2szarozielone 04.07.08, 12:44 W jakim kolorze najbardziej lubicie bieliznę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gupijasio Re: bielizna - jaki kolor? 04.07.08, 12:47 kiedyś z kumplem w makro polecielismy napoczętą nutellą po 3packu stringów:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: bielizna - jaki kolor? 04.07.08, 12:49 miodzio. moja koleżanka kupiła se majtki z takim fajnym bronzowym stworkiem z tyłu napisem "i like chocolate" :DD Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: bielizna - jaki kolor? 04.07.08, 12:46 czerwonym, różowym,czarnym Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: bielizna - jaki kolor? 04.07.08, 13:04 Nie mam ani ulubionego koloru, ani fasonu ulubionego. Pasjansami kupuję wszystko, co Fistaszkowe (od podstawówki tak mam), ale część leży nigdy nie użyta. Czasem sobie poprawiam humor jakąś wyszczłowom bielizną. Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: bielizna - jaki kolor? 04.07.08, 13:06 masz ochraniacze na fistaszki? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: bielizna - jaki kolor? 04.07.08, 13:08 Berety! I ochroniarza z berettą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: bielizna - jaki kolor? 04.07.08, 13:10 a beretta z antennomm czy mohair? Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: bielizna - jaki kolor? 04.07.08, 13:15 to żeś je nieżle utuczyła - wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: bielizna - jaki kolor? 04.07.08, 13:17 Salma Hayek ma większe fistaszki i wszyscy ją kochają. A mi się od razu dostaje :( Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: bielizna - jaki kolor? 04.07.08, 13:40 nie wszyscy widac zasłuzyłas:) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: bielizna - jaki kolor? 04.07.08, 13:09 ja mam koszulki do spania ze snoopym i je uwielbiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: bielizna - jaki kolor? 04.07.08, 13:12 Tysz mam z pincet koszulek i piżam. Część jeszcze z metkami. Widzę nowe i muszę mieć, infantylność: milią! :D Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl skoro o bieliznie mowa to mam pytanie 04.07.08, 13:09 czy to jakas nowa moda aby pod biala bluzke wkladac CZARNY biustonosz? Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: skoro o bieliznie mowa to mam pytanie 04.07.08, 13:10 eeeeee, nie wiem :) ja mam dzis białą bluzke i cielisty stanik - pogłaszcze mnie ktoś po główce w nagrodę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: skoro o bieliznie mowa to mam pytanie 04.07.08, 13:11 2szarozielone napisała: > eeeeee, nie wiem :) ja mam dzis białą bluzke i cielisty stanik - pogłaszcze mnie ktoś po główce w nagrodę? :) mowisz-masz: <glaszcze> A ostatnio jakos mi sie w oczy czesto rzuca takie zestawienie dlatego pytam :-). Bo moze to taki nowy trynd a ja jakas niedoinformowana jestem czy cu? Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: skoro o bieliznie mowa to mam pytanie 04.07.08, 13:15 :) dziekuje :D mnie sie o tej porze roku rzucają w oczy ramiaczka i zapiecia staników wychodzące z róznych wymyslnych dekoltów. I nie kumam po co np. mieć odkryte plecy - i stanik. Albo cieniutkie ramiaczka spaghetti w bluzce - i grube, czarne od stanika. Albo... No nie czaje :) Sama w takich wypadkach stanika nie zakładam - bo prawie biustu nie mam ;) Ale nawet jak sie musi mieć biustonosz, to mozna go jakoś lepiej dobrac... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: skoro o bieliznie mowa to mam pytanie 04.07.08, 13:25 masz racje, kwestia estetyki...no coz jak widac nie kazdy tak ma jak Ty czy ja:-).Tez tego nie rozumiem, tymbardziej,z e teraz wybor biustonoszy jest naprawde spory i mozna tak dobrac bielizne do bluzki zeby sie wszystko fajnie komponowalo:-). Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: skoro o bieliznie mowa to mam pytanie 04.07.08, 13:34 to moze po białych butach do czarnych spodni (?) przeszło teraz na inne części :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: skoro o bieliznie mowa to mam pytanie 04.07.08, 13:11 tak, znaczy nie taka nowa już ze 4 lata trwa. taki rockowy stajl, sama tak lubię Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: skoro o bieliznie mowa to mam pytanie 04.07.08, 13:12 nekomimimode napisała: > tak, znaczy nie taka nowa już ze 4 lata trwa. taki rockowy stajl, > sama tak lubię aaaa ha, a jak sie ma rockowy stajl do bialej bluzki wizytowej i czarnego stanika? Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: skoro o bieliznie mowa to mam pytanie 04.07.08, 13:14 a nie ,wizytowej, takiej klasycznie wizytowej to sie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: skoro o bieliznie mowa to mam pytanie 04.07.08, 13:13 To jeszcze pikuś. Czarne gacie pod lekkie, nieco prześwitujące, białe spodnie: masiakra! Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: skoro o bieliznie mowa to mam pytanie 04.07.08, 13:26 funny_game napisała: > To jeszcze pikuś. Czarne gacie pod lekkie, nieco prześwitujące, białe spodnie: masiakra! w komplecie z jasna bluzka i czarnym stanikiem wyglada max czadowo :-DDD > Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: skoro o bieliznie mowa to mam pytanie 04.07.08, 13:30 Teraz się trzymaj: do tego srebrny pasek, złote klapki i żółta torebka. Pazury na czerwień, usta na róż :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: skoro o bieliznie mowa to mam pytanie 04.07.08, 15:18 funny_game napisała: > Teraz się trzymaj: do tego srebrny pasek, złote klapki i żółta torebka. Pazury na czerwień, usta na róż :DDD podziwiam Cie za wyobraznie:-DDDDD > Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: bielizna - jaki kolor? 04.07.08, 13:10 2szarozielone napisała: > W jakim kolorze najbardziej lubicie bieliznę? Jestem tradycjonaistka : biala, czarna, ewentualnie bordo,butelkowa zielen. Mam jeden komplet turkusowy :-). Czerwony jest dla mnie nie przyjecia i kojarzy sie wiadomo jak:-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: bielizna - jaki kolor? 04.07.08, 13:12 ja nie wiem jak? mi się kojarzy z flamenco Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: bielizna - jaki kolor? 04.07.08, 13:13 nekomimimode napisała: > ja nie wiem jak? mi się kojarzy z flamenco z flamenco to mi sie kojarzy czarno-czerwony :-P Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: bielizna - jaki kolor? 04.07.08, 13:15 dużo mam bielizny własnie czarnoczerwonej. całe czerwone to mam tylko studniówkowe gacie Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: bielizna - jaki kolor? 04.07.08, 13:19 A ja lubię czarna, czerwona właśnie (ale nie taką strażacka, tylko bardziej wisniową, albo bordo... coś takiego - głeboka czerwień). Białej nie lubię, no ale tez mam. cielistej nie lubię, ale jest praktyczna do niektórych strojów, chociaż aseksualna zupelnie :) Lubię też inne kolory - ale mało ciekawych modeli w sklepach :( zwlaszcza staników - a ja lubię, jak mi wszystko do siebie pasuje. Nie lubię wzorzystej bielizny za bardzo - tylko gladką, albo z jakąś ładna koronką (nieprzekombinowana i niebarokową ;) ). Kokardek nie znosze :-D Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode śmierć kokardkom! 04.07.08, 13:23 ja też nie znoszę i wiele nie znosi, a wszędzie je przypinają, może trzeba im powiedzieć ,że ich nie znosimy? Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: śmierć kokardkom! 04.07.08, 13:34 no to właśnie publicznie oglaszam :D Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Zależnie od koloru stroju, ewentualnie 04.07.08, 13:16 od nastroju, byle nie biała Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Zależnie od koloru stroju, ewentualnie 04.07.08, 13:29 Biała bywa słodka :) Jak zaszalejesz np. z kartą kredytową, to zakładasz taką białą, potwornie niewinną, co ma te takie kfiatuszki, co je trzeba liczyć językiem i karta kredytowa odpływa w niepamięć :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Zależnie od koloru stroju, ewentualnie 04.07.08, 13:46 funny_game napisała: > Biała bywa słodka :) Możliwe, nie się od zawsze nie podoba biel w wydaniu bielixnianym, ale to kwestia gustu, nie mówię, ze jest brzydka, tylko ze nie lubię ... > Jak zaszalejesz np. z kartą kredytową, to zakładasz taką białą, potwornie > niewinną, co ma te takie kfiatuszki, co je trzeba liczyć językiem i karta > kredytowa odpływa w niepamięć :DDD > ja sie raczwej w banku nie rozbiram,a też wątpie, by bamk puscił w piepamięc "zaszalenie" :) raczej mnie by zapamiętano, jakbym sie rozebrala do bielizny :) w gmachu tegoż, nawet białej :) Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: bielizna - jaki kolor? 04.07.08, 13:44 czarnym i czerwonym biały odpada całkowicie grr minimalistka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: bielizna - jaki kolor? 04.07.08, 13:46 ładna biała jeszcze całkiem fajnie wyglada czasem (zwlaszcza jak się ma ciemną karnację). Ale mnie wkurza, ze szybko szarzeje, juz po paru praniach. Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: bielizna - jaki kolor? 04.07.08, 14:50 2szarozielone napisała: > ładna biała jeszcze całkiem fajnie wyglada czasem (zwlaszcza jak się ma ciemną > karnację). Ale mnie wkurza, ze szybko szarzeje, juz po paru praniach. no właśnie dlatego odpada ;-) no ale na slub w białym wydaniu to musowo Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa szarozielona??? 04.07.08, 13:45 nie wiem czy ta odpowiedź ma szansę wygrać????!:) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: szarozielona??? 04.07.08, 13:47 hahaha :) szarozielone gatki w nagrodę - wyslemy pocztą. prosto na Marsa. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: szarozielona??? 04.07.08, 13:57 tak myślałem, że to nie chodziło o 2szarozielone pary majtek:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasha101 Re: bielizna - jaki kolor? 04.07.08, 16:07 kolorowo, oprocz bieli i cielistej czarna przede wszystkim, zielona, szara(ale nie taka sprana:)), zielen morska, fajne sa tez rzeczy brazowe, albo rozne polaczenia kolorow żarówiaste, różowiaste i inne podobne odpadaja i sprane namioty;) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_avon Re: bielizna - jaki kolor? 04.07.08, 16:43 2szarozielone napisała: > W jakim kolorze najbardziej lubicie bieliznę? szara, czarna, granatowa, brązowa.............:)) Odpowiedz Link Zgłoś