Dodaj do ulubionych

prostowanie włosów - nowa linia nivea

09.09.07, 18:51
poprosze o komentarz osoby korzystające z nowej serii nivea Straight & easy
czy faktyucznie działa i czy sam balsam (ten z dozownikiem:]) wystarczy do
uzyskania efektu?
Obserwuj wątek
    • Gość: andzia Re: prostowanie włosów - nowa linia nivea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 11:36
      Działa średnio- sam szampon użyłam juz jakieś 8 razy, ostatnio
      dokupiłam odżywkę- są może trochę bardziej proste, balsamu jeszcze
      nie nabyłam. Nie wiem czy cały szkopuł nie polega w suszeniu włosów
      suszarką po uzyciu tych specyfików, czego ja nie robię, bo mi szkoda
      włosów i czasu- mam ich za duzo i za grube. Inna rzecz, ze mam włosy
      w fazie zapuszczania i wiadomo, że odrastające włosy żyją swoim
      życiem.
      • Gość: Aleksandra Re: prostowanie włosów - nowa linia nivea IP: *.chello.pl 27.09.07, 13:15
        Kupiłam sobie samą odżywkę. Ułatwia rozczesywanie włosów, są bardziej
        elastyczne. A jak wysuszyłam, to przestały się puszyć.
        Zaznaczam, że wcześniej stosowałam balsamy i inne wymysły , które kosztowały po
        50 zł, a efektu nie było. Tu jest. Nie powala na kolana, ale włosy się nie
        puszą, więc nie wygląda jakbym miała aureolę ;) i stały się gładsze, mniej
        falują i lepiej się układają. Dla mnie- warto.
        • Gość: Baszka Re: prostowanie włosów - nowa linia nivea IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.07, 21:08
          Używam od kilku tygodni szamponu i odżywki. Mam cienkie włosy i falowane.
          Niestety- uważam ze niwea nie działa. Aby osiągnąć efekt muszę użyć prostownicy
          -niestety. Szukam dalej.
    • Gość: Justynka Re: prostowanie włosów - nowa linia nivea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 18:05
      Ten balsam z nivea jest do niczego!!!!!!Szkoda pieniędzy..włosty jedynie ładnie
      pachna..ale wogule nie prostuje włosów nawet z prostownicą.
    • Gość: k Re: prostowanie włosów - nowa linia nivea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 18:58
      odstaw prostownicę a po miesiącu każdy dobry nawilżający kosmetyk będzie działał
      cuda
      • Gość: patii Re: prostowanie włosów - nowa linia nivea IP: *.zana.trustnet.pl 09.11.08, 22:27
        całkowicie sie z tym zgadzam ;)
        • cyrkonia11 Re: prostowanie włosów - nowa linia nivea 23.11.08, 16:24
          ja nigdy bym nie odważyła się na użycie prostownicy.
          też niedawno usłyszałam o tym balsamie Nivea S&E, jak wezmę pensyjkę to sobie
          kupie a narazie zagłosowałam w konkursie www.mozeszprosciej.pl/konkurs,
          niektóre prace są naprawdę odjechane :)
          • Gość: Mela Re: prostowanie włosów - nowa linia nivea IP: *.aster.pl 23.06.09, 14:08
            Uzywm tego balsamu i bardzo jestem zadowolona.Wczesniej kiedy
            codziennie prasowalam włosy byly mega zniszczone a teraz wreszcie
            nabrały zycia.
            • stenimi-pl Re: prostowanie włosów - nowa linia nivea 19.07.09, 16:26
              Ja równiez z czystym sumieniem moge polecic ten balsam.Mało tego ,
              używam równiez samponu z tej serii .Tez jest swietny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka