Dodaj do ulubionych

pierwsza strona !!!!!!

16.07.07, 18:39
Dziewczyny i Chłopaki - Centrum jest na pierwszej stronie gazety :)))
Ktoś docenił starania forowiczów, hip hip huraaaa !
Najmłodszy leci po piwo a dla Polci szampan :)))
Obserwuj wątek
    • wojtek56 Re: pierwsza strona !!!!!! 16.07.07, 19:18
      Wiesz, Pulpet? Jest taka scena w Seksmisji: Maks i Albercik ściszonymi głosami
      wymieniają między sobą uwagi, uwięzieni w szczelnie zamkniętym pomieszczeniu,
      gdy znienacka sufit sie rozsuwa i... znajdują się na środku rzęsiście
      oświetlonej areny.
      Proszę Administratora Gazety! Proszę Przełożonego Administratora! Proszę
      Decydenta! Przymknijcie ten lufcik i dajcie nam się spokojnie poużalać...
      • askastar Re: pierwsza strona !!!!!! 16.07.07, 19:26
        Otóz to Wojtku..lepiej nie bo sie trollowisko zrobi
        • to-wlasnie-ja Re: pierwsza strona !!!!!! 16.07.07, 19:29
          I ja sie przylacze . Pogascie te lampy , az oczy bola ;)
      • pulpet17 Re: pierwsza strona !!!!!! 16.07.07, 19:35
        skąd tyle cynizmu?
        jestem z tych którzy wędrują za górę zamiast domyślać się co za nią jest...
        a jeśli będzie trollowisko, zawsze można ograniczyć dostęp :(
        uważam, że jest to jakiś wyraz uznania - jaki każdy sam oceni :)
        • wojtek56 Re: pierwsza strona !!!!!! 16.07.07, 20:21
          No dobra... To już pójdę po to piwo...
          • pulpet17 Re: pierwsza strona !!!!!! 16.07.07, 20:26
            i dlatego Cie kochamy :))))
    • nessska Re: pierwsza strona !!!!!! 16.07.07, 19:31
      to ja pogratuluję, zamrygam niewinnie rzęsyma, zapewnię, żem nie troll i zapytam
      grzecznie czy mogę się do zbiorowego użalania przyłączyć, bo z nastrojem u mnie
      ostatnio nietęgo. Stawiam flaszkę na "wkupne", może użalanie pójdzie bardziej
      gładko.
      • agran Re: pierwsza strona !!!!!! 16.07.07, 19:52
        Flaszka może nie dzisiaj, postaw piwo(barrrdzo zimne)i mrygaj rzęsami użalając
        się do woli...
        Witaj:)
        • askastar Re: pierwsza strona !!!!!! 16.07.07, 20:34
          no dobra, to ja tez sie po piffko karne, skoro nie boicie sie trolii.
          A Ty nowa, flaszeczke zachowaj na zime:-DDD dzis ino piff:-PP
          i zapraszamy do uzalania sie:-)
          • mandiko Re: pierwsza strona !!!!!! 16.07.07, 21:30
            Kurczę, ja to ze wsi jestem, może dlatego nie widzę, gdzie jesteśmy na I
            stronie. A może internet jakiś inny na wsi, a inny w mieście?:DD A już miałam
            białą bluzkę iść prasować, żeby jakoś wypaść, bo to chyba nie wypada w starych
            portkach siedzieć przy komp. jeśli się jest na pierwszej stronie, jak myślicie?
            • to-wlasnie-ja Re: pierwsza strona !!!!!! 16.07.07, 21:33
              Tez bylam slepa, wiec sie nie martw. Kliknij na strone glowna i popatrz na prawa , mniej wiecej w srodku. Jestesmy jako fora prywatne tuz obok jogi i.... alkoholizmu ;)
            • joanna784 Re: pierwsza strona !!!!!! 16.07.07, 21:34
              a ja niby miastowa i tez nie zauważyłam :) ale blondynka-to mnie tłumaczy. na
              piwo się chętnie wkręcę :)
              • mandiko Re: pierwsza strona !!!!!! 16.07.07, 21:45
                No tak, ja sprawdzałm na stronie głównej forum. A tu jeszcze wyższe progi,
                no,no. To nie wiem, czy biała bluzka to dosyć, może jakiś kostium Chanel by się
                zdał, co? A Wojtek to już obowiązkowo krawat, nieprawdaż...
                • to-wlasnie-ja Re: pierwsza strona !!!!!! 16.07.07, 21:49
                  Nie badz sadystka. Taki upal , ze siedze przed kompem prawie w bikini i zdycham a Ty mi z biala bluzka :))))
                  • askastar Re: pierwsza strona !!!!!! 16.07.07, 21:59
                    no to tak jak ja:-) stroj mooocno nieadekwatny do powagi sytuacji
                    a piffko wchodzi,ze hej:-)...z malinowym sokiem
                    dzis jest poza ta okazaja tak do kitu,ze pozwalam sobie,a co:-D
                  • mandiko Re: pierwsza strona !!!!!! 16.07.07, 22:07
                    Nie mów mi o upale. Mnie dzisiaj drugi raz w życiu spuchły nogi od gorąca , to
                    znaczy jedna mi spuchła, bo drugą mam spuchniętą od 4 dni, kiedy to użarła mnie
                    osa, węgierska, jakoś wybitnie jadowita. Teraż mam z grubsza równe.:) A ja
                    sobie dzisiaj zafundowałam malowanie tzw. dużego pokoju. Wkurzyłam sie i
                    pomalowałam, nikogo nie było w domu, nikt mi nie łaził i nie denerwował, tylko
                    kot szalał ze szczęścia, bo on uwielbia taki bałagan. To się może użalę, że się
                    jednak zmęczyłam, no i jeszcze te nogi, no i ten upał...
                    • to-wlasnie-ja Re: pierwsza strona !!!!!! 16.07.07, 22:11
                      No ja wiedzialam, ze ten upal komus sie na mozg rzuci :))) Malowalas? Witaj w klubie . Ja w zeszlym roku w takim samym upale malowalam... barierke na balkonie :((( myslalam, ze zejde

, ja w zeszlym roku w takim samym upale malowalam... barierka na balkonie.
                      Od przyjaciół Boże strzeż, z wrogami sobie poradzę... Richelieu
                      • askastar mandiko 16.07.07, 22:13
                        siedze i siedze, kombinuje..i nijak nie wiem jakeś Ty odgadla,ze osa wegierska
                        byla <szok> hehehe, moze pzrez to piff,ale mam zagwozdke? badalas ja jakos
                        hehehe
                        wyjasnij pliska;:-D
                        • mandiko Re: mandiko 16.07.07, 22:18
                          Przypuszczam, że węgierska, bo mnie użarła na Węgrzech:) Choć to było na
                          północy, to mogła być też ewentualnie słowacka. Węgierska fauna nie przepada za
                          mną, kiedyś tak mnie urządziły komary, że musiałam brać antybiotyk. Ale ja
                          Węgry i tak kocham, i teraz sączę sobie bardzo dobrze schłodzony tokajski
                          Muscat, niebo w gębie, mówię Wam!
                    • pulpet17 Re: pierwsza strona !!!!!! 16.07.07, 22:17
                      Mandiko, a Ty nad Balatonem jesteś, czy to osa specjalnie hodowana?
                      • mandiko Re: pierwsza strona !!!!!! 16.07.07, 22:27
                        Nie nad Balatonem, nie lubię płaskiego, wolę, jak jest trochę górek, dlatego
                        Węgry tylko północne. Zresztą już wróciłam, ale może uda mi się jeszcze raz
                        tego lata tam wyskoczyć, dla mnie to taki relaks, jak, nie przymierzając, sauna
                        dla Wojtusia:)))
                        • wojtek56 Re: pierwsza strona !!!!!! 16.07.07, 22:41
                          Nie tylko sauna:-) Wczoraj żem sobie gębę aż po stopy przypalił w Dębkach:-) A
                          woda cieplutka, a grzywiasta. Gdyby jeszcze tak nie wiało, to w ogóle Raj!
                          • mandiko Re: pierwsza strona !!!!!! 16.07.07, 22:44
                            Wojtuś, a w taki upał też byś siedział w saunie? Bardzo mnie to ciekawi.
                            • wojtek56 Re: pierwsza strona !!!!!! 16.07.07, 23:37
                              Pewnie, że tak! Sauna znakomicie neutralizuje wpływ upału (a kąpiele w studni
                              lodowej to po prostu rozkosz). Po całej sesji, jak wychodzę w rozpalone miasto,
                              upał wcale nie jest już taki dokuczliwy.
                              • azaheca Re: pierwsza strona !!!!!! 17.07.07, 01:34
                                Wojtusiu,Ty biegły mocno w temacie,odpowiesz?
                                uwielbiam tradycyjny hamam turecki,a nie mogę oddychać w saunie (mordęga),jaka
                                to różnica? obstawiam wilgotność ale tam chyba też inna tajemnica tkwi.Po obydwu
                                wchodzisz w upał jak w masełko,sprawdzony drugi wariant,pozdrawiam..:-)
                                • wojtek56 Re: pierwsza strona !!!!!! 17.07.07, 15:06
                                  azaheca napisała:

> uwielbiam tradycyjny hamam turecki,a nie mogę oddychać w saunie (mordęga),jaka
                                  > to różnica? obstawiam wilgotność ale tam chyba też inna tajemnica tkwi.

Wilgotność i temperatura. W łaźni tureckiej temperatura rzadko sięga 50 stopni
                                  C., w saunie oscyluje koło 100. Czasami sauna klasyczna (fińska) jest dla mnie
                                  zbyt gorąca i muszę szybko z niej wychodzić.
                                  Poza tym czasami w saunie może być po prostu za duszno. Jak jest zbyt wielu
                                  użytkowników lub zła wentylacja, to nie ma czym oddychać i wtedy faktycznie z
                                  relaksu robi się okropna mordęga.
                                  Pozdrawiam:-)
                          • joanna784 Re: pierwsza strona !!!!!! 17.07.07, 09:37
                            och,Wojtek,o Dębkach nic nie mów :-/ tęskno mi za tym miejscem,a w tym roku
                            wczasuję na balkonie
    • kropka9925 Re: pierwsza strona !!!!!! 16.07.07, 22:38
      He, no jest jak byk :))
      Ale super sąsiedztwo: joga i alkoholizm hłe, hłe ;P
      To ja tyż pije zimne piwo z tej okazyji.
      • askastar Re: pierwsza strona !!!!!! 16.07.07, 22:47
        ...hehe...sie nabąbamy gremialnie...skoro tak blisko nam do alko heheheh
        • kropka9925 Re: pierwsza strona !!!!!! 16.07.07, 22:49
          To się narąbmy w pozycji lotosu i będzie jak talala ;))
          • askastar Re: pierwsza strona !!!!!! 16.07.07, 22:52
            o wlasnie!!! zrobimy 3in1 :-DDD
          • mandiko Re: pierwsza strona !!!!!! 16.07.07, 22:53
            No, dziewczynki, zachowujcie się, bo rzeczywiście będzie skandal. Jaki to
            konkretnie wątek był w tv? Zabiję tę sukę czy coś w tym stylu...
            • askastar Re: pierwsza strona !!!!!! 16.07.07, 23:20
              czas jakis temu bylo-w niezbyt pochlebnym tonie-jak poszukasz w starych watkach
              to znajdziesz
            • joanna784 Re: pierwsza strona !!!!!! 17.07.07, 09:39
              było "trzymajcie dziewczyny bo zabije tą kurwę" mojego autorstwa :) nie moja
              wina że na mój zły humor terafili :)
    • boo-boo :)))) 16.07.07, 22:58
      jw.
      • askastar Juz po 17.07.07, 00:45
        balandze....? a ja sie dopiero rozkrecam. ide z piesem, na zewnatrz 30 stopni
        <szok>, i wracam, o ile net pozwoli wrocic:-)
        jest tu kto?
        • azaheca Re: Juz po 17.07.07, 01:14
          jestem,jestem...moja psica też dopiero raczyła,ale jamniory tak mają,dominanty
          jedne..;-)
          • askastar Re: Juz po 17.07.07, 06:45
            a mi juz nie pozwolilo echh
            i znow upal:-)
            i u znow (dalej) na pierwszym:-)
            i znow ide z psem-choc juz pali sloneczko:-)
            • agran Re: Juz po 17.07.07, 06:52
              Ja też na nogach...
              Z boku słyszę pochrapywanie chłopa...
              Jan (jamnior)tańczy bo chce wyjść...
              Znowu gorąco...
              ALE NADAL PIERWSZA STRONA!!!
              Muszę kawy.
              • yvona73pol Re: Juz po 17.07.07, 15:19
                ehh, a jak ja teraz zajrzalam to juz jest interpretacja snow, depilacja intymna
                (tyz piknie ;)))) i naturalne planowanie rodziny :DDD
                w sumie mozna znalesc wspolne punkty ;)))
                a zwlaszcza drugi z trzecim :DDD
                • wojtek56 Re: Juz po 17.07.07, 15:41
                  yvona73pol napisała:

> w sumie mozna znalezc wspolne punkty ;)))
                  > a zwlaszcza drugi z trzecim :DDD

Już widzę, jak mąż i żona, otoczone czeredką uśmiechniętych dzieci, depilują
                  sobie okolice intymne, z rzadka wtrącając zdania na temat naturalnego planowania
                  rodziny. Idylla rodzinna taka:-)
                  • mandiko Re: Juz po 17.07.07, 16:03
                    :DDDDDD Oj, ten Wojtuś, filutek jeden!
                    • mandiko Re: Juz po 17.07.07, 22:43
                      A tak przy okazji zajrzałam na to sąsiadujące forum o naturalnym planowaniu
                      rodziny. Przejrzałam 1 czy 2 wątki i odechciało mi się jeść. Po przejrzeniu
                      następnych nie potrzebowałabym chyba żadnych metod planowania rodziny, bo
                      odechciałoby mi sie też wszystkiego innego. Jestem za naturalnością, jak
                      najbardziej, ale tam to już żywy naturalizm, dla mnie hard core.
                      • askastar Re: Juz po 17.07.07, 22:55
                        odnioslam podobne wrazenie heh
                        wg tego tam, zajsc w ciaze to CUD, inny niz myslalam. Wiem,ze bywaja problemy-
                        ale jeju, nie umiem nazwac odczuc
                        sjakas g00pia jestem chyba
                        • mandiko Re: Juz po 17.07.07, 23:12
                          Ja do ciąży nie doszłam :), naprawdę, wymiękłam na drugim lub trzecim z kolei
                          opisie sluzu i czego tam jeszcze. I do tego ten żargon - mierzenie tempki i
                          inne. To jakiś alternatywny świat, inne słownictwo. Mogę sobie aplikować te
                          teksty jako środek na odchudzanie - całkowicie odebrały mi apetyt.
                          • askastar Re: Juz po 18.07.07, 00:30
                            heheh czytanie forum-dieta cud-trza opatentowac...
                            • yvona73pol Re: Juz po 18.07.07, 01:44
                              to i ja tam zajrze, zaciekawilyscie mnie do nieprzytomnosci :))))
                              • joanna784 Re: Juz po 18.07.07, 12:44
                                no ja też.mierzenie tempki-dobre.to coś jak te słuchafony i karciocha
                                pamięciochy :D
    • joanna784 Re: pierwsza strona !!!!!! 19.07.07, 20:17
      nadal wywaleni jesteśmy na widok publiczny. strona forum gazety,na gorze w
      forach prywatnych.i to tak nieładnie nas nazwali "użalanie się nad sobą".a my
      tu przecież całe centrum odnowy psychiczno-duchowej mamy.
      • yvona73pol Re: pierwsza strona !!!!!! 20.07.07, 02:39
        he, he.... to ja sie pouzalam, szybciutko...
        nie mam kurna, dostepu do sieci, pisze z kafejki, moj laptok mi blokuje
        polaczenia internetowa, wlasciwie to ja juz zglupialam i niczego nie jestem
        pewna, czy to lap, czy modem, czy kable, czy co... hotline z internetem mowi,
        ze jest, dzwonilam juz wiele razy, przeszukalam caly system, ale jako
        blondynka, niewiele znalazlam ;)))))) i dzis oddalam dziada do serwisu, ostatni
        dzwonek, bo gwarancja wygasa w sierpniu,
        nie mam biletu na samolot do dakaru jeszcze, chcialam wczoraj kupic przez net i
        doopa....
        grrrrrrrrrrrrrrrrr..........................
        • askastar Re: pierwsza strona !!!!!! 20.07.07, 07:06
          ojej<glask> rozumiem Cie doskonale, bo jak mi komp świrowal to tez mialam
          wkurew.i jakos dziwnie czulam sie bez mozliwosci dostepu.
          3mam kciuki,ze bedzie dobrze:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka