Gość: natalia IP: 62.148.83.* 01.08.01, 12:55 Co myślicie o kolczykach w miejscach intymnych i np. pępku, bo mój chłopak twierdzi, że to jest zboczenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malwina Re: Kolczyki IP: *.abo.wanadoo.fr 01.08.01, 13:10 to on jest zboczony ! kolczykow nie lubie, ale co to ma wspolnego ze zboczeniem, nigdy nie zrozumiem, moze dlatego ze nie bardzo wiem co to zboczenie (z wyjatkiem skrajnych wypadkow nie wymagajacych dyskusji), wiec te kolczyki to nie bardzo ale nie przyszloby mi do glowy kogos oceniac tak czy inaczej bo ma czy nie kolczyk, idiotycznie jak sie z tego piercingu styl zycia robi - ubogie to jakies, po co tyle bredzic o ekspresji osobowosci i innych bzdurach, ja bym sie tam nie dziurawila (chyba ze na jezyku dla prowokacji i moze wreszcie przestalabym tyle gadac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Kolczyki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 13:39 Kolczyk w pempku moze byc problemem,czesto wdaja sie zakazenia ,dlugo sie goi,czasami (!) konczy sie nawet szpitalem.Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: Kolczyki IP: 195.117.174.* 01.08.01, 14:12 kolczyki są okropne, nawet w uszach, czyli miejsu uważanym za niekontrowersyjne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: do innej IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 16:25 Kolczyki sa fajne byle nie przeginac .Ja zamierzam przkluc sobie nos (dojrzewam do decyzji ale troche sie boje bolu),zaznaczam ze juz dawno nie jestem nastolatka!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: do innej IP: 195.117.174.* 02.08.01, 07:39 Gość portalu: ala napisał(a): > chyba naprawde jestes inna Dziękuję za komplement;-) A poważnie: podoba ci się robienie z siebie człowieka jaskiniowego? Kolczyki są na tym poziomie...Ja bym nie chciała dziurawić się, zmiany w wyglądzie są w porządku, ale takie trwałe zmiany nie podobają mi się. Po prostu. I strasznie się cieszę, że w swoim czasie zrezygnowałam z przekłuwania uszu, nie uległam owczemu pędowi jak większość moich koleżanek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: do innej IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 16:14 Gość portalu: inna napisał(a): > Gość portalu: ala napisał(a): > > > chyba naprawde jestes inna > > Dziękuję za komplement;-) > A poważnie: podoba ci się robienie z siebie człowieka jaskiniowego? Kolczyki są > > na tym poziomie...Ja bym nie chciała dziurawić się, zmiany w wyglądzie są w > porządku, ale takie trwałe zmiany nie podobają mi się. Po prostu. I strasznie s > ię > cieszę, że w swoim czasie zrezygnowałam z przekłuwania uszu, nie uległam owczem > u > pędowi jak większość moich koleżanek. Dziekuje za mile slowa ! Pozdrowienia od kobiety jaskiniowej.:( > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kac jako facet ... IP: *.*.*.* 01.08.01, 17:43 .. nie mam nic przeciwko kolczykowaniu jakichkolwiek miejsc. Osobiście nie mam ani jednego. a swoją drogą podobno największym zboczeniem jest nie mieć zboczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: jako facet ... 02.08.01, 10:13 nareszcie znalazlam bratnia dusze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: Kolczyki IP: 10.1.1.* 01.08.01, 17:53 Kolczyki sa naprawde fajne! Najbardziej ekscytujace jest samo przekluwanie, ja mialam przekluty pepek, jezyk ale teraz nosze tylko w sutkach-tak tak, naprawde. Niestety dlugo sie goi, samo przeklucie sutka nie jest az tak bolesne jak sobie wyobrazalam, trzeba dbac i tyle a przyjemnosci z tego naprawde duzo! Odpowiedz Link Zgłoś
trin Re: Kolczyki 05.08.01, 22:39 Gość portalu: natalia napisał(a): > Co myślicie o kolczykach w miejscach intymnych i np. pępku, bo mój chłopak > twierdzi, że to jest zboczenie. w pepku sa po prostu glupawe, ale np. w sutkach sa wg mnie absolutnie obrzydliwe, pskudne i przyprawiajace o drgawki (bynajmniej nie rozkoszy). ale to kwestia wylacznie estetyki, a nie moralnosci/zboczenia. w jezyku tez mnie troszke odrzuca, w wardze wyglada dziwacznie. ale w nosie czy brwi - oki. ale wciaz nie moge sie zebrac na przeklucie sobie nosa... troszke sie boje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAMANTA Re: Kolczyki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 23:02 trin napisał(a): > Gość portalu: natalia napisał(a): > > > Co myślicie o kolczykach w miejscach intymnych i np. pępku, bo mój chłopak > > > twierdzi, że to jest zboczenie. > > w pepku sa po prostu glupawe, ale np. w sutkach sa wg mnie absolutnie obrzydliw > e, > pskudne i przyprawiajace o drgawki (bynajmniej nie rozkoszy). ale to kwestia > wylacznie estetyki, a nie moralnosci/zboczenia. > w jezyku tez mnie troszke odrzuca, w wardze wyglada dziwacznie. > ale w nosie czy brwi - oki. > ale wciaz nie moge sie zebrac na przeklucie sobie nosa... troszke sie boje... Patrze wyzej ,mamy ten sam problem -strach:) Odpowiedz Link Zgłoś
trin Re: Kolczyki 05.08.01, 23:22 Gość portalu: SAMANTA napisał(a): > trin napisał(a): > > > ale w nosie czy brwi - oki. > > ale wciaz nie moge sie zebrac na przeklucie sobie nosa... troszke sie boje > ... > > Patrze wyzej ,mamy ten sam problem -strach:) > no.... ale ja nie tyle boje sie bolu, co tego co mi jakis młotek naopowiadal: ze to moze sie skonczyc tragicznie - ponoc mozna naruszyc jakis nerw co sie konczy czesciowym paralizem twarzy. nie wazne, czy to prawda, wazne ze mi chyba na dobre tez pomysl ze lba wybilo ;( Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 do trin 21.08.01, 02:03 trin napisał(a): > Gość portalu: SAMANTA napisał(a): > > > trin napisał(a): > > > > ale w nosie czy brwi - oki. > > > ale wciaz nie moge sie zebrac na przeklucie sobie nosa... troszke sie > boje > > ... > > > > Patrze wyzej ,mamy ten sam problem -strach:) > > > > no.... ale ja nie tyle boje sie bolu, co tego co mi jakis młotek naopowiadal: z > e > to moze sie skonczyc tragicznie - ponoc mozna naruszyc jakis nerw co sie konczy > > czesciowym paralizem twarzy. nie wazne, czy to prawda, wazne ze mi chyba na dob > re > tez pomysl ze lba wybilo ;( melduje ze mam juz kolczyk w nosie ,na razie z chirurgicznej stali (dla bezpieczenstwa).zabieg w zasadzie niebolesny , goi sie jak na psie ! bardzo jestem zadowolona ze to zrobilam!!:)))) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś