nutopia 01.02.08, 10:40 mailing gazety wysłał mi wiadomość bym go na randki zabrała a ja na randki nie chodzę! myślicie, że teraz oni mnie zniszczą? mię i nick mój? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: co robić? 01.02.08, 10:44 rasgeea napisała: > o kto to pisze bo nicka nie widać??!!! :D poległam Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: co robić? 01.02.08, 10:48 to wstań i powiedz nie jestem sam..aaa.... :P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co robić? 01.02.08, 10:50 rasgeea napisała: > to wstań i powiedz nie jestem sam..aaa.... :P wiiidziałam ptaaaaaaaaaaaaaaka cień! Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: co robić? 01.02.08, 16:23 nutopia napisała: > rasgeea napisała: > > > to wstań i powiedz nie jestem sam..aaa.... :P > > > wiiidziałam ptaaaaaaaaaaaaaaka cień! Edzia by powiedziała: "To na szczęście, kochanie" :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: co robić? 01.02.08, 10:52 A nie łomocą już kolbami do drzwi Twych? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co robić? 01.02.08, 10:56 funny_game napisała: > A nie łomocą już kolbami do drzwi Twych? ni u mnie szyby bom w pracy zobaczę wcześniej i wyskoczę przez okno Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: co robić? 01.02.08, 10:59 Zabezpiecz sobie drogę ucieczki i przestaw jakiś śmietnik pod okno. Ale nie ten biurowy koszyczek! Taki większy kontener na kółkach. Na amerykańskich filmach widziałam taki sposób. Przykro mi tylko, że będziesz miała spaghetti i obierki we włosach i przeżyjesz bliskie spotkanie trzeciego stopnia ze szczurem :( Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co robić? 01.02.08, 11:47 to może nie będę skakać w kontener a tak normalnie, w ogródek? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: co robić? 01.02.08, 11:57 Jesteś twardzielka czy latający ogórek???!!! Musi być śmietnik i żywa akcja w obronie swojej tożsamości. Jak Bourne. Jason Bourne. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co robić? 01.02.08, 11:58 funny_game napisała: > Jesteś twardzielka czy latający ogórek???!!! > Musi być śmietnik i żywa akcja w obronie swojej tożsamości. Jak Bourne. Jason > Bourne. > jestem porem takim..:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: co robić? 01.02.08, 12:05 Porowi się nie da odebrać tożsamości. Ani na randkę z nim pójść. Więc nic Ci nie zrobią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co robić? 01.02.08, 12:43 funny_game napisała: > Porowi się nie da odebrać tożsamości. Ani na randkę z nim pójść. > Więc nic Ci nie zrobią ;) > ooo ekskuza! ja kiedyś z takim porem byłam na randce się odezwał jakieś dwa razy chyba witaj i do widzenia to było i potem jeszcze zadzwonił czy moglibyśmy drugi raz :) ale to jakieś 15 lat temu było to się nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: co robić? 01.02.08, 12:47 :DDD No tak... z latającym porem, który skacze z okna i myli pościg może byłoby ciekawiej. Ja nie rozumiem, jak 15 lat temu mailinggazeta mógł nie zaprosić pora na randkę?! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co robić? 01.02.08, 13:12 funny_game napisała: > :DDD > No tak... z latającym porem, który skacze z okna i myli pościg może byłoby > ciekawiej. > Ja nie rozumiem, jak 15 lat temu mailinggazeta mógł nie zaprosić pora na randkę > ?! > poszukałabym pora na nk ale konta ni mom:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: co robić? 01.02.08, 13:14 Jo mom, mogę poszukać. Wystarczy wstukać "por"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co robić? 01.02.08, 13:34 funny_game napisała: > Jo mom, mogę poszukać. Wystarczy wstukać "por"? ;) a spróbuje może wyjdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co robić? 01.02.08, 13:11 disa napisała: > i całą Twoja Rodzine czy ja ci już mówiłam, ze masz wrażliwość nosorożca? Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: co robić? 01.02.08, 16:10 dokładnie nie wiem o co biega ale chodzi ci o narzucenie z góry co masz robić jeżeli nie chodzisz i nie chcesz to jest twoja wola ja tak bym zrobiła jak ty Odpowiedz Link Zgłoś