skitelsowa 21.09.07, 19:39 Witam po przerwie urlopowej:).Co tam ciekawgow forum piszczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszz Re: welcome 21.09.07, 19:43 ja tam nie wiem bo ja tu prawie nie bywam /brak czasu/ Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: welcome 21.09.07, 21:02 Cześć :) Jak widzisz debata przedwyborcza trwa w najlepsze. Odpoczęłaś? Aaa i powiedz mi jeszcze jak w końcu skończyło się z tą tapetą i kolorami...:) Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: welcome 21.09.07, 21:48 wypoczelam...Rodos piękny!Polecam:). A co do tapety w podziekowaniu przesle Ci zdjecia na gazetowego-w poniedzialek bo schnie:)-i ocenisz.Mysle ze wyszlo niezle. Pozdrawiam Cie serdecznie..zreszta jak Wszystkich! A...i ja na PISiory never!! Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: welcome 21.09.07, 22:15 skitelsowa napisała: > wypoczelam...Rodos piękny!Polecam:). > A co do tapety w podziekowaniu przesle Ci zdjecia na gazetowego-w > poniedzialek bo schnie:)-i ocenisz.Mysle ze wyszlo niezle. > > Pozdrawiam Cie serdecznie..zreszta jak Wszystkich! > > A...i ja na PISiory never!! Grzeczna dziewczynka. To obejrzę sobie za tydzień, bo jutro - Tunezja :DD Odpowiedz Link Zgłoś