Dodaj do ulubionych

Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej?

16.09.07, 18:31
no właśnie co powoduje że on/ona jest spalony/a?

mnie na przykład u mężczyzn na portalach randkowych absolutnie odpychają
zdjęcia z nagą klatą :O Ohyda, zwłaszcza, że tym panom zwykle sporo brakuje do
ładnej umięśnionej klatki męskiej ;))

a w realu: nie toleruję niepunktualność

pytanie w celach instruktażowych: warto wiedzieć czego nie robić ;))
Obserwuj wątek
    • tomilidzons Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 18:35
      skoro już mówimy o portalach randkowych, to mnie najbardziej rozwalają półnagie
      panny, a pod spodem napis: "nie jestem łatwą dziewczyną, nie szukam przygody
      itp, itd..." :)))))
    • thelma3333 Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 18:37
      Ty myślisz, że się jakiś facet przejmie jak to poczyta?
      o, naiwna!
      • tomilidzons Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 18:38
        > Ty myślisz, że się jakiś facet przejmie jak to poczyta?
        > o, naiwna!

ja bym sie przejął... gdybym był na portalu randkowym :))))
    • tomilidzons Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 18:37
      a jeśli chodzi o reala, to strasznie mnie drażni: przeklinanie, słowka typu
      poszłam se, i nie podoba mi się jak dziewczyna pali, zwłaszcza ta ładna, bo jak
      tu się całowac z popilniczką :)
      o zachowaniach typu plucie na chodnik to nawet nie wspominam :))
      • ja_kfiatuszek Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 18:41
        ja też nie lubię palenia. poza tym błędy ortograficzne. wiem, że każdemu może
        się zdaŻyć, ale... dostawałam już maile z "terz" i "spodobał mi sie Twuj profil".
        • tomilidzons Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 18:42
          to jakas aluzja w moją stronę? :)))
          ja też nie lubię jak ktoś robi rażące błędy, chociaż pewnie i mnie się zdarzy
          coś głupiego napisac :)
          • ja_kfiatuszek Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 18:44
            nie skąd. skojarzenie
        • polla.k Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 20:24
          zaczepki na gg w stylu "hej pokilkamy" :D

a poważnie...niepunktulaności, bo to oznaaka lekceważenia, brudnych paznokci,
          braku higieny...i bardziej górnolotnie - braku wyobraźni
          • ja_kfiatuszek Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 20:26
            no to ja dodaję brak temperamentu.
            • kurpianeczka Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 20:52
              arogancja
              nieczułość
              zbytnia pewność siebie
    • april_12 Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 18:39
      brak higieny!!u obu płci - naprawdę cieżko mi sie wtedy przekonać do
      takiej osoby...
    • quba40 Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 18:46
      Nieprzejawianie jakiejkolwiek inicjatywy i zrzucanie wszystkiego na faceta, brak
      wdzięczności kiedy robi się jakąś przysługę (często chodzi o zwykłe dziękuję),
      czepianie się drobiazgów i wieczne niezadowolenie, bezpodstawna krytyka, nie
      liczenie się z czyimś zdaniem, wybuchy złości, strzelanie focha bez powiedzenia
      o co chodzi (trzeba się domyślać), męczenie faceta aby powiedział co mu leży na
      sercu.
      • tomilidzons Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 18:47
        no z tymi fochami to też jest nieraz jazda :))
      • quba40 Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 18:50
        A byłbym zapomniał: nie cierpię gdy kobieta klnie, prezentuje brak kultury, pali
        pety i ma tapetę na twarzy ;)
        • ja_kfiatuszek Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 18:55
          tapetę? czyli makijaż? ale przecież my to dla Was robimy... żeby się Wam podobać :)
          • tomilidzons Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 18:56
            pomiedzy tapeta a makijazem jest pewna różnica :))
            • iberia.pl Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 19:11
              tomilidzons napisał:

> pomiedzy tapeta a makijazem jest pewna różnica :))

rzeklabym nawet, ze zasadnicza :-)
          • quba40 Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 19:44
            Wolę naturalne piękno ;) no i wszystko z umiarem ;)
    • ja_kfiatuszek Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 18:51
      i jeszcze - nie lubię, kiedy facet mówi, charakteryzując własną osobę coś w
      stylu: "wiem, że jestem leniwy i arogancki. ale ja już się nie zmienię!" :D
      • tomilidzons Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 18:57
        > i jeszcze - nie lubię, kiedy facet mówi, charakteryzując własną osobę coś w
        > stylu: "wiem, że jestem leniwy i arogancki. ale ja już się nie zmienię!" :D

a co jeśli mówi szczerze? :)) wolałabys tego nie wiedziec?
        • ja_kfiatuszek Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 19:03
          nie podoba mi się taki determinizm. jestem leniwy - ok. od jutra biorę się do
          roboty. życie jest od tego, żeby je kształtować, nie dawać się mu nieść.
    • trypel Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 18:52
      - brak poczucia humoru
      - "tumiwisizm"
      - "niechcemisizm"
    • qw994 Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 18:55
      Chyba zbytnia nachalność.
    • kurpianeczka Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 19:17
      U facetów nie toleruję:
      1. chamstwa
      2. głupoty
      3. niechlujstwa, nie dbania o siebie (a szczególnie brudnych butów i paznokci)
      4. cwaniactwa
      5. wulgarności
      6. cechy erotomana-gawędziarza

Można wymieniać więcej...
      Ale pierwszy rzut oka w moim przypadku jest na jego buty i dłonie :)
      • tomilidzons Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 19:20
        kto to jest erotoman gawędziarz? może ja się pod to łapię? :)))
        • kurpianeczka Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 19:23
          tomilidzons napisał:

> kto to jest erotoman gawędziarz? może ja się pod to łapię? :)))

Dużo gada, mało robi i w ogóle mało zrobił w swoim życiu :))
          Coś w stylu opowieści dziwnej treści :))
          • tomilidzons Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 19:25
            ee to nie ja, bo ja dużo gadam, ale tez dużo robię :))))
            • kurpianeczka Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 19:27
              tomilidzons napisał:

> ee to nie ja, bo ja dużo gadam, ale tez dużo robię :))))

W tej sferze życia to najlepiej mało mówić, a dużo robić :)
              Jak dużo zrobisz, to ona....ohohohoho ! :D
              • tomilidzons Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 19:40
                ale najpoerw trzeba ja jakoś zachęcić, a flirt z podtekstem seksualnym dośc
                dobrze mi wychodzi :)))
                • kurpianeczka Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 19:55
                  ale najpoerw trzeba ja jakoś zachęcić, a flirt z podtekstem seksualnym dośc
                  > dobrze mi wychodzi :)))

Początki erotomana-gawędziarza :)
                  • kurpianeczka Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 20:00
                    Coś jeszcze o odpychaniu...

W pracy mamy takiego współpracownika, który ciągle chodzi z tłustymi i
                    zarośniętymi włosami, paznokcie chyba dawno nie widziały szczoteczki bo nosi
                    taki czarny french manicure, chodzi w garniturach, które są brudne, wygniecione
                    i o kilka numerów dla niego za duże, więc spodnie wiszą w kolanach z krokiem, na
                    butach ma chyba kurz sprzed kilku lat, a patrząc na krawat można ustalić jego
                    tygodniowe menu, jest na nim tyle plam....
        • qw994 Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 19:23
          Ja na przykład kiedyś poznałam faceta, który zaserwował mi opowieść
          o tym, jaki jest świetny w łóżku. Tragedia :)
          • kurpianeczka Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 19:25
            qw994 napisała:

> Ja na przykład kiedyś poznałam faceta, który zaserwował mi opowieść
            > o tym, jaki jest świetny w łóżku. Tragedia :)

To można też podciągnąć pod erotomana-gawędziarza :)
          • tomilidzons Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 19:25

może był, trzeba było sprawdzić :))
            • qw994 Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 19:26
              Ta opowieść była tak żałosna i niesmaczna, że odechciało mi się :)
          • ja_kfiatuszek Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 19:28

nie tragedia tylko programowanie neurolingwistyczne. nieczuła na to jesteś! ;)))
            • kurpianeczka Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 19:29
              ja_kfiatuszek napisała:

> > Ja na przykład kiedyś poznałam faceta, który zaserwował mi opowieść
              > > o tym, jaki jest świetny w łóżku. Tragedia :)
              >
              > nie tragedia tylko programowanie neurolingwistyczne. nieczuła na to jesteś! ;))
              > )

To pewnie informatyk był, jeśli był zaprogramowany :)))
            • saksalainen Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 23:15
              ja_kfiatuszek napisała:

> nie tragedia tylko programowanie neurolingwistyczne. nieczuła na to jesteś! ;))

Nieeeee, to sie nie tak robi. Uwodzenie neurolingwistyczne nie polega na mówieniu rzeczy w stylu "jestem wspaniały", tylko na opowiadaniu... powiedzmy, fajnych rzeczy, powodujacych pewne erotyczne napiecie.
    • nangaparbat3 prymitywizm i cwaniactwo n/t 16.09.07, 20:07

• nangaparbat3 i jeszcze 16.09.07, 20:08
        mały nosek - bez konotacji.
    • bitch.with.a.brain Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 21:07
      Zalezy w jakim celu bym miała faceta szukać:jak na stałe to odstraszyłby mnie
      niski poziom intelektualny.W innym przypadku to nie ma znaczenia.
      W każdej sytuacji przeszkadza: jak nie mogę się z kimś porozumieć, jak jest
      nudziarzem, jak się nie myje.
    • esquisse Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 16.09.07, 21:11
      brak inicjatywy

i zwierzanie sie ze swoich traum po jakichs kobietach
    • saksalainen Brak higieny 16.09.07, 23:22
      niezadbane (a tym bardziej brudne) paznokcie,
      brzydki zapach z ust albo brzydki zapach ciała,
      palenie (tzn... moge lubic kogos mimo ze pali, ale gdybym miał sie z taka osoba całowac, to juz podziekuje).

wyrazne braki intelektualne (ale to juz zalezy... "materiał" na zone takich braków miec nie powinien w ogóle, ale ktos na przygode... moze miec, byle nie były zbyt uderzajace).
      • kurpianeczka Re: Brak higieny 17.09.07, 07:27
        saksalainen napisał:

> niezadbane (a tym bardziej brudne) paznokcie,
        > brzydki zapach z ust albo brzydki zapach ciała,
        > palenie (tzn... moge lubic kogos mimo ze pali, ale gdybym miał sie
        z taka osoba
        > całowac, to juz podziekuje).
        >
        > wyrazne braki intelektualne (ale to juz zalezy... "materiał" na
        zone takich bra
        > ków miec nie powinien w ogóle, ale ktos na przygode... moze miec,
        byle nie były
        > zbyt uderzajace).

Z tymi panami to jest tak...
        Jak jest ładny to nie umie czytać, jak umie czytać to się nie myje,
        a jak już jest ładny, czysty i umie czytać to jest zajęty :))
        • tomilidzons Re: Brak higieny 17.09.07, 07:29
          > Z tymi panami to jest tak...
          > Jak jest ładny to nie umie czytać, jak umie czytać to się nie myje,
          > a jak już jest ładny, czysty i umie czytać to jest zajęty :))

ja jestem ładny, umiem czytać, myje się i jestem wolny... jednym słowem full
          wypas :))))
          • kurpianeczka Re: Brak higieny 17.09.07, 07:31
            Wow !
            Takie przypadki jeszcze nie wyginęły ?:))

To może jednak rzucę tą karteczkę...wiesz jaką :))

Pozdrawiam ranne ptaszki :)
            • tomilidzons Re: Brak higieny 17.09.07, 07:33
              > Wow !
              > Takie przypadki jeszcze nie wyginęły ?:))

żartowałem przecież... ja jestem sam, bo zadna mnie nie chciała :))

> To może jednak rzucę tą karteczkę...wiesz jaką :))
              jaką? chyba się jeszcze nie obudziłem do końca :P

> Pozdrawiam ranne ptaszki :)

a nawet mi tak nie mow.. zostałem do tego zmuszony, zaden ze mnie ranny ptaszek :)
              ale mimo wszystko ja też witam :)
              • kurpianeczka Re: Brak higieny 17.09.07, 07:35
                To może jednak rzucę tą karteczkę...wiesz jaką :))
                > jaką? chyba się jeszcze nie obudziłem do końca :P
                >

dzis, o godz...tu i tu :))

a nawet mi tak nie mow.. zostałem do tego zmuszony, zaden ze mnie
                ranny ptaszek
                > :)
                > ale mimo wszystko ja też witam :)

ehh...ja też należę do innego gatunku ptaszyn, ale niestety od 7
                jestem w pracy :((
                • tomilidzons Re: Brak higieny 17.09.07, 07:37
                  > dzis, o godz...tu i tu :))

aaaa, jak tak to juz sie obudziłem :)
                  jak najbardziej, karteczka może być :))

> ehh...ja też należę do innego gatunku ptaszyn, ale niestety od 7
                  > jestem w pracy :((

no niestety ja też, a najgorsze, ze za 10 minut muszę wyjść... a taki ziąb jest,
                  ąz mnie ciarki przechodza brrr...
                  • kurpianeczka Re: Brak higieny 17.09.07, 07:40
                    no niestety ja też, a najgorsze, ze za 10 minut muszę wyjść... a
                    taki ziąb jest
                    > ,
                    > ąz mnie ciarki przechodza brrr...

Ja jestem w lepszej sytuacji, nigdzie nei wychodzę, jest ciepło i
                    popijam kakę :)
                    • tomilidzons Re: Brak higieny 17.09.07, 07:42
                      > Ja jestem w lepszej sytuacji, nigdzie nei wychodzę, jest ciepło i
                      > popijam kakę :)

nie martw się, jak zmarzne, to wróce... i tez bedę popijał.. herbatke.. bo kawy
                      nie lubię :))))
                      a teraz musze iść
                      pa pa

p.s.
                      czekam na karteczkę :)))
                      • kurpianeczka Re: Brak higieny 17.09.07, 07:43
                        nie martw się, jak zmarzne, to wróce... i tez bedę popijał..
                        herbatke.. bo kawy
                        > nie lubię :))))
                        > a teraz musze iść
                        > pa pa
                        >
                        > p.s.
                        > czekam na karteczkę :)))

Już zaczynam pisać, ale chyba tusz mi w piórze zamarzł :))
                        Miłego dnia...
                        • sabriel Re: Brak higieny 17.09.07, 09:43
                          Zdecydowanie odpycha mnie brak higieny i dbania o siebie.Nie lubię
                          też wspomnianych tu facetów typu "erotoman gawędziarz" czy
                          nachalnych panów o "lepkich rączkach".
    • avital84 Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 17.09.07, 09:46
      To co mnie przyciąga zarazem mnie odpycha.
    • modliszka24 Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 17.09.07, 14:26
      sa zbyt pewni siebie i jak sobie cos ubzduraja to umarl w butach
      • kurpianeczka Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 17.09.07, 17:46
        modliszka24 napisała:

> sa zbyt pewni siebie i jak sobie cos ubzduraja to umarl w butach

Często sobie ubzdurają, że wiedzą wszystko najlepiej i że zawsze ostatnie słowo
        należy do nich...dyskutanci :))
    • butterflymk cienki i pusty portfel n/t 17.09.07, 14:27
    • forumowicz_pospolity Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 17.09.07, 18:58
      mała wyobraźnia
      brak poczucia humoru, w tym na własny temat
      besserwisserstwo
      niski poziom intelektualny

plus
      karykaturalny egocentryzm
      prymitywna wulgarność
      wyrachowanie
      brak wrażliwości

nie lubie też jak kobieta jara no chyba że jara się mną;)
    • kurpianeczka Re: Co Was najbardziej odpycha w płci przeciwnej? 17.09.07, 20:19
      Odpycha mnie jak widzę faceta w samochodzie, stojącego na światłach i dłubiącego
      w nosie :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka