kajmaka 19.04.08, 21:09 :D tyle się namyślałam nad tym nickiem... a teraz widzę,że mam "męski odpowiednik":D na innych forach :)) Wy też macie swoje ? :)) p.s Proszę wybaczyć "trudny":)) temat ale takie są efekty przesady w ziołowych cukierkach:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:11 Nie mam męskiego odpowiednika. Odpowiedz Link Zgłoś
kajmaka Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:14 mini_kks napisała: > Nie mam męskiego odpowiednika. hmm... myślę... :)) o.k :) Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelka_dziopkowa Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:11 nie- e obywatel dziopek jest tylko realny, jak na razie Odpowiedz Link Zgłoś
kajmaka Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:15 obywatelka_dziopkowa napisała: > nie- e > obywatel dziopek jest tylko realny, jak na razie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:13 a ja mam w lodowce wiadro kajmaku. Odpowiedz Link Zgłoś
kajmaka Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:16 8n napisała: > a ja mam w lodowce wiadro kajmaku. uuuu to dobre gabaryty :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kajmaka Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:18 2szarozielone napisała: > Chyba nie mam :) :)) chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:18 2szarozielone napisała: > Chyba nie mam :) Ja mam dwa zielone. Ale się z nimi nie obnoszę na forum. :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:16 no ja niestety mam :/ co prawda damski, bez kropki, ale mam - jakąś wróżkę od tarota czy cuś oh, well... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kajmaka Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:19 i.nes napisała: > no ja niestety mam :/ > co prawda damski, bez kropki, ale mam - jakąś wróżkę od tarota czy cuś > oh, well... ;P > :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:41 kajmaka napisała: > :D tu się nie ma z czego cieszyć... to smutne jest! Na mnie Ines wołają już od... em... policzmy... o kurdę... 15 lat?! Wtedy byłam jedyna w na IRCu, a teraz? Ech. Odpowiedz Link Zgłoś
kajmaka Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:44 i.nes napisała: > tu się nie ma z czego cieszyć... to smutne jest! Na mnie Ines wołają już od...em... policzmy... o kurdę... 15 lat?! Wtedy byłam jedyna w na IRCu, a teraz? Ech. > :))ale przecież tutaj tez jesteś jedyna, nie licząc wróżki oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:49 kajmaka napisała: > :))ale przecież tutaj tez jesteś jedyna, nie licząc wróżki oczywiście:) dzięki Ci, dobra kobieto :) Wróżka na szczęście jest na innym forum i ma jakieś cyferki w nicku. Phi! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kajmaka Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:55 i.nes napisała: > dzięki Ci, dobra kobieto :) > bardzo proszę :) > Wróżka na szczęście jest na innym forum i ma jakieś cyferki w nicku. Phi! ;) dokładnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:17 kajmaka napisała: > tyle się namyślałam nad tym nickiem... Ja chyba nie mam swojego żeńskiego odpowiednika (co ja pocznę?). Nic sam nie pocznę. Ale po tym, jak jakiś czas temu siebie wymyśliłem, z czego byłem całkiem dumny, bo w końcu nie co dzień ma się możliwość wymyśleć się na nowo, albo na pół-nowo przynajmniej, a było to gdzieś w okolicach nowego millenium, no to po tym wiekopomnym fakcie okazało się, że właściwie "Milleniusz" to jest takie imię. W zasadzie wszystko już kiedyś było powiedziane, napisane, wykrzyczane. Co czyni naszą tutaj chwilową obecność całkowicie zbędną. Ale jakoś tak się zasiedziałem, no to jestem. :] Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:19 Mówiłam Ci, że wsiąkniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:21 mini_kks napisała: > Mówiłam Ci, że wsiąkniesz. A ja Ci mówiłem, że masz bęcki. :P Wsiąkłem tylko na chwilę. Przyrzekam! :] Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:24 Co to są bęcki? I jak długa ta chwila? Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:29 mini_kks napisała: > Co to są bęcki? I jak długa ta chwila? Trudno powiedzieć jak długa. Chwila jak chwila. Ulotną jest. A bęcki to akcja przywoławcza do porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:30 Porządek to nie u mnie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:31 > Porządek to nie u mnie ;D Akcja nie zawsze musi być skuteczna. :P Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:31 Lepiej jej w ogóle nie zaczynać :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:34 mini_kks napisała: > Lepiej jej w ogóle nie zaczynać :D A nie, nie. Grzechem byłoby nie podjąć próby! Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:35 Grzechem jest się zmuszać do czegoś, na co się nie ma ochoty! Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:42 > Grzechem jest się zmuszać do czegoś, na co się nie ma ochoty! Teologii, to Ty nie studiowałaś. :P Ale abstrahując od zawiłości tematu, nikt nie mówi, że musiałabyś się sama do czegokolwiek zmuszać. :] Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:43 Nie i nie zamierzam. Mam swoje prawa i przykazania ;D A kto mnie zmusi do sprzątania? No, KTO? Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:21 Kojarzysz mi się ze starożytnym Rzymem....Sekstus, Terencjusz, Fabiusz...Milleniusz... Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:22 gapuchna napisała: > Kojarzysz mi się ze starożytnym Rzymem....Sekstus, Terencjusz, > Fabiusz...Milleniusz... No taka była idea. Skoro było millenium, wszystko było takie napuszone, wielkie i pretensjonalne, to czemu nie mój przefajny nick. Tylko naprawdę nie przewidziałem, że jest takie imię. Ale trudno. Jakoś przeżyję. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:30 Pewnie że przeżyjesz. Skoro Rzym trwa do dziś, to i Ty dasz radę! Czego Ci serdecznie życzę, zwłaszcza na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:26 Ja zawsze sobie wyobrażam, że on w bukszpanie na głowie siedzi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:27 mini_kks napisała: > Ja zawsze sobie wyobrażam, że on w bukszpanie na głowie siedzi ;D Jej, nieeee. Tak mi jeszcze nie odwaliło. I tylko czasem mówię o sobie per "my". :D Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:29 Idź, bo mnie żebro boli... hihihi :D Odpowiedz Link Zgłoś
kajmaka Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:30 mini_kks napisała: > Ja zawsze sobie wyobrażam, że on w bukszpanie na głowie siedzi ;D :D no proszę..a ja się nie zdecydowałam tego napisać :D Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:31 To ja powiedziałam za nas obie :D I ma takie loki na głowie... w kolorze wypłowiałego brązu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kajmaka Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:33 mini_kks napisała: > To ja powiedziałam za nas obie :D I ma takie loki na głowie... w kolorze > wypłowiałego brązu ;D oj!.. :D no niee do tego jeszcze nie doszłam:D p.s kurczę ,nie mogę obgadywać :D w końcu "nowa" tutaj jestem :D Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:35 Szybko się zaaklimatyzujesz ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kajmaka Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:38 mini_kks napisała: > Szybko się zaaklimatyzujesz ;] dzięki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:38 kajmaka napisała: > w końcu "nowa" tutaj jestem :D Ja też jestem nowy, tylko się trochę zasiedziałem. Bycie nowym ma pewne zalety. :D Odpowiedz Link Zgłoś
kajmaka Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:46 milleniusz napisał: > Ja też jestem nowy, tylko się trochę zasiedziałem. trochę :)) Bycie nowym ma pewne zalety. > :D taak?a konkretnie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:51 > taak?a konkretnie?:) Wzbudza się zainteresowanie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kajmaka Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:04 milleniusz napisał: > Wzbudza się zainteresowanie. :) hmm...zastanawiam sie :)) nie wiem czy to dobrze być tak na widoku :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:14 > nie wiem czy to dobrze być tak na widoku :) W kwestii formalnej - nie jesteś. Była tu noc pokazywania, ale ja się nie załapałem. Ty siłą rzeczy też. No więc w zasadzie jesteśmy pół-anonimowi. Ja pokazuję zaprzyjaźnionego kota (samicę), swój rzymski nick oraz - jak się okazuje - wyobrażenie o sobie z wiankiem z bluszczu na głowie. W sumie, to ciekawy obraz. :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:18 mini_kks napisała: > Z BUKSZPANU!!! O bęckach wspominałem już dziś? :> Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:20 Yhy ;D Mi się kojarzy z jakimś wyrabianiem ciasta ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kajmaka Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:21 milleniusz napisał: > W kwestii formalnej - nie jesteś. uff... :) >Była tu noc pokazywania, ?...tzn.czego? ,że się tak zapytam >ale ja się nie załapałem. Ty siłą rzeczy też. No więc w zasadzie jesteśmy pół-anonimowi. >Ja pokazuję zaprzyjaźnionego kota (samicę), swój rzymski nick oraz - jak się okazuje - wyobrażenie o sobie z wiankiem z bluszczu na głowie. > W sumie, to ciekawy obraz. :D bardzo :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:23 > >Była tu noc pokazywania, > ?...tzn.czego? ,że się tak zapytam Znaczy ja nie wiem, bo się nie załapałem. Ale chyba jednak gąb. Niestety. :D Odpowiedz Link Zgłoś
kajmaka Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:27 milleniusz napisał: > Znaczy ja nie wiem, bo się nie załapałem. Ale chyba jednak gąb. Niestety. :D :D no nie wiem..ale jak się nie załapałeś to możesz wszystkiego nie wiedzieć :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:29 > no nie wiem..ale jak się nie załapałeś to możesz wszystkiego > nie wiedzieć :D Co nieco wiem, bo spostrzegawczy jestem. Wszystkiego nigdy nie będę wiedział, i nawet nie chcę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:33 > I ma takie loki na głowie... w kolorze wypłowiałego brązu ;D Loki są gejowate. Zresztą, oni wszyscy w tym Rzymie byli pokrzywieni. W zasadzie już nie lubię tego porównania ze starożytnym Rzymem. Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:34 milleniusz napisał: . W zasadzi > e > już nie lubię tego porównania ze starożytnym Rzymem. A jakie lubisz? :) Dobry wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:35 > A jakie lubisz? :) Miłe, ładne i inteligentne. Oczytane też. :D Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:34 Ojć... przestań, hihihi... bo mi będziesz robił masaż żeber! "Loki są gejowate" :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:37 > "Loki są gejowate" :D :D Nie mam loków. Musiałbym sobie zrobić trwałą. Ale to chyba w znieczuleniu ogólnym, bo inaczej by się nie dało. :P Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:38 Ty się znęcasz! A masz chociaż takie włosy do ucha? Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:40 mini_kks napisała: > Ty się znęcasz! A masz chociaż takie włosy do ucha? Nie, krótsze. Trzeba by chyba zrobić przeszczep, albo dokleić. Słyszałem, że się dokleja. Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:41 można i jedno i drugie, tylko...po co? Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:42 Właśnie, po co? Peruk tańsze. Albo zmiana nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:44 polla.k napisała: > można i jedno i drugie, tylko...po co? Ja to nie wiem po co. Mi jest dobrze, jak jest i się tak lubię i lubię jak się mnie tak lubi. W szczególności bez blond-loków. ;) I bez wianka z bluszczu, czy jak mu tam. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:48 mini_kks napisała: > Bukszpanu, bukszpanu. Jest trzecia koncepcja że z bobków. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:51 I Ty się na to zgadzasz? Siedzieć w BOBKACH na głowie? Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:53 mini_kks napisała: > I Ty się na to zgadzasz? Siedzieć w BOBKACH na głowie? Ja się w zasadzie na nic nie zgadzam. Sobie tylko dywaguję. Poza tym, nikt nie mówi, że to była słuszna koncepcja. To mogła być błęda koncepcja. Zaprzeczenie wszelkiej koncepcji wręcz. Antykoncepcja. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:54 Bobki na głowie byłyby niezła antykoncepcją... odstraszaczem... jak zwał, tak zwał. A ten kot w wizytówce to Twój? Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:55 mini_kks napisała: > Bobki na głowie byłyby niezła antykoncepcją... odstraszaczem... Jak czosnek. Działa na wampiry i nie tylko. > A ten kot w wizytówce to Twój? Zaprzyjaźniony. Ona właściwie. Bo to samica kota jest. :] Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:58 milleniusz napisał: > > Zaprzyjaźniony. Ona właściwie. Bo to samica kota jest. :] Samica kota hihi - czyli kocica...w takim razie analogicznie samica konia powinno być...konica hahaha Chyba weekendowo-urlopowa głupawka mnie ogarnia :D Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:00 Język polski nie jest logiczny... Np. jest w pudełku, ale już w pudle, a nie pudlu... głupie, nie? Chyba też mam głupawkę ;) Jak zwykle ;D Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:00 w pudlu może być ewentualnie...drugi pudel :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:08 > Chyba weekendowo-urlopowa głupawka mnie ogarnia :D W tym stanie jest Ci do twarzy. Możemy to przegadać jak wrócę z przemyśliwania na stronie. :P Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:58 Świetna mina tej kotki :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:06 mini_kks napisała: > Świetna mina tej kotki :) Słodka, nie? Ale to tylko takie pozory. Tak naprawdę jest humorzasta i marudna. Ja to samica. ;P A w ogóle, to nie nadążam za Wami z odpowiedziami. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:12 Nie, właśnie ma minę kapryśnicy :) Powinieneś do tempa odpowiedzi przywyknąć, my tu zawsze tak ;] Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:16 > Powinieneś do tempa odpowiedzi przywyknąć, my tu zawsze tak ;] To ja chyba wolę jednak na żywo i nie więcej niż dwie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:17 I tak już jesteś zarażony ;D Zobacz, sobota wieczór, a Ty przed kompem i śmichy - chichy z ledwo odrosłą od ziemi panną ;D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:20 mini_kks napisała: > z ledwo odrosłą od ziemi panną ;D Długość ma znaczenie drugorzędne, przy zachowaniu rozsądnych granic :P Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:22 A jakie to te rozsądne granice? (Właśnie dostałam mesydż od exa: "Kocham Cię. Głupi jestem.") Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:23 milleniusz napisał: > mini_kks napisała: > > > z ledwo odrosłą od ziemi panną ;D > > Długość ma znaczenie drugorzędne, przy zachowaniu rozsądnych granic :P Taa, przecież nie liczy sie wielkość, ale szybkość zwrotność i manewrowość :D Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:26 polla.k napisała: > Taa, przecież nie liczy sie wielkość, ale szybkość zwrotność i manewrowość :D Hsirka cytujesz? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:27 mini_kks napisała: > polla.k napisała: > > Taa, przecież nie liczy sie wielkość, ale szybkość zwrotność i manewrowoś > ć :D > > Hsirka cytujesz? ;D W życiu :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Ten ogonek się nasycił... 19.04.08, 22:30 Ten ogonek ma dość, bo już nie wiadomo kto na co odpowiada. Trzeba się przenieść. :P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:28 > Taa, przecież nie liczy sie wielkość, ale szybkość zwrotność > i manewrowość :D Spłycasz zagadnienie, Pola. :P Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:29 milleniusz napisał: > > > Taa, przecież nie liczy sie wielkość, ale szybkość zwrotność > > i manewrowość :D > > Spłycasz zagadnienie, Pola. :P Alez nie, tylko przenoszę na głębszą wodę....biorąc pod uwagę powyższe określenia :P Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:17 milleniusz napisał: > > > Powinieneś do tempa odpowiedzi przywyknąć, my tu zawsze tak ;] > > To ja chyba wolę jednak na żywo i nie więcej niż dwie. :D hmmm, znaczy nie jesteś wielofunkcyjny :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:21 > hmmm, znaczy nie jesteś wielofunkcyjny :D Jestem, ale w realu. :D Ten wątek się już rozpękł na dwie strony, to już zupełnie w nim się zgubię. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: i nie jestem oryginalna... 20.04.08, 13:04 Mini, wprowadzasz Milleniusza w błąd tym bukszpanem.To co starożytni herosi nosili w chwilach triumfu na głowach to były liście laurowe/stąd powiedzenie-"laur zwycięzcy"/u nas w języku ludowym zwane liśćmi babki/to takie ziele/i było używane m.in. do leczenia ran a obecnie jako przyprawa do potraw najczęściej z mięsa wołowego.A bukszpan to taki krzak ,którego drobne listki służą jako ozdoba np. święconek wielkanocnych.No chyba że to taka ironia że Milleniusz na laur nie zasłużył a na coś drobniejszego niż liście laurowe,..o takie właśnie jak liście bukszpanu. On jakby się do tego przychylał bo ciągle wraca do tego bluszczu ,a to ma już zupełnie inną wymowę;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 20.04.08, 13:07 :D Stedo, ja sobie kpinkuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:46 milleniusz napisał: > > Ja to nie wiem po co. Mi jest dobrze, jak jest i się tak lubię i lubię jak się > mnie tak lubi. W szczególności bez blond-loków. ;) I bez wianka z bluszczu, czy > jak mu tam. I bez listka figowego? :P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:49 > I bez listka figowego? :P Hmm... A tak postawioną kwestię, to ja musiałbym przemyśleć. :P Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:50 milleniusz napisał: > > > I bez listka figowego? :P > > Hmm... A tak postawioną kwestię, to ja musiałbym przemyśleć. :P Wiesz, jak już o tej florze tak ciągniemy to...wypadałoby :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:54 > Wiesz, jak już o tej florze tak ciągniemy to...wypadałoby :D To ja się zatem udam na stronę w celu przemyślenia. :D Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:39 mini_kks napisała: > Ja zawsze sobie wyobrażam, że on w bukszpanie na głowie siedzi ;D eee, chyba w lisciach bobkowych...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:43 Nie, w bukszpanie. Ja nawet nie wiem, jak wyglądają liście bobkowe :P Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:47 Szukałam liści bobkowych na google i znalazłam coś takiego: "Gwoździk wróciwszy z ostatniego treningu w swojej szkółce piłkarskiej pełen dumy okazał dyplom i nagrodę: płytę dvd z 3-godzinami treningu Davida Beckhama. - Myślałam, że on jest tenisistą – pochwaliłam się kompletną ignorancją w temacie, ale uściskałam Gwoździka, bo mu się należało." Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:47 rezurekcja napisała: > eee, chyba w lisciach bobkowych...:))) Dobra, dobra. Twój nick nie lepszy. Wolę siedzieć w bobkach, niż być ekskomunikowany za zadzieranie z absolutem. :P Odpowiedz Link Zgłoś
kajmaka Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:27 milleniusz napisał: > Ja chyba nie mam swojego żeńskiego odpowiednika (co ja pocznę?). Nic sam nie pocznę. :))rozumiem Ale po tym, jak jakiś czas temu siebie wymyśliłem, z czego byłem całkiem dumny, bo w końcu nie co dzień ma się możliwość wymyśleć się na nowo, albo na pół-nowo przynajmniej, a było to gdzieś w okolicach nowego millenium, no to po tym wiekopomnym fakcie okazało się, że właściwie "Milleniusz" to jest takie imię. :)) > W zasadzie wszystko już kiedyś było powiedziane, napisane, wykrzyczane. A to nie wiedziałam ale już wiem:))) >Co czyni naszą tutaj chwilową obecność całkowicie zbędną. Ale jakoś tak się zasiedziałem ,no to jestem. :] czasami dobrze jest się zasiadywać :D Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:18 Te ziołowe cukierki to legalne?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kajmaka Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:31 selica napisała: > Te ziołowe cukierki to legalne?;) > :D jak najbardziej :D Odpowiedz Link Zgłoś
kajmaka Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:01 kajmaka napisała: > :D > jak najbardziej :D może doprecyzuję :)) z melisą Polecam !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:22 Chyba nie mam, zresztą który mężczyzna chciałby by gapą, gapciem, gapiszonem???? Wstyd byłby dla takiego prawdziwego.... Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:25 Ja też nie mam męskiego odpowiednika. Jakby to mogło brzmieć? Bertrad, Bertradon, Bertradiusz? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:29 Bertrosław, Bertromir, Bertradomierz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:31 Albo....Bertradosomsiad.... Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:32 Albo Sąsiad Bertrady... Kurde, czemu nie ma "Sąsiada Mini"? Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:50 Nawet mini obok nie zamieszkuje? Matko jedyna, dziewczyno, to ty na pustkowiu jakowymś zamieszkujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:52 Kobieto, sąsiada może mieć każdy. I ja mam. Ale ja poluję na Sąsiada, bo ja męża mieć nie będę. Berta też chyba nie, bo poluje ze mną... Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:04 Jedno drugiego nie wyklucza! Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:06 Oczywiście, że wyklucza. Sąsiad przez duże "S" to jest niemal instytucja. Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:08 Skoro aż instytucja, to starczy dla dwóch. Ja raczej w tej kwestii! Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:13 Dla dwóch? O nie, niech sobie Berta szuka swojego ;D Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:24 No nie bądź zołza i użycz koleżance! Ja Bertadę bardzo lubię i myślę że wspólny, jeden, dobry Sąsiad się jej należy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:26 A;e co będzie, jak nam obu w jednym czasie żarówka się przepali? WOJNA BLOKOWA! Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:46 Zwyczajnie! Weźmie drabinkę, stanie jedna nogą na jednym balkonie, drugą - na drugim, wsadzi ramiona (szeeeroookie, oczywiście) do waszych pokoi i będzie wkręcał. Och, będzie wkręcał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 20.04.08, 13:07 A później, po wkręceniu? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:32 Chyba nie ma męskiego odpowiednika mojego nicka :) Na wszelki wypadek zaraz zakładam konto przekręcone czyli gunny_fame :P Odpowiedz Link Zgłoś
kajmaka :D:D 19.04.08, 21:36 chyba mam zła metodę , czytam wszystkie wypowiedzi i nie nadążam odpisywać :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: :D:D 19.04.08, 21:38 Miłej zabawy :) A ja mam tendencje do przekręcania wyrazów, stąd nowe konto "na wszelki wypadek" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kajmaka Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:40 funny_game napisała: > Chyba nie ma męskiego odpowiednika mojego nicka :) > Na wszelki wypadek zaraz zakładam konto przekręcone czyli gunny_fame :P > ooo :)) dobre :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Gummy Fame 19.04.08, 22:17 Gummy_fame powinno być. Brzmi przewrotnie i ma sens w kontekście głównego, i w zasadzie jedynego, tematu na FK. :] Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Gummy Fame 19.04.08, 22:41 :DDD Ale Ci trzasnę zaraz :D Gunny też nieco atawistycznie-pierwotnie brzmi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Gummy Fame 19.04.08, 22:50 > Ale Ci trzasnę zaraz :D Ale ja już jestem trzaśnięty. :P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Gummy Fame 19.04.08, 22:54 Alkoholowo czy coś z dekielkiem masz, bo jak to drugie, to naprawdę cudownie się składa? :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Gummy Fame 19.04.08, 23:24 Jakbym nie miał z dekelkiem, to bym po nocach w tym babińcu nie siedział. :] Alkoholu nie używam w ilościach ponadnormatywnych, bo od tego choruję. :P A co cudownego takiego w tym? :] Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:36 ja chyba nie mam. a może mój jest męski. ojoj. Odpowiedz Link Zgłoś
kajmaka Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:43 8n napisała: > ja chyba nie mam. > a może mój jest męski. > ojoj. hmm.. to chyba zależy jak zinterpretować ósemkę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:45 jak bałwana. a bałwan to on. w rosyjskim za to to baba śnieżna. hm. Odpowiedz Link Zgłoś
kajmaka Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:52 8n napisała: > jak bałwana. > a bałwan to on. :))no tak,tu trudno zaprzeczyć > w rosyjskim za to to baba śnieżna. > hm. e niee, nie może być tak nie źle :D na pewno jest rozwiązanie trzeba się tylko dłużej nad tym zastanowić:) moment pomyślę,jakoś to się na pewno tłumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
kajmaka Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:14 kajmaka napisała: > e niee, nie może być tak nie źle :D źle* :)) Odpowiedz Link Zgłoś
panileonowa Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 21:48 jak pojawi sie Pan Leon to ja chetnie poznam.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kajmaka Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:08 panileonowa napisała: > jak pojawi sie Pan Leon to ja chetnie poznam.. :)) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
doloresa Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:18 Męskiego odpowiednika mnie raczej być nie może. No bo jak by się miał nick ów zwać? Dolor? Dolorus? Doloresan? ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
doloresa Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:23 Jak dla mnie, to brzmi nieco...rozpaczliwie ;)) Może Doloriusz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:27 Doloriusz to brzmi, jakby miał odstające, czerwone uszy, rudziały, pedalski wąsik i grube szkła ;D Odpowiedz Link Zgłoś
doloresa Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:32 Hmm, może i tak :) Ale Doloroso skojarzył mi się jeszcze gorzej - z wychudzonym, cienkogłosym kastratem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:38 To chyba lepiej, że nie ma odpowiednika ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kajmaka Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:39 doloresa napisała: > Hmm, może i tak :) > Ale Doloroso skojarzył mi się jeszcze gorzej - z wychudzonym, > cienkogłosym kastratem ;))) A ja mam zupełnie przeciwne :)) tzn.nie żebym oglądała.. ale to raczej tak jak z tych "cudnych":)) serialów brazylijskich typu Armando...:D Odpowiedz Link Zgłoś
doloresa Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:41 >tzn.nie żebym oglądała..< Jasne, jasne :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kajmaka Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:43 doloresa napisała: > >tzn.nie żebym oglądała..< > > Jasne, jasne :DDD :)) nie jasne tylko taka prawda :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:34 Wiem - Deliriusz. Słodkie i jakie swojskie. Plus wianek z bobków, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
doloresa Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:36 Tylko to imię do Doloresy to już średnio przystające jest... Trudno by było chyba takiego pana uznać za mój męski odpowiednik, nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:53 doloresa napisała: > Tylko to imię do Doloresy to już średnio przystające jest... > Trudno by było chyba takiego pana uznać za mój męski odpowiednik, > nie sądzisz? Ja nie sądzę. Rzucam tylko luźno związane z tematem (i zdrowym rozsądkiem) myśli. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kajmaka Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:36 milleniusz napisał: > Wiem - Deliriusz. Słodkie i jakie swojskie. Plus wianek z bobków, oczywiście. :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:32 > Może Doloriusz? :D A masz wianek z bluszczu? Ew. z bobków? :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:52 mini_kks napisała: > Z BUKSZPANU! A bęcki nie mają nic wspólnego z ugniataniem ciasta! :P Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: i nie jestem oryginalna... 20.04.08, 13:08 Z moimi szafami tez nic ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kajmaka Re: i nie jestem oryginalna... 19.04.08, 22:25 doloresa napisała: > Męskiego odpowiednika mnie raczej być nie może. > No bo jak by się miał nick ów zwać? Dolor? Dolorus? Doloresan? ;DD albo doloresaen :)) tylko trzeba mieć dobrą dykcję :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kajmaka Ehh..dobrze tu u Was :) 19.04.08, 23:10 Nie wiem czy wsiąknę tak jak Mileniusz,który się tylko zasiedział:) ale w każdym razie wrócę:)) Selica nie wiem czy jednak nie miałaś racji z tymi cukierkami:D ,bo teraz coś mi się strasznie chce spać. hmm.. ale osoba sprzedającą wydawała się wiarygodna :) Odpowiedz Link Zgłoś