k2i 14.11.08, 08:44 Cały czas o niej mówią w radiu telewizji, ostatnio nawet u Wojewódzkiego Staszczyk nie wiedział ale do jasnej cholery ja też nie wiem, pierwszy raz słyszę to nazwisko:o?? Zaraz spojrzę w google!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k2i Re: Kim jest Jola Rutowicz? 14.11.08, 08:52 dobra już wiem:D:D:D Skrzyżowanie Jacka Sparowa z frytką:D Odpowiedz Link Zgłoś
ursz-ulka Re: Kim jest Jola Rutowicz? 14.11.08, 09:31 Przypadkiem kiedyś przełączyłam na czwórkę bodajże, było toto w BB potem jakieś swoje coś miała. Sławna z przywiązania do pluszowego różowego konia i przemawiania do niego jak do zywego - a zatem jeszcze wnioskuję że niedorosła. Poza tym jeszcze wykazała się niebywałą wiedzą geograficzną na temat swojej ojczyzny. No i tipsiara i solara. Tyle słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
lilian101 Re: Kim jest Jola Rutowicz? 15.11.08, 21:01 nie masz czego zalowac, ze nie wiesz kto to. Najwieksza porazka ostatnich lat. nie wiem co za idioci ogladaja Big Brothera Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Kim jest Jola Rutowicz? 14.11.08, 09:36 Wytwór telewizji, żeby się widzowie pośmiali: www.joemonster.org/filmy/5850/Gdzie-w-Polsce-znajduje-sie-rownik Odpowiedz Link Zgłoś
smutna_kochanka Re: Kim jest Jola Rutowicz? 16.11.08, 11:40 to jest przedstawicielka "nowej polskiej kultury".....;) sad but true Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: Kim jest Jola Rutowicz? 16.11.08, 11:58 przegladam wczoraj angore, nawet nie zerknelam na date, ale sadze ze ta najnowsza. jola bardzo placze bo zlodzieje porwali jej konika. przyslali jej ogon. ona sie boi teraz, zeby przypadkiem jej nie porwali. po przeczytaniu tego tekstu stwierdzilam : smialo moga porwac. nic nie stracimy na tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
lejdiczek Re: Kim jest Jola Rutowicz? 16.11.08, 18:14 No mniejsza o Jole Rutowicz, ale kto to jest Tomek Jacyków????? ZErkne czasem na TzG, skad oni go wzieli?????? Odpowiedz Link Zgłoś
lilian101 Tomek Jacykow 16.11.08, 18:21 OOOO to wiodacy polski krytyk mody ;-) dodam, ze gej, oczywiscie tylko geje maja takie wrazliwe i krytyczne spojrzenie na wyglad kobiet ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Kim jest Jola Rutowicz? 16.11.08, 21:54 "Przypadkiem kiedyś przełączyłam na czwórkę bodajże", "ZErkne czasem na TzG, skad oni go wzieli??????" Ludzie, jak już oglądacie telewizję to nie wypierajcie się tego, tu nie ma żadnych debili, którzy uwierzą w gadkę, że oczywiście takie gó... oglądacie zupełnie niechcący. Odpowiedz Link Zgłoś
ursz-ulka Re: Kim jest Jola Rutowicz? 17.11.08, 11:03 No bo tak było - nieraz przelatuję po kanałach patrząc co na którym jest, a tu taka wymalowana lala sie wyświetla, maxymalnie z trzy minuty obejrzałam i przełączyłam dalej, jednak to możliwe. Jeśli masz ochotę dokopać komuś to sobie dokopuj, twoje prawo i tak ja wiem od ciebie lepiej, że nie oglądam takich rzeczy z zamierzeniem i nie przykłuwają one mojej uwagi na dłużej jak na kilka minut - i wtedy raczej oglądam to z otwartymi ustami, nie z zachwytu ale z zaskoczenia że coś tak żenującego kręcą i nadawają. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh7 Re: Kim jest Jola Rutowicz? 17.11.08, 11:25 Ja tam oglądałam z premedytacją. Musiałam się przyjrzeć :). Potem zjawisko mnie zafascynowało na tyle, że oglądałam Jolę z jeszcze większą premedytacją. Teraz śledzę poczynania Joli na Pudelku, zgroza mi mija (uodparniam się), ale chcę zobaczyć, ile jeszcze może się w naszej pop-kulturze zmieścić obciachu :D. Odpowiedz Link Zgłoś
ursz-ulka Re: Kim jest Jola Rutowicz? 17.11.08, 11:31 A mnie to wszystko żenuje i irytuje... to, że wybijają sie takie osoby jak Jola... No ale tak jest, widocznie są tacy, którzy tego potrzebują. Odpowiedz Link Zgłoś
ania78p Re: Kim jest Jola Rutowicz? 17.11.08, 19:26 podpisuję się pod ww. opinią Odpowiedz Link Zgłoś
lejdiczek Re: Kim jest Jola Rutowicz? 19.11.08, 07:22 zloty.strzal : nie kazdy ma kablówke.... jak sie ma 3 programy z czego 2-ka szumi najmniej, to kiedy wlaczam tv, to wlasnie na 2:) cos tam leci sobie w tle, no i chcac nie chcac zerkam na TzG, mu jak milosc i barwy szczescia. Wiem wiem, zaraz wyskoczysz to po co ja w ogole wlaczam TV? Odpowiedz Link Zgłoś