maxxt powiedz ze jestes gejem 22.04.09, 14:40 kobiety masz z glowy- bo o to chyba ci chodzi?:P Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: powiedz ze jestes gejem 22.04.09, 19:21 Tak mi jeszcze przyszlo do glowy, ze piekny admin ma juz jakie klopoty z powodu pieknej studentki, i stworzyl watek na publicznym forum, by kryc sobie tylek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Jak się kończą romanse ze studentkami;) 22.04.09, 21:07 croyance napisała: > Tak mi jeszcze przyszlo do glowy, ze piekny admin ma juz jakie > klopoty z powodu pieknej studentki, i stworzyl watek na publicznym > forum, by kryc sobie tylek ;-) 2 lektury -obie sfilmowane ,dla "pięknego admina"(świetne określenie;) pl.wikipedia.org/wiki/Ha%C5%84ba_(powie%C5%9B%C4%87) www.granice.pl/recenzja.php?id=5&id3=309 Odpowiedz Link Zgłoś
mruff Re: Nachalne 22.04.09, 20:06 admin.forumowy napisał: > Wykładam od października i za kazdym razem jak otrzymuje wypełnione testy do > sprawdzenia znajduje tam : liściki, numery telefonów. Co w tym nachalnego? Wg mnie lansujesz się na forum i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
gola85 Re: Nachalne 23.04.09, 17:11 nie wiem co one w tobie widzą,jesteś przeciętny może wykładasz na kierunku na którym jest znaczna przewaga dziewczyn nad chłopakami, to by wiele wyjaśniało Odpowiedz Link Zgłoś
kawa.rankiem Re: Nachalne 24.04.09, 00:17 Piszę jako studentka, która podkochuje się w wykładowcy, więc będziesz miał pogląd jak to wygląda z drugiej strony. Szczerze mówiąc w życiu nie odważyłabym się wrzucić liściku miłosnego do pracy czy załączyć swój numer telefonu. Umarłabym ze wstydu, gdyby zależało mi na takim facecie. Z mojego punktu widzenia te dziewczyny robią sobie jawne żarty i kpiny. Nie wierzę, że podobasz się praktycznie wszystkim studentkom. Jeżeli grupa jest w miarę zgrana, umawiają się na takie stadne podrywanie i czekają na jakąś reakcję z Twojej strony. Pisałeś, że starasz się modnie ubierać, jesteś wyluzowany i otwarty na ludzi. Dla nich jesteś odbierany jako lanser, który przypadkowo wykłada na studiach, więc można się jego kosztem nieco zabawić. P.S. Uprzedzam ewentualne komentarze, że sprawdziłam zdjęcie, by upewnić się co do tożsamości i z ulgą stwierdziłam, że nie jesteś moim obiektem westchnień :) Odpowiedz Link Zgłoś