aise 04.09.03, 08:25 wykazał istnienie życia na tej planecie (słabego bo słabego ale jednak zycia) więc postanowiłam znow spróbowac bo a nuż sztuczne oddychanie czy jakies inne zabiegi pomoga bagnu? p.s. ryz jest zdrowy i nie tuczy:-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ydorius Re: (b) ponieważ wczorajszy wątek 04.09.03, 09:01 (To może ja się wpiszę..? E nie, chyba nie, nie będę miał dziś czasu na pisanie... Hmm... Ale z drugiej strony - lubię Aise... Może jednak się wpiszę...) cześć A. m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: (b) ponieważ wczorajszy wątek 04.09.03, 09:36 pisze wiec jestem. chyba. pzdr, g ps. dopadla mnie ppppppyyyyyrrrrrrrryyyyyyaaayy ( nie moze mi przejsc przez gardlo). wpadne pozniej. ydorius napisał: > > (To może ja się wpiszę..? E nie, chyba nie, nie będę miał dziś czasu na > pisanie... Hmm... Ale z drugiej strony - lubię Aise... Może jednak się > wpiszę...) > > cześć A. > > m, > .y. > > ---------------------------------- > What is home without Plumtree's Potted Meat? > Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
aise jasne... później... 04.09.03, 09:44 obiecanki cacanki... jak p(cenzura) dopadnie to sie juz nie wyrwiesz... czesc y. zauważyłeś, że wczoraj nawet neon ozył? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: jasne... później... 04.09.03, 09:55 nie żartuj... nie widziałem... Ale neon, czy raszu? Bo to różnica :-P (mnie tak trzyma p. od miesiąca. Właśnie się dowiedziałem, że to, z czym się miałem nie wyrobić na koniec miesiąca, zostało przesunięte. Teraz mam się z tym nie wyrobić do przyszłego czwartku) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: jasne... później... 04.09.03, 16:28 ydorius napisał: > nie widziałem... Ale neon, czy raszu? Bo to różnica :-P Jarosław Neon tym razem do usług (tu następuje błysk, brzask, wrzask i moja szpada zakreśla symbol N, tak jak ten epigon Zorro zakreślał, doprawdy po mnie - papuga jeden, swoje "oryginalne" Z...) Odpowiedz Link Zgłoś
aise czyli norma y. 04.09.03, 16:38 nie martw sie - wyrobisz sie z tym niewyrobieniem jak zawsze:-P Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Bagno i pogoda 04.09.03, 10:35 Bo to jest tak, było za gorąco i bagno wyschło, a teraz zaczęło padać, to i bagno zaczęło nasiąkać i stwory bagienne nabrały życia! Odpowiedz Link Zgłoś
neona Wieniczka... 04.09.03, 11:30 ...i niezwłocznie wypiłem. witam i gdzieś tu krążę lewituję .- tu jestem .- a teraz tu .- a tu spoczywam Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b) ponieważ wczorajszy wątek 04.09.03, 15:56 ryz?makaron?bagietka? moi mili, tylko saute :) pozdrawiam z otchlani piekielnych. w czysccu nie bylo juz miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
neona Czyść mnie czule 04.09.03, 16:12 jak to nie było już miejsc ! miałem się wybrać bo tam w czyśćcu mają świetną saunę świńską koedukacyjną wizualne pjurifikejszon a tu miejsc brak... chociaż gdzieś na tyłach jak Afro Amerykanie tam gdzie bardzej grzeje niż ziębi Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Czyść mnie czule 04.09.03, 16:21 nie bluznij barbarzynco czuly z kraju nad wisla o przepastnym dnie i noce tez. sezon grzewczy zbliza sie, pozostawiajac slady siedmiopromilowych butow. dobrze bedzie, termostat na max. :P Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: Czyść mnie czule 04.09.03, 16:26 Skąd wiesz, że jestem skonanym Konanem Barbarzyńcą, który szuka swej Rudowłosej Sonji? Słyszałem, że widziano ją nad Brahmaputrą (tak naprawdę lubię tę nazwę/tą nazwę i dlatego tak napisałem, ale cicho... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aise koneon barbarzyńca 04.09.03, 16:35 hop hop dopuszczono mnie do zrodła wirtualnej reality i moge sobie popisać... dzien dobry ponownie:-) p.s. gdzie sie podział rashomon? :-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: koneon barbarzyńca 04.09.03, 16:46 rashomon sobie poszedł ktoś włączył Radio Pogoda Najlepsze Przeboje i wróciło to co stare Hare hare a sektom mówimy najn ps dołącz do Bagna wystarczy jeden plusk .... oraz synambuliczna wpłata na konto 102030 64364 100001 8434 6762 Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: koneon barbarzyńca 04.09.03, 16:51 może być też somnambuliczna wpłata zapomniałem dopiska: z dopiskiem Odpowiedz Link Zgłoś
kwik wc kaczka 04.09.03, 16:40 ja nic nie wiem. wiec nie jestem. zjadlam. wiec nie ma. poza tym nie zaczyna sie zdania od wiec. wiec koncze albo costam. brahmaputra? nie daj sie wciagnac do jakiejs sekty. tam nie mozna wysylac paczek z cebula. w tym roku urodzaj. :P Odpowiedz Link Zgłoś
aise kwik co ty z tą cebulą? 04.09.03, 16:42 jeszcze przyjdzie gucio i powie, ze cebula sie nie nadaje do jedzenia - tak jak ryż.... gdzie sie znajduje to twoje piekło? może jesteśmy gdzieś po sąsiedzku?;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik co ty z tą cebulą? 04.09.03, 16:47 pieklo jest blizej niz dalej. za to niebo dalej niz blizej. cebula zas jest wszedzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: kwik co ty z tą cebulą? 04.09.03, 16:49 mój sublokator wiesza cebulę na drzwiach do kuchenki też jest w sekcie Onion Poeple ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik co ty z tą cebulą? 04.09.03, 16:51 sprezentuj mu caly worek. do piwnicy. tam chyba jeszcze nie powiesil? Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: kwik co ty z tą cebulą? 04.09.03, 16:53 to jest piwnica Aise. tam już jest drewno na opał i donica. ale mogę mu zrobić kocówę cebuliczną szypiorkiem przekładaną. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik co ty z tą cebulą? 04.09.03, 16:56 posolic, popieprzyc, do donicy. na koncu podpalic. nagroda w "relaity tv" murowana. na fundamentach. Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: kwik co ty z tą cebulą? 04.09.03, 17:02 fundamentalizm mnie już nie bawi wolę dajmy na to taki sufizm i lubię wizażyzm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik co ty z tą cebulą? 04.09.03, 17:05 nic nie stoi na przeszkodzie, aby przed podpaleniem zmienic jego imidz. lub sufit :P Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: kwik co ty z tą cebulą? 04.09.03, 17:14 przepraszam, nie chcialbym przeszkadzac w tej interesujacej konwersacji konspiracujnej ale obiecalem, ze wroce to wracam. kwik napisała: > nic nie stoi na przeszkodzie, aby przed podpaleniem zmienic jego imidz. lub > sufit :P Odpowiedz Link Zgłoś
neona Amor - przejmij Kwikunię :) 04.09.03, 17:16 zostawiam Was samych muszę lecieć frrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino przejmuje 04.09.03, 17:17 (b)oddaj sie:P kwik napisała: > nie wracaj bez cebuli :) > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: przejmuje 04.09.03, 17:19 nie przejmuj mnie. nie przejmuj sie. moge oddac parasol (bez raczki, druty powylamywane. napisy zwialo). Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: przejmuje 04.09.03, 17:21 za polamany dziekuje. mam swoj polamany, za kare zostawiam go w domu. kwik napisała: > nie przejmuj mnie. nie przejmuj sie. moge oddac parasol (bez raczki, druty > powylamywane. napisy zwialo). Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: przejmuje 04.09.03, 17:23 alez nie zamaco. dostal dozywocie? zlituj sie nad nim i swiec nad jego dusza. moze sie wyprostuje (jak kazdy, kto sie garbi :P. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino kwis widzisz? kuzynowstwo przyjechalo:P n/t 04.09.03, 17:30 kwik napisała: > alez nie zamaco. dostal dozywocie? zlituj sie nad nim i swiec nad jego dusza. > moze sie wyprostuje (jak kazdy, kto sie garbi :P. Odpowiedz Link Zgłoś
agick ze łzami na rzęsach.. 04.09.03, 17:21 trzęsąco sie ręko dokonuję wpisu... ile nas tu... całe bagno niemal.. czyżby koniec podziemia i konspiry..? wzruszona cała.. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino dzisus, bejbe... 04.09.03, 17:22 gdzies ty byla bella? to pytanie nie bylo retoryczne bynajmniej. agick napisała: > trzęsąco sie ręko dokonuję wpisu... > ile nas tu... całe bagno niemal.. > czyżby koniec podziemia i konspiry..? > > wzruszona cała.. > > Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: dzisus, mi amore... 04.09.03, 17:24 na wakacjach!!! (okrzyk entuzjastyczny).... ale już nie jestem... od poniedziałku.. i cały czas mam problemy z koncentracją.. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: dzisus, mi amore... 04.09.03, 17:26 to tak jak ja. przez te wakacje mam tylko same problemy. po cholere mi to bylo, trzeba bylo siedziec na d... i pracowac. bara bara na bora bora mi sie zachcialo... agick napisała: > na wakacjach!!! > (okrzyk entuzjastyczny).... > > ale już nie jestem... > od poniedziałku.. > i cały czas mam problemy z koncentracją.. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: masz tu chusteczkę 04.09.03, 17:25 gracia, nie trzeba. niech caly siwat widzi jaki jestem romantyczny:P aise napisała: > o prosze;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aise no jesteś jesteś 04.09.03, 17:28 nikt nie wątpi - amore romantico:-P ale chusteczka była dla agick co płakała ze wzruszenia... Odpowiedz Link Zgłoś
agick bardzo Ci dziękuję... 04.09.03, 17:31 ale płakałam z rozpaczy.... bo znowu w robocie.... amor ma rację - na wał mi wakacje były..???? trzeba było siedzieć w biurze a nie polegiwać na plaży z driniem w łapie. a teraz tyle zaległości. Odpowiedz Link Zgłoś
aise były ci na to 04.09.03, 17:33 żebyś wiedziała po co pracujesz. dla wakacji ofkors:-) Odpowiedz Link Zgłoś
agick były mi też na to... 04.09.03, 17:37 żeby debet mojego rachunku powiększył sie w sposób widowiskowy..:))))))) szukam sponsora.. Odpowiedz Link Zgłoś
aise a to z tym rzeczywiście 04.09.03, 17:39 musisz udac się do gucia on przepada za sponsoringiem:-PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
agick hmm... 04.09.03, 17:40 a kto tam u niego na liście sponsoringowej jeszcze jest..? bo, że hercigowa to wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
aise nacisnełam przed czasem 04.09.03, 17:44 nie wiem jak tam z guciowa listą ale wiem, że on bardzo lubi sponsorować, więc dopisz sie zaraz za hercigową i po sprawie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
agick GUCIOR.... 04.09.03, 17:51 mam do Ciebie dyskretną sprawę..... ale obiecja, że nikomu nie powiesz.. no fajnie. otóż sprawa jest taka.. eeee...... yyyyy...tego no... szukam no tyego, no...sponsora. bo wiesz, po urlopie spłukana jestem a wydatki mam przed sobą małe... jakieś 5 do 7 tysięcy miesięcznie powinno na początek wystarczyć. złotych. widzisz jaka jestem ekonomiczna..? fajnie, że nie masz nic przeciwko temu. podaje numer konta 11 111 456 789 123 z dopiskiem "Dla Gwiazdusi".. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aise a co w zamian? 04.09.03, 17:54 obiecaj, ze mu ugotujesz ogórkowej (su ma monopol na pomidorową) i spytaj czy chce z kartoflami, zeby nie było, że kartofle tez be... :-P Odpowiedz Link Zgłoś
agick aise..... 04.09.03, 18:03 jak możesz mi kamienie pod nogi.... (szeptem: nie umiem... ogórkowej.. zupiny.. gotować... ale ciii..) a poza tym - jakie w zamian..???? toż urok osobisty kobiety to pies..??!! aise, aise..... Odpowiedz Link Zgłoś
aise urok osobisty 04.09.03, 18:19 chyba nie kosztuje 5 patyków miesiecznie. musza być jeszcze jakieś korzyści wymierne... a kłody ci rzucam za te dywersję ryżową co to ja uprawiałaś:-P Odpowiedz Link Zgłoś
agick aaaa... 04.09.03, 17:23 i jeszcze jedno... RYŻ TUCZY I WCALE NIE JEST ZDROWY. same węgle.. lepszy ten czarny bo ten biały to trucizna. i prosze nie gadać potem, że nie ostrzegałam. jak Was będą dźwigiem z domu wyciągąć (bo się utuczycie na tym ryżu). he he piję nie wiem do kogo.. chyba aise. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino brawo 04.09.03, 17:24 pijesz do aise a trzymasz z gutkiem. tak czymac;) agick napisała: > i jeszcze jedno... > > RYŻ TUCZY I WCALE NIE JEST ZDROWY. > same węgle.. > lepszy ten czarny > bo ten biały to trucizna. > > i prosze nie gadać potem, że nie ostrzegałam. > jak Was będą dźwigiem z domu wyciągąć (bo się utuczycie na tym ryżu). > > he he > > piję nie wiem do kogo.. chyba aise. Odpowiedz Link Zgłoś
aise nie wiem jak ty agick 04.09.03, 17:26 ale ja ufam reklamom... a w reklamie bylo jak koń ze nie tuczy a gucio sie nie zna - w zyciu nie zrobil żadnej pomidorówki:-P Odpowiedz Link Zgłoś
agick no fakt... 04.09.03, 17:29 niby w reklamie było też, że jak ię spsikam deodorantem jakims tam to spoko orinoko mogę przemycać diamenty samolotem..... bo nie będę spocona a każdy przemytnik jest z reguły spocony (po tym ich chyba poznają).... a ja nie wierzyłam w reklamy.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: nie wiem jak ty agick 04.09.03, 17:29 ze co? ze gucio nie pomidorowki? nu pagadi! aise napisała: > ale ja ufam reklamom... > > a w reklamie bylo jak koń ze nie tuczy > > a gucio sie nie zna - w zyciu nie zrobil żadnej pomidorówki:-P Odpowiedz Link Zgłoś
aise nie nu pagadi 04.09.03, 17:32 tylko normalnie wykazujesz sie ewidentnymi brakami w dziedzinie przetworstwa pomidorowego:-P Odpowiedz Link Zgłoś
agick ja bardzo chętnie... 04.09.03, 17:33 guciorowej pomidorówy pojem.... czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
aise kurde nie podlizuj sie guciowi 04.09.03, 17:35 bo su wezwę z zaświatów i ona mu taka pomidorówkę zrobi i jeszcze ryżu do niej doda... jak boni dydy lizus z ciebie straszny:-) Odpowiedz Link Zgłoś
agick cicho aise... 04.09.03, 17:39 ja dyplomatycznie podpuszczam guciora, żeby pokazał co umie w kwestii pomidorówy... skoro go tak amor ładnie reklamuje.... no. Odpowiedz Link Zgłoś
aise własnie chodzi o to 04.09.03, 17:40 że gucio nic nie potrafi w kwesti pomidorówy oprócz narzekania:-P Odpowiedz Link Zgłoś
agick a skąd wiesz...? 04.09.03, 17:42 może odpowiednio stymulowany (czyt zestresownay) zrobi jednak pomidorówę i nie tylko..... Odpowiedz Link Zgłoś
aise zestresowany 04.09.03, 17:45 to on tylko makaron rozgotuje i bedzie zagryzał bagietka.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: zestresowany 04.09.03, 17:47 dobrze, że nie paznokcie albo ściany z tynku..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
aise a moze to 04.09.03, 17:52 pomoże to, że sie teraz troche na nim pastwimy? wiesz ta meska ambicja czy jak to sie tam nazywa...:-P poza tym czy zauważyłaś, że dzisiejszy wątek jest dwa razy dłuższy niż wczorajszy? czyżby jakis znak ozywienia? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: a moze to 04.09.03, 18:01 nie wiem jak zachowa się stymulowany gutek.. kto go tam wie. może nam oznajmi, że zabira sabmarina i się wyprowadza. a watek fakt, dłuższy... nie wiem co prawda czy można już mówić o ożywieniu jako o trwałym trendzie ale czas pokaże(czuje sie jak hausner) :)) chybaśmy się stęsknili do publicznego uprawiania bagna. a bagno jakie jest każden widzi..:) Odpowiedz Link Zgłoś
agick dziękuję.. 04.09.03, 17:26 (powiedział agick i zgarbniutko dygnął zaś amorowi serce podjechało do gardła... z wrażenia pozytywnego oczywiście....) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: dziękuję.. 04.09.03, 17:31 az tak sie opalilas? :)))))))))))))))))))))))) agick napisała: > (powiedział agick i zgarbniutko dygnął zaś amorowi serce podjechało do > gardła... z wrażenia pozytywnego oczywiście....) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: dziękuję.. 04.09.03, 17:35 no ba. jasne, że tak....:) w końcu byłam za gramanicą, co nie..? i nawet nie utuczyłam się - nie jadłam ryżu, to po pierwsze.. a po drugie w drugim tygodniu wakacji zjadłam calmari fritti i w zasadzie pozostały tydzień miałam w kwestii jedzenia rozwiązany... :) Odpowiedz Link Zgłoś