justi87 25.11.08, 21:37 Jak myslicie kochane, jak dla was wyglada prawdziwa dama i czym sie charakteryzuje.... faceci poszukuja prawdziwych dam..a co dla nich to oznacza...bo sama juz nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
najwspanialszyon Re: dama byc 25.11.08, 22:04 > a co dla nich > to oznacza...bo sama juz nie wiem.... oznacza ze jest dziwka w lozku Odpowiedz Link Zgłoś
malwan Re: dama byc 25.11.08, 22:10 Jak dla mnie dama ma klasę. W każdej sytuacji. Nie ulega emocjom i histerii. I zawsze może wszystkim spojrzeć w oczy, nawet po latach. Ale czy dla faceta to to samo to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: dama byc 25.11.08, 23:48 malwan napisała: > Jak dla mnie dama ma klasę. W każdej sytuacji. Nie ulega emocjom i histerii. I > zawsze może wszystkim spojrzeć w oczy, nawet po latach. > Ale czy dla faceta to to samo to nie wiem. czyli jest po prostu nudna i ma szczękę jakby trzymała kamień w żuchwie Odpowiedz Link Zgłoś
la_vaniglia Re: dama byc 26.11.08, 08:52 dama nie musi byc dostojna, nieruszajaca sie postacia jak z wosku, wazne zeby sie szanowala, pokazala klase tam gdzie inne nie potrafia, nie dawala sie poniesc emocjom)krzyk,nie placz) i odpuscila w zwiazku wtedy gdy dalej juz by tylko prosila o ochlapy uczuc.. Odpowiedz Link Zgłoś
sta-fraszka Re: dama byc 26.11.08, 15:27 Dama przede wszystkim wie, kiedy wyjść. Z każdej sytuacji. A to, że nie robi scen i afer nie znaczy, że jest nudna. Znaczy tylko, że nie wyraża tak popularnego dziś poglądu, że "taka jestem, taki mam charakter, wy cierpcie". Odpowiedz Link Zgłoś
anna_222 Re: dama byc 26.11.08, 16:24 dama nie korzysta z internetu. i co teraz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_222 Re: dama byc 26.11.08, 16:28 (przypomniało mi się) dama wie jak je się bezę. a jeśli jeszcze tego nie wie, to ogląda program pani kwaśniewskiej, by się tego dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś