plu-ska 11.01.08, 11:10 Witam, Czy dla Waszych facetów temat zaufania też jest taki istotny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathias_sammer Re: Zaufanie 11.01.08, 11:17 Nie, dla mnie jest istotne, zeby kobieta miala co najmniej dwie szare komorki mozgowe, ktorymi i tak kwestii zaufania nie ogarnie. Jak ma tylka jedna to zalosc ogarnia, ale i tak tesknota za rozumem, ktora wyraziscie maluje sie na twarzy jest szalenie ujmujaca, ba! wzrusza nawet. m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Zaufanie 11.01.08, 11:42 mathias_sammer napisał: > Nie, dla mnie jest istotne, zeby kobieta miala co najmniej dwie > szare komorki mozgowe, ktorymi i tak kwestii zaufania nie ogarnie. > Jak ma tylka jedna to zalosc ogarnia, ale i tak tesknota za rozumem, > ktora wyraziscie maluje sie na twarzy jest szalenie ujmujaca, ba! > wzrusza nawet. > m.s. Pogrzebałeś moje nadzieje. Moje i mojej jedynaczki szarej. Nie podniosę się po tej traumie nawet po wieloletniej terapii kozetkowej.;) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Zaufanie 11.01.08, 11:47 Hihihi, nie ma to jak byc jedynaczka- w calej rozciaglosci;) ...:DDDDD. Dzien dobry Menia! m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Zaufanie 11.01.08, 11:49 A dobry, dobry i każdy następny coraz lepszy. ;) Ta moja szara jest panią na włościach, choć czasem przeciążona bywa i buntuje się zasłaniając kodeksem pracy;D Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Zaufanie 11.01.08, 12:33 Jedz marchewke, a zobaczysz, ze jakosc szarej Eminecji od razu sie poprawi:))))) m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Zaufanie 11.01.08, 11:43 Tak. Ale zasada ograniczonego zaufania sprawdza się najczęściej. Nie tylko wśród kierowców.;)) Odpowiedz Link Zgłoś