Dodaj do ulubionych

Solidne sklepy internetowe?

IP: 192.152.195.* 13.12.11, 22:30
Czy ktos moglby rzucic pare adresow, bardzo prosze? Mieszkam poza Polska od dawna, nieczesto odwiedzam, wiec nie bardzo sie orientuje. Mysle o sklepach gdzie mozna kupic kosmetyki, AGD, elektronike, delikatesy (z dostawa do domu w Warszawie), sprawdzonych co jakosci towarow i uslugi. Chcialabym kupic cos w prezencie np. dobry zestaw kosmetyczny czy kosz artykulow delikatesowych czy tez cos rownie atrakcyjnego.

Z gory dziekuje i przepraszam - pewnie podobne pytania padaly tu wielokrotnie, ale jakos nie moge sie doszukac takiego "skoncentrowanego" watku

Ela
Obserwuj wątek
    • Gość: Mirka Re: Solidne sklepy internetowe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.11, 13:06
      polecę ci sklep gdzie kupisz prezenty dla każdego z rodziny:))
      mrjoy.pl/
    • Gość: Marek Re: Solidne sklepy internetowe? IP: *.rev.pro-internet.pl 31.12.11, 11:55
      wszelkie AGD - neo24.pl lub euro.com.pl
      dla foto-video - cyfrowe.pl

z innych nie korzystałem
    • Gość: gość Re: Solidne sklepy internetowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.12, 15:14
      Na pewno fajnym sklepem gdzie można zapukić coś w prezencie jest
      www.posciel.biz
      Mają duży wybór, ciekawe wzory i na pewno doskonałą jakość
    • krakowskim_targiem Re: Solidne sklepy internetowe? 07.01.12, 01:37
      jeśli chodzi o agd i elektronikę, to chyba nie widziałam w sieci większego wyboru niż w magicznej planecie. zajrzyj, może coś Ci wpadnie w oko - są bogate opisy towarów, więc raczej wiadomo co się kupuje. ewentualnie można się zawsze konsultować z obsługą, wiadomo.
    • Gość: Markizasklep.eu Re: Solidne sklepy internetowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.12, 16:38
      Moge zaprosić do sklepu www.markizasklep.eu
      U mnie znajdziesz wiele pomysłów na prezent.
      Porządne mosiężne zegary, czy też zegarki na rękę, bransoletki czy upominki.
    • Gość: gość Re: Solidne sklepy internetowe? IP: *.ip.netia.com.pl 18.01.12, 14:19
      Dla mnie super e-sklep to www.vabbi.pl. Kupowałam już kilkakrotnie i zawsze pełna satysfakcja :-)
    • karooolcia_dwa Re: Solidne sklepy internetowe? 20.01.12, 11:11
      bhclub.pl jest tam sklep również głównie z kosmetykami i bonami, które się zwłaszcza kupuje na prezent bynajmniej ja. Często tam kupuje i na bardzo szybko dostaje paczkę i jestem strasznie zadowolona z jakości usługi jak i produktu
    • Gość: Marysia Re: Solidne sklepy internetowe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.12, 13:17
      nie wiem czy ci się przyda sklep z ciuchami ale ja ostatnio przed sylwkiem fajny sklep z odważnymi ciuchami znalazłam i ciekawa bluzeczkę kupiłam, zresztą oceń sama w razie czego polecam: pimente.pl/do/item/5007-1/Cartaya
      ja kupiłam tą czarną:)
    • hubertfw Re: Solidne sklepy internetowe? 22.01.12, 17:23
      Jeśli ktoś z Was chciałby kupić puzzle dla siebie, dla rodziców, dla dzieci etc. to najlepszym sklepem pod tym względem jest:
      www.kuppuzzle.pl
      Można tam znaleźć największy wybór puzzli w Polsce, a ponadto są tam najniższe ceny.
    • Gość: Wiesiu Re: Solidne sklepy internetowe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.12, 11:18
      jedyny solidny jaki ostatnio mi się sprawdził, to sklep z narzędziami, miałem zlecenie pilne od klienta , z innego województwa niż mam firmę musiałem swoją ekipę wysłać na dodatkowe zlecenia, nowi ludzie nowy sprzęt, i sklep internetowy szybko mi zaopatrzył ich i to porządny sprzęt, choćby ten zestaw narzędzi www.narzedziowy.pl/58257_BETA-Zestaw-nasadek-1-2-cala-z-akcesoriami-EASY-w-walizce.html
    • Gość: ppp Re: Solidne sklepy internetowe? IP: *.devs.futuro.pl 24.01.12, 18:59

Tylko tutaj możesz uzyskać kupony rabatowe na interesujące Ciebie produkty lub usługi o konkretnej wartości. Ty wybierasz i decydujesz! Oferta platformy uporządkowana jest w pięć kategorii tematycznych: Elektronika, Motoryzacja, Hobby, Dom i ogród, Moda i uroda. Sprawdź nas i polecaj znajomym!
      www.hotprice.pl/?pwid=50a7432f27354f85b97a5af508ef5623
      • Gość: Hania Re: Solidne sklepy internetowe? IP: 212.87.236.* 23.04.13, 17:52
        Ja mam zaufanie do sklepu www.Avesti.pl kupowałam tam wielokrotnie i zawsze wszystko na czas,bezpiecznie i solidnie zapakowane. sklep zasługuje na najwyższa notę.
    • Gość: jaki Re: Solidne sklepy internetowe? IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.12, 22:31
      sypialny.com.pl - fajne ceny na pościel
    • Gość: mechantloup Re: Solidne sklepy internetowe? IP: 80.50.237.* 06.02.12, 12:06
      Moje ulubione:
      Perfumy i kosmetyki - www.perfumeria.pl/?skad=pedet
      Dodatki, biżuteria, paski, ciuchy, etc - www.trendygirl.pl/ , www.silarte.pl/ , www.pakamera.pl/
      AGD, RTV - w sklepie internetowym EuroRtvAgd - www.euro.com.pl/
      Jak elegancka galanteria do De Mehlem z Krakowa - www.demehlem.com/indexf.html
    • Gość: Greta Re: Solidne sklepy internetowe? IP: 94.42.189.* 09.02.12, 15:29
      ja mnóstwo rzeczy kupuję w internecie i polecam : www.perfumeria.pl, www.merlin.com, www.zegarmistrz.com, www.demus-zegarki.pl, www.kalprodus.com, www.e-upominek.pl, www.kuzniasrebra.pl, www.e-posciele.com.pl, www.esentia.pl, www.torebki-damskie.net, www.skorzana.com, td
      • margotta77 Re: Solidne sklepy internetowe? 09.02.12, 20:14
        Kosmetyki kupuję w sklepie www.galeriakosmetyki.pl
    • Gość: Anka Odradzam www.siedmioróg.pl IP: *.securenet-server.net 09.02.12, 20:48
      Uważajcie na siedmioróg.pl/
      przysyłają co innego, niż zostało zamówione.
      • Gość: Siedmioróg Re: Odradzam www.siedmioróg.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.12, 11:58
        Cześć Anka,
        napisz na jakiej podstawie to piszesz podając nr przesyłki, datę jej wysłania i nazwisko osoby która ją przygotowywała.
    • Gość: 900603mg Re: Solidne sklepy internetowe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.12, 18:43
      Zajrzyj na neib.org znajdziesz to opinie na temat wielu sklepów, internetowych i nie tylko. Polecam serdecznie, często korzystam i zawsze jestem zadowolona bardzo.
    • Gość: ddd Re: Solidne sklepy internetowe? IP: *.unknown.vectranet.pl 27.02.12, 15:08
      Tylko tutaj możesz uzyskać kupony rabatowe na interesujące Ciebie produkty lub usługi o konkretnej wartości. Ty wybierasz i decydujesz! Oferta platformy uporządkowana jest w pięć kategorii tematycznych: Elektronika, Motoryzacja, Hobby, Dom i ogród, Moda i uroda. Sprawdź nas i polecaj znajomym!

www.hotprice.pl/#pwid=50a7432f27354f85b97a5af508ef5623
    • Gość: mniam mniam Re: Solidne sklepy internetowe? IP: *.icpnet.pl 09.03.12, 12:47
      W prezencie zawsze można dać jakąś fajną i przyjemną poduszeczkę :-) są np tukarnisz.net/do/item/BED3230/Poduszka-polpuch-70cm-x-80cm Sprawdź :-)
    • Gość: Kina Re: Solidne sklepy internetowe? IP: 177.12.97.* 31.05.12, 15:41
      Film Kobieta w czerni (2012) jest super! Polecam!
      • Gość: milka Emilka Re: Solidne sklepy internetowe? IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.12, 17:37
        www.ambertic.pl sklep z biżuterią - śliczną! Jak w temacie - jest solidny, kupowałam tam już 4 razy, więc spokojnie mogę polecić każdej Pani i Panu, bo dla Panów też jest tam wiele ładnych, męskich rzeczy.
        • aaaga15 Re: Solidne sklepy internetowe? 11.06.12, 11:56
          www.e-kalia.pl/ sklep z bardzo szerokim asortymentem świec, kadzidełek, podgrzewaczy zapachowych, olejków :) mogę polecić ponieważ kupowałam u nich i wszystko poszło bardzo sprawnie i bez żadnych problemów :)
          • krakowskim_targiem Re: Solidne sklepy internetowe? 11.06.12, 13:22
            teraz w okresie euro wrzucę wam koszulki.com :) mają fajne zestawy kibica w ofercie, warto się zaopatrzyć, bo jeszcze co najmniej dwa nasze mecze przed nami!!
            • aplamaa Re: Solidne sklepy internetowe? 16.09.14, 13:47
              Błyskawiczna przesyłka a co ważne darmowa. Towar zgodny z opisem. Warto skorzystać :)
              • aplamaa Re: Solidne sklepy internetowe? 16.09.14, 14:11
                Szybko, tanio same plusy ;)
    • Gość: marika Re: Solidne sklepy internetowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.12, 12:45
      Jeżeli chodzi o sklepy RTV/AGD to powiem Ci, że jednym z lepszych jest na pewno magiczna planeta. Wybór jest tam naprawdę spory, no i często można trafić na ciekawe promocje, także warto tam od czasu do czasu zaglądać.
    • Gość: Giaco Re: Solidne sklepy internetowe? IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.06.12, 12:05
      jeśli chcesz kupić elegancki prezent, to polecam www.sagana.pl

Kuba
    • Gość: arabelka Re: Solidne sklepy internetowe? IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.12, 11:19
      Elu, nie wiem czy takich sklepów też szukasz, ale mogę Ci polecić sklep internetowy z biżuterią, kupowałam 3 razy i za każdym razem byłam zadowolona, śliczne rzeczy z bursztynu pereł i opalu. Ja osobiście kocham bursztyn. Myślę, że to sklep z efektownymi pomysłami na prezent, więc może kiedyś Ci się przyda ;) adres, to:

www.ambertic.pl
    • kaczk-a Re: Solidne sklepy internetowe? 25.06.12, 14:55
      Sprzęt audio-video: audioPLAZA.pl Poznań
    • Gość: Katia Re: Solidne sklepy internetowe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.12, 10:07
      Fajnym i uczciwym sklepem jest mizar. Kupuję tam różne nawozy i środki ochrony roślin i jestem naprawdę bardzo zadowolona :) Działają szybko, zero problemów z nimi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka