > > > "Cichuteńko stawia nogi";PPP > > Taki jest oryginał!;P > > > Bo mu bestia ją wyrwała > Żeby męża już nie prała > > Taki jest oryginał :P Bestia jednak błąd zrobiła i tą nogę w kąt rzuciła A kończyna się odbiła i bestyję powaliła;PPP Taki jest dalszy ciąg oryginału;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 12:07 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > izabellaz1 napisała: > > > > > lupus76 napisał: > > > > > > > Biega liska koło drogi > > > > Nie ma ręki, ani nogi :P > > > > > > "Cichuteńko stawia nogi";PPP > > > Taki jest oryginał!;P > > > > > Bo mu bestia ją wyrwała > > Żeby męża już nie prała > > > > Taki jest oryginał :P > > Bestia jednak błąd zrobiła > i tą nogę w kąt rzuciła > A kończyna się odbiła > i bestyję powaliła;PPP > > Taki jest dalszy ciąg oryginału;P > > Besti ciosom się oparła no i udko wnet pożarła Liska litry łez wylewa bo bez udka musi ziewać Tak to szło.... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 12:21 lupus76 napisał: > Besti ciosom się oparła > no i udko wnet pożarła > Liska litry łez wylewa > bo bez udka musi ziewać > > Tak to szło.... A tak dalej... Lisek rąk nie załamuje i już zemstę wielką kuje Wnet zasadzkę uszykował za najbliższym drzewem schował I znienacka w łeb zdzieliła bestię co obok przechodziła Oddzieliła nogę z ciała no i już w skowronkach cała ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 10:52 nutopia napisała: > izabellaz1 napisała: > > > ...bo zaraz głowa osunie mi się na klawiaturę i odcisnę sobie klawisze na > > czole > > :D > > > > > ja chcę zobaczyć Ize z f7 na czole:D OKRUTNICA;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:06 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > izabellaz1 napisała: > > > > > ...bo zaraz głowa osunie mi się na klawiaturę i odcisnę sobie klawi > sze na > > > > czole > > > :D > > > > > > > > ja chcę zobaczyć Ize z f7 na czole:D > > OKRUTNICA;PPP > > Iza to nie ty mówiłaś, że chcesz mieć tatuaż?:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:08 nutopia napisała: > Iza to nie ty mówiłaś, że chcesz mieć tatuaż?:) Nie na czole;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:20 izabellaz1 napisała: > > Nie na czole;P > a cóż to za różnica? Poza tym F7 - to chyba byłby najoryginalniejszy tatuaż na świecie :P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:21 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > > > Nie na czole;P > > > a cóż to za różnica? Poza tym F7 - to chyba byłby najoryginalniejszy tatuaż na > świecie :P > > też nie wiem o co się czepia:) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Gdyby Izka 04.07.07, 11:16 Przywaliła z "bani" w klawiaturę - naraziłaby firmę na straty... Jak ma wypasłą klawiaturę - to po premii :P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Gdyby Izka 04.07.07, 11:51 lupus76 napisał: > Przywaliła z "bani" w klawiaturę - naraziłaby firmę na straty... Jak ma wypasłą > klawiaturę - to po premii :P Ty weź nie strasz;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Gdyby Izka 04.07.07, 11:52 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > Przywaliła z "bani" w klawiaturę - naraziłaby firmę na straty... Jak ma > wypasłą > klawiaturę - to po premii :P > > Ty weź nie strasz;P > szczera prawda, a nie żadne strachy... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Gdyby Izka 04.07.07, 11:56 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > lupus76 napisał: > > > > > Przywaliła z "bani" w klawiaturę - naraziłaby firmę na straty... Ja > k ma > > wypasłą > klawiaturę - to po premii :P > > > > Ty weź nie strasz;P > > > szczera prawda, a nie żadne strachy... No cóż...zawsze to jakaś motywacja żeby nie trafić głową w klawiaturę...albo może tak obok... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Gdyby Izka 04.07.07, 11:57 izabellaz1 napisała: >> > > > > > Ty weź nie strasz;P > > > > > szczera prawda, a nie żadne strachy... > > No cóż...zawsze to jakaś motywacja żeby nie trafić głową w klawiaturę...albo > może tak obok... > > Zastanów się, co taniej wyjdzie - klawiatura, czy biurko? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Gdyby Izka 04.07.07, 12:54 lupus76 napisał: > Zastanów się, co taniej wyjdzie - klawiatura, czy biurko? Chyba jednak klawiatura...ale w sumie mam zamiar dość szybko zmienić pracę to w zasadzie mam to w d**ie... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wstrząśnijcie mną jakoś...;] 04.07.07, 11:25 Wstrząsająca wiadomość: cekiny i solarium podrożały i co ja teraz pocznę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Co Ty tak ostatnio przysypiasz? 04.07.07, 11:53 echtom napisała: > Może jesteś w ciąży? Raz na 3 miesiące przez dwa dni...nie wiem czy to możliwe;P Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Co Ty tak ostatnio przysypiasz? 04.07.07, 11:55 Ale co? Uprawiasz seks czy przysypiasz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Co Ty tak ostatnio przysypiasz? 04.07.07, 11:57 echtom napisała: > Ale co? Uprawiasz seks czy przysypiasz?:) hahahahah przysypiasz przysypiasz;P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Co Ty tak ostatnio przysypiasz? 04.07.07, 11:54 echtom napisała: > Może jesteś w ciąży? Ahaaa a dla mnie brak objawów to najbardziej wiarygodny objaw;) W ciąży nie miałam nudności, wymiotów, nie chciało mi się spać, nic mi nie puchło itp.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia o własnie... 04.07.07, 11:54 ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeewwwwwwwwww zzz...z.....zzzzz...z....zzzz Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: o własnie... 04.07.07, 11:55 vandikia napisała: > ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeewwwwwwwwww > zzz...z.....zzzzz...z....zzzz Nie pomagasz mi...:D Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: o własnie... 04.07.07, 11:56 wiem :PPP ale zjadłam wlasnie i czuje jak dosłownie moje rece i nogi spią, a szyja juz prawie lezy na biurku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Zmieszać Cię też? Czy tylko wstrząsnąć? 04.07.07, 14:47 Wstrząsnąć...zmieszać już nie trzeba;P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Zmieszać Cię też? Czy tylko wstrząsnąć? 04.07.07, 14:53 Ja za chuchrowata jestem, jeszcze mi się odwiniesz, jak Tobą zatrzęsę, zęba ostatniego wybijesz, balkon pod okiem mi wyskoczy. I na co mnie to, to już Ty lepiej podsypiaj na klawiaurze... ;) Odpowiedz Link Zgłoś