cala_w_kwiatkach 13.05.08, 19:42 1) W jakim gatunku filmu chcielibyscie wystapic? <i u boku kogo ewentulanie> 2) O czym bylby nakrecony przez Was film? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mini_kks Re: MAM do Was 2 pytania: 13.05.08, 19:44 cala_w_kwiatkach napisała: > 1) W jakim gatunku filmu chcielibyscie wystapic? <i u boku kogo > ewentulanie> U boku swoim, Toma Hanksa, Reese Witherspoon i Aleksandra Domogarova. > 2) O czym bylby nakrecony przez Was film? O mnie? Albo coś lekkiego w stylu "Legalnej blondynki". A może zrobiłabym nową ekranizację "Potopu" :D Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: MAM do Was 2 pytania: 13.05.08, 19:47 Chciałabym zagrać: 1. W czymkolwiek u Greenaway,a 2. W jakiejś zwariowanej komedii braci Zucker u boku Leslie Nielsena Chciałabym nakręcić jakąś zwariowana komedię z stylu braci Zucker ;P Odpowiedz Link Zgłoś
flankier Re: MAM do Was 2 pytania: 13.05.08, 19:51 cala_w_kwiatkach napisała: > 1) W jakim gatunku filmu chcielibyscie wystapic? <i u boku kogo > ewentulanie> > w burlesce<Penelopa C> > 2) O czym bylby nakrecony przez Was film? > o dojrzewaniu :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: MAM do Was 2 pytania: 13.05.08, 19:52 1. w filmie erotycznym u boku brada pitta 2. o ostatniej kobiecie i ostatnim mezczyznie na ziemi, ktorzy spotkali sie przypadkiem po 10 latach posuchy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: MAM do Was 2 pytania: 13.05.08, 19:55 1. Tylu ich, że nie zliczę :) 2. Romantyczny film z epoki :)) Z tymi wszystkimi powyżej ....wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: MAM do Was 2 pytania: 13.05.08, 19:53 cala_w_kwiatkach napisała: > 1) W jakim gatunku filmu chcielibyscie wystapic? <i u boku kogo > ewentulanie> w miłosnej historii u boku Emmanuelle Beart Irene Jacob Anouk Grinberg > 2) O czym bylby nakrecony przez Was film? > patrz punkt pierwszy:) > > Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: MAM do Was 2 pytania: 13.05.08, 19:59 lars von tier na reżysera a na bok malkovich (: Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: MAM do Was 2 pytania: 13.05.08, 20:00 1. W filmie w stylu "Hair", bo oprócz wybitnego talentu aktorskiego, mam też wokalny i taneczny (kostiumy tez bym i plenery wybitne obmyśliła) u boku: Cilliana Murphy'ego, Jacka Danielsa, tfu!, o Jacka Nicholsona mi chodziło, Johnny'ego Deppa, Charliego Chaplina, to tak na początek. 2. Film bym se nakręciła o miłości, jedzeniu, tańcu, seksie, radości życia, podróżach i tylko jednym problemie: jak to wszystko pogodzić z uzależnieniem od netu. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelka_dziopkowa Re: MAM do Was 2 pytania: 13.05.08, 20:15 1) mroczny głęboki romans z dużą ilośćią scen erotycznych z Danielem Craigiem oraz komedia romąntyczna bałdzo z Georgem Clooneyem oraz czeski film ze Zdenkiem Sverakiem, z jego scenariuszem i w rezyserii jego syna oraz gangsterski z Dorocińskim 2) o życiu i nie miałby happy endu jak to w życiu bywa Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: MAM do Was 2 pytania: 13.05.08, 21:12 W filmie karate rozgrywającym się w środowisku gitowców, u boku Kazimiery Szczuki grającej bezdomnego alkoholika i notorycznego złodzieja motocykli WSK. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: MAM do Was 2 pytania: 13.05.08, 22:06 1) Indiana Jones ;) 2) ja jako jego dzielny powabny pomocnik... no sori, jesli takie odpowiedzi juz były :)) ewentualnie bym zniesła rolę egzotycznej słowiańskiej oblubienicy Shah Rukh Khana. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: MAM do Was 2 pytania: 13.05.08, 22:19 1. Szwedki w Bawarii, u boku Szwedek 2. o Szwedkach Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: MAM do Was 2 pytania: 13.05.08, 22:20 w swoim teledysku z nagimi przystojniakami :P Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: MAM do Was 2 pytania: 13.05.08, 22:20 w swoim teledysku z nagimi przystojniakami :P Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: MAM do Was 2 pytania: 13.05.08, 22:40 1. Ja chciałabym wystąpić w thrillerze prawniczym albo zwariowanej komedii o życiu swoim :) 2. Ja mam plan - i kiedyś go zrealizuję - nakręcić film o markizie de Sade. W roli głównej obsadzę Ville Valo lub Jareda Leto. Odpowiedz Link Zgłoś
cookie_monsterzyca Re: MAM do Was 2 pytania: 14.05.08, 00:27 coś jak "zatrute pióro"? :) czy bardziej biograficznie? :) ja to bym jeszcze mojego Dżonego Deppa widziała w takiej roli... ahhh to cygańskie spojrzenie i rogata dusza :D Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: MAM do Was 2 pytania: 14.05.08, 10:33 Nie, bardziej biograficznie. Żeby wreszcie udowodnić, że de Sade nie cierpiał wcale na syndrom niedorżnięcia i nie był potworem w ludzkiej skórze. Ech, tak jak kocham Johnny'ego Deppa, tak - wybacz - ale na de Sada mi jednak nie pasuje. Zbyt "chłopięcy" wygląd jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
kedrok1 Re: MAM do Was 2 pytania: 14.05.08, 00:19 cala_w_kwiatkach napisała: > 1) W jakim gatunku filmu chcielibyscie wystapic? <i u boku kogo > ewentulanie> Coś czego w Polsce nie potrafią robić, ale bym nauczył ;) Sensacja z elementami kopanek, troszkę sf dla smaku. Mógłby grać van damm ;) > > 2) O czym bylby nakrecony przez Was film? Jak wyżej. Ilość sf zależała by od budżetu Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: MAM do Was 2 pytania: 14.05.08, 00:23 1) w jakimś tak cholernie ambitnym, że sam reżyser by go nie ogarniał 2)jeśli ja bym miala stanąć za kamerą z pewnością byłby to nie bylejaki dokument :) Odpowiedz Link Zgłoś
boskie_beunos Re: MAM do Was 2 pytania: 14.05.08, 00:27 A w jakim filmie wystąpiłaby cała_w_kwiatkach? Dlaczego autorka topiku nie zdradza swoich upodobań.hm? te kwiatki to nie są przypadkiem stokrotki? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally ;] 14.05.08, 00:28 1. w horrorze 2. o Mnie :) " Prawdziwa historia Agnieszki K." hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś