arkea 07.08.08, 14:25 W ciagu ostatnich dwoch lat moje zycie nabralo niezwyklego tempa.Stworzylam nowy zwiazek(rozpad poprzedniego wydawal mi sie wtedy koncem swiata).zmienilam prace i zostalam mamą:)))Dopiero teraz czuje,ze zyje!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gupijasio Re: zostałam mamą:)) 07.08.08, 14:40 patrz jakie małpy nie chca się przyznac ze Ci zazdroszczą:) to ja się przyznam:) zazdroszczę CI:) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: zostałam mamą:)) 07.08.08, 14:43 gupijasio napisał: > patrz jakie małpy nie chca się przyznac ze Ci zazdroszczą:) > to ja się przyznam:) zazdroszczę CI:) Czemu trzeba zazdrościć? Chyba raczej cieszyć! Gratuluję tylu pozytywnych zmian autorce wątku - widać,że to,co nam się zdaje końcem świata, bywa po prostu początkiem dobrej passy:) Niechaj się dziecię zdrowo i bezproblemowo chowa! R. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_malenka Re: zostałam mamą:)) 07.08.08, 14:43 ja zazdroszcze ze juz mamą jestes:)) tez bym juz chciała!;D ale nie jeszcze z 5lat poczekam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: zostałam mamą:)) 07.08.08, 15:19 a czego zazdrościć, ja mam więcej dziecióf to jednego nie będę zazdrościła :F Odpowiedz Link Zgłoś
moqqa Re: zostałam mamą:)) 07.08.08, 14:47 ja też zazdroszcze. a te co mowią "ee tam dziecko, umęczenie i nieprzespane noce,pieluchy" to tylko tak pieprzą a zazdroszcza tak, zeby oczy wydłubały Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: zostałam mamą:)) 07.08.08, 14:50 I tak powinno być. Nie kumam ludzi którzy siedzą razem kopę lat i nic z tego nie wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
komodo.kr Re: zostałam mamą:)) 07.08.08, 14:54 Nie znamy się ale życze Ci dużo szczescia przez całe życie ;) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
guarana83 Re: zostałam mamą:)) no i...?n/t 07.08.08, 15:01 gratuluję szcześciaro!!! ja natomiast się cieszę, że dostalam okres bo nie wiem czy chcialabym mieć dziecko z mężczyzną który śpi obok mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: zostałam mamą:)) no i...?n/t 07.08.08, 15:12 gratulacje dla was obu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz.koscielna Re: zostałam mamą:)) no i...?n/t 07.08.08, 15:12 Fajnie! Ciesze sie razem z Toba - tez bym tak chciała - no poza facetem - jego nie wymieniam na nowszy model, bo w całym tym zestawie jest ok i sprawuje sie bezawaryjnie póki co:) Ale dziecko i potem nowa praca - bardzo chętnie zaposiędę:) Odpowiedz Link Zgłoś
arkea Re: zostałam mamą:)) no i...?n/t 07.08.08, 15:13 to ja rownież Ci gratuluję;) Odpowiedz Link Zgłoś
arkea Re: zostałam mamą:)) no i...?n/t 07.08.08, 15:10 Dla Ciebie z pewnościa to zaden powod do radosci.Pozdrawiam i moze zagraj dzis w totka to poczujesz sie rownie szczesliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: zostałam mamą:)) no i...?n/t 07.08.08, 15:16 Życzę dalej tak dobrej passy w życiu.:)) Może udzielaj się więcej na forum i świeć przykładem coby podtrzymywać na duchu tutejsze malkontentki, którym wydaje się że tylko jedne spodnie są warte zachodu.I gdy właściciel tych spodni oddala się w siną dal to odbierają to jako koniec świata. Brakuje tu takich przykładów.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: zostałam mamą:)) no i...?n/t 07.08.08, 15:40 arkea napisała: > Dla Ciebie z pewnościa to zaden powod do radosci.Pozdrawiam i moze zagraj dzis w totka to poczujesz sie rownie szczesliwa. nie twierdze, ze to nie jest powod do radosci, tylko nie wydaje mi sie zeby z tego tytulu zakladac watek... Odpowiedz Link Zgłoś
arkea Re: zostałam mamą:)) no i...?n/t 07.08.08, 15:52 Zyczę Ci bys zawsze miala najfajniejszy,najciekawszy i najbardziej oblegany watek jaki bedziesz kiedykolwiek w stanie splodzic na tym forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: zostałam mamą:)) no i...?n/t 07.08.08, 16:14 Paweł co prawda prosił żeby wyluzować, ale jak się czyta takie coś co powyżej, a to typowe dla tej postaci to się nóż otwiera.!!" Do urzygu"!! Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: zostałam mamą:)) no i...?n/t 07.08.08, 16:17 > Paweł co prawda prosił żeby wyluzować, to nie to forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: zostałam mamą:)) no i...?n/t 07.08.08, 16:38 Tys prawdo:))Ale czy to nie wszystko jedno.Pomiędliło mi się gdzie w tej chwili jestem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl do stedo 07.08.08, 18:00 stedo napisała: > Paweł co prawda prosił żeby wyluzować, ale jak się czyta takie coś co powyżej, > a to typowe dla tej postaci to się nóż otwiera.!!" Do urzygu"!! po co sie mnie czepiasz? A Pawel to rzadzi na INNYM forum, moze skup sie bo chyba nie wiesz gdzie piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: do stedo 07.08.08, 18:03 Konsekwentna "do urzygu";)) Sztywny pal Azji!Bleee Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: do stedo 07.08.08, 18:05 stedo napisała: > Konsekwentna "do urzygu";)) Sztywny pal Azji!Bleee ????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: zostałam mamą:)) no i...?n/t 07.08.08, 18:00 arkea napisała: > Zyczę Ci bys zawsze miala najfajniejszy,najciekawszy i najbardziej oblegany > watek jaki bedziesz kiedykolwiek w stanie splodzic na tym forum:) w przeciwienstwie do ciebie nie mam w zwyczaju sie chwailic ani tym bardziej uprawiac eksihibicjonizmu w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
arkea Re: zostałam mamą:)) no i...?n/t 07.08.08, 18:37 Gdybys miala"inne zwyczaje"nie siedzialabys tępo przed netem.Od razu widac ze jestes zazdrosnica zakompleksiona na maksa.brak jakiejkolwiek empatii zupelnie Ci obcy. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: zostałam mamą:)) no i...?n/t 07.08.08, 16:13 iberia.pl napisała: >> nie twierdze, ze to nie jest powod do radosci, tylko nie wydaje mi > sie zeby z tego tytulu zakladac watek... wydaje mi się,że podzielenie się radością z posiadania dziecka może być powodem założenia wątku. Opowieści o facetach-milczących-po-pierwszej randce ci nie przeszkadzają? Bo wydaje mi się,że to są przypadki niewarte zakładania wątku. I jakoś wtedy nie komentujesz.Dziwne. > > Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: zostałam mamą:)) no i...?n/t 07.08.08, 18:02 wiesz zawsze mi sie wydawalo-ale pewnie sie myle-,ze watek zaklada sie po to aby podyskutowac.A coz tu radzic, jak autorka jest szczesliwa? Mozna co najwyzej napisac, ze cieszymy sie jej szczesciem, ot i caly watek. Odpowiedz Link Zgłoś
arkea Re: zostałam mamą:)) no i...?n/t 07.08.08, 18:39 Gdyby wszyscy wcielali w zycie serwowane tu rady to wiekszosc bylaby juz po tamtej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: zostałam mamą:)) 07.08.08, 15:16 gratuluję:) nie daj się zgasić smutasom Odpowiedz Link Zgłoś
sznytka.pl Re: zostałam mamą:)) 07.08.08, 15:21 A za maz wyszlas, czy na karte rowerowa? Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: zostałam mamą:)) 07.08.08, 15:22 A po co jej karta rowerowa, teraz to prawo jazdy na wózek :D Odpowiedz Link Zgłoś
mala_czarna_nietykalna Re: zostałam mamą:)) 07.08.08, 15:22 Gratulacje. Może ten post pocieszy niektóre nieszczęśliwe '25-letnie stare panny', które tu bywają. Jak widać, w ciągu dwóch lat życie może odwrócić się do góry nogami. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.gazete [...] 07.08.08, 15:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: zostałam mamą:)) 07.08.08, 16:10 gratulacje, ale co, znaczy ze wczesniej nie zylas pelnia zycia? Odpowiedz Link Zgłoś
arkea Re: zostałam mamą:)) 07.08.08, 16:43 Wczesniej wydawalo mi sie ze mam rozsadnego i odpowiedzialnego faceta przy sobie,dopoki nie zachowal sie podobnie jak w watku pt. do kobiet,nawet nie chcialo mi sie odpisywac na ten watek temu chlopakowi. Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: zostałam mamą:)) 07.08.08, 17:10 acha, rozumiem. Dodam, ze moje pytanie nie bylo czywiscie zlosliwe, bylo raczej z gatunku "Jak zmienia sie zycie po urodzeniu dziecka", zadane z perspektywy osoby, ktora dzieci nie ma i zupelnie nie odczuwa takiej potrzeby,ale ktora jednak nie zarzeka sie, ze byc moze sie to jeszcze nie zmieni;). W kazdym razie zycze wszystkiego najlepszego:) Odpowiedz Link Zgłoś
arkea Re: zostałam mamą:)) 07.08.08, 17:36 Zmienia sie na tyle,ze wszystkie inne"nieszczescia" nie maja dla Ciebie zadnego znaczenia.Mowie o tych"nieszczesciach",ktore byly w twoim zyciu osobistym przed pojawieniem sie dziecka:)Nie wiem jak bedzie wygladalo moje zycie za pare miesiecy czy lat ale wiem jedno mam dla kogo zyc i dla tej malej istotki wiem,ze jestem i bede w stanie zrobic wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter Re: zostałam mamą:)) 07.08.08, 19:32 serdeczne gratulacje dla całej rodziny:))). Odpowiedz Link Zgłoś