Dodaj do ulubionych

Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!!

15.08.07, 20:31
Wiele kobiet skarży się na mężczyzn, ze wykorzystują, porzucają, kłamią,
zdradzają itp... W sumie to mi to zwisa, ale wczoraj, pod wpływem pewnego
zdarzenia zacząłem się nad tym zastanawiać i okazało się, że odpowiedz na
pytanie dlaczego się tak dzieje jest niesłychanie prosta i właściwie
powszechnie znana :-) Po prostu SEKS! Problem w tym, ze większość kobiet aby
zaciągnąć do łóżka trzeba zbajerować, "pochodzić", bo bez tego nic nie będzie.
Co więc robią mężczyźni? To czego kobiety od nich oczekują (tylko, ze niestety
w pewnym momencie kobiety zaczynają myśleć, że to na serio).

Jaki z tego wniosek? Za mało jest łatwych dziewczyn. Potrzebujemy drugiej
rewolucji seksualnej!!! Gdyby mężczyźni mieli dostęp do szybkiego seksu
jeszcze bardziej łatwy, to nikt by kobiecie kitu o miłości nie wciskał. Czyż
to nie jest genialna myśl? Za to odkrycie powinienem dostać nobla :-)
Obserwuj wątek
    • kontik_71 Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 20:33
      Sumie dobrze gadasz :) Ale zaraz nas panie zjedza na surowo :)
      • tomilidzons Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 20:35
        > Sumie dobrze gadasz :) Ale zaraz nas panie zjedza na surowo :)

nie chce się wdawac w ideologiczne dyskusje, ale gdyby się na serio zastanowić,
        to sporo w tym prawdy
      • avital84 Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 20:35
        Ja jestem fanka tatara. :P
        Masz racje Kontik. :)
        • kontik_71 Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 20:43
          Mam zaczac ktroic cebulke i ogorka kiszonego :)??
          • avital84 Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 20:46
            Tak naprawde preferuje warzywka.:)
            Ja czasem ( a nawet czesciej ) tez mowie lub pisze glupoty i nawet
            przez pewien czas w nie wierze.:)))
    • tomilidzons P.S. 15.08.07, 20:34
      swoją droga kobiety to tez niezłe żmije, ale dlaczego one kombinują to do tego
      jeszcze nie doszedłem, przecież seksu mają ile chcą, bo jaki normalny facet
      odmówi ładnej kobiecie? :))
      • lupus76 Re: P.S. 16.08.07, 09:14
        tomilidzons napisał:

> odmówi ładnej kobiecie? :))

Ładnej! Tu jest sedno! :)
    • avital84 Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 20:37
      Mysle, ze sciemniasz. :)
      • tomilidzons Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 20:38
        > Mysle, ze sciemniasz. :)

w jakiej kwestii? przecież to szczera prawda, teraz tylko zastanawiam się
        dlaczego kobiety robią to samo, skoro seksu pod dostatkiem :)))
        • avital84 Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 20:45
          Mysle, ze w przyrodzie jest rownowaga i jest tyle samo latwych
          kobiet co tych wierzacych w milosc. To samo jest z mezczyznami.
          A tak w ogole to co napisalam nie ma sensu. Bo jak niby okreslic
          kogos kto jest latwy? Dla mnie nie ma takiej definicji chyba.
          Moze bardziej chodzi o to, ze sa ludzie, ktorzy wierza w milosc i
          Ci, ktorzy wola nie wierzyc. Sa Ci, ktorzy potrzebuja jej do czegos
          wiecej i Ci, ktorym jwest to obojetne. Mysle, ze jest rownowaga w
          tej kwestii. A z wiekiem przestaje sie wierzyc i jest sie pewnie
          bardziej otwartym, sceptycznym i moze nawet zgorzknialym.
          • tomilidzons Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 20:49
            no wiesz, tutaj nie chodzi o to czy powiemy łatwy czy "otwarty na nowe
            doświadczenia" :) Wiadomo o co chodzi. Ale wyobraź sobie taką sytuację, wchodzi
            facet do knajpy, przy barze siedzi jakas laska, podchodzi do niej i po chwili
            zaprasza do siebie aby pokazać jej swoja kolekcję znaczków :P Gdyby tak było, to
            by się nie musiał wiązać, a co za tym idzie żadnej kobiecie nie wciskał by kitu
            tylko po to by miec regularny seks. Nie wiem jak się kobiety na to zapatrują,
            ale nie czarujmy, zycie mężczyzny w dużej mierze zdeterminowane jest poprzez
            seks. Trochę zwierzece, ale taka jest prawda :)))
            • avital84 Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 20:52
              To myslisz, ze facet pochodzi od malpy, a kobieta od aniola?
              Wszyscy jestesmy tacy sami i mamy podobne potrzeby.
              Sa tez wrazliwi faceci i malo wrazliwe kobiety.
              Ni elubie stereotypowego myslenia.:)
              • tomilidzons Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 20:57
                ja tez nie lubię, ale nawet największy wrażliwiec potrzebuje seksu :P
                • avital84 Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 21:02
                  Nikt mu nie broni. Mnostwo jest chetnych lasek.
                  I nikt mi nie powie, ze tak nie jest. Wystarcz naprawde pojsc do
                  tego baru. Nie sadze, ze dziewczyna poderwana nawet na piekne
                  slowka, ale idaca z facetem do lozka tej samej nocy, liczy na cos
                  wiecej. A duzo jest takich dziewczyn, bo jestesmy juz panowie nieco
                  bardziej wyzwolone. A te, ktore nie sa to tylko ze wzgeldu na
                  osobowosc, ale nie musza koneicznie tego potepiac.
                  • tomilidzons Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 21:06
                    nie, zdecydowanie przesadzasz. Takich naprawdę łatwych dziewczyn to jest garść.
                    Resztę mozna zaciagnąc do łózka tez dość szybko, ale trzeba się przy tym
                    namęczyć, po pierwsze w miare spodobac, po drugie słodzić, komplementowac,
                    koloryzowac i upiekszac, po trzecie dac nadzieję, ze coś z tego będzie.... bo
                    jak powiesz przecietnej kobiecie wprost o co chodzi, to w najlepszym razie
                    dostaniesz w pysk :)))
                    • avital84 Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 21:11
                      Dziwne moze, ale znam tez trudnych facetow, ktorzy nie potrafia sie
                      przespac z bylejaka dziewczyna.
                      • tomilidzons Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 21:16
                        > Dziwne moze, ale znam tez trudnych facetow, ktorzy nie potrafia sie
                        > przespac z bylejaka dziewczyna.

a więcej znasz trudnych facetów czy kobiet? :))
                        jak sobie na to odpowiesz, to wszystko stanie się jasne :P
                        • avital84 Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 21:18
                          Jakos wydaje sie sobie jedna z najtrudniejszych kobiet jaka znam i
                          czuje sie mniejszoscia...nawet coraz bardziej dyskryminowana.:)
                          Zwracam uwage tak naprawde tylko na trudnych facetow. Tylko tacy
                          mnie kreca.
                          • tomilidzons Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 21:22
                            > Jakos wydaje sie sobie jedna z najtrudniejszych kobiet jaka znam i
                            > czuje sie mniejszoscia...nawet coraz bardziej dyskryminowana.:)
                            > Zwracam uwage tak naprawde tylko na trudnych facetow. Tylko tacy
                            > mnie kreca.

jakby co, to pamiętaj, ja jestem bardzo trudny, nawet wydaje mi się, ze jestem
                            najtrudniejszym facetem jakiego znam :))
                            musiałabyś mnie zdobywac ocho cho i jeszcze trochę :))
                            • avital84 Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 22:38
                              Szkoda, ze nie jestem pewna do konca kim jestes.;)
                              Odezwal byc sie na skrzynke i przynal. Obiecuje dyskrecje.
                              Ta niepewnosc mnie wykonczy.:)
                              • tomilidzons Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 16.08.07, 06:21
                                > Szkoda, ze nie jestem pewna do konca kim jestes.;)

powiem więcej, nie masz zielonego pojęcia :)))

> Odezwal byc sie na skrzynke i przynal. Obiecuje dyskrecje.
                                > Ta niepewnosc mnie wykonczy.:)

twarda z Ciebie dziewczyna, wytrzymasz :P
          • robaczek-parszywek Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 20:52
            na poczatek to juz dalem ci spokój i nie traktuj tego jak czepianie się

ale nie masz racji mężczyźni i kobiety maja ewolucyjnie przypisane różne
            strategie rozrodcze. Milosc to takze wytwór ewolucji choć nie zaprzeczam że
            bardzo przyjemny.
            jedyne z czym mozna sie zgodzić w twojej wypowiedzi to
            "A z wiekiem przestaje sie wierzyc i jest sie pewnie
            bardziej otwartym, sceptycznym i moze nawet zgorzknialym."
            • avital84 Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 20:55
              Kazdy nosi w sobie swoja prawde.
              Nie ma prawdy uniwersalnej. Tyle moge powiedziec.
    • robaczek-parszywek Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 20:47
      całkowiecie sie zgadzam. A mysl wcale nie jest genijalna. A nobla nie powinienes
      dostać bo byli juz tacy co doszli do takich wniosków na długo przed tobą, choćby
      ja. Ja takze nie dostane za to nobla. Bo to żadne odktycie tylko prawda stara
      jak świat :)
    • avital84 Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 20:49
      No to powiem Wam jak jest.

Tzw. zajebisci faceci nie musza kitow nikomu wciskac.
      Kobiety marza o nich od pierwszego wejrzenia i tylko odliczaja.:P:P:P
      A reszta musi blaznowac.:)))

Skoro juz szczerze rozmawiamy.:)))
      • tomilidzons Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 20:52
        niby racja,ale badzmy szczerzy, zaje.biści faceci to kilka procent, a reszta
        przecietniaków tez chce przeciez seksu :)
        jak nie ma fajnej maski to gadka nadrabiają

Skoro juz szczerze rozmawiamy:)
        • avital84 Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 20:54
          Badzmy szczerzy...to rzeczywiscie maly procent.
          I badzmy szczerzy...jednak lepiej inwestowac wlasnie w ten procent.
          Tacy przynajmniej nie musza sciemniac. A sciemnienie jest zalosne.
          • tomilidzons Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 20:56
            Bądzmy szczerzy, temu procentowi też chodzi o seks, tylko, ze nie muszą aż tyle
            mówić co pozostali :)
            • avital84 Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 20:59
              Ale wtedy jak by nie patrzec postepuja fair.
              Jednej i drugiej stronie chodzi o to samo.

Na moim zalosnym przykladzie.
              Mi ostatnimi czasy nie chodzilo wcale o jakies wielkie uczucia.
              Nie robilam sobie zadnych, planow, nadzieji. Poza tym wiedzialam, ze
              z pewnego powodu to musi byc tylko piekna przygoda.
              Ale...jak ktos zaczyan opowiadac bajki, traktowac Cie jak
              ksiezniczke to zaczynasz w to wierzyc i myslec inaczej.

Sami wszystko komplikujemy...badzmy szczerzy.:)))
              • tomilidzons Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 21:03
                na Twoim własnym przykładzie :)
                masz 23 lata, odpowiedz sobie sama szczerze, do tej pory, ilu facetów miało
                ochote się z Tobą przespać, tak niezobowiązująco? Kiedy sobie odpowiedz, pomnóż
                to przez 5 (wszyscy nieśmiali którzy podziwili Cię z daleka ;P) A teraz z iloma
                z nich się przespałaś? ha ha, no i widzisz jaka tu jest polityka :) Śliniło się
                do Ciebie kilkudziesięciu, kilkuset i na ślinieniu się skonczyło :)))

Bądzmy szczerzy, zapotrzebowanie jest znacznie większe niż podaż :))
                • avital84 Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 21:10
                  Powiedzmy, ze mam wyzokie wymagania co do mezczyzn, z ktorymi
                  zdecyduje sie na seks.
                  Kiedys o jednym tak myslalam, ale on sie okazal romantykiem, a ja
                  nie bylam ksiezniczka. Inny, o ktirym tak myslalam byl zakazany, bo
                  mial dziewczyne w Izraelu. A trzeci...tutaj nei wiem co sie stalo.
                  Myslalam o nim bardzo, ale go wystawilam, ale kazdy ma gorsze dni.:)

A jezeli nie mam ochoty na kogos, ze tak brzydko powiem to nie bede
                  sie do niczego zmuszac. Co mnie to obchodzi, ze ktos sie slini
                  jezeli ja sie nei slinie. A tak poza tym...bajerowali, uwodzili i
                  co...Twoja teoria sie jakos nei sprawdza. Tylko raz dalam sie
                  nabrac.:)
                  • tomilidzons Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 21:14
                    nie sprawdza sie, bo jak pisalem potrzebujemy jeszcze jednej rewolucji
                    seksualnej :)))
                    to by Ci poszerzyło horyzonty i wtedy mogło by być zupełnie inaczej, nikt nie
                    musial by Ci sciemniać :))

P.S.
                    Naprawde w dotychczasowym zyciu podobało Ci się tylko 3 czy 4 facetów? :)) Jak
                    to możliwe, ja mógłbym się przespać z co druga laską :))) Ktoś tu jest
                    nienormlany :P
                    • avital84 Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 21:17
                      Porozmawiamy o tym pozniej albo innym razem, bo konam z glodu i
                      wlasnie mam kolacje.
                      Mam problem z tym podobaniem sie. Zycie licze od jakis trzech lat
                      tak naprawde. Ponizej 20stki nie licze.:) Mi faceci podobaja sie
                      rzadko, ale dlugo.

Siju lejter.:)
                      • tomilidzons Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 21:20
                        no to rzeczywiście masz problem :) nie chce Ci źle wróżyć, ale w takim tempie
                        wyrywania facetów, czarno to widze :)))

siju siju :))

P.S.
                        A przed 20 rokiem zycia to co się z Toba działo, ze życia nie liczysz (zwłaszcza
                        facetów) :) Byłas lesbiją" :))
              • lacido Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 22:09
                awital spotykałyśmy sie z tym samym chłopem czy się jakoś cudownie
                rozmnozyli??????????
      • robaczek-parszywek Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 20:56
        he he
        widze ze tym razem to nie matrix bo przwde piszesz :)
        powiedz mi tylko dlaczego kobiety wierzą w to błaznowanie? Czy wogóle wierzą? Po
        tych zawiedzionych i płaczacych kobietach można by porzypuszczać że wierzą, ale
        czy naprawde doświadczenie niczego ich nie uczy?
        • avital84 Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 21:06
          Ja nie jestem doswiadczona. Tylko raz pozwolilam na to by ktos mnei
          skrzywdzil. Pozwolilam to super slowo...bo pewna czesc mnei byla
          tego swiadoma. Bardzo dziwne doswiadczenie, ale juz sie nie powtorzy
          bo wracam do starego wcielenia.
          Wiesz co jest smutne, ze aby unikac rozczarowan trzeba unikac Was.:)
          A czemu wierza? Bo chca w to wierzyc. Kazda kobieta marzy o tym, ze
          w koncu pozna kogos kto odmieni jej zycie. Kobietom czasem sie
          wydaje, ze jak cos nie gra to jest to brak tego kogos.
    • kalina.tt Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 20:50
      Nie, to nie jest genialna myśl.

Po pierwsze czasem faceci kłamią choć nie muszę, ot niektórzy muszą kłamać bo
      tak ich natura.
      Po drugie istnieją dziewczyny, które mogą pójść z facetem do łóżka
      bezinteresownie i tylko dla seksu, ale kończy się to tym, że psują sobie opinię
      i zostaje okrzyknięte ku...mi, szmatami itd., tak przez zainteresowanego, na
      ogół kłapiącego mordą na prawo i lewo, faceta jak i inne kobiety, tu ze zdwojoną
      siłą.
      Po trzecie. Faceci, którzy wyrywają kobietki tylko na seks traktują je tak jak
      prosytutki, którym oczywiście się nie płaci, bez wysiłku, bez klasy, na
      chybcika...nie warto dla takiego byle jakiego seksu ryzykować i się wysilać.

Nie potrzeba nam rewolucji, potrzeba więcej kultury, klasy i partnerstwa tak w
      związkach jak i kontaktach męsko-damskich.

A o tym, że facetom często chodzi tylko o seks, i że mają w mózgu dwie szufladki
      jedną na seks drugą na uczucia wie każda dorosła kobieta.

• tomilidzons Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 20:55
        owszem jest sporo takich kobiet, ale chętnych mężczyzn jest znacznie więcej i
        stąd problemy. Zresztą kobiety lubią jak jest "romantycznie" a żeby tak było
        trzeba troszkę podkoloryzwoać rzeczywistość.
        Klamać dla zasady ikt nie kłamie, zawsze ma sie w tym jakiś cel, w przypadku
        kobiet to najczesciej seks (albo w stałym związku święty spokój) :P
        • kalina.tt Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 20:57
          Ile masz lat?
          • tomilidzons Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 20:59
            > Ile masz lat?

a co za różnica, to tylko obiektywne spostrzeżenia i jesli na spokojnie się nad
            tymzastanowisz przyznasz mi rację. Jak facet ma seks to nie kłamie - proste.

P.S.
            powiedzmy, ze około 30 :)
            • kalina.tt Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 21:20
              To jesteś bystrzak, że dopiero w okolicy 30-tki to zauważyłeś :))
              • tomilidzons Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 21:26
                > To jesteś bystrzak, że dopiero w okolicy 30-tki to zauważyłeś :))

jakoś nie specjalnie mnie zastanawiało, dlaczego bajeruję laski, właściwie to
                cały czas wiedziałem podświadomie, ze chodzi mi o seks :))) Bałem się tylko sam
                przed soba to przyznac :P
                • kalina.tt Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 23:13
                  tomilidzons napisał:

> jakoś nie specjalnie mnie zastanawiało, dlaczego bajeruję laski, właściwie to
                  > cały czas wiedziałem podświadomie, ze chodzi mi o seks :))) Bałem się tylko sam
                  > przed soba to przyznac :P

Masz 30 lat i tylko bajerujesz? Masz jakieś problemy emocjonalne?
                  • tomilidzons Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 16.08.07, 06:24
                    > Masz 30 lat i tylko bajerujesz? Masz jakieś problemy emocjonalne?

przyssałaś się jak pijawka. czy to dzisiaj takie dziwne, że dorośli luzie nie
                    chcą się wiązać na stałe? jakby nie było, średniowiecze się skończyło i z życia
                    można kożystać do woli.
                    • kalina.tt Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 16.08.07, 16:07
                      tomilidzons napisał:

>
                      > przyssałaś się jak pijawka. czy to dzisiaj takie dziwne, że dorośli luzie nie
                      > chcą się wiązać na stałe? jakby nie było, średniowiecze się skończyło i z życia
                      > można kożystać do woli.

Hahahahaha.... guzik korzystasz z tego życia skoro masz kłopoty ze znalezieniem
                      partnerki do seksu. Wielkie mi korzystanie z życia polegające na apelowaniu do
                      kobiet by stały się łatwiejsze, bo sperma mózg zalewa i nie wiadomo co z tym zrobić.
                      • tomilidzons Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 16.08.07, 16:12
                        a kto powiedział, ze mam? :)
                        chodzi tylko o poprawienie jakości, no i częstotliwość zmian, pewnie Cię to
                        zdziwi, ale dla niektórych seks raz w tygodniu z wyrwaną na dyskotece laską to
                        trochę mało :-/
                        a w udawanie miłosci i stały związek nie chce misię bawić, pomyslę o tym jak
                        wezmę urlop i bede mial więcej czasu, wtedy znajdę sobie długoterminowa kochankę
                        :)))
    • lacido Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 21:03
      łatwe laski to takie na jeden raz czy takie z którymi spotyka się systematycznie
      ale tylko dla bzykanka?
      Proszę o sprecyzowanie
      • tomilidzons Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 21:07
        > łatwe laski to takie na jeden raz czy takie z którymi spotyka się systematyczni
        > e
        > ale tylko dla bzykanka?
        > Proszę o sprecyzowanie

nie ma znaczenia, łatwa laska to taka która mozna zdobyc bez większego wysiłku :)))
        • avital84 Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 21:13
          Niekoniecznie. Bo taka, ktora jest trudna dla wiekszosci moze bez
          trudu sie 'oddac' jakiemus facetowi...bo na przyklad zabajerowal ja
          tak, ze poczula motyle w brzuchu.
          Ehhh faceci...
          • tomilidzons Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 21:18
            > Niekoniecznie. Bo taka, ktora jest trudna dla wiekszosci moze bez
            > trudu sie 'oddac' jakiemus facetowi...bo na przyklad zabajerowal ja
            > tak, ze poczula motyle w brzuchu.
            > Ehhh faceci...

ale dla tego ktory ją zdobył bedzie łatwa :)
            ja bym sie nie zastanwiał nad tym, co ona robiła z innymi, tylko interesowało by
            mnie to jak mi idzie w tej kwestii :)))
            • avital84 Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 21:22
              Na szczescie kobiety sa madrzejsze i nie skreslaja faceta tylko
              dlatego, ze okazal sie latwy...:)
              Przez takie myslenie swiat jest pelen singli, bo przeciez tak zle i
              tak niedobrze.:) Myslisz, ze spotkasz 30letnia dziewice? A jak
              spotkasz to myslisz, ze akurat ta bedzie idealna ksiezniczka?
              I czy ona bedzie chciala Ciebie?:)
              • tomilidzons Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 21:24
                ale kto mówi o skreślaniu kogokolwiek? ja nie mam nic przeciwko łatwym kobieta,
                przeciwko trudnym zresztą tez nie :))

stwierdziłem tylko, ze ogólnie kobiety powinny być "łatwiejsze", to nie było by
                tylu problemów miłosnych

a singli jest wielu z innych powodów
                • avital84 Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 22:39
                  Oj czytalam Twoje wypowiedzi w niedziele.:)))
                  Latwa tak, ale jako kolezanka.:)
                  • tomilidzons Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 16.08.07, 06:20
                    > Oj czytalam Twoje wypowiedzi w niedziele.:)))
                    > Latwa tak, ale jako kolezanka.:)

no wiesz, jak wchodzisz do ciastkarni to co weźmiesz, zepsute słodkości czy
                    świeżutkie? :))) Jak to mówią tego kwiatu jest pół światu, można więc wybrać co
                    komu pasuje :P Żeby nie było, daleki jestem od tego by twierdzić, że kobieta
                    powinna być dziewicą, ale uważam, że nie ma co popadać w skrajności,
                    puszczalskiej też bym nie chciał :) (na żonę oczywiście)

Zresztą to i tak tylko gdybanie, bo nie chcę się żenić ani teraz ani nigdy, a co
                    za tym idzie, im więcej łatwych kobiet tym lepiej dla mnie :))
        • lacido Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 22:07
          nie wierzę ze mało jest łatwych lasek
          wg mniema znaczenie bo wszystko ma swoje plusy i minusy
          laska na jedą noc - nigdy nie wiadom kim jest dany facet i na co go stać, czy
          czasem nie ejst to jakiś świr, generalnie nie ejst to zbyt bezpieczne
          systematyczna łatwa laska - zawsze jest ryzyko że kobieta sie zakocha, poczuje
          coś wiecej itp a wtedy wiadomo - komplikacje.Kobieta i tak nie ma gwarancji ze
          nie zostanie oszukana i porzucona - a to dopiero wtopa jak się jest laską od
          bzykania i facet rzuca
          wiec jaki jest sens bycia łatwą?
          • tomilidzons Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 22:13
            ja też nie twierdzę, ze mało jest latwych lasek, twierdze jedynie tyle, ze jest
            ich mnie niż łatwych facetów :) Mysle, ze smiało mozna powiedziec, ze 80-90%
            wolnych facetów gdyby miało okazję się przespać z atrakcyjna kobietą bez
            problemu by się zgodzili, takich kobiet natomiast jest trochę mniej :))

Ze świrami to może masz rację, ale dalszej częsci nie rozumiem. Skoro ktos sie
            umawia na seks, to jak go mozna porzucić? Przecież z góry wiadomo o co chodzi.
            Moim zdaniem nie można kogoś takiego porzucić, a jaki jest sens bycia łątwą?
            Taki jak wyżej, nie "przywiązujesz się" do nikogo to i nikt Cie nie skrzywdzi
            uczuciowo, po drugie taki, ze facet nie będzie Ciściemniał, słodził i robił
            wszystko inne by zaciągnąć Cię do łózka :)
            • lacido Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 22:21
              co do pierwszego to różnie to bywa, chyba trafiłam na te 10-20% albo jestem
              pasztetem bo dopiero na 3 spotkaniu skusiłam faceta :))) wcześniej miał opory
              Z tym porzuceniem to jest tak, że:
              F i K umawiaja się, że spotykają się na bzykanką, zgadaja się spotykają bzyk i
              jest ok i tak powiedzmy przez 2miesiace 2 razy w tygodniu po czym on przesyaje
              chcieć się spotykać i "tłumaczy"(czytaj kłamie) że ma duzo ptracy itp i
              spotkania sie urywają- no klasyczne porzucenia bez słowa wyjaśnienia i dlatego
              jest to bardziej upokarzajace ze nawet na seks się nie chce spotkać.
              Przywiażać sie bardzo łatwo nawet do seksu bez zobowiazń a potem czegoś brak.
              Ściemniać by zaciagnąć nie, paradoksalnie ściemniać żeby się od tego wykręcić - tak
              • tomilidzons Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 16.08.07, 06:29
                kompletnie Cię nie rozumiem. skoro spotykasz się z facetem na seks to czego
                oczekujesz? Pobzykaliście się 2 miesiące i wystarczy, czas sobie znaleźć nowych
                partnerów, przecież o to chyba w tym chodzi?
                Nie wiem tez dlaczego z góry zakladasz, ze facet kłamie. Może rzeczywiście ma
                więcej pracy i nie ma czasu? A może zorientował się, że Tobie zaczyna zależeć i
                wolał się zmyć póki czas? :))
                • lacido Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 16.08.07, 11:52
                  nie taktu jtego co móiwę tak personalnie :)))
                  chodzi mi o to że w każdym układzie może dojść do nieporozumień, nawe wszystko
                  zalezy od teo czy ma się klasę i potafi sparywa załtwiać do konca nawet zwiazek
                  dla seksu trzeba umieć skończyć
        • lupus76 Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 16.08.07, 09:16
          tomilidzons napisał:

> > łatwe laski to takie na jeden raz czy takie z którymi spotyka
          się systema
          > tyczni
          > > e
          > > ale tylko dla bzykanka?
          > > Proszę o sprecyzowanie
          >
          > nie ma znaczenia, łatwa laska to taka która mozna zdobyc bez
          większego wysiłku
          > :)))
          To nawet nie o to.
          To taka, która nie snuje planów o wspólnej przyszłości i
          wychowywaniu potomstwa :)
    • kalina.tt Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 21:23
      A powiedz mi, właściwie po co kobiety mają dawać d...y wszystkim chętnym facetom?
      • tomilidzons Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 21:27
        > A powiedz mi, właściwie po co kobiety mają dawać d...y wszystkim chętnym faceto
        > m?

ale kto powiedział, ze wsyzstkim? niech kazdy mierzy siły na zamiary, przystojny
        facet szuka super du*y, przeciętny szuka przeciętnej a quasimodo jakiegoś
        paszteta. po prostu wolny rynek :))
        • robaczek-parszywek Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 22:21
          wolny rynek juz jest tylko popyt przewyższa podaż
      • robaczek-parszywek Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 22:23
        kalina.tt napisała:

>A powiedz mi, właściwie po co kobiety mają dawać d...y wszystkim >chętnym facetom?

dla przyjemności.
        Ach zapomniełem, wiekszość kobiet wbrew temu co mówią nie lubi sexu, lub jest on
        dla nich kartą przetargową.
        • lacido Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 22:31
          jasne a potem taki łachudra powie że jest zdzirą, szmatą itp
          • robaczek-parszywek Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 22:53
            Gdyby kobiety lubiły sex, gdyby nie był on dla nich kartą przetargową, to
            zachowania które Ty okreslasz jako przypisane zdzirom i szmatom były by
            powszechne i normalnewiec zadnym sposobem nieobraźliwe dla kobiet.
            No ale nie ma co gdybać jakie jest życie każdy widzi
            • avital84 Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 22:55
              Faceci dawniej kreowali zycie i poglady.
              Nie czytales Kodu Leonarda Da Vinici?;)))
              I to przez facetow opinie o takich paniach sa takie, a nie inne.
              Jezeli ktos nei lubi seksu to znaczy, ze mial niefajnego partnera.
              tak uwazam.
              • robaczek-parszywek Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 23:00
                cały problem w tym ze kobiety i meżczyźni róźnie pojmują pojęcie partnera.
                dla was to ma byś jakaś namisatka partnera życiowego, dla nas panna uprzejma w
                kroku :)
                • avital84 Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 23:03
                  Ale nie widze zadnego problemu. Mozna zawsze inwestowac w
                  prostytutki.:)
                  • robaczek-parszywek Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 23:07
                    avital84 napisała:

> Ale nie widze zadnego problemu. Mozna zawsze inwestowac w
                    > prostytutki.:)

ja takze nie widze w tym problemu, ale niech kobiety nie opowiadaja ze lubią
                    sex, niech od razu mówią pod jakimi warunkami lubią :)
                    • lacido Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 23:25
                      a Ty lubisz seks bezwarunkowy z pierwszym lepszym pasztetem?
                      • robaczek-parszywek Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 23:53
                        Sam pasztetem nie jestem, ciachem któremu laski same włażą do lózka także nie,
                        ale dlaczego od razu mialbym sie interesować pasztetami? :)
                        • lacido Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 16.08.07, 11:54
                          to powineś zrozumieć kobietę, zę z Tobą do wyra od razu nie pójdzie a le z kim
                          innym owszem mozę iść.To ze na Ciebie nie poleci nie znaczy że nie ma łatwych lasek
                  • kalina.tt Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 23:12
                    avital84 napisała:

> Ale nie widze zadnego problemu. Mozna zawsze inwestowac w
                    > prostytutki.:)

No ale przecież kasy szkoda. Prostytutki takie wredne są, ze za darmo nie dadzą,
                    biedni panowie, sfrustrowani, za karę okłamują, rozpacz normalnie.
                    Druga strona medalu ta poważniejsza jest taka, iż facet mający na oku kobietę
                    łatwą i kobietę do zdobycia, będzie wolał wyrwać tę drugą. Bo w naturę faceta
                    wpisana jest pogoń za króliczkiem.
                    • robaczek-parszywek Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 15.08.07, 23:24
                      kalina.tt napisała:
                      >... Prostytutki takie wredne są, ze za darmo nie dadzą

tych co dadzą za darmo są nieliczne, co wobec liczności chętnych facetów czyni
                      jest praktycznie nieosiągalnymi. Reszta moze da ale po spełnieniu pewnych
                      warunków zadaniem facet jest spełnienie tych warunków lub chociarz przekoanie
                      kobiety ze warunki sa spełnione.
                      Faceci nie okłamuja za kare tylko w celu. My rozumujemy w kategoriach celów.
                      Kłamstwo to droga prowadząca do osiagniecia celu.
                      A wybór mamy taki: być uczciwym i nie dupczyc albo kłamać i posuwać królową balu.
    • rozowa_papuga Re: Potrzebujemy drugiej rewolucji seksualnej!!! 16.08.07, 10:39
      W UK sa (uogulniajac) same ,,latwe laski'', latwi panowie. One Night
      Stand to norma.Seks dla seksu, bez zobowiazan, bez obietnic.Tyle
      tylko, ze jak facet, czy kobieta chce znalezc odpowiedniego partnera
      na dluzej, to sie okazuje, ze to tak samo maloprawdopodobne jak
      strzal 6 w totka...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka