Dodaj do ulubionych

DOMAWIANIE

29.06.04, 17:28
Dziewczyny powiedzcie mi taka rzecz .Zamowienie regularne juz zlozylam ale
teraz mam pare zamowien i chcialabym to zalatwic jak najszybciej.Wiem ze jak
pojde do COK to za gotowke moge kupic rzeczy z katalogu , a czy moge np teraz
zamowic przez internet?czy moge te paczke odebrac w sklepie - jesli tak to
kiedy?I czy place wtedy gotowka czy tez mam kredyt?Prosze odpowiedzcie mi jak
najszybciej
Obserwuj wątek
    • jodarek1 Re: DOMAWIANIE 29.06.04, 17:34
      Spokojnie mozesz zamawiac sobie na odbior wlasny w COK-u kiedy chcesz, zwykle
      paczka jest 2 dni pozniej, czyli jak dzis zamowisz to bedziesz mogla odebrac w
      czwartek. W paczce bedzie faktura - zasada platnosci jest taka sama jak przy
      zamowieniu regularnym. Paczke odbiera sie nie w sklepie tylko w punkcie odbioru
      paczek.
      Pozdrawiam
      Joasia
      • konkubinka Re: DOMAWIANIE 29.06.04, 17:40
        dziekuje
        czyli punkt odbioru jest w COKu tak?
        wlasnie weszlam w internet i zobaczylam swoje saldo.Czy to jest wartosc
        zamowienia ktore zlozylam ?jesli tak to prawdopodobnie bedzie duzo brakow bo
        jest to duzo mniejsza kwota niz ta ktora widniala w czasie zamawiania.
        • kati_p Re: DOMAWIANIE 29.06.04, 17:47
          Kwota którą widzisz teraz, to wartość zamówienia, ale pomniejszona o Twój
          upust. Jednym słowem, jest to kwota do zapłaty, która pojawi się na fakturze.
          • konkubinka Re: DOMAWIANIE 29.06.04, 17:54
            acha no to rewelacja , ciekawe czego nie ma .Bardzo dziekuje wam za odpowiedzi
            i pozdrawiam
            Ania
            • pomyslowa Re: DOMAWIANIE 29.06.04, 17:57
              Wejdz sobie w internecie w Dane finansowe i tam powinna byc faktura. Zobaczysz
              co jest a czego nie ma...
              • jodarek1 Re: DOMAWIANIE 29.06.04, 18:00
                pomyslowa napisała:

> Wejdz sobie w internecie w Dane finansowe i tam powinna byc faktura.
                Zobaczysz
                > co jest a czego nie ma...

I to jest właśnie ta jedyna zaleta nowej strony (no może jeszcze szybsze
                wpisywanie produktów - 1 sztuka automatycznie) - można wejść do faktury i
                dokładnie obejrzeć sobie co jest a czego nie ma i ewentualnie przygotować się
                na zakupy w COK-u brakujących rzeczy.
                Pozdrawiam
                Joasia
                • konkubinka Re: DOMAWIANIE 29.06.04, 18:08
                  tzn ze na zamowieniu internetowym czegos nie ma a w sklepie moze byc?To ja juz
                  nie rozumiem tej polityki.
                  A teraz powiedzcie czy jezeli chce byc w programie twoj pewny start i wartosc
                  zamowienia byla taka jak trzeba a z powodu brakow jest mniejsza to sie zalapuje
                  czy nie?Pewnie nie ale gdzie tu jest logika?
                  • jodarek1 Re: DOMAWIANIE 29.06.04, 18:24
                    konkubinka napisała:

> tzn ze na zamowieniu internetowym czegos nie ma a w sklepie moze byc?To ja
                    juz
                    > nie rozumiem tej polityki.

Paczki są chyba pakowane w Garwolinie i zawsze może jakiegoś kosmetyku
                    zabraknąć, a w sklepie może być jeszcze z zapasów - często miałam taką sytuacje
                    że w paczce czegoś brakowało, więc kupowałam to w sklepie i od razu odwoływałam
                    z zamówienia.

> A teraz powiedzcie czy jezeli chce byc w programie twoj pewny start i wartosc
                    > zamowienia byla taka jak trzeba a z powodu brakow jest mniejsza to sie
                    zalapuje
                    >
                    > czy nie?Pewnie nie ale gdzie tu jest logika?

Mi się wydaje że się załapujesz nadal, bo choć w tej paczce zabrakło jakiś
                    produktów, to one cały czas są przez ciebie zamówione i dostaniesz je pewnie w
                    kolejnej paczce. No chyba że są to produkty z oferty netto czy oferty
                    internetowej - z nimi trzeba uważac, bo jak ich nie ma to koniec.

Pozdrawiam
                    Joasia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka