shameeka 22.10.06, 10:02 uzywacie?? macie jakies ulubione, sprawdzone?? z racji ze prostuje wlosy, farbuje i susze suszarka moje sa bardzo podniszczone i suche.. dlatego jestem zmuszona do ich uzywania, ale jest to przyjemne :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
honey13 Re: maseczki do wlosow 22.10.06, 11:48 Jedwab w płynie, świetnie działa na włosy, nawilża je i wygładza. Jak dla mnie jest na 5 z + :P Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: maseczki do wlosow 22.10.06, 12:10 ello! no ja polecam Placentę, najlepsza i najfajniejsza p.s. dla lubiących zwierzatka zaznaczam, że jest z łożysk zwierzęcych:) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: maseczki do wlosow 22.10.06, 15:17 Sam robię. Jedno żółtko, dwie łyżki od zupy oliwy z oliwek i sok z połowy dużej cytryny. Wymieszać na jednolitą masę i wsmarować w kłacze na 0,5 godziny przed myciem włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: maseczki do wlosow 22.10.06, 15:22 typowa 'majonezowa' maseczka:) staropolski, dobry przepis:) tylko należy pamiętać, żeby ściągnąc błonkę z żółtka bo potem są trudności z usuwaniem jej resztek z pomiędzy włosów:) Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: maseczki do wlosow 22.10.06, 16:52 placente?? co to?? gdzie mozna kupic, za ile?? :) ja uzywam maseczki Osmo- Maska Intensywnie Nawilżająca Na Bazie Minerałów Morskich Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: maseczki do wlosow 22.10.06, 18:35 NO NP TUTAJ:)ssl.allegro.pl/item133541532__zniszczone_lamliwe_wlosy_odz_placenta_1000.html Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowamama Re: maseczki do wlosow 23.10.06, 12:25 Ja mam obecnie maskę do wlosów farbowanych avonu i jestem z niej dosyć zadowolona, więc polecam, jeśli farbujesz włosy:D Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: maseczki do wlosow 23.10.06, 12:48 ja nie polecałabym szamponów ani odżywek tej firmy:) ale jak ktos lubi.... Odpowiedz Link Zgłoś
magda_my Re: maseczki do wlosow 25.10.06, 14:20 mam obsesję na punkcie włosów (pewna fryzjerka popaliła mi włosy!!!!i to w znanym w mieście studio!!!)więc pilęgnacja ich zajmuje mi sporo czasu. Szampon z Dove, odżywka z Nivei z nowej serii do spłukiwania, jak troszkę podeschną- intensywna odzywka z Dove i kropelka jedwabiu w płynie. mimo takiej mieszanki nie mam problemu z przetłuszczaniem się włosów. wosk świetnie chroni włosy podczas np. prostownia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: maseczki do wlosow 25.10.06, 21:40 ja choruje na jakis szmapno profesjonalny i odzywke :) taka przeznaczona do salponow fryzjerskich :) bo reszte juz mam :) podobno mozna kupic na allegro :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorotenienka Re: maseczki do wlosow 05.11.06, 00:15 no to mi tak rozjaśniła włosy, że teraz je leczę, bo nie chcę na razie ścinać ;) a maseczkę poradziła mi właśnie z okazji tych moich końców inna fryzjerka. maseczka do kupienia w aptece: henna treaatment wax - i muszę powiedzieć, że te moje biedne włoski coraz lepiej sobie radzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: maseczki do wlosow 06.11.06, 19:38 Używam - ostatnie odkrycie Kallos Latte - krem mleczny. Fryzjet mi polecił. Rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.l.a.m.i Re: maseczki do wlosow 06.11.06, 19:59 Mroofka polecała Placente tej firmy i tez podobno dobra Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: maseczki do wlosow 06.11.06, 20:09 Zobacz jeszcze to: www.eurofragrance.com.pl/main.php?action=rene&sub=karite Wszystkie produkty tej marki godne polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: maseczki do wlosow 06.11.06, 20:59 tak, potweirdzam, Placenta jest suuuper;) tej mlecznej nie próbowałam, ale podejrzewam, że z nia jest podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: maseczki do wlosow 06.11.06, 21:21 hahaha :) ja ostatnio sobie kupilam maseczke 1000 ml :) chyba zrok jej nie uzyje :) ale taka fajna z algami morskimi :) osmo. Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowamama Re: maseczki do wlosow 10.11.06, 23:25 kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,56374,2650061.html Odpowiedz Link Zgłoś
rozzumek Re: maseczki do wlosow 29.11.06, 14:15 Dla mnie ważne jest odżywianie włosów bo mam farbowane i muszę je odżywiać czym się da Odpowiedz Link Zgłoś