marry_ann 11.08.08, 12:33 Mam na mysli po zredukowaniu tza. KWA? wiekszosc bylych uczestnikow forum odeszla, czy teraz lepiej sie wam pisze? ja sie czuje swobodniej, no i nie denerwuja mnie te juz te czaty! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_czarna_nietykalna Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 12:36 Ja dopiero teraz zaczęłam czuć skrępowanie. :-( Wcześniej mój kompromitujący post mógł zginąć w gąszczu innych. Teraz tu się prawie nic nie dzieje. Także modlę się, żeby następne KWA zawiązało się tu jak najprędzej. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.profanator Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 12:39 Fajnie, wreszcie można sobie spokojnie pogadać o podpaskach wielokrotnego użytku, obciachowych faciach. Nie ma jak wysoki poziom - i nikt się nie będzie głupkowato śmiał. Odpowiedz Link Zgłoś
coyotegirl1 Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 12:40 a co to znaczy KWA??.......... Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.profanator Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 12:42 Klub Wszechwiedzących Antagonistów Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.profanator Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 12:44 vel Kółeczko Wzajemnej Adoracji Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.profanator Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 12:44 tudzież okrzyk bojowy prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
coyotegirl1 Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 12:46 buaaaahahah to ostatnie nalepsze :) A co się takiego wydarzyło, że już ich nie ma?>........ Odpowiedz Link Zgłoś
mala_czarna_nietykalna Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 12:49 Jak mogłaś nie zauważyć tak drastycznych zmian?? :-P Przecież 'poziom forum tak się dzięki temu podniósł'. Niektórzy od tygodnia o niczym innym nie mówią. Wreszcie okazało się do czego służy to forum. Kto by sobie zawracał głowę sprawami kobiecymi. ;-PP Odpowiedz Link Zgłoś
coyotegirl1 Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 12:51 no jakoś tak ostatnio nie zaglądałam, a poza tym to jak było to KWA to tez jakoś nie zauwazyłam.... jakos do mnie się nie doczepiali......:/ Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:07 KWA, a właściwie TWA do nikogo się nie doczepiało i żyło własnym życiem, przez co niektórzy czuli się ignorowani i obrzucali ich inwektywami;))To sobie poszli, a z nimi wielu innych.I dobrze nam tam i wesoło i interesująco i "o d.. Maryni" ale w dobrym stylu też możemy pogaworzyć:))I nikt nam nie może naskoczyć;))O!! Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 12:53 Emigracja z powodu niewoli, prześladowań i restrykcji;))Taki już nas los - ludzi wolnych:)) Odpowiedz Link Zgłoś
coyotegirl1 Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 12:56 o już chyba zauważyłąm zmiany, chciałam odpowiedziec na wątek o piep*** się i kochaniu i wyswietlił się komunikat z SUGESTIĄ założenia nowego wątku gdyż na ten nie można odpowiedziec :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 12:46 szczerze mówiąc - ta sama bryndza;) Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 12:49 A co się tak właściwie stało?? Wróciłam po tygodniowych wakacjach, a tutaj pustki jakieś... Rzeczywiscie nie ma już stałych bywalców... Odpowiedz Link Zgłoś
coyotegirl1 Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 12:52 a czyli kogo zabrakło? Kurde no widać letko ciemnawa jestem, bo jakoś nie bardzo widzę różnicę..................:(( A tak bym chciała, buuuuuu :((( Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 12:57 Nicków nie pamiętam, ale sądzac po częstotliwości postów, kilku osób tutaj brakuje... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=83253087&a=83253900 Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 12:50 a gdzie oni poszli? boich szukam iniemogie znaleść? Odpowiedz Link Zgłoś
asqe Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 12:55 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=64121 Odpowiedz Link Zgłoś
asqe Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 12:56 mnie sie przedtem duzo bardziej podobalo Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:00 Jakoś nie jestem fanką płakania,bo chłopak poszedł do kibelka:) Odpowiedz Link Zgłoś
coyotegirl1 Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:03 ale ten wątek został :))) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:03 Jest trochę wolniejsze, ale to dobrze - wystarczy, że rollercoaster mam w życiu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:13 Szczególnie w pracy mózgu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:14 stedo napisała: > Szczególnie w pracy mózgu;)) zazdraszczasz :] Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:06 I chwała że jest alternatywa FK . Tu zalęgły się gopie ci**ki. Plus taki że można pośmiać się do łez. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:08 wacikowa napisała: > Tu zalęgły się gopie ci**ki. Witamy więc w klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
palya Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:09 pomysł świetny.. tam pisze na poważnie, tutaj przychodze sie pośmiać z pozostałego "wysokiego poziomu" :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:13 palya napisała: > tam pisze na poważnie Rozumiem, że nie ma tam nic a nic o Naszej Klasie, problemach z figurą, trądzikiem, seksem, różnicą wieku...? No suuuper :) Odpowiedz Link Zgłoś
palya Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:14 hihi wpadnij to sie przekonasz.. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:17 palya napisała: > hihi wpadnij to sie przekonasz.. Tu mi dobrze i szczerze mówiąc cała ta akcja skończyła się tym, że admini osiągnęli swój cel ;) A szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
palya Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:22 własnie nie, bo nie ludzie dla admina ale admin dla ludzi. zbiorowy protest pokazał ze admin, a nawet ich dwoje, nie daje sobie rady i zamiast pilnowac porządku, odstrasza fajne, wartosciowe acz indywidualistyczne jednostki wg mnie to forum dużo straciło. miłego czytania wątków nt podpasek wielokrotnego uzytku (sic!!) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:24 Nie twierdzę, że nic nie straciło. Twierdzę, że zostały ukrócone prywaty i wątki nie na temat. Co prawda widuje się tu sporo z tych, co sobie poszli protestować, więc... hm, nie do końca idea się udała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_czarna_nietykalna Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:30 Twierdzę, że zostały ukrócone prywaty i wątk > i > nie na temat. A jesteś przeciwna prywatkom? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:33 mala_czarna_nietykalna napisała: > A jesteś przeciwna prywatkom? A ssskąd! Uwielbiam je :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:37 Z mojej strony? Jest git :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_czarna_nietykalna Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:39 > A ssskąd! Uwielbiam je :D Yhym. A zabrzmiało nieco inaczej. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:41 mala_czarna_nietykalna napisała: > Yhym. A zabrzmiało nieco inaczej. :-) Bo wiesz, trzeba umieć czytać ze zrozumieniem i odróżniać obserwację od opinii ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_czarna_nietykalna Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:44 Zatem nie posiadłam jeszcze w/w umiejętności. Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:55 > > Tu mi dobrze i szczerze mówiąc cała ta akcja skończyła się tym, że admini > osiągnęli swój cel ;) A szkoda... jeśli oni rozpatrują to w kategorii "wygranej" to ja tym bardziej współczuje.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 14:14 wanilinowa napisała: > jeśli oni rozpatrują to w kategorii "wygranej" to ja tym bardziej > współczuje.. :) Nie wiem, nie jestem adminem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:17 podoba mi się taka sparodiowana wersja FK.. można się odprężyć i odpowiedzieć na jakiś "list do redakcji" np. czy zerwać z facetem który chodzi do kibla:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:23 :D Nie zrywać,kupić chłopakowi pampersy :D Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:25 wielokrotnego użytku? albo nie, lepiej niech wsadzi sobie silikonowy lejek i opróżnia go wieczorem, to będzie megaekologiczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:31 No dobra to idziemy na kompromis-podpaski wielorazowego użytku? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_czarna_nietykalna Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:29 Eee tam, nie narzekajcie. Tak naprawdę teraz widać do czego służy forum - właściwie głównie do dyskutowania o tym czy jest fajne, narzekania na ex-stałych bywalców (i ciągłe podkreślanie, że super, że sobie poszli, tak jakby sam fakt nie wystarczył, trzeba dalej o tym mówić... bo okazało się, że nie ma innych tematów?) i personalnych zagrywek (vide: wątek Wacikowa). Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:34 mala_czarna_nietykalna napisała: > i ciągłe podkreślanie, że super, że sobie poszli yyy nie zauważyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_czarna_nietykalna Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=83253087&a=83253087 Warto przeczytać wątek, w którym się zabiera głos. ;-PPP A poza tym parę innych na przestrzeni tych 2 tygodni - niektóre trafiły na Osła albo zostały wyrzucone w kosmos, bo doszło do rękodzieła... Tfu, rękoczynów. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:47 I to wg Ciebie jest to 'stałe narzekanie' i 'ciągłe podkreślanie'? A rękoczyny wyjaśnił już Jasiek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=83149700&a=83161084 I jeśli ktoś tego nie rozumie, to może również mieć nadzieję, że protest coś da :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_czarna_nietykalna Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:50 > I to wg Ciebie jest to 'stałe narzekanie' i 'ciągłe podkreślanie'? Ehh oczywiście, że przerysowuję, ale to dlatego, że nie widzę sensu w zakładaniu n-tego wątku nt. tego jak to fajnie, że stali się wynieśli. Bo naprawdę było ich już n. Nie o takie rękoczyny mi chodziło. Zresztą nieważne, mnie ten temat AŻ tak nie pasjonuje. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 14:15 Jak nie widzisz sensu, to czemu bierzesz w nim udział? ;) Ja się w kwestii eko-podpasek nie wypowiadam, bo mnie to nie interesuje. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_czarna_nietykalna Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 14:23 Nie widzę sensu w ZAKŁADANIU takiego wątku i o tym mówię, to nie wyklucza krytyki, jeśli taki wątek już się pojawił. Z mojej strony to wszystko. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 14:28 Forum nie ma być sensowne ;) Bo jaki sens jest prosić o poradę w doborze okularów albo prezentu na urodziny, skoro wszystko jest anonimowe? Forum jest miejscem do wygadania się (oni) lub służy rozrywce (ja) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheekymonkey Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 19:07 i.nes napisała: > A rękoczyny wyjaśnił już Jasiek: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=83149700&a=83161084 > > I jeśli ktoś tego nie rozumie, to może również mieć nadzieję, że protest coś da > :) tak, tak, wierzcie we wszystko, co mówi jasiu, a daleko zajdziecie... Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 19:09 cheekymonkey napisała: > tak, tak, wierzcie we wszystko, co mówi jasiu, a daleko > zajdziecie... Jasiu mym idolem, więc zamilcz, bo każę Cię wychłostać :D Odpowiedz Link Zgłoś
cheekymonkey Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 19:18 Łał! No moim nie jest i nawet groźba chłosty mnie nie wystraszy :P Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 13:36 Hmm, podoba mi się nowe forum. To: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=64121 A tu... hmm, czasem zajrzę, żeby głupa przypalić, ale szybko wracam do KWA, do którego należę :) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 18:26 marry_ann napisała: > Mam na mysli po zredukowaniu tza. KWA? wiekszosc bylych uczestnikow forum odeszla, czy teraz lepiej sie wam pisze? ja sie czuje swobodniej, no i nie denerwuja mnie te juz te czaty! ciesze sie, ze Ci lepiej :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Jakie tam nowe? ;)) 11.08.08, 18:28 Wszyscy tu wracają... Bo prawda jest taka, że bez FK na dłuższą metę nie da się żyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Jakie tam nowe? ;)) 11.08.08, 18:31 Ale my mamy własne forum. Tu tylko zaglądam, żeby dać do zrozumienia "Adminy, nu pagadi" Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jakie tam nowe? ;)) 11.08.08, 18:33 Jassssne :D Bujać to my, ale nie nas. Jakbyście chciały to dać do zrozumienia, to by wasz palec na linku do FK nie postał (że tak eufemistycznie się wyrażę) :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Jakie tam nowe? ;)) 11.08.08, 19:07 I po co to drążyć? Chcesz nam coś udowodnić, Inesku czy jak? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jakie tam nowe? ;)) 11.08.08, 19:08 To tylko łobserwacja :) Fajnie Was widzieć tak btw :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Jakie tam nowe? ;)) 11.08.08, 19:14 Chyba dwie osoby zapowiedziały, że ich nick tu więcej nie postanie dopóki moderatorzy się nie zmienią. Parę osób stwierdziło, że powinniśmy zrobić bunt i nie pisać na FK. I pewnie część osób się tego trzyma/ło. A ja np twierdziłam cały czas, że obrażanie się na FK to żadne wyjście, bo i tak szybko przyjdą nowi. :-) Faktycznie przez parę mniej tu pisałam, ale to dlatego, że było tu tak drętwo jakoś. Może dlatego, że Ciebie nie było? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jakie tam nowe? ;)) 11.08.08, 19:29 kitek_maly napisała: > Faktycznie przez parę mniej tu pisałam, ale to dlatego, że było tu > tak drętwo jakoś. Może dlatego, że Ciebie nie było? :-)) Nioch! :) Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Jakie tam nowe? ;)) 11.08.08, 19:17 i.nes napisała: > Jassssne :D Bujać to my, ale nie nas. Jakbyście chciały to dać do zrozumienia, > to by wasz palec na linku do FK nie postał (że tak eufemistycznie się wyrażę) : > ) > Ty masz jakąś kosmiczną wizję tego protestu. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jakie tam nowe? ;)) 11.08.08, 19:28 wanilinowa napisała: > Ty masz jakąś kosmiczną wizję tego protestu. Nieee, raczej właśnie taką, jak wyżej napisała Kitek :) Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Jakie tam nowe? ;)) 11.08.08, 19:37 nie wiem co kitek nakreślił, ale ja nie widzę powodu żeby odpuścić sobie publiczne(!) forum tylko dlatego że admin jest dziwny :) zresztą sama napisałaś że osiągnęliby w ten sposób swój cel (jakikolwiek by on nie był) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jakie tam nowe? ;)) 11.08.08, 19:39 Ja też takiego powodu nie widzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 19:20 nie widzę różnicy między 'tamtym' a 'tym' forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 19:29 Tak, mi pisze się zdecydowanie lepiej bez KWA. ;D ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 19:33 KWA musi odejść! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 19:36 Już odeszło. To ten paskudny zapach Cię zmylił. ;))) Nadal się za nimi ciągnie. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 19:39 Nooo to dobrze, że sobie poszli. Wreszcie skończyły się czaty. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 19:45 I te ich bzdurne offtopy. A mieli się za nie wiem kogo i dlatego nie chcieli nikogo do siebie dopuścić. Nie można było się przebić przez te ich durne wątki, tasiemce i prywatę. Teraz jest spokojnie, kulturalnie, inteligentnie, ambitnie i na temat. W końcu to forum osiągnęło jakiś poziom, bo przecież przez KWA FK sięgnęło dna. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 19:49 No właśnie! Wreszcie można normalnie pogadać o tym, o czym wcześniej nie mogliśmy czyli o tym jakie fajne forum jest po ich odejściu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 19:50 Uwaga! Ściany mają uszy. ;) A słyszałam, że taka jedna ma nawet gumowe ucho. ;D Inna to ciekawskie jajo. Trzeba mieć się na baczności. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 19:51 A Wy, laski, to skąd się kuwa urwałyście, co? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 19:52 Byłyśmy przywiązane do drzewa. KWA nas tak urządziło. A teraz się urwałyśmy. O! Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 19:52 Szkoda, że knebla sobie nie zostawiłyście :D Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 19:55 Mamy za to ser w uszach na wypadek szczypaw. ..... pozdro dla 666 ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 20:01 Pozdro szejset. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 19:54 No ja absolutnie nie czuję się przynależna do KWA. :-) PS. Inesku, troszkę dystansu do tej całej sprawy i zrozumiesz, że my sobie tutaj żartujemy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Avi głodna, 11.08.08, 20:03 Avi głodna = Avi zła. Avi zła = Avi nie podpisze zgody pod wnioskiem kolejnego forumowicza, który chce wstąpić do KWA. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 20:02 Kobieto, ja fogle Was nie znam! ;P PS: KWA czy... quoi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 19:31 W ogóle mi sie nie podoba. Żywcem nie mam gdzie postów dopisywać. Teraz wygląda jak wirtualna rubryka listów do Kasi z Bravo girl a ja nie jestem tak mądra jak Kasia. Niestety nie czuję się kompetentna uczestniczyć w dyskusjach na temat, czy można zajść w ciążę od tego, że ktoś masturbował się przed czyimś zdjęciem, ani tych na temat czy wróżka prawdę ci powie, ani tych, czy jak facet grzebie sobie w spodniach to znaczy, że się zakochał ani tych czy lepiej być blacharą czy prostytutką, oraz czy tampony lepiej prać w wizirze czy arielu. Ale jak tylko się podedukuję to na pewno do was wrócę. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 19:36 Niestety nie czuję się kompetentna uczestniczyć w dyskusjach na temat, > czy można zajść w ciążę od tego, że ktoś masturbował się przed czyimś zdjęciem, > ani tych na temat czy wróżka prawdę ci powie, ani tych, czy jak facet grzebie > sobie w spodniach to znaczy, że się zakochał ani tych czy lepiej być blacharą > czy prostytutką, oraz czy tampony lepiej prać w wizirze czy arielu Umarłam!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 19:39 Nie umieraj, ja jestem gotowa umieścić swoje zdjęcie topless w wizytówce jak ktoś znajdzie choć jeden wątek na jakiś inny temat. Ten wątek oczywiście się nie liczy. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 19:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=83255065 Słowo się rzekło :D Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 19:45 Coś się tak na mój topless napaliła? A wątek przytoczony przez ciebie to taki sam jak ten w którym piszemy, więc się nie liczy. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 19:47 Nie taki sam! Zupeeeełnie inny :F Nie migaj się, tylko dawaj topless. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 19:48 Jest taki sam i o takiej samej forumowej tematyce. Aż dziw, że jeszcze oba tu siedzą. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 19:50 Ale: po pierwsze - nie jest TYM SAMYM wątkiem, tylko osobnym po drugie - spełnia Twoje warunki, jaki ma NIE BYĆ po trzecie - to jest FK, więc tu są inne reguły A Ty się migasz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 19:53 bertrada napisała: > ;P Erudycja Twa mię poraża :D Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 19:44 węszę spisek.. czy zdjęcie w Twojej wizytówce przypadkiem nie jest już topless? Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Jak wam sie podoba nowe forum?? 11.08.08, 19:59 Ja robię tak samo jak wcześniej,wypowiadam się tylko wtedy,gdy mam coś do powiedzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Do marry_ann. 11.08.08, 19:59 A pod jakim ty się nickiem dotychczas ukrywałaś i cóżeś napłodziła pod jego przykrywką, że musiałaś założyć sobie nowego? (jakiś banik czy co?) Bo jak dotąd to napisałaś tylko 4 posty (tak powiedziała mi forumowa wyrocznia) a skoro tak dobrze znasz to forum i wiesz co się dzieje, to domyślam się, że aktywnie w nim uczestniczyłaś przez dłuższy czas. Zatem zdradź nam swoją tajemnicę i powiedz ktoś ty. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Do marry_ann. 11.08.08, 20:16 Eee Berta to Ty się nie przyzwyczaiłaś jeszcze do tego, że takie wątki zakładają jednorazowi? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Do marry_ann. 11.08.08, 20:18 kitek_maly napisała: > > Eee Berta to Ty się nie przyzwyczaiłaś jeszcze do tego, że takie wątki zakładają > jednorazowi? :-) > Żono, jednorazowego użytku . :P Odpowiedz Link Zgłoś