najwspanialszyon 14.06.08, 22:01 dzis przymierzalem shirtwa nike pro rozmiar L. Tzn chcialem przymierzyc ale.... nie wlazlem w nia:( co sie numeracja zniejszyla? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liisa.valo Re: jest zle. 14.06.08, 22:02 Hehe, obawiam się, że z rozmiarem jest wszystko OK... Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: jest zle. 14.06.08, 22:06 > Hehe, obawiam się, że z rozmiarem jest wszystko OK... ale ja schudlem przeciez ostatnio!!! tylko ze mi w rekach utkwila i nie moglem przez glowe przelozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: jest zle. 14.06.08, 22:15 > Mózg ci urósł :) hmmmm . to moze dlatego mnie tak ostatnio glowaa czesto boli. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: jest zle. 14.06.08, 22:02 przezywam to samo gdy xs na mnie wisi :/ ps. jest dobrze :) terapeuta zwolnil mnie z obowiazku meza :) od razu wyluzowalam :) moze spokojnie sie skupic i myslec o czyms innym niz maz :) Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: jest zle. 14.06.08, 22:07 > ps. jest dobrze :) terapeuta zwolnil mnie z obowiazku meza :) od > razu wyluzowalam :) moze spokojnie sie skupic i myslec o czyms innym > niz maz :) meza zawsze warto miec. i wcale to nie przeszkadza myslec o czym innym niz maz:) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: jest zle. 14.06.08, 22:12 nie zrozumielas :) ja nie mogalm si ena niczym skupic, bo mnie dreczyl brak meza :) a prospos, ze warto - przeciez nikt mnei nei chce :) pewnych rzeczy nie rpzeskocze :) Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: jest zle. 14.06.08, 22:18 > a prospos, ze warto - przeciez nikt mnei nei chce :) pewnych rzeczy > nie rpzeskocze :) no bo z tego co czytam to ty szukasz kandydata na meza kierujac sie wyznacznikami kandydata na kochanka. To sie potem dziwisz. Poszukaj sobie meza wg innych priorytetow, a potem jak juz usidlisz kogo to spowrotem mozesz szukac sobie znajomych wg klucza na dobrego kochanka. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: jest zle. 14.06.08, 22:56 to na pewno :) nie chce seksu tylko z jednym facetem :) ale tez dalczego mowisz, ze mam sie zadowolic mezem bez duzego, ktory lubi to robic claa noc? :) zreszta teraz i tak nie bede szukac emza na sile :) Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: jest zle. 14.06.08, 23:13 > ale tez > dalczego mowisz, ze mam sie zadowolic mezem bez duzego, ktory lubi > to robic claa noc? :) bedzie mial taka zalete ze przynajmniej bedziesz sie czula usprawiedliwiona jak sie cos przytrafi i nie bedziesz miala wyrzutow sumienia Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: jest zle. 14.06.08, 23:46 hehe tak mysla moi kumple wychwalajac moja pupcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: jest zle. 14.06.08, 22:03 Trzeba było na mokro spróbować. Lepiej leży. Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: jest zle. 14.06.08, 22:07 > Trzeba było na mokro spróbować. Lepiej leży. ta dobrze lezy: taka www.run4fun.pl/nike-basic-crew-p-152.html?cPath=21_36&osCsid=c9392d180f2a7e051080e088ebddd3a1 tylko czarniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: jest zle. 14.06.08, 22:19 > Już ci się białe znudziły? mam zapas:) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: jest zle. 14.06.08, 22:22 To przyślij jakąś fotkę w ciemnym t-shircie. Tak dla porównania. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: jest zle. 14.06.08, 22:42 > To przyślij jakąś fotkę w ciemnym t-shircie. Tak dla porównania. ;D jak wroce z cieplych krajow to moze beda jakies w ciemnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: jest zle. 14.06.08, 22:45 To wszystkie foty masz w jasnych? A może jakaś w kolorowym się znajdzie? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: jest zle. 14.06.08, 22:51 > To wszystkie foty masz w jasnych? A może jakaś w kolorowym się znajdzie? ;)) mam jedna w kolorowym sweterku z przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: jest zle. 14.06.08, 22:18 to L bywa umowne.... amerykańska /l by na tobie wisiała, a chinskiej nie wcisniesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: jest zle. 14.06.08, 22:19 > to L bywa umowne.... > amerykańska /l by na tobie wisiała, a chinskiej nie wcisniesz :) na tej pisze made in israel Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: jest zle. 14.06.08, 22:23 Ty tu winnych nie szukaj. Rozbyłeś się i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: jest zle. 14.06.08, 22:39 Hehe. Ostatnio widzialem takie porownanie rozmiarowek roznych producentow. Bodajze Nike i costam mieli L tam gdzie Adidas dopiero zaczynal M-ke ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: jest zle. 14.06.08, 22:53 Nasz najwspanialszy, pojił se kartofli, to i sie rozbył... Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: jest zle. 14.06.08, 22:57 > Nasz najwspanialszy, pojił se kartofli, to i sie rozbył... nie rozbyl tylko troche oponka w brzuchu mi sie zrobila :((( ale walcze z nia juz od 2 tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: jest zle. 14.06.08, 23:00 Hihihi... jeszcze sobie powalczysz... I będziesz mógł śpiewać: "Nie mów do mnie misiu, nie mów do mnie misiu, mów do mnie tygrysie, łaaaaaaaaaa" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: jest zle. 14.06.08, 23:14 > Hihihi... jeszcze sobie powalczysz... > I będziesz mógł śpiewać: "Nie mów do mnie misiu, nie mów do mnie > misiu, mów do mnie tygrysie, łaaaaaaaaaa" ;) ja spiewam tylko jak nikt nie slyszy. dla ich dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: jest zle. 14.06.08, 23:13 > Ależ z Ciebie szpenio! a co to jest szpenio? Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: jest zle. 14.06.08, 23:40 to takie galicyjskie słówko, bardzo przydatne ;P Odpowiedz Link Zgłoś