Dodaj do ulubionych

To forum to dno...

16.07.08, 18:00

Weszłam na to forum parę dni temu przypadkiem. Jestem przerażona poziomem jaki
prezentują jego użytkownicy. :-) A dzisiejszy dzień to już totalna masakra,
główny temat to staropanieństwo, macierzyństwo i poniżanie mężczyzn. Czy
naprawdę są to główne rozterki kobiet XXI wieku? :-))
Obserwuj wątek
    • wanilinowa Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:01
      jesteś jego częścią, więc do kogo masz pretensje?
      • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:02

A Ty jesteś tu nowa? :-)

PS. Ten post to żart. Parę dni temu pojawił się podobny, uderzający w stałych
        bywalców. :-)

• wanilinowa Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:04
          nie tak bardzo nowa, ale jak widać nie tylko ja nie skumałam :) a teraz może
          jakiś żart dla tych co nie siedzą na forum bez przerwy:P
          • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:05

Yyyy to ja nie znam takich żartów. :-)))
        • jan-w Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:18
          kitek_maly napisała:

>
          > A Ty jesteś tu nowa? :-)
          >
          > PS. Ten post to żart. Parę dni temu pojawił się podobny, uderzający w stałych
          > bywalców. :-)
          >
          Po prostu, nikt nie traktuje ciebie jak trolla. Jak widać to też może rodzić
          problemy ;-)
          • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:20

> Po prostu, nikt nie traktuje ciebie jak trolla. Jak widać to też może rodzić
            > problemy ;-)

Jak widać.
            I w gruncie rzeczy te same. ;-P
    • avital84 Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:02
      Kitek zapomniałaś się przelogować czy co, bo nie rozumiem dowcipu? ;D
      • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:04

Hehe, nooo nie, nikt nie rozumie?
        Może nie widziałaś, parę dni temu był wątek o tym samym tytule, założony przez
        kolejne wcielenie jednego z trolli, w którym był jawny przytyk w moim kierunku.
        :-) To ja se z nudów też teraz założyłam, a co, nie wolno mi? :-)
        • avital84 Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:06
          Wolno. Może to był weekend i mnie nie było, bo nie kojarzę.
          A jest jeszcze czy w kosmosie? I co to był za nick to chętnie poczytam. ;)

Serio myślałam, że się nie przelogowałaś. ;D
          • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:10

> Wolno. Może to był weekend i mnie nie było, bo nie kojarzę.
            > A jest jeszcze czy w kosmosie? I co to był za nick to chętnie poczytam. ;)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=81799818&a=81799818
            Chyba nikt nie ma wątpliwości o kim ta pani jednorazowa pisała. ;-)

> Serio myślałam, że się nie przelogowałaś. ;D

Ehh, przecież ja na to forum złego słowa nie powiem.
            Ja nie wiem, o co Wy mnie podejrzewacie. :-)
            • avital84 Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:15
              Kitek...nie chcę Ci nic mówić, ale chyba jesteś trochę przewrażliwiona. ;) Co
              wskazuje według Ciebie na to, że te słowa się tyczą Ciebie? Po pierwsze, to
              chyba jest tekst skierowany do nas wszystkich tu piszących, a po drugie no ani
              słowa o Tobie nie mogę wyłapać. :)
              • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:17

'Niektorzy probuja byc na sile blyskotliwi i dowcipni i tytuluja watki w
                dwuznaczny sposob, zeby kojarzyly sie z seksem.'

Zresztą Jacek i Paweł też to zauważyli. :-)
                • jan-w Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:21
                  kitek_maly napisała:

>
                  > 'Niektorzy probuja byc na sile blyskotliwi i dowcipni i tytuluja watki w
                  > dwuznaczny sposob, zeby kojarzyly sie z seksem.'
                  >
                  Z różna skutecznością. Kilka razy dałem się nabrać tytułowi, ale kiedy I.nes
                  napisała dzisiaj że jej stanął, nawet przez chwilę nie uwierzyłem ;-)
                  • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:23

Ja też nie uwierzyłam I.nes. :-)
                    O dziwo, na moje prowokacyjne tytuły wątków jeszcze się niektórzy nabierają. ;-)
                    • avital84 Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:29
                      A ja chyba zazwyczaj robię odwrotnie, chociaż nie wiem. ;D
                      Tytuł mam spokojny, a zawartość sprowadzającą seks do żenującego poziomu czy jak
                      to tam było. ;D
                      • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:32

Ewentualnie do żenującej zakładki w postaci włosa łonowego. :-P
                        • avital84 Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:36
                          No ewentualnie. ;D

Ale qurcze włos łonowy będzie wieczny. Stał się jakimś symbolem tylko jeszcze
                          nie wiem czego. ;D
                          • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:38

Symbolem czytelnictwa. :-P
            • avital84 Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:16
              Chyba, że chodzi Ci o te tytułowanie wątków, ale nie wiem czy o to chodziło w
              wątku, bo przecież Ty nie sprowadzasz seksu do żenującego poziomu. No nie wiem
              Kitek, ale chyba to nie o Tobie. ;)
              • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:18

W gruncie rzeczy obojętne czy to o mnie czy nie. To była inspiracja do tego
                wątku, w którym teraz piszemy. :-))
                • avital84 Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:31
                  Mi się wydaje, że FK chyba jest specyficzne. I jak się poczuje ten klimat to
                  jest zajebiste, ale jak się nie poczuje to chyba musi wyglądać dziwnie. ;D

Ale wiesz tekstami złośliwymi się nie przejmujemy Kitek. ;)
                  Trzeba z takim myśleniem walczyć. ;)
                  • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:33

> Mi się wydaje, że FK chyba jest specyficzne. I jak się poczuje ten klimat to
                    > jest zajebiste, ale jak się nie poczuje to chyba musi wyglądać dziwnie. ;D

Tak, myślę, że właśnie tak to jest. :-)
            • jasny_dzien Re: To forum to dno... 16.07.08, 19:19
              Tamten post to objaw braku dystansu i pewnie to Ciebie drażni. Ale
              prawda jest taka, że kwestie tu poruszane często przechodzą granicę
              powagi i zabawy. Sądzisz, że na tym polega forum i należy się na to
              zgoddić? Ok, tyle że to w tym przekraczaniu kloacznych granic jest
              ziarno prawdy o osobach, które wcielają się w kolejne forumowe role. I
              w tym sensie to jest faktycznie kloaka, bo zasrywa, albo świadczy o
              zasranym życiu. Ameryki nie odkryłem, wiem :)
              • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 19:26

Ale
                > prawda jest taka, że kwestie tu poruszane często przechodzą granicę
                > powagi i zabawy.

O coś konkretnie chodzi, bo nie czaję? :-)
                Reszty nie skomentuję....
                • jasny_dzien Re: To forum to dno... 16.07.08, 19:29
                  Pokombinuj.
                  • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 19:33

Nie chce mi się. :-P
                    • jasny_dzien Re: To forum to dno... 16.07.08, 20:00
                      wiem
        • trollik.morski Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:06
          kitek_maly napisała:
          > ... a co, nie wolno mi? :-)
          W twoim stanie wszystko wolno;)
          • avital84 Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:07
            > W twoim stanie wszystko wolno;)

Znów coś mnie ominęło? Kitek jest w ciąży? ;D
            • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:08

Fłaśnie! Też siem pytam. :-)
            • trollik.morski Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:09
              avital84 napisała:
              > Znów coś mnie ominęło? Kitek jest w ciąży? ;D
              A to nie wiedziałaś?????????????
              • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:11

> A to nie wiedziałaś?????????????

Nie wiedziałam.
                A z kim jestem w ciąży? Może tez wiesz. :-P
                • trollik.morski Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:12
                  jeszcze nie wiem, ale się dowiem :)))
                  • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:14

Powiedz, bo może już powinnam ojca dziecka powiadomić, co? :-)
                    • trollik.morski Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:24
                      Za pośpiech płatne ekstra :)))
                      • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:27

Proszę podać numer konta. :-)

• trollik.morski Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:29
                          Poddaję się:)
                          Na dodatek piwo się skończyło :((( Idę po zakupy.
                          • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:34

Ja za piwo dziękuję.
                            W stanie zaciążonym nie powinnam pić alkoholu. <świadoma matka> ;-)
                            • trollik.morski Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:41
                              Jaka tam świadoma ...
                              Nie wie CZY i Z KIM :)))
                              PS
                              Lecha można, prezydent pozwala [ale tylko na 1 k.............rzynkę]
                              • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:43

No co Ty, można to ZERO alkoholu w ciąży. :-)
                                Wiesz, ja ostatnio jestem pogrążona w dołku, więc nie kontaktuje momentami, być
                                może wtedy nastąpił błyskawiczny stosunek. ;-P
                                • trollik.morski Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:50
                                  Bez alkoholu to powijesz coś na kształt wiarusika.

PS
                                  Czym jest wypełniony dołek, w którym rzekomo jesteś pogrążona?
                                  Szampanem??
                                  • avital84 Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:51
                                    Paweł? ;D
                                    • trollik.morski Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:55
                                      Zgaduj dalej :)
                                      • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:56

Mnie też się kojarzy, że skądś pana znam.
                                        Ale pan na pewno jest panem a nie panią? ;-)
                                        • trollik.morski Re: To forum to dno... 16.07.08, 19:06
                                          Niewątpliwie ma pani wielu inteligentnych znajomych i stąd to
                                          skojarzenie [podejrzenie znajomości :))]

PS
                                          Żubrówka zaczęła swą destrukcyjną działalność; muszę po 2x czytać
                                          swe posty ....
                                          • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 19:14

> Niewątpliwie ma pani wielu inteligentnych znajomych i stąd to
                                            > skojarzenie [podejrzenie znajomości :))]

Skromniś. :-P
                                            Chodziło mi o znajomych z forum. :-)

Ok, zmykam ja stąd. Do napisania.
                                            Ew. czekam na jakieś wskazówki na mejla. ;-P
                                      • avital84 Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:56
                                        Dziewic nie lubi Wiarusa, ale to nie Dziewic przecież.
                                        Chyba, że dobrze udaje.

Stary i Gruby? ;D
                                        • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:58

A SiG to nie P. przypadkiem? ;-P
                                          • avital84 Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:58
                                            Nie. ;D
                                          • avital84 Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:58
                                            Znaczy tak, ale nie z numerkiem. ;D
                                            • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:59

No o to mi właśnie chodziło. :-)
                                              • avital84 Re: To forum to dno... 16.07.08, 19:03
                                                No wiem, nie zajarzyłam.
                                                Każdemu się zdarza. ;D
                                        • trollik.morski Re: To forum to dno... 16.07.08, 19:03
                                          avital84 napisała:
                                          > Stary i Gruby? ;D

Dla takiej małolaty to stary, ale nie gruby; jeszcze jary :)
                                          • avital84 Re: To forum to dno... 16.07.08, 19:04
                                            Zawsze w takich momentach przypomina mi się Hultaj. ;D
                                            • trollik.morski Re: To forum to dno... 16.07.08, 19:08
                                              avital84 napisała:
                                              > Zawsze w takich momentach przypomina mi się Hultaj. ;D

Kilka tak o mnie mówiło ;)
                                              • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 19:10

A od dawna jesteś na forumie?
                                                I czy znamy się sprzed Twojego trollikomorskiego pisania? :-)
                                                • trollik.morski Re: To forum to dno... 16.07.08, 19:15
                                                  Od niedawna - chyba od ok. 2004 roku:)
                                                  • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 19:18

Uuuuuu.
                                                    Ale od niedawna pod tym nickiem, co?
                                                    I czy pod starym nickiem mieliśmy okazję porozmawiać w cztery oczy czy raczej na
                                                    20 palców czyli we własnej odnodze? :-)
                                                  • trollik.morski Re: To forum to dno... 16.07.08, 19:25
                                                    Jako trollik pisuję [góra 2 tygodnie]. Mam też sporo innych nicków -
                                                    bawi mnie to;)
                                                    Nigdy wcześniej nie rozmawialiśmy - ten prowokujący wątek mnie
                                                    sprowokował;)
                                                    Kitkowi gratuluję pomysłu - rekord w przyrostach ilościowych postów:)
                                                    Zmywam się i życzę udanego wieczoru :)))
                                                  • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 19:28

> Jako trollik pisuję [góra 2 tygodnie].

No tak mniej więcej kojarzę. :-)

Mam też sporo innych nicków -
                                                    > bawi mnie to;)

Łeeee to niefajnie, nie lubię wielonickowców. Po prostu im/Wam nie ufam.

> Kitkowi gratuluję pomysłu - rekord w przyrostach ilościowych postów:)

:-)
                                                  • avital84 Re: To forum to dno... 16.07.08, 19:30
                                                    Najpiękniejszy On? ;D
                                                  • avital84 Re: To forum to dno... 16.07.08, 19:30
                                                    Znaczy się Najwspanialszy on? ;D
                                  • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:55

Nie szampanem. Dryfuję w morzu smutków.
                                    Tylko dobrze się kamufluję. :-)
                                    • trollik.morski Re: To forum to dno... 16.07.08, 19:00
                                      Rzuć dryfkotwę i olej przyczyny smutków [smutasów?]
                                      Qrde, leje ... Zamiast piwa będę musiał skończyć żubrówkę.
                                      Jak ją zacznę, to poznacie po krzywych literach .....
                                      • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 19:02

To może nie pij już dzisiaj, co?.. :-(
                                        • trollik.morski Re: To forum to dno... 16.07.08, 19:11
                                          Twe życzenie, o Pani, jest dla mnie rozkazem!!!
                                          Ale nie wiem czy wydolę - strasznie mnie ssa przy takiej pogodzie,
                                          jak nie leje, to pada;(
                                          • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 19:15

Bo w zasadzie po co tyle pić?..
                                            Lepiej se pojeść w zamian czereśni. ;-)
                                      • avital84 Re: To forum to dno... 16.07.08, 19:05
                                        Dla mnie to Profem trochę śmierdzi. ;D
                                        • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 19:06

Na 100% zły trop. :-)

• avital84 Re: To forum to dno... 16.07.08, 19:07
                                            Oki doki. No to mam zonka. ;D
                                            • trollik.morski Re: To forum to dno... 16.07.08, 19:13
                                              Nooooo ....
                                              I to jakiego :)))
                                              • avital84 Re: To forum to dno... 16.07.08, 19:19
                                                Nie no z tonu wypowiedzi wynika, że mnie i Kitosławę dobrze kojarzysz. ;D Niezła
                                                zagwozdka. A nakrzyczałam kiedyś na Ciebie czy coś? Wiesz, bo nakrzyczenie to
                                                taki wyższy stopień wtajemniczenia. ;D
          • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:08

A jaki to jest stan?
            Na pewno nie błogosławiony. ;-P
    • sundry Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:05
      Takie są rozterki,ale chyba wolę,niż jak by dyskusja się toczyła o tym,co która
      gotuje na obiad,i jaką dziecko zrobiło kupę:)
      • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:07

Ale dzisiejszy dzień na forum sugeruje, że kobiety wyłącznie o tym myślą. Chyba
        z 5 wątków o tym powstało. Nie liczę Twojego, bo wiem, że jest pisany pół
        żartem, pół serio. ;-)

• avital84 Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:10
          I trochę o problemach z seksem.
          Ja chyba taki mam, bo diabelski nick sądzi, że ja zakładam te wszystkie wątki o
          przytulaniu od tyłu, o pozycji na pieska i żabkę i różne inne. Może każdy widzi
          to co chce. ;D

A tak btw. skoro on twierdzi, że mam problem z przytulaniem się od tyłu i z
          przodu to chyba znak, że nam się w alkowie nie układa nie? Bo nie chcę nowego
          wątku zakładać. ;D
          • sundry Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:11
            A na czym polega problem z przytulaniem?
            • avital84 Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:12
              Ktos na forum się pytał czy bardziej intymne jest przytulanie od tyłu czy
              przodem. ;D
          • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:13

> I trochę o problemach z seksem.
            > Ja chyba taki mam, bo diabelski nick sądzi, że ja zakładam te wszystkie wątki o
            > przytulaniu od tyłu, o pozycji na pieska i żabkę i różne inne. Może każdy widzi
            > to co chce. ;D

Ale to oczywiście kolega czyta i przekazuje? ;-)
            • avital84 Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:24
              Nie, niestety od wczoraj ma pozwolenie na czytanie FK bo się stęsknił i szaleje. ;D

jakiś obciachowy watek wygrzebał, z którego wynika, że się zdeklarował, że chce
              mieć ze mną dzieci, ale ja wolę nie sprawdzać i się nie przejmować ;D
              • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:26

> Nie, niestety od wczoraj ma pozwolenie na czytanie FK bo się stęsknił i szaleje
                > . ;D

Odważny chłopak. ;-)
                • avital84 Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:35
                  Raczej ja jestem odważna, a teraz tego żałuję.
                  Napisałam ostatnio na FM jakiś wątek o naszym problemie pod innym nickiem na
                  wszelki wypadek. ;D Oczywiście, że skojarzył, bo ten problem oczywiście jak to
                  ja tak rozdmuchałam, że kilka razy już go rzuciłam...o ścianę. ;D No i z
                  ciekawości sprawdził czy coś pisałam na FK może, no i pisałam pod tym nickiem o
                  nim też i jeszcze coś bardziej żenującego. Ale nie wiem co, bo tam nie zaglądam.
                  Chyba coś w stylu, że po pierwszej randce on chce żebym została jego żoną i
                  matką jego dzieci. Ja sobie czegoś takiego nie przypominam, on mi wmawia, a mnie
                  to tak stresuje, że nie mogę tego sprawdzić. ;D

Przesrane mieć chłopaka, który czyta forum. I teraz się w każdym nicku doszukuje
                  mnie. Dziś byłam już chyba pięcioma nickami. Prawie wszystkie pisały o seksie.
                  ;D No nie mogę. ;D
                  • wiarusik Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:38
                    oj glupia jestes
                    mam pomysl-ja bede po tobie niemilosiernie jechal i zobaczymy czy
                    chlopak ci pomoze;)
                    • avital84 Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:39
                      On Cię nawet lubi. Uważa, że jesteś zabawny. ;D

I się nabija z tego, że zabrałam Cię na Katyń. ;D
                      • wiarusik Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:40
                        wiesz,jak opowiadam gdzie mnie taka dupencja zabrala na randke,to
                        tez boki zrywamy;)
                        • avital84 Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:43
                          Spoko, ale on do tej pory zazwyczaj chodził na pierwsze randki na filmy wojenne,
                          więc to widocznie norma. ;D Katyń RULEZ. ;D
                          • wiarusik Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:46
                            najwyrazniej;)
                    • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:39

Idziesz stąd sam czy mam użyć siły? :-P
                      • avital84 Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:41
                        ;D Autentycznie spadłam z krzesła. ;D
                        Tak niewiele mi potrzeba. ;D
                      • wiarusik Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:41
                        a co,jestes iberia co ma "znajomosci wsrud moderacji"?:PPP
                        • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:46

Nigdzie nie mam znajomości, tylko nie chcę, żebyś mi wątek rozwalił.
                          Się pytam póki co, czy sam stąd wyjdziesz czy mam zastosować
                          www.youtube.com/watch?v=nV4IDDfNa1c ? :-PPP
                          • wiarusik Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:49
                            tak,mozesz zastosowac PERWERSJE
                  • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:42

No i z
                    > ciekawości sprawdził czy coś pisałam na FK może, no i pisałam pod tym nickiem o
                    > nim też i jeszcze coś bardziej żenującego.

Próbowałam już to znaleźć, ale coś nie idzie mi.
                    Mam dwa typy jeden, to nick będący niejako rzeciwieństwem nicka pewnego stałego
                    bywalca, którego (chyba) dość lubisz... :->

> Przesrane mieć chłopaka, który czyta forum. I teraz się w każdym nicku doszukuj
                    > e
                    > mnie. Dziś byłam już chyba pięcioma nickami. Prawie wszystkie pisały o seksie.
                    > ;D No nie mogę. ;D

Hehe się biedny chłopak nabawi obsesji. ;-)
                    • avital84 Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:45
                      Nie Widok z Wenus to nie ja. Ale rozbawił mnie ten nick.
                      Szczególnie, że on chyba o Widoka trochę zazdrosny jest. ;)
                      Z powyższego zdania się będzie nabijał zapewne.

Nie dość, że obsesji to tak się wkręcił, że przysięgam obrzydzi życie adminowi,
                      bo z niego straszny upierdliwus jest. Ale nieważne. ;D
        • sundry Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:10
          Może latem bardziej kobietom brak facetów,czy co?Ja się bardzo dziwiłam,że tyle
          desperatek tu jest:)
          • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:12

Kurde, to są etatowe desperatki.
            Tylko akurat dziś się wszystkie przyszły wywnętrzać. :-)
            • sundry Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:14
              Może ja też powinnam?bo chwilowo słomianą wdową zostałam,i to na 2 tygodnie!
              • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:16

Uuuuu to już szybciutko zakładaj wątek o tęsknocie. Najlepiej będzie jeśli
                napiszesz, że nie zdajemy sobie sprawy jak Ci jest ciężko, że on wyjechał AŻ na
                dwa tygodnie. I tak tęsknisz, i że jak myślisz, że się d niego dziś nie
                przytulisz, to żyć się nie chce. :-))
                • sundry Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:17
                  Nie,lepiej dopiszę się do forum "związki na odległość":P
                  • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:19

Hehe dooobre.
                    Wyskocz tam z tymi 2 tygodniami to szybciej pójdziesz stamtąd nim przyszłaś. :-)))
    • wiarusik Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:35
      pobawmy sie w "to czy to?"
      • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:37

To był jedyny sensowny wątek dzisiaj.
        Nie licząc mojego tego obecnego, of kors. ;-P
      • trollik.morski Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:38
        Idż spać, ten wątek to tylko dla dojrzałych!!!
        • wiarusik Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:38
          pfff...
          • trollik.morski Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:47
            Nie załamuj się, może jeszcze kiedyś dojrzejesz;)
    • nekomimimode Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:46
      dzika monika nie podszywaj sie pod kitka
      • kitek_maly Re: To forum to dno... 16.07.08, 18:48

Ukradła mi login i hasło. ;-)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka