kowal_ska 12.08.08, 10:53 Wczoraj zmieniłam kolor włosów, tak dla próby na czekoladkę zmywalnym szamponem. Zaskakujące są reakcje znajomych osób. Niektórzy np. pani z banku mnie nie poznają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filipinkaa Re: Już nie blondynka 12.08.08, 11:19 tez miałam taka metamorfoze ale wrociłam do blondu po 4 miesiacach:))))) i tak już zostanie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Już nie blondynka 12.08.08, 11:24 Ja byłam ruda jakieś 5-6 lat temu i nadal niektórzy mówią na mnie "ruda małpa" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Już nie blondynka 12.08.08, 11:36 Bo ruda to nie kolor, to charakter :DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Już nie blondynka 12.08.08, 12:07 A co. nie mówiłam??? Znow mam racje :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Już nie blondynka 12.08.08, 12:26 Może jednak skupmy się na owłosieniu głownym głównym :P Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: Już nie blondynka 12.08.08, 12:23 dzikoozka napisała: > Bo ruda to nie kolor, to charakter > :DDDDDDDDD > małpa też :))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia880 Re: Już nie blondynka 12.08.08, 19:54 a blond to nie kolor tylko sposób na życie;) Odpowiedz Link Zgłoś
m0ra Re: Już nie blondynka 12.08.08, 11:34 Daj znać czy ten zmywalny szampon zejdzie w 100%, bo też chcę zrobić taki eksperyment, a nie jestem pewna jak będę wyglądać. W sytuacji gdy będę wyglądać koszmarnie chciałabym wrócić to stanu wyjściowego. Odpowiedz Link Zgłoś
kowal_ska Re: Już nie blondynka 12.08.08, 11:58 Ja użyłam jakąś szamponetkę Palette. Ma zejść po 4-6 myciach, więc za jakiś tydzień opiszę czy zeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
enterek221 Re: Już nie blondynka 12.08.08, 14:03 Oj, obawiam się, że nie zajdzie po pięciu myciach. Powienm więcej - ja sobie farbowałam szamponetką dokładnie cztery tygodnie temu, głowę myję codziennie (taka mania:) i nadal mam rudawe włosy, chociaż już są bardziej blond niż brązowe:). Aha - moje oryginalne włosy to ciemny blond, też sobie farbowałam szamponetką Palette na czekoladowy brąz. Po 25 minutach trzymania tego na głowie miałam włosy ciemnorude zamiast brązowe. Ale mi się spodobało więc nie było dramatu:) Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Już nie blondynka 12.08.08, 11:37 ja nie jestem blondynką od 4 lat, super jest nie być blondynką. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Już nie blondynka 12.08.08, 14:20 Znamy te szampony, co to niby kolor schodzi po '4 tygodniach'... Na Sylwestra położyłam sobie burgund - odjazdowy był! Nie zlazł mi nawet do świąt Wielkanocnych, co zauważyłam moja Mama, drąc się na całą halę odpraw: "Dziecko, coś Ty z włosami zrobiła?!" Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_malenka Re: Już nie blondynka 12.08.08, 18:35 ja tez juz nie jestem blondynką:) nałozyłam sobie szampon loreal casting jakis miesiąc temu;P kolor nadal sie utrzymuje choc mi juz wyopłowiał;) teraz nie mam czekoladowych brąz włosków tylko taka szatynka jestem:)) jak spłynie całkowicie idę do fryzjera zeby mi trwale zafarbował:> najpierw nie mogłam sie przyzwyczaic do brazu ciemnego teraz uwwwwielbiam:) bo podkresla mi moje wielkie czarne oczy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
basia880 Re: Już nie blondynka 12.08.08, 19:57 i jak się z nie-blondem czujesz bo ponoć ludzie inaczej traktują blondynki a inaczej brunetki, ja jestem blondyna ale nie wiem czy bym zmieniła kolor na dzień dzisiejszy na pewno nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_malenka Re: Już nie blondynka 12.08.08, 20:28 aaaa czuję się świetnie!!:) poczatkowo strasznie dziwnie miałam wrazenie ze faceci bardzoa leca na blondynki zaraz po farbowaniu, a tak zuuupełnie nie jest:))w takim i w takim koloze jestem odbierana chyba jako atrakcyjna dziewczyna:) chociaz....jako blondynka trapiły na mnie 4razy czesciej tiry:/ wiec to raczej nie powod do dumy:/ i moj obecny partner lubi brunetki wiec czego się dla miłości nie robi:D:) chociaz szczerze? naprawde sie przyzwyczaiłam i nie mam juz ochoty wracac do blondu bo brąz mnie zauroczył narazie:) wiadomo kobieta zmienna jest i pewnie jeszcze nie raz bede blondi:) Odpowiedz Link Zgłoś