kozica111 14.03.08, 21:49 jest gorsza bo; - nikt jej nie chciał.. albo - jest bezpłodna albo -nie ma naturalnego instynktu... albo -chce ale udaje ze nie chce/patrz 3 punkty powyżej/. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: Kobieta bez dziecka... 14.03.08, 21:57 ktos kto tak mysli jest prosty i glupi i to by bylo na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Kobieta bez dziecka... 14.03.08, 22:05 Czemu walczycie z wiatrakami? Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Kobieta bez dziecka... 14.03.08, 22:16 nie mam naturalnego instynktu. jestem nienaturalna? Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Kobieta bez dziecka... 14.03.08, 22:17 jestes gorsza od tych co mają ale oni sa gorsi, bo kieruja sie popedami w zyciu pelen rilax :) Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Kobieta bez dziecka... 14.03.08, 22:22 Właśnie nie wiem...popęd jest zły? Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Kobieta bez dziecka... 14.03.08, 22:25 Jak macie dziecko to wszyscy wasz szanują i możecie robić zakupy bez kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Kobieta bez dziecka... 14.03.08, 22:34 Urodzisz i masz aureole, nie rob se jaj, zazdrośnico. Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Kobieta bez dziecka... 14.03.08, 22:38 buahahaahha ostatnio jedna taka wepchała się do kolejki i zwyzywała wszystkich od chamów i psychicznie chorych dodając, że dziecko jej płacze za drzwiami (oczywiście nie płakało i pilnowała je druga osoba) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Kobieta bez dziecka... 14.03.08, 22:50 możecie robić zakupy bez kolejki. no niestety bo na ogół w kolejkach są same mamy z dziecmi :) a poza tym to pierwsze słyszę to chyba kobiet w ciazy dotyczyło Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Kobieta bez dziecka... 14.03.08, 23:13 "a poza tym to pierwsze słyszę to chyba kobiet w ciąży dotyczyło" I tu sie mylisz, dziecko do lat 3 uprawia do wciskania sie poza kolejnością.Pożyczasz od sąsiadki, ono krzyczy, a ty załatwiasz bez kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Kobieta bez dziecka... 14.03.08, 23:17 a na co sie powołać w razie niezadowolenia kolejkowiczów? jeszcze mi 11miesiecy zostało :P Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Kobieta bez dziecka... 14.03.08, 23:30 "a na co sie powołać w razie niezadowolenia kolejkowiczów? jeszcze mi 11miesiecy > zostało :P" Na sumienie, na sentymenta, na przepisy, poszperaj w necie, cos tam jeszcze w tej kwestii obowiązuje ;))) na forum Spoleczenstwo jest chyba dyskusja w tej kwestii:) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Kobieta bez dziecka... 15.03.08, 16:00 przepisy nie obowiązują od 2004 roku bodajże, więc piszesz bzdury, poza tym mam dwoje dzieci, nie zdarzyło mi się jeszcze wepchnąć. Mało operatywna jestem. Stoję jak ciućma z wózkiem i sześciolatką w kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
goetia Re: Kobieta bez dziecka... 15.03.08, 10:56 > Jak macie dziecko to wszyscy wasz szanują i możecie robić zakupy bez kolejki buehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Kobieta bez dziecka... 15.03.08, 12:11 Ale jak nie mamy, to nie brzydniemy :P forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=74523321 Czy Ty masz jakąś obsesję na punkcie mienia i nie mienia dzieci?! :P Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Kobieta bez dziecka... 14.03.08, 22:35 kozica111 napisała: > jest gorsza bo; > - nikt jej nie chciał.. A niby czemu taka, której "nikt nie chciał" ma być gorsza? Zresztą złapać chłopa na kilka bara bara, coby spłodzić to da rady każda potwora. > - jest bezpłodna Ta, chorzy na raka też są gorsi... > -nie ma naturalnego instynktu... Nic złego :). > -chce ale udaje ze nie chce/patrz 3 punkty powyżej/. Albo i po prostu nie chce. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Kobieta bez dziecka... 14.03.08, 22:44 " kozica111 napisała: > jest gorsza bo; > - nikt jej nie chciał.. A niby czemu taka, której "nikt nie chciał" ma być gorsza? Zresztą złapać chłopa na kilka bara bara, coby spłodzić to da rady każda potwora. > - jest bezpłodna Ta, chorzy na raka też są gorsi... > -nie ma naturalnego instynktu... Nic złego :). > -chce ale udaje ze nie chce/patrz 3 punkty powyżej/. Albo i po prostu nie chce. Kropka." Nie mądrzyć mi sie tu.Płodzi!Co z was za kobiety.Puste łona. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Kobieta bez dziecka... 14.03.08, 22:49 "Nie mądrzyć mi sie tu.Płodzi!Co z was za kobiety.Puste łona." -lepsze puste uono niż pusty żouondek =) Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Kobieta bez dziecka... 14.03.08, 22:52 " > -lepsze puste uono niż pusty żouondek =)" byl taki bog co lyknal wlasne dzieci, Kronos mu chyba było czy jak tam... Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Kobieta bez dziecka... 15.03.08, 13:01 > -lepsze puste uono niż pusty żouondek =) o pustych łbach nie mówiąc Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Kobieta bez dziecka... 14.03.08, 22:52 > Zresztą złapać chłopa na kilka bara bara, coby spłodzić to da rady każda potwora. cha cha, myslisz ze te dzieciate to tak to robiły?? Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Kobieta bez dziecka... 14.03.08, 22:55 " > cha cha, myslisz ze te dzieciate to tak to robiły??" 80 % z moich znajomych...ale ja mam porąbanych znajomych i se chwale :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Kobieta bez dziecka... 14.03.08, 22:59 znaczy masz znajome/potwory co to kilka razy bara bara u już dzidziuś jest :))) no to ja takich nie mam, co wiecej znam takich którzy latami starali się o dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Kobieta bez dziecka... 14.03.08, 23:18 no mam.Taki psikus.Najpierw sugerujesz facetowi ze masz regularne cykle...odpuszczasz 3-4 msc żeby stracił czujność. Potem jedziesz z nim na wakacje...twój cykl "wariuje"...wracacie z wakacji a ty wyrażasz niepokój bo okres sie opóźnia... A potem trzeba iść po kołyskę... Nie znałaś tego? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Kobieta bez dziecka... 15.03.08, 00:19 historie takie słyszałam ale z moich znajomych nikt tego nie zapraktykował :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpjotka Re: Kobieta bez dziecka... 15.03.08, 09:03 Kobieta bez dziecka ma lepiej. Gdy kobiete majaca dziecko porzuci partner, to bedzie miala ogromne problemy ze znalezieniem kolejnego partnera, bo kobiet z dzieciarem prawie zaden facet nie chce. Jedynie nieudacznik zyciowy bierze sobie kobiete z dzieckiem. Faceci na poziomie moga siebie bez problemu znalezc kobiete bez zobowiazan a nie przechodzone pudlo. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Kobieta bez dziecka... 15.03.08, 09:36 To nie kwestia pudło czy nie pudło.Faceci po prostu nie chcą brać na siebie cudzych zobowiązań.średnio to o nich świadczy w sumie. Odpowiedz Link Zgłoś
trzpjotka Re: Kobieta bez dziecka... 15.03.08, 11:19 A w imie czego facet powinien chciec brac na siebie zobowiazanie w postaci cudzego dziecka? Facet powinien byc odpowiedzialny za WLASNE dziecko, za obce nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
goetia Re: Kobieta bez dziecka... 15.03.08, 10:58 Dobre, dobre :)) Nie ma czegoś takiego jak instynkt naturalny, macierzyński - wolna wola nie jest instynktem ;P Odpowiedz Link Zgłoś