narozstajach 15.08.09, 19:26 zastaniawiam sie jakie jest prawdopodobienstwo ciazy w sytuacji: 2 dzien plodny, 2 stosunki ok 24 i 01 (tu bez przygod) trzeci ok 10 - peknieta prezerwatywa, wiek 30 lat, co myslicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: wpadka?? 15.08.09, 19:28 myślę, że zaczynam rozumieć wróżkę Martę czy Monikę, co się na tym forum reklamuje, wszak potencjalnych klientek moc. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: wpadka?? 15.08.09, 19:58 jestes w ciazy na 80% wiem co mowie, bo mam wprawe w takich motywach jestem polozna w szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: wpadka?? 15.08.09, 20:09 Na podstawie przytoczonych danych z całą pewnością można stwierdzić, że za 9 miesięcy urodzisz syna, którego nazwiecie Hubert=będzie miał cofnięte dwa przednie zęby, dwóję z chemii w pierwszym semestrze szóstej klasy, kupi dwudziestometrową kawalerkę w Elblągu i zostanie dyspozytorem na zajezdni autobusowej. narozstajach napisał: > zastaniawiam sie jakie jest prawdopodobienstwo ciazy w sytuacji: > 2 dzien plodny, 2 stosunki ok 24 i 01 (tu bez przygod) trzeci ok 10 - > peknieta prezerwatywa, wiek 30 lat, > > co myslicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: wpadka?? 15.08.09, 20:54 Prawdopodobieństwo wynosi ok. 1/3 w dniach płodnych, czyli i tak łatwiej nie zajść, niż zajść. Ale to statystyka: można i za pierwszym razem, chociaż można i za dwudziestym. A jak ktoś ma pecha, to i w drewnianym kościele cegła mu na łeb spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bombalska Re: wpadka?? 16.08.09, 13:39 Im pozniejszy wiek, tym gorzej z zajsciem. Jak na moje oko - male szanse. Przy 3 wytryskach, moze by i cos bylo. Ale tak... ee, raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś