speedymika 04.07.08, 12:49 wiadomosci.onet.pl/1782705,12,item.html Tak Constaru sie czepiali a tu jednak sa 'lepsi' od nas wzgledem pomyslowosci ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekomimimode Re: no prosze nie tylko Polak potrafi 04.07.08, 12:51 lepszy zepsuty ser z pleśniom niż zepsute mięso Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: no prosze nie tylko Polak potrafi 04.07.08, 12:55 > lepszy zepsuty ser z pleśniom niż zepsute mięso "...Pokryte były one pleśnią, odchodami myszy i szczurów, robakami..." robaczki i bobki tez ? ;) "....Część trafiło również do Austrii, Niemiec i Wielkiej Brytanii oraz innych krajów...." ktos ostatnio kupowal pyszne serki w tanich marketach? ;) a czesto kupowalam w markecie mozarelle na salatke... jak byla dobra cena to i zagraniczna, 'oryginalna',a co!.... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: no prosze nie tylko Polak potrafi 04.07.08, 13:01 O RANY! bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: no prosze nie tylko Polak potrafi 04.07.08, 12:53 zawsze byłam nieufna jesli idzie o sery plesniowe :D Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: no prosze nie tylko Polak potrafi 04.07.08, 12:54 ja uwielbiam! im bardziej śmierdzą tym bardziej lubię ;D Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: no prosze nie tylko Polak potrafi 04.07.08, 12:56 cztałaś arytkuł?? fuuuuuuuuuuj Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: no prosze nie tylko Polak potrafi 04.07.08, 13:00 jeszcze nie, ale widzę ,że u nas też pewnie były sprzedawane, a aja jadłam tego mnóstwo =/ ciekawe czy jeszcze są... Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: no prosze nie tylko Polak potrafi 04.07.08, 13:03 ja tez :) moim hitem jest Rustique (czy jakos tak) :) super smierdzi!! niestety moja corcia ma skaze bialkowa a ze karmie piersia to nie moge nic od krowy i teraz tylko moge popatrzec w sklepie i powachac jak nikt nie widzi buuu :( Odpowiedz Link Zgłoś