ewusia132 09.09.07, 18:51 poprosze o komentarz osoby korzystające z nowej serii nivea Straight & easy czy faktyucznie działa i czy sam balsam (ten z dozownikiem:]) wystarczy do uzyskania efektu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andzia Re: prostowanie włosów - nowa linia nivea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 11:36 Działa średnio- sam szampon użyłam juz jakieś 8 razy, ostatnio dokupiłam odżywkę- są może trochę bardziej proste, balsamu jeszcze nie nabyłam. Nie wiem czy cały szkopuł nie polega w suszeniu włosów suszarką po uzyciu tych specyfików, czego ja nie robię, bo mi szkoda włosów i czasu- mam ich za duzo i za grube. Inna rzecz, ze mam włosy w fazie zapuszczania i wiadomo, że odrastające włosy żyją swoim życiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: prostowanie włosów - nowa linia nivea IP: *.chello.pl 27.09.07, 13:15 Kupiłam sobie samą odżywkę. Ułatwia rozczesywanie włosów, są bardziej elastyczne. A jak wysuszyłam, to przestały się puszyć. Zaznaczam, że wcześniej stosowałam balsamy i inne wymysły , które kosztowały po 50 zł, a efektu nie było. Tu jest. Nie powala na kolana, ale włosy się nie puszą, więc nie wygląda jakbym miała aureolę ;) i stały się gładsze, mniej falują i lepiej się układają. Dla mnie- warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baszka Re: prostowanie włosów - nowa linia nivea IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.07, 21:08 Używam od kilku tygodni szamponu i odżywki. Mam cienkie włosy i falowane. Niestety- uważam ze niwea nie działa. Aby osiągnąć efekt muszę użyć prostownicy -niestety. Szukam dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justynka Re: prostowanie włosów - nowa linia nivea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 18:05 Ten balsam z nivea jest do niczego!!!!!!Szkoda pieniędzy..włosty jedynie ładnie pachna..ale wogule nie prostuje włosów nawet z prostownicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: prostowanie włosów - nowa linia nivea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 18:58 odstaw prostownicę a po miesiącu każdy dobry nawilżający kosmetyk będzie działał cuda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patii Re: prostowanie włosów - nowa linia nivea IP: *.zana.trustnet.pl 09.11.08, 22:27 całkowicie sie z tym zgadzam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cyrkonia11 Re: prostowanie włosów - nowa linia nivea 23.11.08, 16:24 ja nigdy bym nie odważyła się na użycie prostownicy. też niedawno usłyszałam o tym balsamie Nivea S&E, jak wezmę pensyjkę to sobie kupie a narazie zagłosowałam w konkursie www.mozeszprosciej.pl/konkurs, niektóre prace są naprawdę odjechane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mela Re: prostowanie włosów - nowa linia nivea IP: *.aster.pl 23.06.09, 14:08 Uzywm tego balsamu i bardzo jestem zadowolona.Wczesniej kiedy codziennie prasowalam włosy byly mega zniszczone a teraz wreszcie nabrały zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
stenimi-pl Re: prostowanie włosów - nowa linia nivea 19.07.09, 16:26 Ja równiez z czystym sumieniem moge polecic ten balsam.Mało tego , używam równiez samponu z tej serii .Tez jest swietny. Odpowiedz Link Zgłoś