nikitka84 29.12.05, 14:25 Ja pewnie ubiore czerwony top na ramiaczkach z dekoltem w serek marszczony na biuscie a pod niego jakis push up. Do tego krotka koronkowa marszczona spodniczke i kabaretki;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bejbefish Re: W czym na Sylwestra? 29.12.05, 20:20 Ja ubieram czarną buzeczkę: z przodu raczej zabudowana (ale nie żaden golf! :D) ale z dekoltem na plecach :). No i właśnie mam problem co do dołu: albo dżinsy + czerwone szpilki albo czarna spódniczka taka rozszerzana troche stylizowana na ludową w różowe kwiatuszki + kozaki. Chyba jednak zdecyduje się na pierwsze rozwiązanie, bo wygodniejsze, ale jeszcze nic nie jeszcze przesądzone :). Odpowiedz Link
freja_x Re: W czym na Sylwestra? 29.12.05, 23:45 Ja najchetniej zalozylabym koszule nocna i przespala sylwestra i wszystko co z nim zwiazane:/ chcialam sobie kupic bluzke i po 'udanych' (jak zawsze:/) zakupach odechcialo mi sie wszystkiego! dlaczego prawie kazda bluzka jest przeznaczona dla pan z miseczka C/D no moze czasami sie cos na B znajdzie... ale co ja mam zrobic jak mam male A i to naprawde male:/ tak wlasciwie to chyba sama siebie oszukuje mowiac ze mam A:/ no kurcze nie moge... owszem kupilam sobie bluzke zabudowana a po zakupach przeryczalam caly wieczor i pol nocy... jejku jakie byly sliczne te bluzeczki... ale ja oczywiscie zadnej nie moglam kupic... znowu mi sie plakac chce... czuje sie beznadziejnie:( Odpowiedz Link
nikitka84 Re: W czym na Sylwestra? 30.12.05, 01:34 Hmmm... Ja to wrecz sie musze pilnowac, zeby za duzo sobie nie kupic;P W jakich sklepach sie w ciuszki zaopatrujesz...? Odpowiedz Link
freja_x Re: W czym na Sylwestra? 31.12.05, 00:27 Otoz Nikitko bylam najpierw w M1, potem w plazie, a na koncu krazylam wokol Rynku krakowskiego(nie ominelam praktycznie zadnego sklepu ani butiku) i skoro uwazasz, ze jest tak duzo fajnych bluzeczek na male biusciki, to moze po prostu mamy inne gusty... ja owszem tez widzialam wiele rzeczy, ktore by na mnie pasowaly, ale wszystkie bluzki, ktore mi sie tak NAPRAWDE podobaly nie nadawaly sie:/ i nie rozumiem czemu w wiekszosci przypadkow nie ma takich samych tylko w mniejszym rozmiarze... Odpowiedz Link
nikitka84 Re: W czym na Sylwestra? 31.12.05, 13:59 Hmmm... M1, ani plaza nic mi nie mowia, Rynek Krakowski juz nieco wiecej (bylam tam w ostatnie wakacje, sliczne miasto:)). Co do gustow to pewnie masz racje:) Ja to sie glownie zaopatruje w bardziej imprezowe rzeczy w Orsey'u, Terranowie (jedyny sklep, gdzie sie spokojnie w S-ki mieszcze, zamiast M-ek;P a i promocje maja swietne, ze sie za nieduze pieniazki mozna obkupic), H&M'ie (ale tam niewiele mi sie podoba i jak cos juz kupie to z duzego przypadku) no i w sklepikach niedaleko domu. Jedyny problem z jakim mi sie przyszlo zmierzyc to taki, ze nie pod wszystkie topy da sie push'up wcisnac, tak, zeby nie wychodzily badz ramiaczka badz ta czesc, ktora jest na plecach (choc i tak przy obacnych stanika z odpinanymi ramiaczkami i przeroznymi wariancjami na temat zapiec naprawde jest ich niewiele), a jednak w push up'e w co bardziej wycietych bluzkach czuje sie pewniej i to glownie o to "pewniej" chodzi, bo na golym ciele leza zazwyczaj dobrze:) Moze byly mniejsze rozmiary, tylko juz je zdarzyli sprzedac przed Sylwestrem...? Odpowiedz Link
freja_x Re: W czym na Sylwestra? 31.12.05, 14:20 Nikitko uswiadomie Cie odnosnie M1 i plazy:) Otoz M1 to jest olbrzymi hipermarket (nie tylko w Krk sadze ze jest takich dosc sporo w wiekszych miastach w Polsce) znajduje sie tam oczywiscie wielka sala na ktorej sa produkty spozywcze(real) agd i rtv(media mark - nawet nie wiem czy tak sie to pisze) oprocz tego practicer czyli cos w rodzaju Obi rozne akcesoria do ogrodow itp:) co najwazniejsze w M1 znajduje sie bardzo duzo firmowych i nie tylko butikow przede wszystkim z ciuchami... top secret, H&M... i cala masa tym podobnych:) A Plaza... jest tam kilka sal kinowych i znowu cala masa roznych sklepow z ciuchami... Divers, Cropp, PM... ble ble ble:) Tak ze sie nachodzilam...:P Ale musze przyznac ze gdy pisalam o tej koszuli nocnej to mialam podly humor... teraz juz mam sto razy lepszy moja bluzeczka mi sie podoba nie moge doczekac sie imprezy i napewno bede wygladac slicznie:) zreszta tak jak wszystkie Panie z malym, duzym i srednim biustem:) Serdecznie pozdrawiam i zycze udanej zabawy :* Odpowiedz Link
nikitka84 Re: W czym na Sylwestra? 31.12.05, 16:14 Czuje sie uswiadomiona:) To jak nasze alfa centrum i manhattan;) > Ale musze przyznac ze gdy pisalam o tej koszuli nocnej to mialam podly humor... > > teraz juz mam sto razy lepszy moja bluzeczka mi sie podoba nie moge doczekac > sie imprezy i napewno bede wygladac slicznie:) zreszta tak jak wszystkie Panie > z malym, duzym i srednim biustem:) Napewno:) Odpowiedz Link