Dodaj do ulubionych

Która z Was poznała fajnego faceta przez neta i z

04.09.09, 17:39
i jest z nim w realu?

Zawsze uważałam że to głupie poznać faceta przez internet. No ale stało się!
Spotkaliśmy sie na czacie na kamerkach, rozmawialiśmy chyba ze 2 godziny.
Kiedy mu powiedziałam że ide spać o 1:30 w nocy, poprosiła mnie o maila, bo
nie chciałam mu dac skype.
Ok wysłał pustego maila i prosił abym mu jutro odpisała, tak tez zrobiłam.
Piszemy ze soba od kilku miesięcy, dzieli nasz tysiące kilometrów, ale on za
kilka miesięcy wraca do PL i będzie nas wtedy tylko 100km. dzielić!

Na kamerce miał napisane że szuka na stałe...

Oczywiście nie wierze mu całkowicie w to co on piszę, ale nie mam jak
sprawdzić czy to jest prawda, więc nic mi nie pozostaje innego jak przyjąć to
do wiadomości.

Z tym że jak tak z nim sobie pisze, to coraz bardziej mi się podoba jego punkt
patrzenia na życie i nawet tęsknie za nim, jak kilka dni nie pisze.
Do tego jest cholernie w moim typie z wygladu i poprostu mówi to co chciałabym
usłyszeć....typowy podrywacz?
Tylko jaki on może miec w tym cel? Bo sexu na odległość jest niemozliwy...więc
jaki?

Nie wiem co mam zrobić...spotkanie dopiero w styczniu jeśli do stycznia dotrwamy.
Nie chce się rozczarować...ech :(
Obserwuj wątek
    • hermina25 Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 04.09.09, 17:49
      moja koleżanka tak poznała faceta i są ze sobą już jakieś 5 lat,więc można :)
    • princess_yoyo Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 04.09.09, 17:56
      moja kolezanka poznala swojego obecnego meza przez net, wizualnie
      moze nic ciekawego ale wydaja sie byc bardzo dobrana para - zdaje
      sie ze maja 6 lat stazu juz.
      • joasiek75 Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 04.09.09, 18:04
        Dzięki dziewczyny za pocieszajace wiadomości, ale ja ciągle mysle ze on ma żone(
        a niby rozwiedziony od 7i.) ciągle gdzieś coś węsze, że jest inaczej niż on mi
        pisze. Kurcze mnie to cięzko przekonać, ale może to i dobrze.
        On poprostu pisze to co ja chcę usłyszeć i dlatego wydaje mi sie że nie mówi
        prawdy...mam schizęna tym punkcie? Czy jak?

Normalnie wierze ludziom których znam!
        Ale jego nie znam, czy wszystkie kobiety tak mają?
        • princess_yoyo Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 04.09.09, 18:11
          jesli spotkacie sie dopiero za kilka miesiecy to lepiej wyluzuj
          troche, zawsze w miedzyczasie mozesz poznac kogos innego, grunt to
          zachowac perspektywe...
          • joasiek75 Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 04.09.09, 18:15
            No właśnie ja ją zachowuje, przez nieufanie jemu ;)

No i wogóle nie wchodze na czaty bo nie mam ochoty poznac innego.
            Jeśli kogos innego w tym czasie poznam to będzie to w realu.
    • nothing.at.all Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 04.09.09, 18:02
      Ja poznałam mojego mężczyznę przez internet. Najpierw sporo rozmawialiśmy na gg,
      potem przeszliśmy na skype i on musiał wyjechać na pół roku. W tym czasie były
      maile, ale bardzo rzadkie, raz na dwa tygodnie albo rzadziej. Jak wrócił to
      zaczęliśmy znowu pisać, rozmawiać. Czasami cała nos spędzona na rozmowie, jako
      studenci mogliśmy sobie na to pozwolić;). Namawiał na spotkanie, ja nie
      chciałam. Nie wierzyłam, że to ma sens, dzieliło nas kilkaset kilometrów.
      Ale w końcu po roku pisania na gg, skype'a, maili, wymiany tylko jednego
      zdjęcia, spotkaliśmy się. Wiedziliśmy o sobie dużo, bo w końcu o czymś trzeba
      było rozmawiać. Żadne się nie rozczarowało. Rozmowa była nadal taka sama, tylko
      doszedł głos, gesty i wizja.
      I jesteśmy ze sobą już prawie 3 lata bardzo szczęśliwym zwiazku:).
      I to dzieki internetowi:).
      • fuhrerin Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 04.09.09, 18:05
        Poznałam przez neta 4 facetów, 3 z nich to moi bardzo bliscy kumple, jeden
        troszkę mniej bliski, tyle, że poznani głównie na forach. Moja przyjaciółka ma
        natomiast męża poznanego na czacie i są bardzo dobrani:)
        • joasiek75 Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 04.09.09, 18:09
          To jest mój drugi poznany na czacie , z pierwszym nie wyszło ale jesteśmy
          dobrymi znajomymi.

Ten pisze dokładnie to co chciałabym przeczytać...to jest dla mnie po prostu
          podpadające. Myślę że to podrywacz, chociaż na takiego nie wygląda...lub ideał w
          sam raz dla mnie ;)
    • nomya Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 04.09.09, 18:19
      "Tylko jaki on może miec w tym cel? Bo sexu na odległość jest niemozliwy...więc
      jaki?"

Jest zapobiegliwy i już wcześniej przygotowuje sobie grunt pod dupczenie jak
      wróci do PL :)
      • joasiek75 Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 04.09.09, 18:23
        No tak o tym tez pomyślałam. tylko jakiemu facetowi chciało by się tyle
        miesięcy przygotowywac sobie grunt pod dupczenie ;)
        Nie mówie o miesiącu czasu, bo tyle by pewnie wytrzymał, ale całe 8 miesięcy?

Zresztą rozczarowałby się bardzo...Ide do lóżka tylko jak kogos kocham, ale i tu
        moze byc problem, bo ja się zakocham, pójde z nim do lóżka a on mnie
        zostawi...no i tego chcę własnie uniknąć.
        • nomya Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 04.09.09, 18:50
          Dupczenie z zakochaną laską jest o niebo lepsze niż rekreacyjne, bo dasz mu dupy
          z miłości na wszelkie możliwe sposoby ;)
          • joasiek75 Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 04.09.09, 19:27
            Masz pewnie racje i dobrze ze teraz to wiem ;)

Wpadłam na wspaniały pomysł....sex bedzie po slubie! hahahahah
            tyle to on nie wytrzyma ;D
            Ale chyba kota w worku tez bym nie chciała kupować, bo co będzie jak się okaże
            ze jest słaby w łóżku?

Na całe szczęście moge jeszcze bez niego zyc i raczej na odległość sie nie
            zakocham.

Ja wogóle sie ciężko zakochuje , bo jeszcze nigdy nie zdazyła mi się miłość od 1
            wejrzenia, a kilka ich przezyłam...
    • enith Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 04.09.09, 18:21
      Męża poznałam w sieci, on mieszkał w USA, ja w Polsce, więc teoretycznie to nie miało prawa się udać. A jednak się udało. Najpierw on przeprowadził się na parę lat do Polski, teraz ja mieszkam w USA, od nieco ponad dwóch lat jesteśmy małżeństwem.
      Mój brat poznał swoją przyszłą żonę w sieci, wielu moich znajomych poznało swoje połówki w ten sposób. Jak widać da się, choć nie przeczę, poznając ludzi w ten sposób trzeba wykazać się sporą dozą i rozsądku, i cierpliwości. Pozwól się znajomości rozwijać w naturalnym tempie, a jak się poznacie twarzą w twarz, zobaczyć, czy coś z tego będzie.
      • joasiek75 Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 04.09.09, 18:25
        On jest w Australii...poczekam...czas jest najlepszym doradcą!
    • skarpetka_szara Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 04.09.09, 18:51
      Ludzie przez internet zazwyczaj wygladaja (psychicznie) lepiej niz
      w realu.

Wiele moich znajomych probowalo poznawac chlopakow przez internet i
      pudlo bylo za kazdym razem.
      • joasiek75 Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 04.09.09, 19:22
        Nie mam doświadczenia, to jest mój drugi facet z netu.
        Z pierwszysm spotykałam się przez kilka miesięcy i nawet on chciał się do mnie
        wprowadzić, ale ja nie chciałam. Sexu nie było:)
    • lew_ Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 04.09.09, 19:38
      Joasiek jestes z niemiec??
      • joasiek75 Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 04.09.09, 19:49
        tak
    • lew_ Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 04.09.09, 19:58
      A mozesz zdradzic w jakiej okolicy mieszkasz?? :))
      • joasiek75 Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 04.09.09, 20:06
        Sorry nie podaje takich inf. na forach ;)
        • lew_ Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 04.09.09, 20:10
          Ok,to napisze do ciebie na maila gazetowego, ja mieszkam w
          okolicy Köln :),a teraz ide na film:)
          • joasiek75 Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 04.09.09, 20:12
            ha ha ja tez ide na film, tylko że mam go na Polonii ;)
    • ania78p Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 04.09.09, 20:21
      Znajoma poznała w necie pewnego Niemca - przystojny, młody, kulturalny, inteligentny. Pisali pół roku. Mówił jej to co chciała usłyszeć. Przesyłał zdjęcia swoje, z wakacji, z konferencji firmowych (w tle logo jego firmy) itp. Wszystko się zgadzało. Znajoma oczarowana i zakochana.
      Potem nagle uciął kontakt. Znajoma - czarna rozpacz.

A za jakiś czas podszyła się pod innego nicka, namierzyła go pod innym nickiem (ale podobnym do poprzedniego) i .... zonk. Facet nawiązał znajomość i mamił ją dosłownie takimi samymi tekstami jak pół roku temu. Początek ten sam, nawet zdań nie zmieniał (miała zachowany zapis ich czatów).
      Ten facet był jakiś nienormalny chyba. Jaki jest sens utrzymywania netowego kontaktu przez kilka miesięcy z osobą kilkaset km dalej, zakończenie tej znajomości i zaczynanie tego samego z inną dziewczyną.
      Psychol jakiś. Miał wtedy 29 lat.
      • joasiek75 Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 04.09.09, 20:27
        Biorę wszystkie mozliwości pod uwagę. Dlatego nigdy nie spotkałabym się z kim na
        nieneutralnym gruncie. Jestem czujna ;)
        Ja nie jestem w nim zakochana...na szczęście!

Ja niestety nie mogę wejść pod innym nickiem do niego, bo wogóle nie rozmawiamy
        na czacie. Tylko jeden raz, ten pierwszy tam rozmawialiśmy i ja nie wiem jaki ma
        nick...szkoda bo to dobry pomysł na sprawdzenie. Ale ja go zapytam jakiego ma
        tam nicka, zobaczymy może mi przypomni ;)
    • black-emissary Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 04.09.09, 20:45
      Znam mnóstwo par, które poznały się online. Jednym się udało, innym nie. Jak to
      w życiu bywa.
      Aby był z tego związek i tak trzeba się prędzej czy później spotkać w realu, a
      wtedy to już wszystko jedno czy zaczęło się online czy wpadło na siebie w sklepie.
      • carinica011 Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 04.09.09, 22:44
        w parku można, w knajpie można, w pracy można, w sklepie też można a w necie
        nie? taki jest znak naszych czasów i już. ludzie są mocno związani z internetem
        więc zawiązują się tu również pary.
        no chyba że poznałaś go na portalu randkowym, odpuść sobie.

pierwszy kontakt z mężem mieliśmy na pewnym portalu społecznościowym i to nie
        była nk :)
        jesteśmy razem 4 lata, mamy dziecko, więc chyba można.
        • joasiek75 Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 04.09.09, 23:33
          Ja nie jestem na zadnym portalu randkowym, ale z ciekawości zapytam dlaczego tam
          odradzasz?

Powodzenia!
        • figgin1 Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 05.09.09, 07:47
          carinica011 napisała:
          > no chyba że poznałaś go na portalu randkowym, odpuść sobie.
          >

Co jest nie tak z portalami randkowymi? Ja swojego faceta tak poznałam?
    • delayla znam wiele takich przypadków 04.09.09, 23:30
      1. Ja i mój Luby (poznał nas na GG nasz wspólny znajomy, 5 lat na GG i od 2,5
      razem:)).
      2. Mój brat i jego była - poznali się na czacie onetu (3 lata byli razem).
      3. Znajomi - poznałam ich rok temu w Grecji podczas ich podroży poślubnej:),
      poznali się na czacie.
      4. Znajomi znajomej (taaak,wiem) poznali się na czacie, przy czym ona z Polski,
      a on ze Szwecji... obecnie są małżeństwem i mieszkają jeszcze w innym kraju (nie
      pamiętam)

więcej przypadków sobie nie przypominam...
      • joasiek75 Re: znam wiele takich przypadków 04.09.09, 23:35
        No to i tak juz całkiem sporo przypadków ;)
        Ja nie znam żadnej takiej pary.
        • delayla Re: znam wiele takich przypadków 04.09.09, 23:43
          ah ah! zapomniałam dodać o jeszcze 2 innych byłych dziewczynach mojego brata,
          ale to na krótko było (bo na odległość).
          A także ostatnio poznanej pary gejów.
          • kasiaczek181987 Re: znam wiele takich przypadków 04.09.09, 23:56
            ja jestem z moim obecnym chłopakiem ponad pół roku-poznaliśmy się na fotce. Z
            pierwszym byłam ponad dwa lata i poznaliśmy sie przez gg
    • figgin1 Ja 05.09.09, 07:39

joasiek75 napisała:

> i jest z nim w realu?
      >
      > Zawsze uważałam że to głupie poznać faceta przez internet.

Dlaczego, internet miejsce jak jażde inne. A ja jestem w szczęśliwym związku od
      prawie 4 lat
      • joasiek75 Re: Ja 05.09.09, 10:05
        Zawsze wydawało mi się to mało romatyczne;)tak jakoś po prostu.
        To samo myśle o poznaniu kogoś przez anons w gazecie, ale chyba macie racje
        takie mamy współcześnie czasy....
    • anetalia Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 05.09.09, 08:06
      Ja jestem z facetem z netu. Poznaliśmy się ponad 3 lata temu, miałam już syna
      rocznego z ex mężem. Po tygodniu rozmów na gg (wcześniej na czacie)spotkaliśmy
      się w realu. Po pół roku spotykania się zamieszkałam z synem u Niego. Obecnie
      jesteśmy szczęśliwi i mamy 3 miesięcznego synka. Z czasem planujemy się pobrać
      Znam również dobrane małżeństwo z netu, są szczęśliwi maja córeczkę

pozdrawiam
    • nocarka Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 05.09.09, 08:31
      nasza klasa przez przypadek, jesteśmy po zaręczynach Kilka lat temu zaręczałąm
      się z chłopakiem poznanym przez neta, ale na odlgłość i ni wyszło :)
    • katharina-to-ja Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 05.09.09, 08:54
      roznie z tym bywa mam kolezanke ktora poznala goscia przez neta i
      teraz sa szczesliwym malzenstwem mam tez kolege ktory poznal panne
      na czacie i rowniez sa razem i maja dziecko.ze mna natomiast bylo
      inaczej poznalam goscia byl mily super i wogole,byly czule slowka i
      w koncu spotkanie wspolny tygodniowy wyjazd ( bylo bajecznie) po tym
      wyznania milosci itp jednak okazalo sie ze facet tylko zalicza
      kobietki po wszystkim prawie na kazdym portalu randkowym widzialam
      jego profil w ktorym bylo napisane ze szuka drugiej polowy ( a tylko
      wpisalam jego nick w google i wszystko mi wyskoczylo)
      takze sa ludzie i ludzie .moim zdaniem poczekaj jeszcze i zobacz co
      sie bedzie dzialo a moze to jest wlasnie ten Twoj wymarzony? jednak
      badz ostrozna i badz dobrym obserwatorem zycze szczescia :)
      • joasiek75 Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 05.09.09, 10:12
        Ja jedyne co dostałam na naszej klasie to propozycje bycia kochanką...;)

Dużo takich par jest, nawet nie myślałam że tak dużo.

ze mna natomiast bylo
        > inaczej poznalam goscia byl mily super i wogole,byly czule slowka i
        > w koncu spotkanie wspolny tygodniowy wyjazd ( bylo bajecznie) po tym
        > wyznania milosci itp jednak okazalo sie ze facet tylko zalicza
        > kobietki po wszystkim prawie na kazdym portalu randkowym widzialam
        > jego profil w ktorym bylo napisane ze szuka drugiej polowy ( a tylko
        > wpisalam jego nick w google i wszystko mi wyskoczylo)
        > takze sa ludzie i ludzie .moim zdaniem poczekaj jeszcze i zobacz co
        > sie bedzie dzialo a moze to jest wlasnie ten Twoj wymarzony? jednak
        > badz ostrozna i badz dobrym obserwatorem zycze szczescia :)

Właśnie tego sie najbardziej obawiam, bo cięzko bym to przezyła,wszystko przez
        to że mam taki pieprzony charakter.
        Jak ty to zniosłas? zakochalaś się w nim?
        • katharina-to-ja Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 05.09.09, 11:44
          joasiek wyslalam Ci @ tam wszystko opisalam
    • lew_ Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 05.09.09, 10:10
      Joasiek nie pracujsz dzis??
      • joasiek75 Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 05.09.09, 10:19
        Pracuje, jednak jedno drugiemu nie przeszkadza;)
    • niepostrzezenie Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 05.09.09, 10:22
      Moja siostra poznała tak swojego męża, tylko że natknęli się na siebie na pewnym
      forum tematycznym - romansik wyszedł im przy okazji zwykłego koleżeństwa
      opartego wspólne zainteresowania ;)
      Na Twoim miejscu uważałabym na znajomości z czatów i portali randkowych, bo jaki
      normalny i znający swoją wartość facet będzie w ten sposób szukał miłości?
      • joasiek75 Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 05.09.09, 10:31
        Ale mi namieszałaś teraz...
        Nie wiem czy jesli facet lub kobieta szuka przez neta swojego szczęścia to nie
        zna swojej wartości?
        Ja może i nie szukam, b. rzadko wchodze na czaty, nieraz mam półroczne przerwy,
        bo nudzi mnie pisanie tam i rzadko jest ktos sensowny, szkoda mi na to czasu
        wole pójść spać, ale nawet jakbym szukała to myśle ze znam swoja wartość.
        P
        • niepostrzezenie Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 05.09.09, 10:54
          Nie odbieraj tego tak personalnie, bo to nie było moim zamiarem. Sama do
          niedawna byłam w trochę podobnej sytuacji i skąd te moje przemyślenia.
          Rozumiem, że jeszcze się nawet nie spotkaliście, więc nie ma sensu, żebyś
          zadręczała się teraz niepotrzebnie.
          Spróbuj spojrzeć obiektywnie na całą sytuację: czy chciałabym związać się z
          mężczyzną spotkanym na czacie czy zasługuję na coś lepszego. Czy mam aż do
          stycznia nie wychodzić z domu czekać czy napisze czy nie, czy powinnam w tym
          czasie biegać na randki i korzystać z uciech życia.
          Prowadzenie fajnej korespondencji nie powinno warunkować twojego dotychczasowego
          życia. Zamykając się w domu z komputerem i marzeniami ograniczasz szanse na
          poznanie w sposób tradycyjny kogoś wartościowego.
          Pozdrawiam ;)
          • joasiek75 Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 05.09.09, 18:14
            Nie, żle mnie zrozumiałaś. J anie zamykam sie z komputerem w domu.
            Teraz może trochę tutaj siedzę bo załozyłam ten wątek normalnie to rzadkośc u mnie.

> Spróbuj spojrzeć obiektywnie na całą sytuację: czy chciałabym związać się z
            > mężczyzną spotkanym na czacie czy zasługuję na coś lepszego.
            ---------------tak chciałabym go poznać, nie wiem może zasługuje na kogos
            lepszego....

Czy mam aż do
            > stycznia nie wychodzić z domu czekać czy napisze czy nie, czy powinnam w tym
            > czasie biegać na randki i korzystać z uciech życia.
            ----------------------jesli mi się trafi randka to pójde, tylko że ja sie rzadko
            na nie umawiam, bo jak już pisałam nie mam poprostu czasu.
            Niedawno miałam propozycje od araba...ale ja ich już wogóle na wstepie
            dyskwalifikuje ;D
            z uciech zycia korzystam---------mam hobby, bardzo czasochłonne!
    • lew_ Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 05.09.09, 10:36
      Joasiek wez zajrzyj na poczte,ja teraz nie moge tu pisac bo mam klientow
      • katharina-to-ja Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 05.09.09, 11:45
        joasiek wyslalam Ci @ tam masz opisana moja znajomosc
        • joasiek75 Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 05.09.09, 18:15
          wielkie dzięki, odpisałam :)
          • katharina-to-ja Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 05.09.09, 22:48
            przeczytalam i rowniez odpisalam :)
    • marisse Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 05.09.09, 19:17
      Z facetem poznanym przez neta za miesiąc biorę ślub. Jesteśmy ze sobą bardzo szczęśliwi i bardzo do siebie pasujemy. Ale wcześniej miałam kilka gorszych trafień, ale to samo odnosi się do facetów poznawanych w realu. Tak więc nie ma reguł. Ze swojego doświadczenia wiem, że i tak najważniejsze jest spotkanie w realu. Przed nim lepiej zachować dystans i nie angażować się za bardzo. Pozdrawiam
      • joasiek75 Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 06.09.09, 10:27
        Własnie tak zamierzam zobić! Nie angazować się :)
    • dolly19 Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 05.09.09, 22:59
      dwa razy poznałam faceta przez internet. z pierwszym byłam 3
      miesiace, z drugim dwa. ogólnie w porzadku i nie zalowałam, ale
      pozniej troszke nie zgadzalismy sie w pogladach.
      spróbuj.
      powodzenia:)
      • joasiek75 Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 06.09.09, 10:27
        Spróbuje , bo jesli to wszystko prawda to jest tego wart!
        • zawszezabulinka Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 06.09.09, 11:30
          ja zagadalam do miejscowego,na fotce.pl i tak jestesmy juz prawie 2 lata :D
          • joasiek75 Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 06.09.09, 13:04
            Na miejscowym poznałam jednego informatyka, ale nam nie wyszło...
            Teraz próbuje na międzynarodowym.
            Zobaczymy...jestem dobrej myśli ...ale sie nie nakręcam ;)
            • green_basik Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 06.09.09, 13:14
              Internet to doskonałe miejsce dla oszustów i krętaczy.

Możesz tu być każdym.
              W internecie całe życie możesz mieć ileś tam lat i ukrywać żony byłe ( obecne );
              kochanki byłe ( obecne), gromadkę dzieci, a nawet ubytki fizyczne.

Doskonałe miejsce dla mitomanów.
              • joasiek75 Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 06.09.09, 16:03
                Dokładnie, biorę na to poprawkę !
    • rzmija Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 06.09.09, 15:38
      Poznałam swojego faceta przez net. Po 2 tyg pisania spotkaliśmy się. I tak się
      już spotykamy 3 lata. Sposób na poznanie kogoś taki jak inne, ani lepszy, ani
      gorszy. Wszak w knajpie/na uczelni/u znajomych też można poznać fajnego faceta
      albo dupka.
    • tooll ja tez:D 06.09.09, 15:58
      własnie na forum gazety:):) mądry, z poczuciem humoru i przystojny:)
      ideał:P:P:P:)
      • joasiek75 Re: ja tez:D 06.09.09, 16:05
        no tak Ty to masz szczęscie !Gratulacje!!! :D

Może dla mnie tez kiedys zaświeci słońce ;)
        • tooll Re: ja tez:D 06.09.09, 16:09
          Prawda mam szczescie:D:), no pewnie ze tak probuj probuj:)
        • bakejfii Re: ja tez:D 06.09.09, 16:12
          Ja poznalam i okazal sie psycholem jakich malo.Tak,ze odradzam goraco wszystkim
          dziewczynom.Nikomu nie wierzyc.Z drugiej strony moze siedziec nielada degenerat.
    • wsciekla_kotka86 Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 06.09.09, 19:43
      Tez tak myslalam, ze jest glupio poznac faceta przez internet... ale zmienilam
      zdanie :) "poznalismy" sie jakies osiem miesiecy temu na miedzynarodowej stronce
      i od dwoch miesiecy spedzamy razem wakacje u niego w kraju :) wszystko wskazuje
      na to, ze z tej maki bedzie chleb:)
      • fioretta_799 Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 07.09.09, 02:19
        Kotka, powiedz prosze co to za miedzynarodowa stronka.
    • marzannasz Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 06.09.09, 23:59
      Juz ponad 3 lata razem, poznalismy sie na randkach pl, ja 28 lenia sceptyczka,
      on gosc po przejsciach - rozwodnik 13 lat starszy, roznic wiele, podobienstw
      jeszcze wiecej.
      Po moich licznych doswiadczeniach na randkach, grzecznie odpisalam na jgo
      pierwszy list, ale byl wtedy jednym z wielu, a teraz jest tym jedynym, jestesmy
      zareczeni, 3 lata ze soba mieszkamy....nigdy nie wiesz gdzie i jak cie trafi,
      wiec probuj ....do skutku.
      • joasiek75 Re: Która z Was poznała fajnego faceta przez neta 07.09.09, 13:33
        Dokładnie, nigdy nie wiadomo gdzie i jak. U nas podobnie ja wielka
        sceptyczka...ech, on rozwodnik od 7lat. Różnica wieku akurat jak dla mnie 4lata.
        Próbuje...do skutku ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka