Dodaj do ulubionych

Propozycja

15.03.06, 12:48
a może by to forum zmienić na ukryte?
pokazujemy teraz swoje zdjęcia, a wiemy, że na FM było to już wykorzystywane
do niecnych celów
Obserwuj wątek
    • rzesa20 Re: Propozycja 15.03.06, 13:03
      Kiniu to samo sobie pomyśłałam wcześniej, ale wiem, że była już tu taka dyskusja
      i wahałam się czy wyjść z taką propozycją. po co ma nas każdy oglądać, jak mogą
      tylko osoby zainteresowane i zaufane, a niewiadomo kto i po co...
      tak więc ja jestem za.
      • pinkpanther Re: Propozycja 15.03.06, 13:07
        przegapiłam dyskusję
        kajam się że nie skorzystałam z wyszukiwarki
        • rzesa20 Re: Propozycja 15.03.06, 13:17
          tan wątek zostal skasowany, tak czy owak teraz jest troche inna sytuacja, bo
          zaczynamy pokazywać sobie i myślę, że warto by było ukryć forum. ale poczekamy
          na zdanie reszty forumek wink
          • tuskazet Re: Propozycja 15.03.06, 13:20
            Ja też łapka w górę. To co się dzieje na FM to ... bez komentarza. Aż strach
            się tam udzielaćwink
            • eirenne Re: Propozycja 15.03.06, 14:37
              Miałam przez długi czas swoje zdjęcie w wizytówce, wcale nie zamazywane, można
              było spojrzeć mi prosto w ślepiasmile Przyczepiły się dwie osoby: Aneksa i
              Paryżanka... pierwsza stwierdziła "ale ty jestes brzyyyydka..." przy okazji
              dyskusji o tragedii w Katowicach- zaiste mocny argument, ale nie wiem jak to się
              miało do całego wątku. Druga natomiast stwierdziła, że jestem gruba i mam
              ramiona jak baleronysmile))
              Czy teraz cokolwiek może mnie bardziej urazić? wink
              A poważnie- ciuchy jakie już pokazałam i pokażę, to ciuchy, które zakładam na co
              dzień, widzi mnie w nich mnóstwo ludzi i jakoś nie uciekają na mój widok, ani ja
              od nich, choć mogę im się nie podobać. Internet to takie samo miejsce publiczne,
              jak centrum miasta, więc nie wiem, czemu miałabym się ukrywać? Krytyki się nie
              boję, chętnie posłucham i przemyślę.
              No, to tyle mojego zdaniasmile
              • rzesa20 Re: Propozycja 15.03.06, 15:05
                No tak, masz racje z jednej strony... ale wiesz, niektórym dziewczynom to może
                przeszkadzać i tak sobie myślę, że jak będzie ukryte to może wiecej odważy się
                pokazać swoje ciuchy, ale wcale tak też nie musi być... ja jestem za ukryciem,
                ale wybór zostawiamy naszej Zetce smile
              • andre37 Re: Propozycja 15.03.06, 15:54
                ja już też przeszłam chrzest oceny na FM smile)) I powiem wam swoje zdjęcia
                wystawiałam juz na kilku forach, ba mam stronę w necie poświęconą butom i
                pończochom, gdzie jest kilkanaście galerii i widać moją twarz itd nie było z
                tym problemów, pierwszy raz spotkałam się z próbą wykorzystania argumentów "ale
                ty masz grube nogi" "jesteś transem" "jesteś ździra" itd smileZ jednej strony
                rozumiem argumenty za, z drugiej wisi mi to, ze jakiejś pannie brak argumentów
                w rozmowie więc próbuje mnie pokonać takim komentarzem smile Gdy ukryjemy forum
                zrobi się tu domowo.... tylko czy wtedy nie zaczniemy tłamsić się we własnym
                sosie, bo nie będą zaglądać nowe dziewczyny?

Może po prostu dla tych odważniejszych zdjęć np twarzy makijażu itd założyć
                (wzorem Forum Biuściastych) blog na hasło, a do takich zwykłych zdjęć zostawić
                forum otwarte.
    • alex_koz Re: Propozycja 15.03.06, 16:49
      ja chce ukryte forum!! glosuje za!!
    • lady.k Re: Propozycja 15.03.06, 18:55
      ja też jestem za zamkniętym, powstawiałabym parę zdjęć ale po co je
      zamazywać...poza tym nie mam non-stop cyfrówki i nie mogę na razie robić zdjęć
      kiedy chcę więc wykorzystałabym te, które już mam.
    • alex_koz Re: Propozycja 15.03.06, 20:28
      czy mozna by ukryc to forum juz dzis???

tak mnie naszlo po watkach na FM.

i przyjmowac tylko za poleceniem kogos kto juz tu jest?
    • gosiaqus Re: Propozycja 15.03.06, 21:11
      ja też się zgadzam, co prawda trochę kiepsko się udzielam ,póki co, ale już
      niedługo znajdę więcej czasusmile
      • pinkpanther Re: Propozycja 15.03.06, 21:43
        wyszłam z tą propozycją bo zauważyłam jak ludzie na fm potrafią wykorzystywać
        zdjęcia ściągnięte z innych forów tylko po to żeby komuś dokuczyć, dlatego
        wyszłam z tą propozycją
        myślę że inne dziewczyny mogłyby się dowiadywać o tym forum z naszych
        sygnaturek, albo wizytówek...
        • alex_koz Re: Propozycja 15.03.06, 22:21
          albo mozemy zapraszac tych ktorych znamy i lubimy wink
    • nadinka_nadinka Re: Propozycja 15.03.06, 23:06
      moze nie powinnam wypowiadac sie w tej kwestii, bo, z braku cyfrowki, zdjec nie
      zamieszczam. wydaje mi sie jednak, ze forum zamkniete byloby lepsza opcja.
      pozwoliloby uniknac roznym oszolomom wymachiwania zdjeciem jak sztandarem i
      dokuczania innym.

• zettrzy Re: Propozycja 16.03.06, 01:34
      zyjemy w czasach mody na fora ukryte
      kto moze ukrywa forum, bez wzgledu na okolicznosci... pamietam ze trzy czy
      cztery fora, ktore kiedys przeczytalam z czystych nudow, i na ktorych absolutnie
      NIC nie bylo... te fora sa obecnie ukryte, co mi nie robi zadnej roznicy, ale
      dziwi mnie troche potrzeba ukrywania sie wsrod ludzi ktorzy i tak nie maja nic
      do ukrycia

dodam moze ze nie sa to fora szczegolnie witalne, i rozwijaja sie w tempie slimaczym

tematyka mody jest niestety sprzeczna z filozofia ukrywania, kto to powiedzial?
      - bodajze Azzedine Alaia - "jesli kobieta nie chce, aby swiat na nia patrzyl,
      niech zrobi sobie kompres i herbatke, polezy w ciemnym pokoju, a jak juz jej
      przejdzie niech znowu WYGLADA"

obawa przed zlosliwoscia trolli jest zrozumiala, ale
      1) ukrycie forum nie powstrzyma trolli przed atakami, tyle ze zamiast pisac
      "masz brzydkie zdjecie" beda pisac "jestes taka brzydka ze boisz sie pokazac
      wlasne zdjecie"
      2) te osoby, ktore sie najbardziej boja, nigdy nie padly ofiara atakow,
      natomiast te ktore mialy doswiadczenie nie boja sie
      3) troll moze wlezc rowniez na ukryte forum pod innym nikiem, poczekac jakis
      czas i potem i tak wywlec rozne zdjecia i co tam jeszcze
      4) trollom wlasnie o to chodzi - przeszkodzic normalnym ludziom w zabawie;
      ukryte forum z natury ma charakter kameralny, a moda to widowisko, ktore lubi
      tlumy, odprysk szolbiznesu, i cala zabawa polega wlasnie na tym ze nas widza, a
      czy to sie wszystkim podoba - nie musi, ze sparafrazuje znane porzekadlo: nie
      wazne czy sie nami zachwycaja, wazne ze nas ogladaja
      5) forum ukryte jest jak tatuaz, raz na cale zycie, i nie sposob go odkryc; i to
      przesadza sprawe, bo co jak sie okaze ze jednak ukrycie nie dziala na nasza
      korzysc i bedziemy chcialy sie odkryc a sie nie da?

forum jest zamkniete, czyli zaden znany troll nie moze tutaj pisac, co powinno
      wystarczyc dla zapewnienia przyjemnej atmosfery przynajmniej tutaj

no i pamietajcie ze jesli trolle na kogos naskocza, to na mnie, chocby z uwagi
      na ilosc moich zdjec, a ja sie mimo to nie boje i zaraz wkleje kolejne zdjecie

przepraszam za sprawienie zawodu, sadze jednak ze nie nalezy przypisywac trollom
      az takiego znaczenia
      • zettrzy Re: Propozycja 16.03.06, 06:08
        chyba nie dokonczylam poprzedniej mysli
        te z nas, ktore boja sie trolli, moga posluzyc sie serwisami wymagajacymi hasla
        - wtedy zdjecia w watku mozna bedzie ogladac wylacznie kiedy zna sie haslo; samo
        haslo mozemy przeslac prywantymi mejlami
        i to byloby optymalne, bo bedziemy miec ukryte zdjecia a widoczne komentarze do
        tych zdjec - czyli nabedziemy prywatnosc a zachowamy ogladalnosc
        komentarzy przeciez nie musimy ukrywac?
        • andre37 Re: Propozycja 16.03.06, 06:30
          Masz racje zapomniałam o zabezpieczeniach hasłem na zdjęciach smile))) To chyba
          najbardziej racjonalne rozwiazanie
          • jollyvonne Re: Propozycja 16.03.06, 08:22
            Na forum Kobieca Polonia jest album umiejscowiony na yahoo, wstep tylko dla
            upowaznionych. Upowaznia sie za poreczeniem lub w glosowaniu juz obecnych. To
            tez jakas opcja.
            Ja bardzo uprzejmie prosze o nieukrywanie przede mna zdjec, mimo iz na watku
            "ubranie na dzis" jeszcze nie zaistnialam smile
    • kamyszkasia Re: Propozycja 16.03.06, 08:56
      Mi chyba najbardziej podoba się opcja z założeniem bloga, tylko powstaje
      problem kto będzie tym blogiem zarządzał - potrzebna byłaby osoba do zrobienia
      tła, czy jak to tam zwał, zakładania kolejnych notek i wklejania przesyłanych
      jej zdjęć. Może to wprowadzić pewne opóźnienia.
      No chyba, że zasada byłaby następująca --> na forumie dostępne
      zdjęcia "przedmiotów martwych", a na blogu "zywych" - czyli Nas w konkretnych
      strojach.
      W sumie nawet fajna taka wizja notki z danego dnia, a tam kilka zdjęć
      dziewczyn. I mamy przegląd, jak którego dnia się prezentujemy...
      (a jak dodamy komentarz jaka u nas panuje danego dnia pogoda, albo okazja, z
      której się "odstawiłyśmy" to wogóle ...). Hmmm, nabrałam apetytu...
    • jpar mnie sie wydaje 16.03.06, 08:57
      ze forum ukryte to tez dobra sprawa. Jest zapewne lista nickow i nikt spoza tej
      listy nie wjedzie na to forum, a jesli nawet zostanie przyjety do grona i
      zacznie "swintuszyc" to mozna go skreslic z listy i po bolu...

Pytanie do Zettrzy:
      jakie kryteria bierzesz pod uwage przyjmujac kogos do tego forum, czy sprawdzasz
      tworczosc na FM i innych forach? czy tak z lotu jak idzie?

• pinkpanther Re: mnie sie wydaje 16.03.06, 09:58
        zetka tu rządzi, a skoro ona nie chce ukrywać to niech tak zostanie
        co do bloga - można go założyć na nowego nicka i wszystkie te osoby, które
        wklejają swoje zdjęcia znałyby do niego hasło i mogłyby nim zarządzać.
        ale to wszystko pod warunkiem, że taki blog miałby sens, bo w sumie mi dobrze
        na tym forum - najwyżej pozostanę bez głowy wink
      • zettrzy Re: mnie sie wydaje 17.03.06, 00:33
        to zalezy - jesli nika znam, to oczywiscie nie sprawdzam, akceptuje lub odrzucam
        bazujac na dotychczasowej tfurczosci; jesli nie znam, co sie zdarza coraz
        czesciej, bo mamy zgloszenia od osob ktore w ogole nie pisza na Modzie, to
        czytam tfurczosc, jeszcze zaden piotrus ani druga parowa sie nie trafily
    • asik12 Re: Propozycja 16.03.06, 14:33
      Bardzo lubię to forum, ale niestety obecnie z braku cyfrówki nie mogę wklejać
      zdjęć. Z tego też powodu nie udzielam się zbyt często (żeby nie było, że tylko
      komentuję). Przykro by mi było, gdybym nie mogła oglądać fotek Waszych
      świetnych ciuszków, torebek i innych dodatków oraz sposobu w jaki je łączycie,
      jaki macie styl. Myślę, że jest więcej takich osób jak ja i byłoby nam przykro
      gdybyście ograniczyły nam dostępu do tego forum.
      • pinkpanther Re: Propozycja 16.03.06, 14:35
        ależ asiku, komentuj - ja też niewykluczone że niedługo zostanę pozbawiona
        cyfrówki sad(
        • asik12 Re: Propozycja 16.03.06, 14:51
          Ja zamierzam nabyć smile I potem pokażę coś ze swojej szafy smile
        • jollyvonne Re: Panther 16.03.06, 18:58
          Nieeeeeee!!!!!!!!!
          Nie moze na forum zabraknac ambadorki koloru Pink!
          • pinkpanther Re: Panther 16.03.06, 19:02
            jollyvonne napisała:

> Nieeeeeee!!!!!!!!!
            > Nie moze na forum zabraknac ambadorki koloru Pink!

to zrobicie na mnie zrzutkę wink
    • alex_koz Re: Propozycja 16.03.06, 15:14
      ja do samego komentowania tez zapraszam!

a co forum, trudno nie odmowic racji Zetce w tym co pisze, mimo ze ja bym
      wolala ukryte forum, ale moze poczekajmy. jezeli cos zlego sie bedzie dzialo to
      pomyslimy znowu.
      • andre37 Re: Propozycja 16.03.06, 19:43
        ja też tracę w poniedziałek aparat... będę wklejać rzadziej ale obiecuję że co
        jakiś czas postaram się wrzucić kilka fotek. Zdopinguje mnie to do kupna nowego
        aparatu.
        • jollyvonne Re: Propozycja 16.03.06, 20:04
          Co wy robicie z tymi aparatami??? Czy to jakas akcja - oddaj aparat niech sie
          teraz inni nim naciesza?
          • pinkpanther Re: Propozycja 16.03.06, 21:14
            siostra mieszkająca setki kilometrów stąd rości sobie do niego prawo sad
            • zettrzy Re: Propozycja 17.03.06, 00:46
              to wiesz, mozesz zastosowac typowe techniki prawnicze: niech przedstawi taki a
              nie inny dowod na prawdziwosc roszczen, potem z takich czy innych przyczyn nie
              bedziesz mogla tego dowodu odebrac przez dwa miesiace, potem zaistnieje sytuacja
              nadzwyczajna i bedziesz musiala zatrzymac cyfrowke na dodatkowe pol roku, itd. itd.
              • pinkpanther Re: Propozycja 17.03.06, 06:53
                i tu mamy problem
                siostra jest prawniczką...
                • starawyjadaczka Re: Propozycja 17.03.06, 09:27
                  kup kamere internetowa. Ja robię nia zdjęcia smile
    • grinferi Re: Propozycja 17.03.06, 20:32
      Nie blagam nie ukrywajcie forum! FM czytam od dawna, Galerie od poczatku i po
      prostu to uwielbiam. Nigdy sie nie udzielalam no ale teraz to mnie
      wystraszylyscie az sobie musialam konto zalozyc. Co ja bym biedna bez tego
      forum zrobila. To moja dzienna porcja inspiracji i rozrywki. Nie odbierajcie
      nam tego (ukrytym badz niesmialym wielbicielkom) wink
      • zettrzy Re: Propozycja 18.03.06, 02:01
        witamy na forum!
        tak mi sie wlasnie wydawalo, ze wiele osob to forum oglada choc po cichu - no
        dobra, powiedzmy prywatne majle spowodowaly ze tak mi sie wydawalo, ze jest
        calkiem sporo kobiet ktore naprawde interesuja sie moda ale nie bardzo maja jak
        wyrazic to zainteresowanie
        • wee_monstar Re: Propozycja 21.03.06, 22:42
          dokladnie...ja czytalam forum po cichu od dawna (watek dla odwaznych)i dopiero
          ostatnio zdecydowalam sie wkleic cos swojego i nie zamierzam na tym poprzestac.
          Na szczecie zostalam przeierowana tutaj wink...Czy ukrywac? Ja z pewnoscia
          czulabym sie bardziej komfortowo, gdyby nie kazdy mogl ogladac moje zdjecia
          wiec rozumiem forumwiczki, ktore obawiaja sie tzw. trolli..Z drugiej strony,
          szkoda aby nowe dziewczyny nie mogly odkryc tego forum ( ja osobiscie sie
          uzaleznilam i sprawdzam niemalze codziennie co nowego oraz czekam az chlopaka
          nie bedzie w domu- popstrykam kilka zdjecwink...
          Wydaje mi sie, ze forum ma sie obecnie dobrze...oprocz stalych, zauwazam coraz
          wiecej nowych, odwaznych forumowiczek...
          A tym wszystkim dziewczynom, ktore odkryly przede mna swoje szafy- dziekuje za
          kopalnie pomyslow i inspiracji!
          Ta
          • zettrzy Re: Propozycja 22.03.06, 02:38
            czekam az chlopaka
            > nie bedzie w domu- popstrykam kilka zdjecwink...

no no no ...
            • wee_monstar Re: Propozycja 24.03.06, 00:55
              wlasnie tak....zaraz by wypytywal: po co?, na co? ..a jeszcze by zdjecia
              ladnych dziewczyn mi ogladal..wink
              ale wyjasnilam dzis rano w drodze do pracy o co chodzi..
              ...no i troche teraz podsmiewa sie z tego babinca w sieci...jak nas nazywa..."
              • zettrzy Re: Propozycja 24.03.06, 00:59
                Babiniec w sieci - swietne, az mnie korci zeby zmienic nazwe forum, ale boje sie
                ten "babiniec" moze odstraszyc plec przeciwna, a mamy przeciez takich
                uczestnikow, tylko jeszcze nie publikuja
                • masha_qrella Re: Propozycja 16.05.06, 08:53
                  no i podjeta zostala by jakas decyzja?
                  a propos ukrywania? BO teraz nie jest ukryte, he?
                  wiele przegapilam, ale pewnie tez bym byla za urkyciem, mimo wszystko
    • markizza Re: Propozycja 22.03.06, 09:34
      udzielam sie niestety nieczesto, jednak kiedy tylko mam chwile czasu zagladamsmile
      Czy w takim razie mam prawo glosu w sprawie ukrycia forum? W zasadzie jest mi
      to obojetne, troli sie nie boje, chociaz nie mialam do czynienia.
    • roborobi Re: Propozycja 16.05.06, 09:29
      Mimo wszystko się wypowiem.
      Jezeli ukryte forum ma spowodować, że będziecie ciuchy pokazywać na sobie, a
      fryzury bez zamazanej twarzy to jak najbardziej jestem za.

Drugie za to jest to, że chyba juz jest spora liczba uczestników, a ten który
      bedzie chciał ogladać wyśle zgłoszenie smile
      Pozdrawiam, Robert.
      • cioccolato_bianco Re: Propozycja 16.05.06, 09:32
        ja np jestem bardzo ciekawa kto tu jest i nas oglada.. i uwazam, ze tych co
        tylko ogladaja nalezy 'zachecic' do aktywnego uczestnictwa, o ile sa takie
        osoby.
        • pinkpanther Re: Propozycja 16.05.06, 10:32
          no właśnie mnie też ciekawi ile osób tu uprawia voyeryzm...
        • minkair Re: Propozycja 17.05.06, 09:51
          Muszę się przyznać wink Ja Was ogladam i po ciuchu podziwiam...kiedyś coś tam pisałam , ale teraz mi nie wypada bo nie pokazuję swoich ciuchów dlatego tak sobie myślę,że nie mam prawa się wypowiadać.. Ale to już niedługo!Mam zepsutą cyfrówkę od ponad roku..ale obiecuję,że wykombinuję nową..może pożyczę..i zrobię fotki.Wtedy będę czuła się w porządku..bo narazie trochę mnie wyrzuty sumienia podgryzająwink Pozdrawiam Wszystkie uczestniczki forum...

PS.mnie to nawet za bardzo nie trzeba zachęcać jak zacznę pstrykać zdjęcia to jeszcze będziecie błagać żebym przystopowaławink
    • daino jestem za ukryciem n/t 16.05.06, 14:15
      • zettrzy Re: jestem za ukryciem n/t 16.05.06, 16:05
        forum ukrytego nie mozna odkryc jesli nam sie zmieni... a ja nie lubie palic
        mostow za soba bo sie nauczylam (doswiadczenie) ze to prowadzi tylko do problemow

forum ukryte nie przyciaga nowych uczestnikow, sama zlapalam sie na tym ze jakas
        nazwa forum brzmiala ciekawie ale kiedy zobaczylam ze jest ukryte nie chcialo mi
        sie nawet wysylac zgloszenia bo i po co jesli sie okaze nie dla mnie?

zreszta, ukrywanie forum ktorego celem jest pokazanie ubran to typowe "taking
        shower with an umbrella"

ps. jesli chodzi wam o reakcje np. na forum Moda, to chyba warto wiedziec kto co
        mysli, prawda? chociazby po to aby sie posmiac z takich guru "dobrego smaku i
        klasycznej elegancji"
        • daino ok, ma sens n/t 16.05.06, 19:47
        • alex_koz Re: jestem za ukryciem n/t 16.05.06, 20:05
          wiecie, ja bym wolala ukryte zebysmy sie mogly w pelni pokazac i zeby nikt nie
          wyciagal gdzies jakis zdjec, i ja rozumiem ze my jestesmy ekshibicjoniści, ale
          tak czasem chcialabym wiedziec kto nas oglada, ile to jest osob etc.

znam zettrzy twoje zdanie, i to w koncu twoje forum wiec pewnie tak zostaniewink
          i niestety ze z ukrtego sie nie mozna zmienic na zamkniete...
          • zettrzy Re: jestem za ukryciem n/t 16.05.06, 20:36
            i zeby nikt nie
            > wyciagal gdzies jakis zdjec

otoz to - nie sposob sie zabezpieczyc przed takim dzialaniem, bo powiedzmy taka
            parowa zrobi sobie nowego nika, napisze pod tym nikiem sporo ladnych postow tu i
            owdzie, wiec zostanie przyjeta, a potem i tak wywlecze jakies zdjecia i jeszcze
            bedzie sie nabijac z naszej naiwnosci ze jestesmy takie bezpieczne
            niestety nie wierze w mozliwosc pelnego zabezpieczenia przed trollami

no i nieodwracalnosc tego kroku - gdyby mozna bylo odkryc forum jesli dojdziemy
            do wniosku ze jednak dzialanie w ukryciu nie jest az tak zabawne, to byloby co
            innego; ale zanim co nie chce robic nic czego pozniej moglybysmy zalowac

poza tym obawiam sie ze dostalabym tysiace zgloszen od czystych voyerow i potem
            ktos kto ma autentycznie cos ciekawego do pokazania nie moglby sie dostac bo
            jednak ilosc miejsc na forum jest ograniczona
            • daino Re: jestem za ukryciem n/t 16.05.06, 23:35
              ale tych voyerow mozna zawsze wykasowac jesli np nie uczestnicza aktywnie na
              forum?
              • zettrzy Re: jestem za ukryciem n/t 17.05.06, 01:54
                niby mozna, ale zanim co mamy jeszcze dosyc miejsca wiec niech sobie beda
                oczywiscie jak sie zrobi ciasno trzeba bedzie jakos zadzialac
                • yamajka Re: jestem za ukryciem n/t 17.05.06, 11:05
                  Ja tu jestem czasami i tylko ogladam smile nic nie wkleje bo 1. nie mam czy zrobic zdjecia 2. i tak nie mam czego fotografowac wink

• daino zawsze mozna sie udzielac komentarzami n/t 17.05.06, 15:09
                    • yamajka Re: zawsze mozna sie udzielac komentarzami n/t 17.05.06, 18:16
                      właśnie to zrobiłam smile
                  • zettrzy Re: jestem za ukryciem n/t 18.05.06, 03:09
                    1. nie mam czy zrobic
                    > zdjecia

to mozemy uznac za przyczyne, do czasu, bo przeciez mozna takie cos jakos
                    skombinowac

2. i tak nie mam czego fotografowac

to to nie jest zaden argument tylko czysta kokieteria, niestety
                    • yamajka Re: jestem za ukryciem n/t 18.05.06, 08:51
                      ad 1.
                      owszem, mozna skombinować, jak się ma fundusze na taki sprzęcik lub znajomych, którzy posiadają aparat i chętnie pożyczą

Funduszy nie mam, znajomych owszem, mam, ale oni niestety również nie są szczęśliwymi posiadaczami wynalazku jakim jest aparat fotograficzny. A przecież nie bedę kogoś pozbawiała telefonu wink

ad2.
                      Czy to jest czysta kokieteria? Niestety.. ale nie jest. Od ponad pół roku nie kupiłam nic nowego. Stare, często już sprane i zużyte ciuchy to żadna rewelacja. Ani to ładne, ani modne, kolory nawet nijakie. Nie ma się czym chwalić. Ostatnią rzeczą jaką kupiłam były jeansy za ok 90zł, zwykłe spodnie, więc co tu fotografować? A tydzień temu w ciucholandzie nabyłam pasek za 3.50 zł, mniej więcej taki
                      www.allegro.pl/item103846687__szeroki_czarny_pasek_z_koleczkami_5_8cm_.html
                      z tą różnicą, że mój ma klemrę w kształcie koła.
                      No coż, nie każdy może sobie pozwolić na mniejsze, większe zakupy..
                      Ale chyba każdy może oglądać i podziwiać? smile

• zettrzy Re: jestem za ukryciem n/t 18.05.06, 16:48
                        masz bardzo przegrane podejscie do spraw ubrania
                        tak, to prawda ze srodki finansowe ulatwiaja zbudowanie ladnego i ciekawego
                        luka, ale bynajmniej to nie one decyduja o wyniku, vide znany casus Paris
                        Hilton; niby ubrana w miliony a efekt gorszy niz na dziewczynie w starym i
                        spranym, ale pelnym charakteru swetrze
                        a co fotografowac - zestawy, pomysly, rozmaite aranzacje tych samych ciuchow, to
                        jest czesto duzo ciekawsze niz nowa kiecka prosto ze sklepu
      • tadeuszx Ukrycie ma chyba więcej wad 19.05.06, 19:12
        niż zalet. Podstawową wada jest nieodwracalność decyzji. Problem wyciągania i
        wykorzystywania zdjęć, można rozwiązać, jak już tu było proponowane, za pomocą
        kodowania. I będzie po sprawie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka