laurka-1 26.11.04, 09:57 zamówiłam ten zapach i nie wiem czy jest ładny podpowiedzcie co o nim sądzicie tj. blue for her Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiciunia5 Re: blue...co sądzicie 26.11.04, 12:58 Ja osobiście nie lubię tego zapachu, a co więcej uważam go za najgorszy ze wszystkich Avonowskich. Jednak wiem, że niektórym moim klientkom się podoba i go zamawiają. To zalezy od gustu pozdrawiam Odpowiedz Link
aga173 Re: blue...co sądzicie 30.11.04, 21:09 Nie gniewaj sie ale jak dla mnie i mojego męża to najgorszy zapach jaki wąchaliśmy. Odpowiedz Link
pomyslowa Re: blue...co sądzicie 01.12.04, 00:54 No ja nie bardzo rozumiem?? Gdzie tu logika?? Zamowilas nie znajac zapachu czy co?? Aha no i nazywajmy rzeczy po imieniu - Individual Blue Jak dla mnie zapach przecietny... Odpowiedz Link
agata781 Re: blue...co sądzicie 01.12.04, 09:43 Mnie osobiście zapach bardzo się podoba,mojemu facetowi zresztą też. Odpowiedz Link
sister52 Re: blue...co sądzicie 01.12.04, 13:09 Witam, ja nie lubię tego zapachu, jest przeciętny i na mojej skórze trzyma się parę chwil. Męska wersja tego zapachu jest beznadziejna, w ogóle nietrwała. Ogólnie seria IB jest chyba jedną z gorszych w Avonie. Mam jednak nadzieję, że Tobie zapach przypadnie do gustu, bo mam klientki, które za nim szaleją Gusta i guściki Odpowiedz Link