Dodaj do ulubionych

Super sklepy internetowe ?

23.06.13, 23:06
Hej;) Chciałam się z wami podzielić fajnymi sklepami internetowymi które wychaczyłam zupełnie przez przypadek szperając sobie po googlach ;) Z każdego coś kupiłam i przetestowałam jakość rzeczy , powiem wam że ciuszki są super wykonane! Nic sie nie rozpada/rozwala, co jest najwazniejsze, a ceny są znośne;) Powiedzcie mi w jakich kupujecie? Macie coś godnego do polecenia?

1.queen-house.com.pl/
2. www.lovelove24.pl/
3. www.kozaczek24.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: medołs Re: Super sklepy internetowe ? IP: *.play-internet.pl 24.06.13, 00:23
      Witaj
      Polecam gorąco zakupy na stronie www.ewoxline.sklepna5.pl Kupiłem bruliony świetnie wykonane w pełnym otwarciu żadna kartka nie wypada.
      Pozdrawiam

• mvk30 Re: Super sklepy internetowe ? 04.08.14, 12:37
        allegro.pl/sklep/37378942_
        Mają wspaniale ciuszki Znalazlam sklep pelen slicznych
        • zuzamala15 Re: Super sklepy internetowe ? 20.08.15, 12:52
          ja zdecydowanie moge polecić sklep www.womanonline.pl/
          Mają bardzo duzy asortyment od markowych torebek, rajstop, zakolanówek aż po zabawki dla dzieci:)
          Jeśli chodzi o ceny to na pewno są niższe niż w podobnych sklepach.
          Wysyłka jest zazwyczaj w ten sam dzień, kiedy składacie zamówienie:)
    • sekowa0 Re: Super sklepy internetowe ? 25.06.13, 14:02
      Też kupuje w mivo jednkaże troche się zraziłam do nich bo miałam problemy ze zwrotem towaru
    • zebra-z-klasa Re: Super sklepy internetowe ? 26.06.13, 11:54
      ja polecam eclat24.pl kupiłam dwie torebki, kilka korali, jakieś kolczyki i jak na razie wszystko się trzyma i podoba się koleżankom :-)
      planuję jeszcze kupić torbę na laptopa bo moja koleżanka kupiła i jest super !
      Gdyby ktoś chciał się dołożyć do zamówienia to zapraszam ( niestety trzeba zamówić za 100zł bo to hurtownia)
    • amanda2008 Re: Super sklepy internetowe ? 28.06.13, 18:44
      Fajne, ja liubię z markową sklepkoliber.pl/ ale jest w budowie, ja u nich na aukcjach kupowałam wcześniej
    • Gość: Woyga109 Re: Super sklepy internetowe ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.13, 15:59
      Buty,ekspresowa wysyłka
      Super ceny
      luulabuy.com
    • martaklimek7 Re: Super sklepy internetowe ? 01.07.13, 15:33
      Zawsze kiedy szukałam modnej sukienki, z dobrego materiału w przystępnej cenie dostawałam białej gorączki. W centrach wybór duży co oznacza że pewnie niejedna kobieta będzie miała taka samą kieckę co ja. Materiał nic ciekawego, sztuczny elastan, szyte w chinach za 2 euro a u nas cena z kosmosu. Pomyślałam, poszukam w internecie. Zakupy w bon prix koszmar, rozmiarówka zawyżona, cena w miarę niska tylko gatunek oferowanej odzieży pozostawia wiele do życzenia. Jednak natknęłam się na nowy sklepik internetowy, prowadzony przez bardzo miłą panią. Wybór całkiem spory, krótkie serie gwarantują że, nie spotkasz koleżanki w takiej samej sukience. Oferują duży wybór sukienek i bluzek w rozmiarach 36-50. Ubrania pochodzą od producentów polskich, włoskich, tureckich i francuskich. Posiadają też spory wybór ubrań dla Pań o pełniejszych wdziękach z kolekcji Moreen. Z całą odpowiedzialnością mogę polecić ten e-slep. Sama kupowała tam sukienkę na wesele i kilka bluzek, wysyłka bardzo szybka i w dodatku dostajesz GRATIS dostawę Pocztą Polską. Myślę że zamawiając jakiekolwiek ubranie w :-) sklepie sukienkibluzki.pl :-D każda kobieta pozwoli sobie na trochę luksusu w niewygórowanej cenie.
      • Gość: Zosia Re: Super sklepy internetowe ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.13, 13:17
        Godnym zaufania sklepem jest również
        dmdmoda.pl/pl/start
        szybka przesyłka i fachowa obsługa.
    • a.blosiu Re: Super sklepy internetowe ? 06.07.13, 18:54
      Ja polecam www.markowe-obuwie.com.pl Mają duży wybór markowych butów i są mili.
      • japanka2 Re: Super sklepy internetowe ? 08.10.13, 09:36
        Znam ten sklep wyżej - faktycznie można u nich fajne buty dostać.
        Ja ostatnio zerkam też na obuwie z Ecco - coś mi przypasowało, ale wiele mam netowych sklepów w których akurat warto szukać okazji za butami.
    • Gość: gość Re: Super sklepy internetowe ? IP: 194.9.68.* 18.07.13, 08:56
      skoro wszyscy tak polecacie to ja polecę wspanialabizuteria.pl
      Szybka wysyłka i najniższe ceny na rynku.
    • 1henrietta Re: Super sklepy internetowe ? 21.07.13, 17:52
      A mi bardzo podobają się ciuszki stąd: t-shirty w showroomie. Mają fajną odzież damską, męską, modne w tym sezonie koszulki z nadrukami i myślę, że każdy może znaleźć tam coś dla siebie. Ja właśnie zrobiłam swoje pierwsze zamówienie i już nie mogę się doczekać, kiedy przyjdzie paczka :P.
    • amdagatadudkiewicz Re: Super sklepy internetowe ? 24.07.13, 12:21
      Cześć Dziewczyny,
      chciałabym kupić torebkę przez internet. Już nawet znalazłam taką, która by mi odpowiadała. Czy któraś z Was kupowała już coś w sklepie www. nucelle.pl ?
    • Gość: magda21 Re: Super sklepy internetowe ? IP: *.stargard.mm.pl 28.07.13, 19:41
      ja czasem kupuje pościel i kołdry w sklepie karo.waw.pl/ i nie narzekam na obsługę i czas realizacji.
    • twee-tee Re: Super sklepy internetowe ? 02.08.13, 10:47
      Pewnie:) Jestem na przykład fanką sklepów typu secondhand.. :D Kiedyś tylko sklepy w realu dziś głównie secondhand online, markowe ubrania w śmiesznie niskich cenach bez wychodzenia z domu. Człowiek się z wiekiem rozleniwia.. :) Ostatnio wyhaczyłam śliczną bluzeczkę ZARA w śmiesznej cenie tu: www.innestyle.pl/
    • bonomat.pl Re: Super sklepy internetowe ? 02.08.13, 18:40
      To ja też dodam promocje tutaj znajdzesz wszystkie.

lub tu www.facebook.com/pages/Bonomat/412466315525848
      albo tu plus.google.com/107404961567026619376/posts?prsrc=5
    • mar.l.a Super piżamy dla wszystkich 13.08.13, 14:56
      Jak polecacie to i ja polece. Ostatnio znalazłam sklep martel Jest to POLSKA FIRMA, co dla mnie ma ogromne znaczenie, która szyje piżamy, szlafroki ubranka dla dzieci itd. Kupiłam piżamę [url=http://www.sklep-martel.pl/pizama-ramie]Puchacz[/url] i [url=http://www.sklep-martel.pl/sukienka-martel]sukienkę[/url] dla młodszej siostry która kosztowała jedynie 15 zł. Jestem bardzo zadowolona, przesłykę miałam 2 dni później a rzeczy są cudowne. Polecam, warto wspierać poslkie firmy.
      • Gość: anna Re: Super piżamy dla wszystkich IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 02.10.13, 09:38
        Polecam sklep.dn-nightwear.com/40-pizamy-damskie

Bogaty wybór piżam kobiecych sprawi, ze każda Pani znajdzie model odpowiedni dla siebie. W zależności od modelu, nasze piżamy mogą podkreślać kobiece kształty lub je maskować. Modne wzory, a także klasyczne kroje.
    • mkfashiondream Re: Super sklepy internetowe ? 20.08.13, 18:02
      mkfashiondream.na.allegro.pl/
      • mar.l.a Re: Super sklepy internetowe ? 20.08.13, 19:36
        www.sklep-martel.pl mają super piżamy
    • Gość: ankieterka Re: Super sklepy internetowe ? IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.08.13, 22:31
      Witam,
      bardzo proszę o pomoc, chodzi o wypełnienie krótkiej anonimowej ankiety. Badanie skierowane jest do kobiet w każdym wieku, ma na celu zebranie informacji na temat korzystania przez kobiety z internetu, dokonywania przez nie zakupów internetowych oraz do zakupu jednego konkretnego produktu z zestawieniem dokonywania zakupów metodą tradycyjną.
      Ankieta potrzebna mi jest do pracy dyplomowej ! W ankiecie jest 21 pytań, a jej wypełnienie nie zajmie dłużej niż 3 minuty.
      Dziękuje za pomoc wszystkim.
      Adres do ankiety:

interankiety.pl/interankieta/b6ff7c11a1e116293ef24d26516930a6.xml
    • Gość: Kamila Re: Super sklepy internetowe ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.13, 15:24
      Ja z kolei mogę polecić sklep
      www.papiermix.pl/ to solidna i rzetelna firma.
    • Gość: Bobo Re: Super sklepy internetowe ? IP: *.dynamic.chello.pl 31.08.13, 15:18
      Złote wyprzedaże!:) Można się tam naprawdę nieźle obłowić w dobre marki za niewielką cenę. A jak ktoś lubi odrobinę luksusu, to wyhaczy i takie cuda, jak zegarki Michaela Korsa z 50% przeceną:)
    • Gość: migota Re: Super sklepy internetowe ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.13, 14:36
      no goodshoes.pl, znalalzlam tam buty ktorych szukalam od miesiaca dzis mi przyszły są sliczneeee :):), expresowa wysylka na drugi dzien u mnie buciki:)
    • Gość: Marysia Re: Super sklepy internetowe ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 12:50
      Dobry i sprawdzony sklep internetowy na którym się nie zawiodłam to
      www.avesti.pl/
      • Gość: justynka016 Re: Super sklepy internetowe ? IP: 195.205.238.* 04.09.13, 14:26
        No to ja w takim razie się dorzucę ze sklepem www.cudmoda.pl . Jak lubicie legginsy, to jest meega wybór :D. No i w sumie wszystko- bluzki, spódniczki, sukienki, kurtki... W fajnych cenach. Jest też, zdaje się, odzież dziecięca i ciążowa, no ale to mnie nie dotyczy na razie, chyba że jako prezent dla siostry;). Ja ostatnio zamówiłam właśnie kilka par legginsów, bo ciągle się mówi że modne i seksowne;).
    • Gość: Gapma Re: Super sklepy internetowe ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.13, 13:54
      Tutaj zobacz robią zdjęcia przez internet ,polecam
      www.inter-foto.com.pl/Gwidon
    • lenk.aa88 Re: Super sklepy internetowe ? 06.09.13, 08:47
      Warto sprawdzać ofertę outletów internetowych - tam często są tanie markowe ciuchy
    • chabry_i_maki Re: Super sklepy internetowe ? 06.09.13, 23:39
      jeśli chodzi o biżuterię, to polecam
      www.ambertic.pl
      • Gość: ewa Re: Super sklepy internetowe ? IP: *.dynamic.mm.pl 29.06.16, 23:54
        Ja raczej polecam szukać w sieci różnego rodzaju promocji, bo tych jest naprawdę sporo. Np. na stronie dealdnia.pl/ codziennie można kupić taniej jeden produkt.
    • Gość: ankieterka Re: Super sklepy internetowe ? IP: *.31.107.137.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.09.13, 11:51
      Witam,
      bardzo proszę o pomoc, chodzi o wypełnienie krótkiej anonimowej ankiety. Badanie skierowane jest do kobiet w każdym wieku, ma na celu zebranie informacji na temat korzystania przez kobiety z internetu, dokonywania przez nie zakupów internetowych oraz do zakupu jednego konkretnego produktu z zestawieniem dokonywania zakupów metodą tradycyjną.
      Ankieta potrzebna mi jest do pracy dyplomowej ! W ankiecie jest 21 pytań, a jej wypełnienie nie zajmie dłużej niż 3 minuty.
      Dziękuje za pomoc wszystkim.
      Adres do ankiety:

interankiety.pl/interankieta/b6ff7c11a1e116293ef24d26516930a6.xml

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka