randka_z_ulemem 01.05.09, 20:37 ... to ostatecznie uznałbym ich wyższość nad Polkami... polki.pl/work/privateimages/formats/E/27251.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1-www234 Natalie Portman 01.05.09, 20:52 Najpiękniejsza kobieta na Ziemi I w dodatku Żydówka, odlot Odpowiedz Link Zgłoś
eastern-strix hmmm 02.05.09, 00:02 a ja wygladam tak www.eastern-strix.co.uk a Zydowka jestem w 1/4 (ale chyba ta 1/4 dominuje bo wygladam podobno jak moja babcia, Zydowka) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: Gdyby każda Żydówka wyglądała tak jak ona... 02.05.09, 00:40 Ludzie sa sobie równi, ale duchowo a w każdej innej dziedzinie są różni. Żydzi są z całą pewnością najinteligentniejsi, a Żydówki to moim zdaniem najpiękniejsze kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Gdyby każda Żydówka wyglądała tak jak ona... 02.05.09, 11:17 Hmm jej wyglad nie kojarzy mi sie z stereotypowym wygladem zydowki jest normalnie ladna w moim mniemaniu aczkolwiek nic specjalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Gdyby każda Żydówka wyglądała tak jak ona... 02.05.09, 12:49 Uroda przeciętnie ładnej Polki, normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Gdyby każda Żydówka wyglądała tak jak ona... 02.05.09, 13:34 Przaśna uroda, mało semicka. Seksowna, ale niezbyt piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Gdyby każda Żydówka wyglądała tak jak ona... 02.05.09, 20:17 kochanica-francuza napisała: > Przaśna uroda, mało semicka. Seksowna, ale niezbyt piękna. dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Gdyby każda Żydówka wyglądała tak jak ona... 02.05.09, 18:39 Byłam dwukrotnie na obozie żydowskim w USA. Poznałam również kilka osób z Izraela i muszę przyznać, że przeciętny Żyd/Żydówka jest bardzo przystojny/piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
kam-ka Re: Gdyby każda Żydówka wyglądała tak jak ona... 02.05.09, 19:57 Żydowską młodzież z Izraela zna tylko z ich wycieczek do Polski. Rzeczywiście, jest wśród niech sporo ładnych dziewcząt (o wiele ładniejszych od Natalie Portman), chłopcy tacy sobie, ale może jeszcze po prostu młodzi , dlatego tacy chudzi i niewyrośnięci, być może jeszcze zmężnieją. Ogólnie wizualnie młodzież Izraelska ok, ładne śniade, opalone cery. Ich zachowanie to inna sprawa, było o tym sporo w polskiej prasie, nie będę więc powtarzać (znamienne przeważnie artykuły pisali dziennikarze żydowskiego pochodzenia, bo nie Żydzie bali sie krytykować, by nie być posądzonym o antysemityzm). Za to Żydzi i Żydówki mieszkający w Polsce, których znam osobiście, urodą ani przystojnością zdecydowanie nie grzeszą. Są za to inteligentni i wykształceni, wpływowi. Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Podobno w Tel Awiwie 02.05.09, 19:57 jest najwższy na świecie procent osób o zielonych oczach. Jeśli to prawda, to już zaczynam zbierać na bilet lotniczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyeve Re: Gdyby każda Żydówka wyglądała tak jak ona... 02.05.09, 21:20 nawet nie wiedziałam, że ona jest żydówką. a tak poza tym czy to ma jakieś znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Gdyby każda Żydówka wyglądała tak jak ona... 02.05.09, 21:24 Żydzi mają kompleks niższości z którego nigdy nie dali rady się wyleczyć. Naród Wybrany - Zasrany. Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Gdyby każda Żydówka wyglądała tak jak ona... 02.05.09, 23:12 Anna Jantar była piękną Żydówką. Odpowiedz Link Zgłoś