misiu.stefan 06.09.08, 22:35 Zauroczył mnie jeden facet Może macie jakieś sprawdzone sposoby żeby go sobie szybko wybić z głowy? Wiem, ze on nie jest dla mnie, rozsądek podpowiada mi by trzymać sie od niego z daleka, ale serce co innego .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: Zauroczenie 06.09.08, 22:39 wyznaj mu milosc..jak Cie wysmieje to szybko zapomnisz Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_lisek Re: Zauroczenie 06.09.08, 22:43 Najlepiej spotykaj się z nim. Szybko się okaże, że jest beznadziejni jak wszyscy faceci :) Odpowiedz Link Zgłoś
prof.3 Re: Zauroczenie 07.09.08, 10:43 daj mu pupy, on bedzie mial satysfakcje ze kolejna wykorzystal a ty sie ponizysz i bedziesz szybko chciala zapomniec jak sie zeszmacilas :D Odpowiedz Link Zgłoś
ddaak Re: Zauroczenie 07.09.08, 10:47 Z tym wyznaniem miłości to naprawde dobry pomysł. Ja tak właśnie zrobiłam. Koleś mnie nie chce a ja czuje się o niebo lepiej. Nie wzdycham za nim, nie płacze. Po prostu wzięłam sie do życia :) Odpowiedz Link Zgłoś
white_caipirinha Re: Zauroczenie 07.09.08, 20:39 tez tak uwazam. sprawdza sie idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta-znudzona Re: Zauroczenie 07.09.08, 20:36 Można tez kochać się w kimś w ukruciu, ale czy to Ci jest potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś