pysia_gabrysia Re: polecam...częto Qpuję tu - www/nazimek.com 06.07.05, 23:27 a ja tu: www.nazimek.com Odpowiedz Link
ewakuacja1 a ja tu: www.decobazaar.com 28.07.05, 17:10 www.decobazaar.com Moze znajdziecie tu jakies fajne prezenty Odpowiedz Link
stynka Re: polecam...częto Qpuję tu - www/nazimek.com 23.08.05, 08:53 Zaciekawiona poszłam obejrzeć. Niektóre faktycznie ładne. Rozwaliło mnie jednak zdjęcie naszyjnika "Podarunek Rolanda". Ciekawe, czy suszarka do bielizny wchodzi w skład zestawu??? Strona ładne.pl - bardzo nieprofesjonalna, mnóstwo wpadek... st. Odpowiedz Link
zulcia_z Re: polecam...częto Qpuję tu - www/nazimek.com 21.10.05, 09:41 wlasnie otrzymalam przesylke z www.ladne.pl. Skladanie zamowienia przebieglo bardzo fajnie. Polecam. I nie spotkalam zadnych wpadek na stronie. Z Odpowiedz Link
stynka Re: polecam...częto Qpuję tu - www/nazimek.com 13.11.05, 16:33 Może doczytali i poprawili??? 2 miesiące w końcu upłynęły między moim a Twoim wpisem... st. Odpowiedz Link
stuzia Re: polecam...częto Qpuję tu 08.11.05, 10:40 Ale zwariowana strona. To cos nowego, ale maja szalone pomysly www.toys4boys.pl/index.php Odpowiedz Link
tu_nia1 Redmachine 06.12.05, 19:53 A ja nie polecam tej strony. Mają bardzo ładnie napisane, jak to oni szybciutko dostarczają, a jak nie mogą dostarczyć na czas to dzwonią i ustalają co zrobić. W rzeczywistości mija 9. dzień, paczki nie ma i nikt sie odezwał, a jak ja zadzwoniłam to odebrała jakaś pani i wcale nie była zmartwiona. Biorąc pod uwagę że prezent miał być na mikołaja, który jest dziś, to kiepska sprawa. Odpowiedz Link