Dodaj do ulubionych

Kim jest Pajdeczka?

06.11.03, 15:48
Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić kim jest Pajdeczka? Jestem tu od niedawna, a już
zdążyłam się naczytać tego i owego. Wolałabym jednak szczere wypowiedzi.
Przeczytane są prawdę mówiąc skrajnie od siebie różne więc mam mętlik w
głowie...
Dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: mala napisz cos do niej to sie dowiesz :) IP: 81.21.197.* 06.11.03, 15:49
      sama sobie zdanie wyrobisz
      • Gość: Kocisz Re: napisz cos do niej to sie dowiesz :) IP: 62.173.207.* 06.11.03, 16:57
        jest baaaardzo stetryczałą babką po czterdziestce.....
        • Gość: Marta albo napisz że jesteś młoda i śliczna wtedy IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 06.11.03, 17:07
          zobaczysz jaki potwór wychodzi z Pajdy. Ogólnie to niemiła, złośliwa i
          zazdrosna baba w wieku przedemerytalnym. Humor poprawia sobie dogadywaniem
          innym,a kompleksy leczy np. wyzywając grubasy, albo młodych ludzi od smarkaczy
          i gówniarzy.To tak w skrócie.
          • Gość: ***samara*** No tak, u nas wiek przedemerytalny------- IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 06.11.03, 17:53
            -----w mniemaniu takich bezmózgich dupencji to 40 lat . Dwadzieścia lat wieku
            przedemerytalnego :))))) checheche. Lojalnośc kobiet polskich wobec siebie
            samych jest w Polsce wprost porażająca.
        • Gość: Marta Re: aha IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 06.11.03, 17:10
          ale ogólnie najlepiej jej współczuć...mi jej szkoda...
    • magda-lenna Re: jest bardzo inteligentna 06.11.03, 17:45
      o czym swiadczy ponizszy jej post:)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=8882899&a=8890786
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=8882899&a=8892275
      • Gość: groszek konserwowy Re: jest bardzo inteligentna IP: *.acn.pl 06.11.03, 17:47
        Stara prukwa , ma dzieciaka z żonatym facetem, chyba już wiadomo co o niej
        myśleć.
        • sanis groszek konserwowy...przeginasz 06.11.03, 19:13
          A co kogo obchodzi co z kim ma? Nie znam pajdeczki i nie miałam przyjemnosci z
          Nią dyskutować na forum. To, że komuś ktoś zalazł za skórę, nie znaczy, że
          upoważnia Cie do pisania o tak osobistych (jeśli to w ogóle prawda)sprawach.
          Wychodzi na to, ze czytujesz jej posty, wrzucasz info do jednego wora i
          znalazłeś(aś) wątek, pod którym wszystko z niego wytrząsasz.

Oczywiscie można komuś coś zarzucić, nawet głupotę ale mówimy to w kierunku do
          tej osoby, a nie za jej "plecami". Widocznie jeszcze nie dorosłes(as) do
          wypowiadania sie na czyjś temat.
          • rose2 Re: groszek konserwowy...przeginasz 06.11.03, 19:27
            wiesz to zalezy jakie masz podejscie do forum, moja rada jest taka nie bierz
            niczego do siebie osobiscie, nie rozpisuj sie na tematy osobiste, no chyba ze
            zmyslasz ;o)
            No i wtedy moze byc wesolo :o)
            A pajdeczka jest cool

PS zaraz mnie nazwa straza przyboczna pajdy, ach to forum jest takie
            przewidywalne...
          • wcalenietakimaly Re: groszek konserwowy...przeginasz 06.11.03, 19:38
            Droga eeva1
            Tyle bedziesz miala zdan ile forumowiczow. Widzisz teraz jaki madry watek
            zalozylas. Pozwol wiec ze dolacze do mieszania wody kijem. Pajdeczka to bardzo
            zacna, zyczliwa innym osoba o jak przypuszczam wysokim IQ. Czasami ze
            specyficznym poczuciem humoru upomni kogos. W koncu gdy mama ochrzani ciebie to
            ma na mysli twoje dobro.
            kaziu
        • aguszak To prawda... 07.11.03, 09:39
          Gość portalu: groszek konserwowy napisał(a):

> Stara prukwa , ma dzieciaka z żonatym facetem, chyba już wiadomo co o niej
          > myśleć.

Owszem, to prawda! Pajda ma dzieciaka z żonatym facetem - jej własnym mężem. W
          sumie logiczne...
    • ha-jo Re:pajda ma fajny nick 06.11.03, 19:28
      eeva1 napisała:

> Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić kim jest Pajdeczka? Jestem tu od niedawna, a już
      > zdążyłam się naczytać tego i owego. Wolałabym jednak szczere wypowiedzi.
      > Przeczytane są prawdę mówiąc skrajnie od siebie różne więc mam mętlik w
      > głowie...
      > Dziękuję

pajda jest troche kontrowersyjna, fakt, lubi wychwalac swoje atuty, ale musze
      przynac, kiedy udalo mi sie w koncu u niej wyprosic dwie fotki, to
      rzeczywiscie nie da sie ukryc, ze jest mniam mniam, i schrupalbym ja od razu.
      niestety nie ma na to szans, bo ona lubi czasem poflirtowac.....i to tyle.

narka
      • pajdeczka ha-jo 07.11.03, 09:20
        Nikomu nie wysyłałam swoich zdjęć, więc nie ściemniaj:)

ha-jo napisał:

> eeva1 napisała:
        >
        > > Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić kim jest Pajdeczka? Jestem tu od niedawna, a j
        > uż
        > > zdążyłam się naczytać tego i owego. Wolałabym jednak szczere wypowiedzi.
        > > Przeczytane są prawdę mówiąc skrajnie od siebie różne więc mam mętlik w
        > > głowie...
        > > Dziękuję
        >
        >
        > pajda jest troche kontrowersyjna, fakt, lubi wychwalac swoje atuty, ale musze
        > przynac, kiedy udalo mi sie w koncu u niej wyprosic dwie fotki, to
        > rzeczywiscie nie da sie ukryc, ze jest mniam mniam, i schrupalbym ja od razu.
        > niestety nie ma na to szans, bo ona lubi czasem poflirtowac.....i to tyle.
        >
        > narka
        >
        >
        • ha-jo Re: ha-jo 07.11.03, 14:51
          pajdeczka napisała:

> Nikomu nie wysyłałam swoich zdjęć, więc nie ściemniaj:)

oj, nie boj sie, przeciez dalem slowo.nikomu ich nie pokaze!
    • Gość: obiektywna Re: Kim jest Pajdeczka? IP: *.futuro.com.pl 06.11.03, 19:35
      kiedyś sie nad tym zastanawiałam. Wydaje mi się, że jest to kobietą pełna
      kompleksów nie odnajdujaca sie w realnym życiu. Internet to bezpieczna forma
      rozmowy z drugim człowiekiem i ona o tym doskonale wie. Kreuję się, przybiera
      maski aby ukryć jaką jest załosną kobietą w zyciu.
      P.S Pajdaczko pozdrawiam Cię i życzę wiecej wiary w siebie , realny swiat nie
      jest zły wróc do niego bo nie mozna spedzać zycia w wirtualnym swiecie. jestem
      pewna, że jesli włozysz w to trochę wysiłku kto ktos prawdziwy sie do ciebie
      usmiechnie i nie bedzie to szyderczy usmiech.
      • rose2 Re: Kim jest Pajdeczka? 06.11.03, 19:36
        no i masz babo placek kolejny jasnowidz-psycholog...
      • pajdeczka Obiektywna 07.11.03, 09:19
        Tyu naprawdę nie masz nic innego do roboty, jak zastanawianie się nad fenomenem
        Pajdeczki? Jeśli masz na każdy temat takie konkluzje ze swoich "przemyśleń",
        jak te poniżej, to zastanów się, co powinnaś zmienić w sposobie myślenia.
        Pozdrawiam

Gość portalu: obiektywna napisał(a):

> kiedyś sie nad tym zastanawiałam. Wydaje mi się, że jest to kobietą pełna
        > kompleksów nie odnajdujaca sie w realnym życiu. Internet to bezpieczna forma
        > rozmowy z drugim człowiekiem i ona o tym doskonale wie. Kreuję się, przybiera
        > maski aby ukryć jaką jest załosną kobietą w zyciu.
        > P.S Pajdaczko pozdrawiam Cię i życzę wiecej wiary w siebie , realny swiat nie
        > jest zły wróc do niego bo nie mozna spedzać zycia w wirtualnym swiecie.
        jestem
        > pewna, że jesli włozysz w to trochę wysiłku kto ktos prawdziwy sie do ciebie
        > usmiechnie i nie bedzie to szyderczy usmiech.
    • wasza_bogini Pajdeczka ma dwie twarze 06.11.03, 20:00
      a moze i wiecej. na potrzeby kazdego z forow inna::::))))))
      • sanis Re: Pajdeczka ma dwie twarze 06.11.03, 20:07
        Właśnie przeczytałam kilka postów pajdeczki. Wcale nie jest taka zla kobieta :)
        Nie lubi poprostu, kiedy na forum wieje nuda :)

pozdrowionka dla wszyskich forumowiczów :)
        • wasza_bogini plus pajdy 06.11.03, 20:10
          nie wydaje sie byc osoba msciwa, jest otwarta, jak cos ma za zle to prosto w
          oczy, w zwiazku z tym ja tez czasami jej wale prosto w oczy, bo wiem, ze sie
          nie obrazi, a to co sobie poszczeka i pomarudzi nie jest grozne i powazne:)
      • pajdeczka Re: Pajdeczka ma dwie twarze 07.11.03, 09:21
        Do ciebie natomiast pasuje nicj "kulą w płot".
        Jetsem zawsze taka sama.

wasza_bogini napisała:

> a moze i wiecej. na potrzeby kazdego z forow inna::::))))))
        • wasza_bogini Re: Pajdeczka ma dwie twarze 07.11.03, 18:58
          pajdeczka napisała:

> Do ciebie natomiast pasuje nicj "kulą w płot".
          > Jetsem zawsze taka sama.

eeeee,tam. oszukujesz. nie rob z siebie takiej altruistki, znajacej zycie. na
          forum o depresji bylas pieskiem ze skulonym ogonem, a na tym forum przywalilas
          osobie, ktora potrezbowala pomocy, a ktora wedle Twojego uznania miala za duzo
          pieniedzy.
          >
    • Gość: gepart czester Re: Kim jest Pajdeczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 22:00
      mysle, ze wypowiadajacy sie naegatywnie po prostu jej zazdroszcza...
      popularnosci
      jestem pewna, ze kazdy chcialby byc taki popularny jak ona

nie mozna apowiedziec kim jest... bo nikt (chyba) nie zna jej osobiscie, jedno
      jest pewne jest kontrowersyjne, cholrnie inteligentna i wyszczekana - co akurat
      mi sie podoba

ps
      zaloze sie, ze sama Pajda ma teraz niezly ubaw z nas ostro tu wypisujacych na
      jej temat - hihihi
      • evvusia Re: Kim jest Pajdeczka? 06.11.03, 22:01
        Mi tez sie podoba. Jej posty czyta sie z ciekawoscia. :-)
      • pajdeczka Gepart czester 07.11.03, 09:23
        Największe szanse na spotkanie ze mną osobiście masz Ty:)))), bo zdaje się masz
        do mnie najbliżej.

Gość portalu: gepart czester napisał(a):

> mysle, ze wypowiadajacy sie naegatywnie po prostu jej zazdroszcza...
        > popularnosci
        > jestem pewna, ze kazdy chcialby byc taki popularny jak ona
        >
        > nie mozna apowiedziec kim jest... bo nikt (chyba) nie zna jej osobiscie,
        jedno
        > jest pewne jest kontrowersyjne, cholrnie inteligentna i wyszczekana - co
        akurat
        >
        > mi sie podoba
        >
        > ps
        > zaloze sie, ze sama Pajda ma teraz niezly ubaw z nas ostro tu wypisujacych na
        > jej temat - hihihi
        • Gość: gepart czester Re: Gepart czester IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 10:22
          wiesz co Pajda, chyba bym padla ze zdziwienia gdybys okazala sie moja sasiadka
          z osiedla albo w ogole kims kogo znam chociazby z widzenia:)))))))))))))))))

ale tak sobie mysle, ze swiat jest maly - hihihi

pozdrawiam
          • pajdeczka Re: Gepart czester 07.11.03, 10:26
            Ze zdziwienia to byś padla, gdybyś mnie zobaczyła. Przeżyłabyś szok
            konfrontując rzeczywistość z tym, jak można sobie mnie wyobrazić, po tym, co
            wypisują inni. Ale być może przesadzam:))))

Gość portalu: gepart czester napisał(a):

> wiesz co Pajda, chyba bym padla ze zdziwienia gdybys okazala sie moja
            sasiadka
            > z osiedla albo w ogole kims kogo znam chociazby z widzenia:)))))))))))))))))
            >
            > ale tak sobie mysle, ze swiat jest maly - hihihi
            >
            > pozdrawiam
            • Gość: gepart czester Re: Gepart czester IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 12:55
              eeeeeeeeee kto jak kto ale z tego powodu mozesz byc pewna, ze bym nie padla:)))
              ja sama po sobie moge powiedziec ze buziunke to ma aniolka ale charakterek
              wrednej klotliwej baby, ktora jak sie wkurzy to najlepiej zwiewac bo
              zbombarduje - he he he.
              tak wiec nawet nie probuje sobie Ciebie wyobrazic bo naprawde mozna byloby sie
              zdziwic
              pozdrawiam

ps ale wiesz tak teraz pomyslalam - cos w tym jest, ze pewne wyznaczniki
              zachowan ludziez cech powoduja/budza w ludziach skojarzenia
    • redakcja_bravo_odpowiada Re: Kim jest Pajdeczka? 07.11.03, 01:14
      Witaj,

W zwiazku z Twoim pytaniem postanowilismy zatrudnic prywatnego detektywa.
      Sprawe poprowadzil emerytowany funkcjonariusz Milicji Obywatelskiej, por.
      Smiglo. Oto jego raport.

"Po przeprowadzniu wnikliwego sledztwa, jedyne czym dysponujemy to poszlaki -
      jakichkolwiek dowodow brak. Sledzilismy forumowiczke Pajdeczke w internecie i
      mamy dwie sciezki:

1. Pajdeczka to bot. Za tym rozwiazaniem przemawia jej nick. Otoz w trakcie
      sledztwa natknelismy sie na czlowieka, z zawodu programiste a z zamilowania
      socjologa. Otoz dawno temu, gdy dziecieciem bedac potknal sie w domu swoich
      rodzicow o kabel od Spectrum doznal wizji, kotra meczyla go przez wiele lat i
      nieomal doprowadzila do obsesji. Otoz zawladnela nim chec stworzenia bota,
      ktory zwracalby na siebie uwage nietuzinkowoscia. Niestety, bot prawdopodobnie
      wymknal sie spod kontroli swojego stworcy i prowadzi wlasne zycie. Pani z
      pobliskiej piekarni (imie i nazwisko do wiadomosci redakcji) powiedziala, ze ow
      zdolny czlowiek czesto kupuje u niej chleb i prosi ja zeby na miejscu pokroic
      bochenek w pajdeczki.

2. Pajdeczka to spisek KGB i kosmitow. Celowo stworzono taka postac, zebysmy my
      w Polsce zajeli sie jej osoba a oni w tym czasie beda wydlubywac rodzynki z
      sernika. Dowodow na to tez nie mamy, ale w trakcie sledztwa natknelismy sie na
      kilka serniczkow wiedenskich w cukierni w poblizu wlasciciela portalu. Zatem
      kochani - obejrzyjcie dwa razy kawalek sernika zanim za niego zaplacicie!
      Admini tego forum stoja na przegranych pozycjach.

od redakcji: bardzo podobaja sie nam wyniki sledztwa porucznika Smiglo.
      Sugerowany przez nas trop, ze Pajdeczka jest normalna kobieta, ktora
      zafascynowal internet przy tych teoriach wydal sie nam blady i nieciekawy.
      • Gość: gepart czester Re: Kim jest Pajdeczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 07:58
        buhahahaha
        swietne!:)))))))))))))))
    • eeva1 Re: Kim jest Pajdeczka? 07.11.03, 09:13
      dziękuję Wam za opinie, które w małej części pozwoliły mi zapoznać się z „guru”
      tego forum. Nie miałam jeszcze okazji „poznać” Pajdeczki, ale wiem już, że
      dyskusja z Nią zawsze będzie interesująca, można się z Nią zgadzać, można nie
      podzielać Jej poglądów. Ale każdy ma przecież wolną wolę i możliwość
      wypowiadania swojego zdania czy też komentowania innego. Zauważyliście pewnie,
      że posty Pajdeczki zawsze wywołują komentarze.
      Z Waszych opinii odsłania się obraz osoby interesującej i wymagającej
      rozmówczyni. Mało jest osób, które wzbudzają takie zainteresowanie i wywołują
      emocje...
      To forum zawsze będzie warte odwiedzenia. Dziękuję za Wasze opinie.
      Mam tylko nadzieję, że Pajdeczka nie będzie miała mi za złe, że pytam o Nią
      innych...
      Pozdrawiam
      • pajdeczka Re: Kim jest Pajdeczka? 07.11.03, 09:25
        :))))))))))))

eeva1 napisała:

> dziękuję Wam za opinie, które w małej części pozwoliły mi zapoznać się z „
        > ;guru”
        > tego forum. Nie miałam jeszcze okazji „poznać” Pajdeczki, ale wiem
        > już, że
        > dyskusja z Nią zawsze będzie interesująca, można się z Nią zgadzać, można nie
        > podzielać Jej poglądów. Ale każdy ma przecież wolną wolę i możliwość
        > wypowiadania swojego zdania czy też komentowania innego. Zauważyliście
        pewnie,
        > że posty Pajdeczki zawsze wywołują komentarze.
        > Z Waszych opinii odsłania się obraz osoby interesującej i wymagającej
        > rozmówczyni. Mało jest osób, które wzbudzają takie zainteresowanie i wywołują
        > emocje...
        > To forum zawsze będzie warte odwiedzenia. Dziękuję za Wasze opinie.
        > Mam tylko nadzieję, że Pajdeczka nie będzie miała mi za złe, że pytam o Nią
        > innych...
        > Pozdrawiam
      • Gość: pajdeczka charakterystyka Pajdeczki.... IP: *.artnet.com.pl 07.11.03, 09:27
        ...na podstawie powyższych postów:
        Inteligentna, stara prukwa, mająca dziecko z żonatym facetem (no , a jaki ma
        być, skoro to jej mąż?) i to tyle.
    • aguszak Po prostu... 07.11.03, 09:43
      Jest normalną kobietą, ze specyficznym poczuciem humoru i dystansem do siebie
      samej i do netowych dyskusji...
    • pajdeczka Re: Kim jest Pajdeczka? 07.11.03, 09:47
      Jestem smutną, zmęczoną życiem kobietą, która wie, że "nic dwa razy się nie
      zdarza" i to właśnie z tej przyczyny nienawidzi młodych kobiet, typu Marta.
      Spędzam czas w internecie, bo w ten sposób rekompensuję sobie brak przyjaciół w
      realnym świecie i jednocześnie się dowartościowuję.
    • twoj_aniol_stroz Re: Kim jest Pajdeczka? 07.11.03, 10:10
      Jest to osoba dojrzała, mądra i znająca życie, ale także ostra w dyskusji,
      szczera do bólu, nie oszczędzająca tych, którzy, jej zdaniem, postępują źle.
      Posiada także, rzadko spotykaną dziś, umiejętność stosowanie tej samej miarki
      do siebie jak i do innych.
      • pajdeczka Re: Kim jest Pajdeczka? 07.11.03, 10:23
        twoj_aniol_stroz napisała:

> Jest to osoba dojrzała, mądra i znająca życie, ale także ostra w dyskusji,
        > szczera do bólu, nie oszczędzająca tych, którzy, jej zdaniem, postępują źle.
        > Posiada także, rzadko spotykaną dziś, umiejętność stosowanie tej samej miarki
        > do siebie jak i do innych.

Zadziwiasz mnie Aniele Mój (mogę tak pisać, bo czuję, że jesteś mi przyjazny?).
        Znamy się zaledwie od wczoraj, a już tyle o mnie wiesz. Mam przeczucia....
        • twoj_aniol_stroz Re: Kim jest Pajdeczka? 07.11.03, 10:35
          Dlaczego zadziwiam? Przecież wystarczy przeczytać Twoje posty, a jest ich tu
          wiele, ponadto wczoraj sporo mi powiedziałaś w swoich odpowiedziach...
          • pajdeczka Re: Kim jest Pajdeczka? 07.11.03, 13:38

> Dlaczego zadziwiam? Przecież wystarczy przeczytać Twoje posty, a jest ich tu
            > wiele, ponadto wczoraj sporo mi powiedziałaś w swoich odpowiedziach...

No nie wiem...Ja pisze tutaj ponad dwa lata, a jeszcze jeśli się weźmie pod
            uwagę to, że często "ściemniam" i podpuszczam, to trudno raczej po takich
            wypowiedziach trafnie określić człowieka. Regułą jest mylne ocenianie mojej
            osoby. Ale te osoby, które potrafią czytać pomiędzy wierszami, dobrze mnie
            rozszyfrowują. Ale Ty jesteś przecież Aniołem, więc faktycznie może wyatrczyły
            Ci te dwa dni. Wiesz, czuję taki spokój, kiedy z Tobą rozmawiam. Kurczę,
            jeszcze trochę i uwierzę, że istnieją anioły na ziemi i w niebie!:)))))))))))
            • twoj_aniol_stroz Re: Kim jest Pajdeczka? 07.11.03, 14:19
              Bo widzisz, rzecz w tym, żeby pisać prawdę, ale tka żeby nie denerwowała. Ot i
              cała tajemnica. Jeśli zaś chodzi o podpuszczanie to przecież to widać gołym
              okiem. Każdy ma prawo pożartować, bez śmiechu życie byłoby nudne, ale są także
              poważne sprawy i problemy i w nich właśnie widać całą prawdę o człowieku. Twoje
              podejście do zdrady, utraty pracy, rozwodu jest często bardzo ostre, ale w
              gruncie rzeczy prawdziwe. Dlatego moje zdanie na Twój temat tak wygląda.
              • pajdeczka Re: Kim jest Pajdeczka? 07.11.03, 14:55

> Bo widzisz, rzecz w tym, żeby pisać prawdę, ale tka żeby nie denerwowała.

Bo ja nerwowa kobieta jestem, walczę z tym, ale już w łonie matki się nabawiłam
                nerwicy. Cały czas się uczę, a nauka w internecie najmniej boli, więc trenuję
                ile wlezie.

Ot i > cała tajemnica. Jeśli zaś chodzi o podpuszczanie to przecież to widać
                gołym > okiem. Każdy ma prawo pożartować, bez śmiechu życie byłoby nudne, ale
                są także > poważne sprawy i problemy i w nich właśnie widać całą prawdę o
                człowieku. Twoje podejście do zdrady, utraty pracy, rozwodu jest często bardzo
                ostre, ale w gruncie rzeczy prawdziwe. Dlatego moje zdanie na Twój temat tak
                wygląda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka