thenry08 17.10.13, 18:32 Witam, możecie mi polecić jakiegoś dobrego urologa(chirurg) w Toruniu (raczej prywatnie). Problem z krótkim wędzidełkiem, może ktoś gdzieś wykonywał taki zabieg i podzieli się opinią i ceną. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurbun Re: Urolog 17.10.13, 19:15 thenry08 napisał(a): > Witam, > > możecie mi polecić jakiegoś dobrego urologa(chirurg) w Toruniu (raczej prywatni > e). Problem z krótkim wędzidełkiem, może ktoś gdzieś wykonywał taki zabieg i po > dzieli się opinią i ceną. Pozdrawiam Zdaje mi się, że docent Orkiszewski lubił takie rzeczy robić (i robil to dobrze). Ostatnie co o nim wiem, to pracował w "Naszym Lekarzu" (Szczytna/Łazienna) ale to dość stare i mimo wszystko mało pewne informacje - niemniej może jest to jakiś punkt zaczepienia. Odpowiedz Link Zgłoś
thenry08 Re: Urolog 18.10.13, 10:29 dzięki, na pewno sprawdze :) ktoś jeszcze może jakiegoś polecić ? Odpowiedz Link Zgłoś
thenry08 Re: Urolog 18.10.13, 10:32 Tylko czy doc. Orkiszewski nie jest tylko od dzieci ? Ja mam 19 lat Odpowiedz Link Zgłoś
thenry08 Re: Urolog 18.10.13, 10:34 Tylko czy doc. Orkiszewskiego nie jest tylko od dzieci ? Ja mam 19 lat Odpowiedz Link Zgłoś