kitek_maly 20.07.08, 12:21 mnie boli. No nie wiedziałam, że przy grze w kręgle naciąga się tyle mięśni. ;-) Maszarzysty, na gwałt! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: Gwałtu! Zboczku.... 20.07.08, 12:25 kitek_maly napisała: > > mnie boli. > No nie wiedziałam, że przy grze w kręgle naciąga się tyle mięśni. ;-) Żono, aż tak trzeba było się wyginać?:P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Gwałtu! Zboczku.... 20.07.08, 16:46 Okazało się, że czeba i to nie lada. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Gwałtu! Zboczku.... 20.07.08, 15:20 takie tytuly dzialaja na mnie jak lep na muchy Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Gwałtu! Zboczku.... 20.07.08, 17:20 Potrzebujesz zboczka do gwałtu? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Gwałtu! Zboczku.... 20.07.08, 17:24 Najchętniej! :-) Potem mogłabym mówić, że mnie mięśnie bolą od uprawiania seksu a nie od gry w kręgle. :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Gwałtu! Zboczku.... 20.07.08, 20:49 kitek_maly napisała: > > Najchętniej! :-) > Potem mogłabym mówić, że mnie mięśnie bolą od uprawiania seksu a nie od gry w > kręgle. :-DD > ewentualnie od seksu na kręgielni :D Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: Gwałtu! Zboczku.... 20.07.08, 20:46 Zagraj kiedys w golfa. To dopiero byl dla mnie szok. Generalnie rzadko potrafi cos u mnie wywolac zakwasy, ale tutaj sie udalo... A wydawalo sie, ze to tylko takie machanie kijem ;-). Odpowiedz Link Zgłoś