pinkpanther 15.03.06, 12:48 a może by to forum zmienić na ukryte? pokazujemy teraz swoje zdjęcia, a wiemy, że na FM było to już wykorzystywane do niecnych celów Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzesa20 Re: Propozycja 15.03.06, 13:03 Kiniu to samo sobie pomyśłałam wcześniej, ale wiem, że była już tu taka dyskusja i wahałam się czy wyjść z taką propozycją. po co ma nas każdy oglądać, jak mogą tylko osoby zainteresowane i zaufane, a niewiadomo kto i po co... tak więc ja jestem za. Odpowiedz Link
pinkpanther Re: Propozycja 15.03.06, 13:07 przegapiłam dyskusję kajam się że nie skorzystałam z wyszukiwarki Odpowiedz Link
rzesa20 Re: Propozycja 15.03.06, 13:17 tan wątek zostal skasowany, tak czy owak teraz jest troche inna sytuacja, bo zaczynamy pokazywać sobie i myślę, że warto by było ukryć forum. ale poczekamy na zdanie reszty forumek Odpowiedz Link
tuskazet Re: Propozycja 15.03.06, 13:20 Ja też łapka w górę. To co się dzieje na FM to ... bez komentarza. Aż strach się tam udzielać Odpowiedz Link
eirenne Re: Propozycja 15.03.06, 14:37 Miałam przez długi czas swoje zdjęcie w wizytówce, wcale nie zamazywane, można było spojrzeć mi prosto w ślepia Przyczepiły się dwie osoby: Aneksa i Paryżanka... pierwsza stwierdziła "ale ty jestes brzyyyydka..." przy okazji dyskusji o tragedii w Katowicach- zaiste mocny argument, ale nie wiem jak to się miało do całego wątku. Druga natomiast stwierdziła, że jestem gruba i mam ramiona jak balerony)) Czy teraz cokolwiek może mnie bardziej urazić? A poważnie- ciuchy jakie już pokazałam i pokażę, to ciuchy, które zakładam na co dzień, widzi mnie w nich mnóstwo ludzi i jakoś nie uciekają na mój widok, ani ja od nich, choć mogę im się nie podobać. Internet to takie samo miejsce publiczne, jak centrum miasta, więc nie wiem, czemu miałabym się ukrywać? Krytyki się nie boję, chętnie posłucham i przemyślę. No, to tyle mojego zdania Odpowiedz Link
rzesa20 Re: Propozycja 15.03.06, 15:05 No tak, masz racje z jednej strony... ale wiesz, niektórym dziewczynom to może przeszkadzać i tak sobie myślę, że jak będzie ukryte to może wiecej odważy się pokazać swoje ciuchy, ale wcale tak też nie musi być... ja jestem za ukryciem, ale wybór zostawiamy naszej Zetce Odpowiedz Link
andre37 Re: Propozycja 15.03.06, 15:54 ja już też przeszłam chrzest oceny na FM )) I powiem wam swoje zdjęcia wystawiałam juz na kilku forach, ba mam stronę w necie poświęconą butom i pończochom, gdzie jest kilkanaście galerii i widać moją twarz itd nie było z tym problemów, pierwszy raz spotkałam się z próbą wykorzystania argumentów "ale ty masz grube nogi" "jesteś transem" "jesteś ździra" itd Z jednej strony rozumiem argumenty za, z drugiej wisi mi to, ze jakiejś pannie brak argumentów w rozmowie więc próbuje mnie pokonać takim komentarzem Gdy ukryjemy forum zrobi się tu domowo.... tylko czy wtedy nie zaczniemy tłamsić się we własnym sosie, bo nie będą zaglądać nowe dziewczyny? Może po prostu dla tych odważniejszych zdjęć np twarzy makijażu itd założyć (wzorem Forum Biuściastych) blog na hasło, a do takich zwykłych zdjęć zostawić forum otwarte. Odpowiedz Link
lady.k Re: Propozycja 15.03.06, 18:55 ja też jestem za zamkniętym, powstawiałabym parę zdjęć ale po co je zamazywać...poza tym nie mam non-stop cyfrówki i nie mogę na razie robić zdjęć kiedy chcę więc wykorzystałabym te, które już mam. Odpowiedz Link
alex_koz Re: Propozycja 15.03.06, 20:28 czy mozna by ukryc to forum juz dzis??? tak mnie naszlo po watkach na FM. i przyjmowac tylko za poleceniem kogos kto juz tu jest? Odpowiedz Link
gosiaqus Re: Propozycja 15.03.06, 21:11 ja też się zgadzam, co prawda trochę kiepsko się udzielam ,póki co, ale już niedługo znajdę więcej czasu Odpowiedz Link
pinkpanther Re: Propozycja 15.03.06, 21:43 wyszłam z tą propozycją bo zauważyłam jak ludzie na fm potrafią wykorzystywać zdjęcia ściągnięte z innych forów tylko po to żeby komuś dokuczyć, dlatego wyszłam z tą propozycją myślę że inne dziewczyny mogłyby się dowiadywać o tym forum z naszych sygnaturek, albo wizytówek... Odpowiedz Link
alex_koz Re: Propozycja 15.03.06, 22:21 albo mozemy zapraszac tych ktorych znamy i lubimy Odpowiedz Link
nadinka_nadinka Re: Propozycja 15.03.06, 23:06 moze nie powinnam wypowiadac sie w tej kwestii, bo, z braku cyfrowki, zdjec nie zamieszczam. wydaje mi sie jednak, ze forum zamkniete byloby lepsza opcja. pozwoliloby uniknac roznym oszolomom wymachiwania zdjeciem jak sztandarem i dokuczania innym. Odpowiedz Link
zettrzy Re: Propozycja 16.03.06, 01:34 zyjemy w czasach mody na fora ukryte kto moze ukrywa forum, bez wzgledu na okolicznosci... pamietam ze trzy czy cztery fora, ktore kiedys przeczytalam z czystych nudow, i na ktorych absolutnie NIC nie bylo... te fora sa obecnie ukryte, co mi nie robi zadnej roznicy, ale dziwi mnie troche potrzeba ukrywania sie wsrod ludzi ktorzy i tak nie maja nic do ukrycia dodam moze ze nie sa to fora szczegolnie witalne, i rozwijaja sie w tempie slimaczym tematyka mody jest niestety sprzeczna z filozofia ukrywania, kto to powiedzial? - bodajze Azzedine Alaia - "jesli kobieta nie chce, aby swiat na nia patrzyl, niech zrobi sobie kompres i herbatke, polezy w ciemnym pokoju, a jak juz jej przejdzie niech znowu WYGLADA" obawa przed zlosliwoscia trolli jest zrozumiala, ale 1) ukrycie forum nie powstrzyma trolli przed atakami, tyle ze zamiast pisac "masz brzydkie zdjecie" beda pisac "jestes taka brzydka ze boisz sie pokazac wlasne zdjecie" 2) te osoby, ktore sie najbardziej boja, nigdy nie padly ofiara atakow, natomiast te ktore mialy doswiadczenie nie boja sie 3) troll moze wlezc rowniez na ukryte forum pod innym nikiem, poczekac jakis czas i potem i tak wywlec rozne zdjecia i co tam jeszcze 4) trollom wlasnie o to chodzi - przeszkodzic normalnym ludziom w zabawie; ukryte forum z natury ma charakter kameralny, a moda to widowisko, ktore lubi tlumy, odprysk szolbiznesu, i cala zabawa polega wlasnie na tym ze nas widza, a czy to sie wszystkim podoba - nie musi, ze sparafrazuje znane porzekadlo: nie wazne czy sie nami zachwycaja, wazne ze nas ogladaja 5) forum ukryte jest jak tatuaz, raz na cale zycie, i nie sposob go odkryc; i to przesadza sprawe, bo co jak sie okaze ze jednak ukrycie nie dziala na nasza korzysc i bedziemy chcialy sie odkryc a sie nie da? forum jest zamkniete, czyli zaden znany troll nie moze tutaj pisac, co powinno wystarczyc dla zapewnienia przyjemnej atmosfery przynajmniej tutaj no i pamietajcie ze jesli trolle na kogos naskocza, to na mnie, chocby z uwagi na ilosc moich zdjec, a ja sie mimo to nie boje i zaraz wkleje kolejne zdjecie przepraszam za sprawienie zawodu, sadze jednak ze nie nalezy przypisywac trollom az takiego znaczenia Odpowiedz Link
zettrzy Re: Propozycja 16.03.06, 06:08 chyba nie dokonczylam poprzedniej mysli te z nas, ktore boja sie trolli, moga posluzyc sie serwisami wymagajacymi hasla - wtedy zdjecia w watku mozna bedzie ogladac wylacznie kiedy zna sie haslo; samo haslo mozemy przeslac prywantymi mejlami i to byloby optymalne, bo bedziemy miec ukryte zdjecia a widoczne komentarze do tych zdjec - czyli nabedziemy prywatnosc a zachowamy ogladalnosc komentarzy przeciez nie musimy ukrywac? Odpowiedz Link
andre37 Re: Propozycja 16.03.06, 06:30 Masz racje zapomniałam o zabezpieczeniach hasłem na zdjęciach ))) To chyba najbardziej racjonalne rozwiazanie Odpowiedz Link
jollyvonne Re: Propozycja 16.03.06, 08:22 Na forum Kobieca Polonia jest album umiejscowiony na yahoo, wstep tylko dla upowaznionych. Upowaznia sie za poreczeniem lub w glosowaniu juz obecnych. To tez jakas opcja. Ja bardzo uprzejmie prosze o nieukrywanie przede mna zdjec, mimo iz na watku "ubranie na dzis" jeszcze nie zaistnialam Odpowiedz Link
kamyszkasia Re: Propozycja 16.03.06, 08:56 Mi chyba najbardziej podoba się opcja z założeniem bloga, tylko powstaje problem kto będzie tym blogiem zarządzał - potrzebna byłaby osoba do zrobienia tła, czy jak to tam zwał, zakładania kolejnych notek i wklejania przesyłanych jej zdjęć. Może to wprowadzić pewne opóźnienia. No chyba, że zasada byłaby następująca --> na forumie dostępne zdjęcia "przedmiotów martwych", a na blogu "zywych" - czyli Nas w konkretnych strojach. W sumie nawet fajna taka wizja notki z danego dnia, a tam kilka zdjęć dziewczyn. I mamy przegląd, jak którego dnia się prezentujemy... (a jak dodamy komentarz jaka u nas panuje danego dnia pogoda, albo okazja, z której się "odstawiłyśmy" to wogóle ...). Hmmm, nabrałam apetytu... Odpowiedz Link
jpar mnie sie wydaje 16.03.06, 08:57 ze forum ukryte to tez dobra sprawa. Jest zapewne lista nickow i nikt spoza tej listy nie wjedzie na to forum, a jesli nawet zostanie przyjety do grona i zacznie "swintuszyc" to mozna go skreslic z listy i po bolu... Pytanie do Zettrzy: jakie kryteria bierzesz pod uwage przyjmujac kogos do tego forum, czy sprawdzasz tworczosc na FM i innych forach? czy tak z lotu jak idzie? Odpowiedz Link
pinkpanther Re: mnie sie wydaje 16.03.06, 09:58 zetka tu rządzi, a skoro ona nie chce ukrywać to niech tak zostanie co do bloga - można go założyć na nowego nicka i wszystkie te osoby, które wklejają swoje zdjęcia znałyby do niego hasło i mogłyby nim zarządzać. ale to wszystko pod warunkiem, że taki blog miałby sens, bo w sumie mi dobrze na tym forum - najwyżej pozostanę bez głowy Odpowiedz Link
zettrzy Re: mnie sie wydaje 17.03.06, 00:33 to zalezy - jesli nika znam, to oczywiscie nie sprawdzam, akceptuje lub odrzucam bazujac na dotychczasowej tfurczosci; jesli nie znam, co sie zdarza coraz czesciej, bo mamy zgloszenia od osob ktore w ogole nie pisza na Modzie, to czytam tfurczosc, jeszcze zaden piotrus ani druga parowa sie nie trafily Odpowiedz Link
asik12 Re: Propozycja 16.03.06, 14:33 Bardzo lubię to forum, ale niestety obecnie z braku cyfrówki nie mogę wklejać zdjęć. Z tego też powodu nie udzielam się zbyt często (żeby nie było, że tylko komentuję). Przykro by mi było, gdybym nie mogła oglądać fotek Waszych świetnych ciuszków, torebek i innych dodatków oraz sposobu w jaki je łączycie, jaki macie styl. Myślę, że jest więcej takich osób jak ja i byłoby nam przykro gdybyście ograniczyły nam dostępu do tego forum. Odpowiedz Link
pinkpanther Re: Propozycja 16.03.06, 14:35 ależ asiku, komentuj - ja też niewykluczone że niedługo zostanę pozbawiona cyfrówki ( Odpowiedz Link
asik12 Re: Propozycja 16.03.06, 14:51 Ja zamierzam nabyć I potem pokażę coś ze swojej szafy Odpowiedz Link
jollyvonne Re: Panther 16.03.06, 18:58 Nieeeeeee!!!!!!!!! Nie moze na forum zabraknac ambadorki koloru Pink! Odpowiedz Link
pinkpanther Re: Panther 16.03.06, 19:02 jollyvonne napisała: > Nieeeeeee!!!!!!!!! > Nie moze na forum zabraknac ambadorki koloru Pink! to zrobicie na mnie zrzutkę Odpowiedz Link
alex_koz Re: Propozycja 16.03.06, 15:14 ja do samego komentowania tez zapraszam! a co forum, trudno nie odmowic racji Zetce w tym co pisze, mimo ze ja bym wolala ukryte forum, ale moze poczekajmy. jezeli cos zlego sie bedzie dzialo to pomyslimy znowu. Odpowiedz Link
andre37 Re: Propozycja 16.03.06, 19:43 ja też tracę w poniedziałek aparat... będę wklejać rzadziej ale obiecuję że co jakiś czas postaram się wrzucić kilka fotek. Zdopinguje mnie to do kupna nowego aparatu. Odpowiedz Link
jollyvonne Re: Propozycja 16.03.06, 20:04 Co wy robicie z tymi aparatami??? Czy to jakas akcja - oddaj aparat niech sie teraz inni nim naciesza? Odpowiedz Link
pinkpanther Re: Propozycja 16.03.06, 21:14 siostra mieszkająca setki kilometrów stąd rości sobie do niego prawo Odpowiedz Link
zettrzy Re: Propozycja 17.03.06, 00:46 to wiesz, mozesz zastosowac typowe techniki prawnicze: niech przedstawi taki a nie inny dowod na prawdziwosc roszczen, potem z takich czy innych przyczyn nie bedziesz mogla tego dowodu odebrac przez dwa miesiace, potem zaistnieje sytuacja nadzwyczajna i bedziesz musiala zatrzymac cyfrowke na dodatkowe pol roku, itd. itd. Odpowiedz Link
pinkpanther Re: Propozycja 17.03.06, 06:53 i tu mamy problem siostra jest prawniczką... Odpowiedz Link
starawyjadaczka Re: Propozycja 17.03.06, 09:27 kup kamere internetowa. Ja robię nia zdjęcia Odpowiedz Link
grinferi Re: Propozycja 17.03.06, 20:32 Nie blagam nie ukrywajcie forum! FM czytam od dawna, Galerie od poczatku i po prostu to uwielbiam. Nigdy sie nie udzielalam no ale teraz to mnie wystraszylyscie az sobie musialam konto zalozyc. Co ja bym biedna bez tego forum zrobila. To moja dzienna porcja inspiracji i rozrywki. Nie odbierajcie nam tego (ukrytym badz niesmialym wielbicielkom) Odpowiedz Link
zettrzy Re: Propozycja 18.03.06, 02:01 witamy na forum! tak mi sie wlasnie wydawalo, ze wiele osob to forum oglada choc po cichu - no dobra, powiedzmy prywatne majle spowodowaly ze tak mi sie wydawalo, ze jest calkiem sporo kobiet ktore naprawde interesuja sie moda ale nie bardzo maja jak wyrazic to zainteresowanie Odpowiedz Link
wee_monstar Re: Propozycja 21.03.06, 22:42 dokladnie...ja czytalam forum po cichu od dawna (watek dla odwaznych)i dopiero ostatnio zdecydowalam sie wkleic cos swojego i nie zamierzam na tym poprzestac. Na szczecie zostalam przeierowana tutaj ...Czy ukrywac? Ja z pewnoscia czulabym sie bardziej komfortowo, gdyby nie kazdy mogl ogladac moje zdjecia wiec rozumiem forumwiczki, ktore obawiaja sie tzw. trolli..Z drugiej strony, szkoda aby nowe dziewczyny nie mogly odkryc tego forum ( ja osobiscie sie uzaleznilam i sprawdzam niemalze codziennie co nowego oraz czekam az chlopaka nie bedzie w domu- popstrykam kilka zdjec... Wydaje mi sie, ze forum ma sie obecnie dobrze...oprocz stalych, zauwazam coraz wiecej nowych, odwaznych forumowiczek... A tym wszystkim dziewczynom, ktore odkryly przede mna swoje szafy- dziekuje za kopalnie pomyslow i inspiracji! Ta Odpowiedz Link
zettrzy Re: Propozycja 22.03.06, 02:38 czekam az chlopaka > nie bedzie w domu- popstrykam kilka zdjec... no no no ... Odpowiedz Link
wee_monstar Re: Propozycja 24.03.06, 00:55 wlasnie tak....zaraz by wypytywal: po co?, na co? ..a jeszcze by zdjecia ladnych dziewczyn mi ogladal.. ale wyjasnilam dzis rano w drodze do pracy o co chodzi.. ...no i troche teraz podsmiewa sie z tego babinca w sieci...jak nas nazywa..." Odpowiedz Link
zettrzy Re: Propozycja 24.03.06, 00:59 Babiniec w sieci - swietne, az mnie korci zeby zmienic nazwe forum, ale boje sie ten "babiniec" moze odstraszyc plec przeciwna, a mamy przeciez takich uczestnikow, tylko jeszcze nie publikuja Odpowiedz Link
masha_qrella Re: Propozycja 16.05.06, 08:53 no i podjeta zostala by jakas decyzja? a propos ukrywania? BO teraz nie jest ukryte, he? wiele przegapilam, ale pewnie tez bym byla za urkyciem, mimo wszystko Odpowiedz Link
markizza Re: Propozycja 22.03.06, 09:34 udzielam sie niestety nieczesto, jednak kiedy tylko mam chwile czasu zagladam Czy w takim razie mam prawo glosu w sprawie ukrycia forum? W zasadzie jest mi to obojetne, troli sie nie boje, chociaz nie mialam do czynienia. Odpowiedz Link
roborobi Re: Propozycja 16.05.06, 09:29 Mimo wszystko się wypowiem. Jezeli ukryte forum ma spowodować, że będziecie ciuchy pokazywać na sobie, a fryzury bez zamazanej twarzy to jak najbardziej jestem za. Drugie za to jest to, że chyba juz jest spora liczba uczestników, a ten który bedzie chciał ogladać wyśle zgłoszenie Pozdrawiam, Robert. Odpowiedz Link
cioccolato_bianco Re: Propozycja 16.05.06, 09:32 ja np jestem bardzo ciekawa kto tu jest i nas oglada.. i uwazam, ze tych co tylko ogladaja nalezy 'zachecic' do aktywnego uczestnictwa, o ile sa takie osoby. Odpowiedz Link
pinkpanther Re: Propozycja 16.05.06, 10:32 no właśnie mnie też ciekawi ile osób tu uprawia voyeryzm... Odpowiedz Link
minkair Re: Propozycja 17.05.06, 09:51 Muszę się przyznać Ja Was ogladam i po ciuchu podziwiam...kiedyś coś tam pisałam , ale teraz mi nie wypada bo nie pokazuję swoich ciuchów dlatego tak sobie myślę,że nie mam prawa się wypowiadać.. Ale to już niedługo!Mam zepsutą cyfrówkę od ponad roku..ale obiecuję,że wykombinuję nową..może pożyczę..i zrobię fotki.Wtedy będę czuła się w porządku..bo narazie trochę mnie wyrzuty sumienia podgryzają Pozdrawiam Wszystkie uczestniczki forum... PS.mnie to nawet za bardzo nie trzeba zachęcać jak zacznę pstrykać zdjęcia to jeszcze będziecie błagać żebym przystopowała Odpowiedz Link
zettrzy Re: jestem za ukryciem n/t 16.05.06, 16:05 forum ukrytego nie mozna odkryc jesli nam sie zmieni... a ja nie lubie palic mostow za soba bo sie nauczylam (doswiadczenie) ze to prowadzi tylko do problemow forum ukryte nie przyciaga nowych uczestnikow, sama zlapalam sie na tym ze jakas nazwa forum brzmiala ciekawie ale kiedy zobaczylam ze jest ukryte nie chcialo mi sie nawet wysylac zgloszenia bo i po co jesli sie okaze nie dla mnie? zreszta, ukrywanie forum ktorego celem jest pokazanie ubran to typowe "taking shower with an umbrella" ps. jesli chodzi wam o reakcje np. na forum Moda, to chyba warto wiedziec kto co mysli, prawda? chociazby po to aby sie posmiac z takich guru "dobrego smaku i klasycznej elegancji" Odpowiedz Link
alex_koz Re: jestem za ukryciem n/t 16.05.06, 20:05 wiecie, ja bym wolala ukryte zebysmy sie mogly w pelni pokazac i zeby nikt nie wyciagal gdzies jakis zdjec, i ja rozumiem ze my jestesmy ekshibicjoniści, ale tak czasem chcialabym wiedziec kto nas oglada, ile to jest osob etc. znam zettrzy twoje zdanie, i to w koncu twoje forum wiec pewnie tak zostanie i niestety ze z ukrtego sie nie mozna zmienic na zamkniete... Odpowiedz Link
zettrzy Re: jestem za ukryciem n/t 16.05.06, 20:36 i zeby nikt nie > wyciagal gdzies jakis zdjec otoz to - nie sposob sie zabezpieczyc przed takim dzialaniem, bo powiedzmy taka parowa zrobi sobie nowego nika, napisze pod tym nikiem sporo ladnych postow tu i owdzie, wiec zostanie przyjeta, a potem i tak wywlecze jakies zdjecia i jeszcze bedzie sie nabijac z naszej naiwnosci ze jestesmy takie bezpieczne niestety nie wierze w mozliwosc pelnego zabezpieczenia przed trollami no i nieodwracalnosc tego kroku - gdyby mozna bylo odkryc forum jesli dojdziemy do wniosku ze jednak dzialanie w ukryciu nie jest az tak zabawne, to byloby co innego; ale zanim co nie chce robic nic czego pozniej moglybysmy zalowac poza tym obawiam sie ze dostalabym tysiace zgloszen od czystych voyerow i potem ktos kto ma autentycznie cos ciekawego do pokazania nie moglby sie dostac bo jednak ilosc miejsc na forum jest ograniczona Odpowiedz Link
daino Re: jestem za ukryciem n/t 16.05.06, 23:35 ale tych voyerow mozna zawsze wykasowac jesli np nie uczestnicza aktywnie na forum? Odpowiedz Link
zettrzy Re: jestem za ukryciem n/t 17.05.06, 01:54 niby mozna, ale zanim co mamy jeszcze dosyc miejsca wiec niech sobie beda oczywiscie jak sie zrobi ciasno trzeba bedzie jakos zadzialac Odpowiedz Link
yamajka Re: jestem za ukryciem n/t 17.05.06, 11:05 Ja tu jestem czasami i tylko ogladam nic nie wkleje bo 1. nie mam czy zrobic zdjecia 2. i tak nie mam czego fotografowac Odpowiedz Link
yamajka Re: zawsze mozna sie udzielac komentarzami n/t 17.05.06, 18:16 właśnie to zrobiłam Odpowiedz Link
zettrzy Re: jestem za ukryciem n/t 18.05.06, 03:09 1. nie mam czy zrobic > zdjecia to mozemy uznac za przyczyne, do czasu, bo przeciez mozna takie cos jakos skombinowac 2. i tak nie mam czego fotografowac to to nie jest zaden argument tylko czysta kokieteria, niestety Odpowiedz Link
yamajka Re: jestem za ukryciem n/t 18.05.06, 08:51 ad 1. owszem, mozna skombinować, jak się ma fundusze na taki sprzęcik lub znajomych, którzy posiadają aparat i chętnie pożyczą Funduszy nie mam, znajomych owszem, mam, ale oni niestety również nie są szczęśliwymi posiadaczami wynalazku jakim jest aparat fotograficzny. A przecież nie bedę kogoś pozbawiała telefonu ad2. Czy to jest czysta kokieteria? Niestety.. ale nie jest. Od ponad pół roku nie kupiłam nic nowego. Stare, często już sprane i zużyte ciuchy to żadna rewelacja. Ani to ładne, ani modne, kolory nawet nijakie. Nie ma się czym chwalić. Ostatnią rzeczą jaką kupiłam były jeansy za ok 90zł, zwykłe spodnie, więc co tu fotografować? A tydzień temu w ciucholandzie nabyłam pasek za 3.50 zł, mniej więcej taki www.allegro.pl/item103846687__szeroki_czarny_pasek_z_koleczkami_5_8cm_.html z tą różnicą, że mój ma klemrę w kształcie koła. No coż, nie każdy może sobie pozwolić na mniejsze, większe zakupy.. Ale chyba każdy może oglądać i podziwiać? Odpowiedz Link
zettrzy Re: jestem za ukryciem n/t 18.05.06, 16:48 masz bardzo przegrane podejscie do spraw ubrania tak, to prawda ze srodki finansowe ulatwiaja zbudowanie ladnego i ciekawego luka, ale bynajmniej to nie one decyduja o wyniku, vide znany casus Paris Hilton; niby ubrana w miliony a efekt gorszy niz na dziewczynie w starym i spranym, ale pelnym charakteru swetrze a co fotografowac - zestawy, pomysly, rozmaite aranzacje tych samych ciuchow, to jest czesto duzo ciekawsze niz nowa kiecka prosto ze sklepu Odpowiedz Link
tadeuszx Ukrycie ma chyba więcej wad 19.05.06, 19:12 niż zalet. Podstawową wada jest nieodwracalność decyzji. Problem wyciągania i wykorzystywania zdjęć, można rozwiązać, jak już tu było proponowane, za pomocą kodowania. I będzie po sprawie. Odpowiedz Link