Dodaj do ulubionych

Sklep internetowy RTV Euro AGD

06.09.06, 12:37
Czy może ktoś z Was zamawiał sprzęt ze sklepu internetowego RTV Euro AGD?
Wydaje mi się, że ceny mają niższe niż w salonach firmowych, ale nie wiem,
jak to wygląda z jakością obsługi: terminowość, jakość dostarczonego sprzętu
(tzn. czy nie zniszczony) itd. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej74 Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 23:26
      Kupiłem 2 rzeczy w Euro Agd i moje odczucie jest takie,że oni kupuja sprzęt 2-
      giej klasy a sprzedają jako pełnowartościowy.
      • Gość: benio Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.nplay.net.pl 19.08.10, 02:05
        walic ten sklep kupilem nawigacje okazało sie ze jest zje...ana i czekam juz 5
        tygodni na towar i nic nigdy tam nic nie kupujcie!!
      • Gość: gosc Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.play-internet.pl 27.01.17, 10:11
        Tez odradzam. Nie zamieszczają krytycznych ocen. Tylko ochy i achy.
    • Gość: colourful Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.04.07, 23:28
      ODRADZAM!
      • Gość: Ania Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: 80.51.47.* 21.04.07, 17:10
        Jak dobrze,że to przeczytałam, a miałam kupić tam cyfrówkę.
        • toska075 Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD 22.06.09, 13:02
          Uważam ,że każdy sprzęt lepiej zobaczyć,sprawdzić.Lepiej kupić w sprawdzonych
          sklepach.Jedyne rzeczy jakie kupiłam przez internet to książki,płyty itp.sprzęt
          odradzam.
    • Gość: Kamil Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.aster.pl 30.04.07, 15:23
      Obsługa do banii, sprzęt uszkodzony, kłopoty ze zwrotem gotówki.
      Osobście nie polecam!!!
    • Gość: daria Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.aster.pl 30.04.07, 15:52
      je włąśnie kupiłam u nich sprzęt, NIE POLECEM. Sprzęt przywieźli mi popsuty a ze
      zwrotem tego szajsu mam straszny problem. tragedia. kupuj gdzie indziej jak masz
      możliwość. pozdrawiam
      • Gość: gigant Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.07, 23:20
        bzdury wygadujecie pracuje w euro 2 lata i nie jestem zadowolony z pracy ale
        zeby był sprzet gorszej kategorii to juz jest lekka przesada zamowienia są
        prosto od producentów a niewyobrazam sobie zeby oni wiedziieli ze dana partia
        towaru jest do bani i i ja taniej chcieli sprzedac popsuli by sobie renome,
        druga sprawa to nienalezy do przyjemnosci przyjmowac reklamacjew dodatku to
        zajmuje niepotzrebnie czas sprzedawcy bo w tym czasie mogłby cos sprzedac wiec
        taka polityka niemiałaby nigdzie sensu. a sprzet rtv ma to do siebie ze czasem
        sie psuje wiec różnie sie moze zdarzyc ze po odpakowaniu niezadziała ale to nie
        ma znaczenia gdzie się kupi
        • senczek Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD 08.06.07, 16:17
          No to nie możesz być obiektywny,bo nie jesteś klientem. :-)
        • Gość: H5 Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.osiedle.net.pl 01.06.09, 21:42
          Jestem pracownikiem Euro prawie rok Co do sprzętu różnie to bywa. Zdarzają się
          uszkodzone dlatego gdy kupujemy w Euro i odbieramy sprzęt czy to w sklepie czy w
          domu. Sprawdź sprzęt przy dostawcy jak ci się nie podoba oddajesz i mają Ci
          przywieść nowy.
        • Gość: Rafał czekam na rekl. juz 3. miesiąc IP: *.dynamic.mm.pl 24.03.14, 10:49
          faktycznie nie sądzę aby sprzedawali sprzęt gorszej jakości. Ale druga sprawa to reklamacja. Mi zawiesił się kontroler move do ps3 i oddałem do reklamacji. Wydaje mi się że to sprawa oprogramowania, ale naprawa chyba ich przerosła, bo czekam już 2 miesiące (teraz zaczyna się trzeci), oczywiście w międzyczasie ponaglenia, nawet wizyta w sklepie i za każdym razem dostaję odpowiedź - no to faktycznie dosyć długo ale zgodnie z ustawą nie mamy określonego terminu (termin odpowiedni :-), przykro mi ale to wszystko co możemy zrobić, to nie od nas zależy, sprzęt jest w serwisie. No i co o kontrolera będę się sądował? Pewnie że nie. Wolę wyjąc 120 zł i kupić nowy. Ale jeśli wy macie wybór to wybierzcie inny sklep i zaoszczędźcie sobie problemów
    • black_kat Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD 16.07.07, 00:46
      Niestety, fatalna obsluga!! Od wplacenia na ich konto do otrzymania towaru
      minelo 13 dni. Stronka dziala z duzymi wadami. Towar o malo nie zostal
      dostarczony w inne miejsce. Duzo stresu. Nie polecam.
    • Gość: dziubek Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 16:56
      BArzdo nie mila obsuga chciałem kupić mp4 powiedzialem że droga a
      sprzedawca odpowidział niech pan sobie kupi na targowicy
    • Gość: dziubek Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 16:56
      BArzdo nie mila obsuga chciałem kupić mp4 powiedzialem że droga a
      sprzedawca odpowidział niech pan sobie kupi na targowicy
    • Gość: elle Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.chello.pl 28.09.07, 22:59
      kupiłam u nich pralkę i lodówkę (oba bosch). ogólnie OK. sklep ma
      wygodne wyszukiwanie i przejrzyste opisy. ceny niskie (nie
      najniższe). korzystałam z opcji odbioru osobistego w wybranym
      sklepie- dzięki temu mogłam część kwoty zapłacić bonami sodexho, a
      część kartą. z transportem nie było problemów, z kontaktem
      telefonicznym też nie. oba zakupy były OK.

jedyne zastrzeżenie- oferowali lodówkę (w dodatku w promocji),
      której w rzeczywistości nie mieli w ofercie (brak produkcji) i
      musiałam anulować zamówienie; lodówka ta jeszcze dłuugo wisiała im
      na www, więc klientów, którzy się na nią niepotrzebnie napalili
      mogło być więcej. wniosek- powinni lepiej aktualizować zawartość www.
      • Gość: młody32 Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.centertel.pl 03.12.13, 23:41
        Ja za czym cokolwiek kupie w RTV Euro AGD to zawsze sprawdzam cenny na Allegro. Co do lapków, to w pierwszej kolejności wchodzę na ranking laptopów np tutaj www.wybieramlaptopa.pl/ranking-najlepszych-laptopow Często bowiem zdarza się u nich, że w niskich cenach mają badziewski sprzęt. Lepiej więc wiedzieć co się kupuje.
    • Gość: Miofan Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 21:35
      szczerze mówiąc to byłem mile zaskoczony, że mają produkty firmy mio. czasem w
      arkadii jak jestem to wstępuję do środka, ale jeszcze tych nawigacji
      satelitarnych nie widziałem. ceny ciekawe. ale nie zamawiałem, bo już mam jedną
      (model H602 z dotykowym ekranem :)
    • Gość: analog Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: 83.168.125.* 12.03.08, 17:18
      Jak chcesz mieć kłopoty,zamów coś w tym sklepie albo kup sobie koze
      • Gość: Maria@2 Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.09, 17:39
        Ludzie nie kupujcie tam żadnego sprzętu, chyba, że chcecie mieć kłopoty!!!!
    • Gość: wkurzona Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.zabrze.net.pl 09.04.08, 19:18
      Jedno wielkie oszustwo! Pierwszy i ostatni raz kupiłam coś u nich!!!
      Przybliżę moje "przygody" niech będą dla innych ostrzeżeniem.
      Kupowałam w tym sklepie kuchnię gazową. Oczywiście na sklepie jej nie mieli, bo
      koszty magazynowania ich przerastają i każdą pierdołę muszą sprowadzać z
      Warszawy. Odbiór w poniedziałek.
      Poniedziałek:
      Po zapłaceniu za kuchnię podkusiło męża, żeby na sklepie ją rozpakować i
      zobaczyć czy nie uszkodziła się w transporcie. I okazało się... że szuflada z
      dołu ma połamane jakieś zaczepy, wskutek czego nie trzyma się na swoim miejscu.
      Zwrot, złość, bo towar już zapłacony. Na jutro będzie inna.

Wtorek:
      Przyszła inna kuchnia. Po otwarciu paczki... uszkodzony kurek gazowy (dokładnie
      nie wiem o co chodziło, bo nie było mnie przy tym). I znowu nerwy, bo termin
      zabudowy kuchni na czwartek na 7.00 :(
      Jakoś przełożyli ten kurek z poniedziałkowej kuchni i było niby ok.

W międzyczasie zamówiliśmy w ich sklepie internetowym okap, wąż do gazu i parę
      drobiazgów typu płyn do czyszczenia inox.
      Środa
      Tym razem odbierałam sama towar i powiedziałam, że NAJPIERW obejrzę okap, potem
      za niego zapłacę. Okap okazał się sprawny. Zapłaciłam za wszytko, sprzedawca
      przynosi wąż... o długości 1m, a nie 1,5m jak było w zamówieniu. Po długim
      sprawdzaniu zamówienia okazało sie, że na stronie sklepu mają błędne nr
      katalogowe (za długo by wyjaśniać dokładnie) w rezultacie musiałam dopłacić żeby
      dostać te 1,5m.

Zatem do wszystkich którzy mają zamiar coś tam kupować: 5 razy się zastanówcie.
      Jeszcze nigdzie nie zostałam tak obrzydliwie oszukana. Jak już kasa poszła to
      mają klienta w d***. Dla nich najważniejsze to "Płaci pani kartą czy gotówką?".
      • Gość: jan41 Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 01:03
        a ja kupowałem i kupuje tylko w EURO. W SKLEPIE W KTÓRYM DOKONUJE
        ZAKUPÓ JEST MIŁA I PROFESJONALNA OBSŁUGA, MAM 2 ULUBINYCH
        SPRZEDAWCÓW KTORZY ZAWSZE MI DOBRZE DORADZA I NIGDY NIE MIALEM
        PROBLEMÓW Z WYMIANA. mysle ze ci którzy najwiecej narzejkaja po
        prostu sa frustratami którzy całe zycie tylko żadają, wiem bo tez
        pracuje w handlu w innej branzy i takich dziwaków sie naogladałem od
        groma . pozdrawiam pana Walusia ze sklepu w Dabrowie i dziekuje za
        zawsze mila i fachowa pomoc w wyborze sprzetu. i polecam wszystkim
        którzy sa tak zrażeni
        • Gość: Rafał sprzedawca z euro? IP: *.dynamic.mm.pl 24.03.14, 11:00
          nie wydaje mi się aby coś nie tak było ze mną. Czekam już 3. miesiąc na kontrolera move do ps3 i dostaję informację "ale w ustawie przecież nie ma określonego terminu naprawy". Gwoli ścisłości jest określony jako "stosowny" - no i tutaj zaczynają się problemy. W sądzie pewnie dowiódłbym swoich racji ale siwe włosy by pozostały. Odnosząc się do powyższej wypowiedzi (jednej z niewielu pozytywnych o tym sklepie) chciałbym dodać że nie jestem jakimś frustratem aby wojować z nimi. Pozostaje mi kupić ten kontroler (120zł) a jak przyjdzie z serwisu to będę miał 3 kontrolery. Ale innym polecam rozejrzeć się za innymi sklepami
    • jan-w Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD 09.04.08, 21:12
      Ostatni raz kupowałem - dzisiaj (!). Kolejny raz z dużym zadowoleniem. Często
      mają bardzo duże obniżki promocyjne. Wczoraj zamówiłem, dzisiaj po godzinie 15
      odebrałem z pobliskiego Euro bardzo dobry aparat fotograficzny w zestawie z
      obiektywem za bardzo atrakcyjną cenę. W innych sklepach internetowych, ten sam
      towar był ok 3% tańszy (albo też droższy), ale po złożeniu zamówienia, okazywało
      się że jest niedostępny. Oczywiście historyjki o tym że jest to inny gorszy
      towar, są wymyślone. Markowe produkty, nie są dostarczane w wersjach dobrej i
      złej ;-) Inne moje nabytki z tego sklepu, też działają prawidłowo. Strona
      internetowa dobrze zaprojektowana, korzysta się z niej bez problemu. Ceny są
      wyraźnie niższe niż w sklepach Euro.
      • Gość: Sonix Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 23:28
        jan-w to SPAM-er. Nakręca tylko klientów zawoalowaną reklamą. Gonić
        go.
    • Gość: jurek Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.chello.pl 14.04.08, 10:43
      Polecam sklep!
      Kilka dni temu zakupilem kuchenke gazową z odbiorem w wyznaczonym
      przezemnie sklepie euro, gdyż chciałem zakupić na raty bez
      jakichkolwiek haków(nie ma ich tylko na 6 rat)
      Wszystko odbylo się tak jak chciałem. Towar dostarczony do sklepu w
      wyznaczonym terminie co do godziny.Zapakowany bardzo solidnie.Cena
      super.
      Jednak gdy chciałem zakupić u nich zmywarkę, to okazało się, że cana
      w sklepie internetowym jest taka sama jak w normalnych sklepach euro.
      Więc lepiej poszperać w wyszukiwarce cen różnych sklepów danego
      modelu.
      Pozdrawiam
    • Gość: wojteko10 Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.lublin.mm.pl 10.06.08, 14:29
      jak kupujesz agd typu pralka odowka to tak, a jak rtv(TV) to biesz np. media markt
      • jan-w Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD 10.06.08, 19:31
        Media markt sprzedaje to samo ale znacznie drożej. I sam się reklamuje że jest
        dla idiotów ;-)
        • Gość: harry Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.09, 22:50
          Może być taniej w EURO niż w MEDIA MARKT, ale tylko z pozoru... W RTV EURO AGD
          sprzedawcy wprost zmuszają klienta do zakupu bzdur typu (bardzo drogie-> 30%
          wartości sprzętu!!!!!) ubezpieczenie sprzętu, które podwyższa cenę do
          NIEBOTYCZNYCH rozmiarów. I co nadal sądzisz, że w EURO jest taniej niż w MEDIA
          MARKT...???
          • jan-w Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD 23.03.09, 22:55
            > sprzedawcy wprost zmuszają klienta do zakupu bzdur
            ?
        • Gość: Sonix Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 23:28
          SPAM!!!
        • Gość: Sonix Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 23:30
          SPAMER!!!
        • Gość: Rafał jan-w spamer? IP: *.dynamic.mm.pl 24.03.14, 11:06
          dlaczego prawie wszystkie pozytywne opinie o tym sklepie pochodzą od tego samego autora? Teraz pewnie zacznie się inaczej podpisywać. Ale trzeba docenić upór w budowanie wizerunku. Szkoda tylko że nie położą nacisku na jakość towaru, obsługi klienta, kontaktu i prowadzenia reklamacji i tym budują swoją renomę. Ale to ich chyba przerasta. Euro jest tylko dla idiotów i ignorantów
    • Gość: klient sklepu Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.09, 18:17
      może i mają fachową obsługe sklepu internetowego ale te faktyczne
      jakie mają w marketach np. na fordonskiej w bydgoszczy to tradedia
      wczoraj byłem kupić telefon w ich sklepie i koleś kapitalnie nie
      znał się na sprzęcie jaki sprzedawal nie umał odroznić noki n73 od
      n73 me kapitalna porażka kogo oni tam zatrudniają?
      powyższy zapis nie ma na celu i nie jest wymerzony przeciw sieci
      sklepów rv euro agd opisuje jedynie zaistniałą sytuacje jaka mala
      miejsce a wszelie inne kwestie są bezzasadne szczeże autor i klient
      sklepu jeżeli ktokolwiek z ww. sieci czuje się obrażony to sorry
      • Gość: deki Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 16.06.10, 23:11
        wiesz dlaczego tak jest bo nie szanuja pracownikow ktorzy maja duza
        wiedze na temat sprzetu tylko ciagle rotacje doprowadzaja do tego ze
        osoba najdluzej pracujaca na sklepie pracuje 3 miesiace dlatego taka
        sytuacja mogla Ciebie spotkac i pracownik nie mógł zabardzo pomóc bo
        nie wiedział wiecej niz klient
    • Gość: piotrek3148@op.pl Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.centertel.pl 17.03.09, 15:59
      NIE POLECAM TEGO SKLEPU MI SPRZEDALI POPSUTE RADIO, A SAM BYŁEM
      ŚWIADKIEM JAK PRACOWNIK PYTAŁ SIE KIEROWNIKA JAKĄ CENĘ DAĆ NA
      USZKODZONĄ LODÓWKĘ A TEN POWIEDZIAŁ ZE NORMALNĄ A NIECH PÓŹNIEJ
      SERWIS SIE MARTWI
      NIE POLECAM!!!!!!!!
    • tom.44 Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD 18.03.09, 13:17
      Żałuję, że dopiero teraz zajrzałem na to forum!!! Mogę teraz tylko dodać do moich przedmówców SZCZERZE ODRADZAM!!!!
    • Gość: joslin Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: 195.85.249.* 26.03.09, 12:56
      Nie polecam. wystarczy trochę poszperać w necie i się okazuje że ceny mają
      wysokie. Polecam porównywarki, odwiedzcie kilka sklepów i zobaczycie ze zdzierają
      • gabgan Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD 30.03.09, 12:35
        moze warto poszukać na www.morele.net - mają bardzo dobre opinie i przyzwoite ceny
    • Gość: Mariusz Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.uznam.net.pl 06.04.09, 12:26
      EURO AGD (Euro-net Sp. Z o.o.) rozpatrzenie-załatwienie REKLAMACJI
      to istna PORAŻKA, mój TELEFON naprawiali 4 (cztery) miesiące i nie
      było winnych zaistniałej SYTUACJI. Ja osobiście odradzam! Powyższy
      post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on
      służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
      następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany
      poglądów.
      • Gość: Obserwator Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 11:44
        Jak dotąd to kupowałem tam jedynie filtry to okapu kuchennego i nic więcej. Ale
        to co przypadkiem zaobserwowałem podczas rozładunku dostawy do sklepu w ubiegłym
        tygodniu w Jeleniaj Górze przy centrum handlowym ECHO to woła o pomstę do nieba.
        Telewizory lcd lądowały baaaaardzo twardo na betonowej nawierzchni parkingu przy
        markecie z paki dostawczaka z wysokości ok. 50cm, pralka i lodówka została wręcz
        wyrzucona z auta i spadając na bruk niemal wykonały jeszcze pół obrotu. To daje
        obraz jakie produkty później wciskają klientom. Nawet jeżeli te rzeczy
        opuszczają magazyn producenta sprawne to do klienta trafiają jako totalny złom.

Pozdrawiam wszystkich optymistów i życzę udanych zakupów w sklepach RTV Euro AGD

Obserwator
        • sulla5 Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD 23.06.09, 21:03
          Dlatego właśnie wybieram mniejsze sklepy ze sprzętem rtv/agd, dość że cenę mają
          przeważnie niższą to i stosunek do klienta i sprzętu o wiele lepszy.
    • Gość: GULIWER Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.08.09, 16:19
      jEDNA WIELKA ŻENADA.CZEKAM JUŻ DWA MIESIĄCE NA ZAMÓWIONY
      ELEKTRONICZNIE TOWAR...............
    • afrodyta2307 Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD 28.08.09, 11:05
      przyznam że ja wolę sprawdzone sklepy np. przez znajomych. O RTV Euro AGD mówi
      się różnie, jedni są zadowoleni bo akurat im się udało, inni nie bo ktoś
      nawalił, więc wolę nie ryzykować... Ja kupuję na 1komp.pl - też można na raty, a
      jakość obsługi niebotycznie wyższa. Jakoś do tej pory mi się nie zdarzyło żeby
      coś nie działało czy dotarło uszkodzone czego np o Media Markt nie mogę niestety
      powiedzieć
    • kasiorekk Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD 31.08.09, 15:32
      zamawiałam z odbiorem w sklepie - wszystko ok
    • Gość: oczatka Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 12:24
      Wiele razy kupowałem z odbiorem w wybranym sklepie.
      Wszystko OK!
      • Gość: ktoś Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.chello.pl 05.10.09, 19:59
        Gó... prawda. Obsługa udaje że jest miła, problemy z reklamacją.
        Pisanie do nich bez sęsu, zero odpowiedzi. Porażka totalna. A co do
        towarów to troche lepiej niż w Media Markt, ale nie dużo.
        • Gość: magdak Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 17:46
          Witam wszystkich,
          nie czytałam całego forum wiec nie wiem może już ktoś pisał na ten
          temat.
          zamówiłam sobie aparat 23.09 i do tej pory go nie przysłali, przy
          pierwszym telefonie po tygodniu od zamówienia usłyszałam że do 14
          dni od zamówienia realizują, po 14 dniach od zamówienia usłyszałam
          że maksymalnie do 28 dni realizują zamóienie. natomiast po 30 dniach
          usłyszałam że mogą mi zaproponować inny.żenada. mogli zamieścić
          info, "nie wiadomo czy towar dojdzie" to bym się przynajmniej nie
          nastawiała, że jak poczekam to będę mieć.
          a co lepsze na pytanie dlaczego? odp. że sony uważa się za
          niewiadomo kogo i ponieważ ma większość rynku to nie dba o to czsy
          są realizowane zamówienia,
          powiedziałam im, że mogę jeszcze poczekać na aparat tylko ile?i czy
          w związku z całą sytuacją nie powinnam dostać upustu cenowego. na co
          mi pan odpowiedział, że nie zasługuje na rabat bo on nie widzi
          podstaw. więcej w euro nie dokonam żadnych zakupów.
    • Gość: Michał Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.159.27.29.static.crowley.pl 18.11.09, 18:13
      Osobiście nie kupuję w molochach. Traktują klientów z góry.
      Najlepiej są małe sklepy internetowe, bo przynajmniej mają
      odpowiednie podejście a towar przecież ten sam. Zadzwonią, doradza..
      Ostanio zrobiłem zakupy na gadzetunio.pl i wszystko bez problemu,
      jeszcze gratis dorzucili. pozdrawiam/ Michał Karolak
      • kindziol Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD 22.11.09, 15:30
        ja też wybieram małe sklepy w necie i póki co nie mam zastrzeżeń. Fakt, że nie
        kupuje masowo... najczęściej staram sie wyszukac jakieś promocji na to czego
        potrzebuję. Ja polecam 1komp.pl - ja nie mam do nich zastrzeżeń.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka