kobbieta 17.10.03, 04:12 czy mozesz prosze podac ten foto link, o ktorym mowilas w innym watku? Jakos nie moge znalezc wedlug instrukcji. Dzieki :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica_francuza Re: ja tez chcem zobaczyc 18.10.03, 10:43 podałam w wątku o plecakach link jak byk pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kobbieta Re: ja tez chcem zobaczyc 18.10.03, 11:08 kochanica_francuza napisała: > podałam w wątku o plecakach > link jak byk > pozdrawiam tak, zobacz ten ostatni wpis - to jest link reklamy jakichs snapshots Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica_francuza Re: ja tez chcem zobaczyc 18.10.03, 11:16 kobbieta napisała: > kochanica_francuza napisała: > > > podałam w wątku o plecakach > > link jak byk > > pozdrawiam > No, to jest mój wpis! Coś się pokręciło, bo nie wchodzi bezpośrednio w album, tylko każe pisać hasło. Hasło: leeshy@gazeta.pl - koleś się nazywa LEESHY, trudno(zapamiętać). password: pasuord następnie klikasz na album "Mężczyzni" - wbrew pozorom ja tam jestem! Miłego klikania. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kobbieta Re: ja tez chcem zobaczyc 18.10.03, 12:43 dziekuje widzialam. Rzeczywiscie ladnie wygladasz, taka ladna postawa(chyba z baletu) , w twarzy widac poczucie swojej wartosci:-)) Pozdrawiam p.s. Babik jest niczego sobie..:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica_francuza Re: ja tez chcem zobaczyc 19.10.03, 13:16 kobbieta napisała: > dziekuje widzialam. Rzeczywiscie ladnie wygladasz, taka ladna postawa(chyba z > baletu) , w twarzy widac poczucie swojej wartosci:-)) Pozdrawiam > > p.s. Babik jest niczego sobie..:-))))) Babik jest głównym seksistą Męskiego(na zdjęciu nie widać brzucha piwnego) a ja dyżurną feministką. Wraz z ocenzurowanym leeshy`m reprezentujemy forum, he he. Nie zdawałam nawet do Szkoły, ale kocham balet ponad wszystko w świecie i od 21. roku życia troszkę go ćwiczyłam amatorsko. Błagam, nie przekonuj mnie, że "jeszcze mam szansę" - z nas dwóch to ja się znam na balecie i wiem, że jako sprzeczny z ludzką anatomią i budową wymaga on ćwiczenia od wczesnych lat dziecinnych, kiedy szkielet jest jeszcze podatny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś