Gość: vulva_peter IP: *.acn.waw.pl 31.01.04, 22:42 jestem uzalezniony od komputera, netu, roznych forow; tragedia :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frustro czy to zagraża Twojemu życiu ? n/t IP: *.future-net.pl 31.01.04, 22:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vulav_peter Re: czy to zagraża Twojemu życiu ? n/t IP: *.acn.waw.pl 31.01.04, 22:49 w sumie tak, przepieprzam czas Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: straszny nalog 31.01.04, 22:50 forów też? a w stosunku do kolegów też powiesz, że jesteś uzależniony? a co z Twoim hobby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna_1 Re: straszny nalog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.04, 22:57 tzn co, nie pracujesz, siedzisz min 10 h przed kompem, jesz obiad między jednym kliknięciem a drugim, jestes odwodniony i nieumyty? Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: straszny nalog bywaja gorsze... 31.01.04, 23:06 najlepiej wejdz na forum kuchnia i w przerwach korzystaj z cudownych recept kulinarnych... i gotuj a powoli wyjdziesz z nalogu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vulva_peter Re: straszny nalog bywaja gorsze... IP: *.acn.waw.pl 31.01.04, 23:12 heh dobra witch tak wlasnie zrobie, a tak serio to to wyglada mniej wiecej tak jak powiedziala joanna_1 :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna_1 Re: straszny nalog bywaja gorsze... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.04, 23:16 no coś Ty! powaznie nie pracujesz i bimbasz sobie cały czas dzięki internetowi? stary, jestes mistrzem symulacji! albo SPP - sztuka pozoracji pracy ;))))) ale jaja, a ja tak tylko palnęłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vulva_peter Re: straszny nalog bywaja gorsze... IP: *.acn.waw.pl 31.01.04, 23:19 tak w dodatku siedzac w domu.. ale jaja, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna_1 Re: straszny nalog bywaja gorsze... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.04, 23:25 hmmm, no nie wiem, ja bym Ci poleciła detox- całkowite oderwanie od źródła , ale moze nie dla Ciebie są wersje hard, czasem system malych kroków nie skutkuje i działa jedynie zasada ostrych cięć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro może praca na świeżym powietrzu? n/t IP: *.future-net.pl 31.01.04, 23:53 Odpowiedz Link Zgłoś
tea_time Re: straszny nalog 01.02.04, 00:15 Jesli rzeczywiscie jest tak jak opisujesz, sam nie dasz rady, potrzebujesz pomocy fachowca; w Warszawie ( tu mieszkasz,prawda?)znajdziesz ich bez trudu, namiary poda Ci kazda poradnia zdrowia psychicznego,gdybys mial trudnosc w uzyskaniu kontaktow odezwij sie do mnie. Pozdrawiam i ( sygnaturka:) Tea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: straszny nalog IP: *.acn.waw.pl 01.02.04, 00:19 wyluzuj, jestem na seronilu, mam wieksze problemy; nie wiem po co zalozylem ten temat Odpowiedz Link Zgłoś