may_bee 16.11.04, 16:11 jutro ide na rozmowe kwalifikacyjna i umieram ze strachu.. jedynie co wiem - to nie bedzie testu... tylko luzna rozmowa... na ostatniej rozmowie bylam ponad cztery lata temu:(( ehh... An Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
petrea Re: jutro..... 16.11.04, 19:34 Oj, to fajnie :) Trzymam kciuki. I daj znać, jak poszło :))) Odpowiedz Link
schaetzchen Re: jutro..... 16.11.04, 19:47 Będzie dobrze!!! Trzymaj się! A jaka to praca? (wścibska jestem?) Odpowiedz Link
sabio_btw Re: jutro..... 16.11.04, 19:59 powodzenia :) na pewno bedzie super poza tym nie ma sie co denerwowac. po drugiej stronie tez siedzi czlowiek. Zastanow sie czy Ty lubisz rozmawiac z kim skulonym i przerazonym ;) A jesli to jakas domina to wyobraz sobie, ze nagle zgubil(a) ubrania i siedzi przed Toba totalnie bezbronny (pewnie znasz ten sposob, ale tak na wszelki wypadek przypominam) trzymam kciuki Odpowiedz Link
may_bee Re: jutro..... 16.11.04, 23:29 nie jestes wscibska.. niby nic specjalnego ale dla mnie to walka o wszystko - asystentka do biura obslugi klienta.. i mam nadzieje, ze dam z siebie wszystko:) buźka Odpowiedz Link
muszka3 Re: jutro..... 17.11.04, 04:13 may_bee powodzenia ! Moj sposob na rozmowy kwalifikacyjne - wyobrazam sobie sila woli ze to nie ja ! Sprobuj, dziala swietnie. Slyszalam ze pracodawca decyduje czy zatrudni kogos w pierwszych 5 minutach rozmowy. Odpowiedz Link
nikanik Re: jutro..... 17.11.04, 08:28 powodzenia! pamiętaj żeby się uśmiechać - nikt nire lubi rozmawiać z gburem. A prowadzący rekrutację to też człowiek (i kandydatów do rozmów pewnia ma dużo) i może akurat ciebie zapamięta .... za ładdny promienny uśmiech! Odpowiedz Link
may_bee Re: jutro..... 17.11.04, 10:20 > akurat ciebie zapamięta .... za ładdny promienny uśmiech! hihi.. za sliczne biale zabki:)))) na razie dobry humor mnie nie opuszcza.. bedzie dobrze:) caluski An Odpowiedz Link
nikanik Re: jutro..... 17.11.04, 10:32 EJ! NIE NAPISAŁAM ŻEBYŚ SIĘ SZCZERZYŁA!!!!!!! ;-)) ale bardzo dobrze ze dobry humor cie nie opuszcza ;-)) Odpowiedz Link
may_bee jestem 17.11.04, 14:14 ehhh... no juz jestem po. Mialam okazje rozmawiac z samym Panem DYR. Bylo bardzo milo.. ale dziewczyne przede mna zasypal pytaniami - zmeczyl ja... a ja.. mi kazal mowic o sobie, pytan niewiele zadal.. raczej sama mowilam.. ehh.. musze sie troche podszkolic z prawa transportu.. bo nic nie wiem.. ale reszte przeszlam.. w piatek maja do mnie dzwonic czy tak czy nie... nie szczerzylam sie... tylko ladnie usmiechalam:))) caluski An Odpowiedz Link
petrea Re: jestem 18.11.04, 08:19 Daj znać jutro z jaką wiadomością zadzwonili :) O/T - prześlesz mi linka do ćwiczeń? Gdzieś wspominałaś, że zanlazłas coś fajnego :) Odpowiedz Link
petrea Re: a może 18.11.04, 15:35 Jak bedziemy miały, to walniemy :) May_bee, i co? Podasz tego linka, plizzzz Odpowiedz Link
may_bee dzwonili... 19.11.04, 11:55 no i sie nie udalo, coz.. bywa i tak.. nie zamierzam sie poddac i szukam dalej:) kiedys powinno sie udac buzki, An ps. zdjecia wysle wieczorkiem!! Odpowiedz Link
nikanik Re: dzwonili... 19.11.04, 12:04 an nie poddawaj się. na pewno coś znajdzoiesz. jak nie dziś to jutro - jak to się mówi. bądź dobrej myśli!!! Odpowiedz Link