carla.bruni 08.09.08, 08:47 zobaczcie jakie tragedie sie dzieja!!! nie chcieli tego dziecka, pili na umor to mogli dac je mnie!!!!.wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/10,88721,5669076,Dziecko_nie_zyje__a_rodzice_trzezwieja.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wacikowa Re: rodzice pijani 08.09.08, 09:22 Kurcze brak słów. Widziałam to wczoraj,zastanawiam się dlaczego sąsiedzi mieli to gdzieś. Dostaną pewnie najniższy z możliwych wyrok i życie będzie toczyć się dalej;/ Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: rodzice pijani 08.09.08, 10:09 Słyszałam o tym już wczoraj.... takich " rodziców" powinna spotkać najstraszniejsza kara. Ale oczywiście w naszym kraju antykoncepcja- nie, aborcja nie, więc dalej niemowlęta będą wyrzucane przez okno, , będą bite i nie wiadomo co jeszcze. Biedne niewinne maleństwo :(( Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: rodzice pijani 08.09.08, 13:39 wacikowa napisała: > Kurcze brak słów. > Widziałam to wczoraj,zastanawiam się dlaczego sąsiedzi mieli to gdzieś. > Dostaną pewnie najniższy z możliwych wyrok i życie będzie toczyć się dalej;/ szoook poprostu. mialam kiedys doczynienia z lekarka, ktora przyjmowala na oddzoal chlopca pobitego przez ojca. mialo to miejsce w łodzi. sprawa byla glosna. nie wiem jaki wyrok dostal ojciec czy tam konkubent, ale chlopiec nie zyje. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
blue-kocica Re: rodzice pijani 08.09.08, 14:49 to co się dzieje szokuje!!!najgorsze jest to,że Ci ludzie(i im podobni) pokazali swój brak odpowiedzialności,za który zapłaciło maleństwo,dostaną wyroki a kiedy wyjdą być może skrzywdzą kolejne dzieciątko.Ja wiem,ze każdemu powinno dać się drugą szansę itp ale ludzie,którzy doprowadzają do śmierci własnych dzieci nie powinni mieć już nigdy więcej kolejnych!!Skąd pewność,ze kolejny maluszek nie ucierpi... Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: rodzice pijani 08.09.08, 15:01 Nie pisz mi nawet takich rzeczy:/ wiadomosci.onet.pl/1818106,11,1,1,,item.html Niezrozumiała jest dla mnie infolinia dla ofiar przemocy. Rozumiem że starsze dziecko potrafi wykręcić numer a jak ma się bronić niemowlę?! Odpowiedz Link Zgłoś
mamawcze-sniaczka Re: rodzice pijani 08.09.08, 21:49 janie moge ogladac od razu mi sie pięści zaciskaja Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Carla czy Ty jesteś z Łodzi? 08.09.08, 22:12 Szkoda słów:(( Biedny maluch:(( Odpowiedz Link Zgłoś