Dodaj do ulubionych

W którym mieście są najfajniejsi faceci?

25.01.08, 00:09
To chyba nie będzie moja rodzinna łódka niestety.
Pytam, bo mam się zamiar wyprowadzić i chcę wiedzieć gdzie. ;P;P;P

To jak dziewczyny są u Was fajne towary??? ;D
Obserwuj wątek
    • ansag Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:10
      U mnie nie ma w ogóle :)
      • avital84 Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:12
        Czyli gdzie mam nie jechać???
        • kochanica-francuza Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:22
          Jedź do Paryża. ;-)
          • avital84 Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:26
            Nie...Francuzi mnie jakoś nie kręcą.;)
            No chyba, że tam multikulturowo jest. ;)
            • shayah Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:27
              U mnie jest na czym oko zawiesić :D
              • kochanica-francuza Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:28
                shayah napisała:

> U mnie jest na czym oko zawiesić :D

Gdzie???
                • avital84 Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:29
                  W stolicy. ;)

Ja zauważyłam, że w Wrocku jest nieźle.
                  Ale może to tylko przypadek. :)
                  • alienxxx Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:37
                    a ja wlasnie w stolycy spedzam wiekszosc czasu :)
                    fota w profilu
                  • shayah Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:39
                    To może i ja się do Wrocka przeniesę ;)
                    • kitek_maly Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:41

Ty się lepiej przenieś do swojej skrzynki mailowej i mi odpisz
                      wreszcie. ;-)
                      • shayah Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:43
                        Małpa poleciała z gwizdem. :D
                        • kitek_maly Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:46

Niegrzeczna małpa, nie chcę takiej. Odsyłam skąd przylazła. ;-)
                          • shayah Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:50
                            Ona od Ciebie pierwej przyszła, bierz ją se. ;P
                            • kitek_maly Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:52

Kurna, jak bonie dydy, do mnie przylazła z listem, że od Ciebie
                              jest. ;-)
                              • shayah Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:56
                                No czytaj te listy, napisane było "Weź jo sobie" :D Zmierzwi jej się futro, bo
                                znowu leci :D
                                • kitek_maly Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:59

Ale przeca mówię, że mi do wstroju mieszkania nie pasuje. Myślałam,
                                  że to taka małpa w zebrę będzie a to jakieś takie brązowe
                                  przylazło. ;-)
                                  Się zmierzwi, bo jak bumerang lata. ;-)
                                  • shayah Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:02
                                    Małpa w zebrę? W kocie cętki Ci nie pasuje? A poszła mie stąd!:P
                    • avital84 Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:41
                      Wycofujesz się z tego co napisałaś?
                      W Wawie też byle jak ? ;)
                      • shayah Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:42
                        Oj, bo oni fajni, ale jacyś kurka nierozgarnięci :D
                        • avital84 Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:45
                          Obawiam się, że wszędzie tak jest.
                          Czyli tylko tacy do patrzenia?;)
                          • shayah Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:46
                            Chwilowo taki mam pogląd na temat.
                            Dodam, że niezależnie od grupy wiekowej :D
                            • avital84 Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:47
                              To może jednak zaryzykuję z tym Wrockiem. ;)
                              • kitek_maly Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:49

Svi, ja też planuję zmienić miasto. :-)
                                A powiem Ci, że pod tym kątem to tego jeszcze nie przemyślałam. ;-)
                                • shayah Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:50
                                  Avi, bierz Kitka w walizę i przenoście się do mnie. Będzie wesoło :D:D:D
                                  • avital84 Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:53
                                    Kitem mały, zmieści się. ;)
                                    Bo jeszcze tak zrobimy i będziesz żałować. ;)
                                    • kitek_maly Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:56

Shajek, bo wiesz na początku, to nie ma gdzie mieszkać i nowe
                                      miasto, to by się przydał przewodnik i z kasą cienko póki się na
                                      nogi nie stanie to i obiadki. ;-)
                                      • shayah Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:00
                                        Mam 36m2. Ciasne ale własne, pomieścimy się. Za przewodnika robić mogiem
                                        chętnie, obiadki gotować mogę też. Co do wsparcia finansowego, to obawiam się że
                                        jestem niewydolna :D
                                • avital84 Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:52
                                  No to pomyśl...wynajmiemy wspólnie mieszkanie i będziemy wabić
                                  do niego Ciacha. ;P

To priorytet. Posłuchaj Svi. Wydaje mi się ,że więcej fajnych
                                  jest też i tam gdzie jest mniejsze bezrobocie, praca, warunki życia, bo wszyscy
                                  fajni tam jadą. Czyli może jednak ten Wrocek Klocek...heh.

Nie no ja obstawiam Wrocek, Poznań, Kraków lub Warszawę.

Moje ulubione miasto to Gdańsk...ale skoro i tam bryndza. ;)
                                  • shayah Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:54
                                    > No to pomyśl...wynajmiemy wspólnie mieszkanie i będziemy wabić
                                    > do niego Ciacha. ;P
                                    Zmieścimy się u mnie :D

> Posłuchaj Svi.
                                    Hę? :P
                                    • avital84 Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:55
                                      Jeden z naszych wielbicieli mówi do mnie Svi. ;)
                                      • alienxxx Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:00
                                        dziewczyny - fajni faceci sa wszedzie
                                        nie jest istotne gdzie pojedziecie, istotne jest czy beda na Was chcieli zwrocic
                                        uwage :)
                                        • kitek_maly Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:02

No kurde, no następny. ;-)
                                          • alienxxx Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:03
                                            ale co nastepny?
                                            nie znam historii - moze mnie oswiecisz kotku maly?
                                            • alienxxx Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:03
                                              ... kitku maly - przepraszam za literowke :)
                                            • kitek_maly Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:04

No następny. ;-) Tyle powinno Ci wystarczyć za wyjaśnienie. Możesz z
                                              tego wywnioskować m.in., że nie pierwszy. :-P
                                              • alienxxx Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:06
                                                nie wiem czy to dobrze czy zle, ale z kontekstu wnioskuje, ze chyba nienajlepiej
                                                - coz trzeba sie pogodzic z rzeczywistoscia
                                                nie bede pisal, ze nikt mnie nie lubi itp.
                                                chyba sie tez nie rozplacze, chociaz...
                                                • shayah Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:08
                                                  Popłaczmy grupowo, będzie raźniej ;)
                                                  • alienxxx Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:08
                                                    taki grupowy placz oczyszcza
                                                    to niemalze katharsis...
                                                  • avital84 Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:09
                                                    A ja nie umiem płakać. Nie będę więc czysta, :/
                                                  • shayah Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:10
                                                    To my będziemy płakać, a Ciebie wrzucimy do wanny :D
                                                  • alienxxx Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:12
                                                    z wanna tez niezly pomysl - duzo piany, lampka czerwonego wina i jakos to bedzie
                                                  • alienxxx Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:11
                                                    mozna sprobowac oczyscic sie inaczej
                                                    nie musisz plakac - mozesz wyc...
                                                  • avital84 Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:12
                                                    Nie lepiej się upić dobrym trunkiem?;P
                                                  • alienxxx Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:15
                                                    to popieram w calej rozciaglosci
                                                    nie wyobrazam sobie nawet siedzenia na forum bez wina lub innego napitku
                                                • kitek_maly Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:12
                                                  alienxxx napisał:

> nie wiem czy to dobrze czy zle, ale z kontekstu wnioskuje, ze
                                                  chyba nienajlepie
                                                  > j
                                                  > - coz trzeba sie pogodzic z rzeczywistoscia
                                                  > nie bede pisal, ze nikt mnie nie lubi itp.
                                                  > chyba sie tez nie rozplacze, chociaz...

Póki co, neutralnie. ;-)
                                                  A czy będzie pozytywnie czy negatywnie to zobaczymy jak się sytuacja
                                                  rozwinie, w sensie, jak Ty się rozwiniesz. ;-)
                                                  • alienxxx Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:14
                                                    no niestety paczkiem nie jestem i obawiam sie, ze moge sie juz nie rozwijac -
                                                    ale... (nigdy nie mow nigdy)
                                                  • kitek_maly Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:15

> no niestety paczkiem nie jestem i obawiam sie, ze moge sie juz nie
                                                    rozwijac -

To się jeszcze zdziwisz. Spoko, jeśli będziesz się wsytdził to my
                                                    już Cię same rozwiniemy. ;-)
                                                  • shayah Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:16
                                                    No właśnie, właśnie :D
                                                  • alienxxx Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:18
                                                    zapowiada sie wielce interesujaco
                                                    drogie Panie pozwolicie wiec, ze wzniose powitalny toast za pomyslny bieg
                                                    wydarzen :)
                                                  • shayah Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:18
                                                    Prawda? :D Zwłaszcza ta wanna z pianką. A czymże toast wznosisz?
                                                  • alienxxx Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:21
                                                    czerwonym wytrawnym winem - moim ostatnimi czasy ulubionym "Les Moirets "
                                                  • kitek_maly Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:22

Wszystko fajnie, ale już późna pora nadejszła wiekopomna. ;-)
                                                    Dobranoc wszystkim. :-)
                                                  • alienxxx Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:24
                                                    dobrej wiec nocy...
                                                  • avital84 Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:28
                                                    Kitek nie lubi GRUPEN...;)))
                                                    Dobranoc Kiciu. ;)
                                                  • alienxxx Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:31
                                                    moze GRUPEN SZLOCH polubi
                                                  • avital84 Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:32
                                                    Nie dała Grupen Szlochowi szansy.
                                                    Odeszła...
                                                  • alienxxx Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:34
                                                    kiedys wroci
                                                    parafrazujac slowa, ktoregos z polskich aktorow - "zawsze wracaja"
                                                  • avital84 Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:35
                                                    Zwłaszcza Kitki. ;)
                                                  • alienxxx Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:38
                                                    chyba tez zdezerteruje...
                                                    daje o sobie znac pracowity dzien i nieprzespana poprzednia noc, a i wino mi sie
                                                    skonczylo...

dobranoc wiec wszystkim
                                                  • avital84 Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:39
                                                    U mnie podobne...
                                                    Dobranoc.
                                  • kitek_maly Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:01

W Gdańsku nie jest tak źle. Sporo fajnych, ale zaobrączkowanych. ;-)
                                    To co ciacha w liczbie mnogiej będziemy wabić? ;-)
                                    • shayah Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:03
                                      A jak! Zrobimy hipisowsko komune i bedziemy szaleć :D
                    • milamber7 Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 08:53
                      zapraszam serdecznie wszystkie(śliczne:P) panie
                      • kitek_maly Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 11:02

Ale gdzie?.. ;-)
          • mini_kks WŁOSI! 25.01.08, 23:11
            ;]
    • sumire Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:35
      heh... ja bym obstawiała południe - ostatnio znajoma mówiła, że na Podhalu nadmiar facetów. i to się chyba sprawdza, bo wszyscy moi kolejni narzeczeni stamtąd pochodzą.... ;))
      • avital84 Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:42
        Teren jeszcze niesprawdzony.
        Pomyślę. ;)
        • shayah Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:45
          Pomysł nie jest zły, a widoki jakie!! ;))
          • simply_z Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:52
            może podkarpacie?:D .,slyszalam ,ze w Barcelonie też nie jest źle,z
            kolei w Krakowie posucha....
            • avital84 Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:55
              Również słyszałam o Barcelonie. :)))
              Czyli Kraków też nam odpadł.
              Coraz mniej do wyboru.
              Czy to znaczy, że tacy panowie nie istnieją?

Może jednak gdzieś jest nadreprezentacja fajnych panów.
              Nie traćmy nadziei. ;)
              • shayah Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 00:58
                Ale w Barcelonie brudno okrutnie.
                Kraków z kolei mój ulubiony jest.
                • simply_z Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:00
                  no moze troche brudno ,zalezy dawno nie bylam.Krakow np
                  coz...,troche mnie juz meczy ,choc ma kilmat nie powiem ,
                  • simply_z Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:01
                    moze Florencja?:D
                    • shayah Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:02
                      Albo Bermudy? :D
                      • simply_z Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:03
                        za daleko...tylko Europa wchodzi w gre:P
                        • shayah Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:05
                          No dobra, Ateny!!:D
                          • alienxxx Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:07
                            tam troche smierdzi, ale poza tym ok
                            • avital84 Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:09
                              O Ateny...uwielbiam greckie nosy...;P
                              • shayah Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:11
                                To szukamy 3 greckich nosów :D
                            • shayah Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:10
                              E tam śmierdzi. Ale za to jaki klimax :D
                            • kitek_maly Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:13

alienxxx napisał:

> tam troche smierdzi, ale poza tym ok

Cholera, było z takimi argumentami wyjeżdżać??... Teraz to już Svi
                              nie odpuści... ;-)))
                              • avital84 Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:26
                                Heheheheh....no tak...muszą być Ateny skoro śmierdzi. ;)
    • fitter_c Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:34
      W Zielonej Górze. Nie wiem, jak ocenicie ich urodę, ale na pewno są bardzo
      rycerscy. Nie dadzą was skrzywdzić.
      Zobaczcie same.
      pl.youtube.com/watch?v=nruzwTs7Rls
      • avital84 Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 01:39
        Rycerskość na miarę naszych czasów. ;)
        Na razie ZG prowadzi. ;)
    • wiarusik Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 07:39
      Warszawa zachodnia;)
    • tora83 Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 10:18
      avital84 napisała:

> To chyba nie będzie moja rodzinna łódka niestety.
      > Pytam, bo mam się zamiar wyprowadzić i chcę wiedzieć gdzie. ;P;P;P

Avi, pamietam jak bylam kiedys w łodzi z moim bylym facetem, bylismy
      w jakims klubie w centrum miasta i bylam pod wrazenie ogromu fajnych
      facetow :D Powaznie :D
    • modliszka24 Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 11:05
      u mnie jest jeden i jest moj
      • portobello_belle Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 25.01.08, 12:10
        Avi!! Byle nie Warszawa!!! Ja jestem warszawianka i gdybym sie nie przeniosla do
        Poznania w wieku 23 lat, to pewnie nadal bylabym sama. Klimat Warszawy nie
        sprzyja poznawaniu ludzi, zas Poznan nadaje sie do tego idealnie - scisle
        centrum, mnostwo uczelni, swietne imprezy, wspaniali ludzie.
        Wroclaw tez jest fajny jakby co. Byle nie stolyca.
    • pawel1940 Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 26.01.08, 02:03
      Ja moge polecic taki zestaw miast ;-). 2 miliony ludzi, z czego srednio z polowa
      to pewnie mezczyzni do wyboru :P. I taki jeden mega fajny :P.
    • dziewice moze elblag ? ;) 26.01.08, 02:06
      • wcalenietakimaly Wadowice 26.01.08, 03:38
    • e_penso_a_te Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 26.01.08, 08:31
      Moja propozycja:
      Lublin :-)
      • cheshca Re: W którym mieście są najfajniejsi faceci? 26.01.08, 10:22
        W Krakowie !!! Mnóstwo obcokrajowców... Ah, ci Włosi... mmm :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka