deanna1 28.04.06, 14:22 www.allegro.pl/item101116038_kosmetyki_100_ekologiczne.html ciekawe, jakie są ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linda6 Re: z Allegro 09.05.06, 12:32 w odpowiedzi na zapytanie otrzymałam bogatą ofertę z cennnikiem, jeszcze nie skorzystałam ale chyba się niedługo zdecyduję gdyż seria Weledy irysowa, która najbardziej mnie interesowała jest tańsza niż w aptece internetowej,w której dotąd kupowałam (krem irysowy: 43,50 zł w aptece, w ofercie 35 zł), poza tym jestem ze Szczecina i mogę odebrać osobiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiabed Re: z Allegro 09.05.06, 21:41 Ja tez dostalam cenniczek. poki co czekam z zamawianiem (na kase). brakuje mi troszke jednak opisow kosmetykow (rozszerzonych), bo nie znam wszystkich firm, a tym bardziej kosmeykow. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
melba_piszczykowa Re: z Allegro 12.05.06, 09:18 no wlasnie wlasnie... tez dostalam cennik tylko ze nie wszystkie kosmetyki ktore tam sa znam. postanowilam poszukac w internecie ale wychodzi na to ze chyba to sa kosmetyki niemieckie i nie maja polskich czy angielskich wersji stron internetowych... a ja z niemieckiego noga. :( moze ktoras z was by miala jakies informacje? albo umiala przetlumaczyc z niemieckiego? niektore sklady zerkalam (na przyklad emulsje na cellulit) i byly oki... tylko czy to INCI? firmy ktorych nie znam to: CMD, Fitne Gesundheits-Drogerie, Hildegard - Naturprodukte PJ, I&M, Martina Gebhardt, Santaverde, Tautropfen, Wellments Odpowiedz Link Zgłoś
alohaa Re: z Allegro 11.05.06, 10:51 ja z kolei porównywałam Logonę i jest też sporo tańsza (na szamponach farbach 10 PLN róznicy w porówaniu z Bionaturą, czyli sporo). Odpowiedz Link Zgłoś
asiabed Re: z Allegro 11.05.06, 21:08 sluchajcie, a te farby to cos w rodzaju henny w proszku, czy cosik innego? Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa co trzeba przetłumaczyc z niemieckiego? 12.05.06, 15:00 Wklejcie linki, zobacze co sie da zrobic;-) Odpowiedz Link Zgłoś
melba_piszczykowa Re: co trzeba przetłumaczyc z niemieckiego? 15.05.06, 10:57 kraxa dobra kobieto :)))))))))))))))) to ja dzisiaj zerkne i sprawdze co by trzeba bylo sprawdzic, powklejam linki :) tylko troszki pozniej..... melba Odpowiedz Link Zgłoś
melba_piszczykowa Re: co trzeba przetłumaczyc z niemieckiego? 24.05.06, 09:45 kraxa przepraszam za milczenie ale dopadlo mnie chorobsko niestety... jesli chodzi o niemieckie kosmetyki to na przyklad nie znam: marki CMD. i malo sie udalo znalezc na ten temat w internecie. na stronie www.natractiv.de/catalog/product_info.php?products_id=12871 wpisz w wyszukiwarke CMD, z tego co widze sa tam jakies sklady ale wszystko po niemiecku... jest jeszcze jedna strona ale nie wiem czy informacje sie nie dubluja www.best-of-bio.de/cmd-query_1.htm Fitne Gesundheits-Drogerie to jest chyba jakas seria Logony? www.hosseinpour-design.de/Pages/Page12.html www.bioladenol.de/fitne.htm Hildegard – Naturprodukte PJ niestety nie ma angielskojezycznej wersji, choc strona jest dosyc rozbudowana www.hildegard-kosmetik.com/index.html o kosmetykach I&M to w ogole nic nie znalazlam... za to o kosmetykach Martina Gebhardt znalazlam i po angielsku, wklejam dla tych ktorych to ewentualnie zainteresuje: www.martina-gebhardt-naturkosmetik.de/en/martina/index.php wszystkie marki wzielam z cennika tej pani z allegro :) Odpowiedz Link Zgłoś
melba_piszczykowa Re: co trzeba przetłumaczyc z niemieckiego? 26.05.06, 09:22 podbijam dla kraxy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa to ja przepraszam, zagapilam sie jakos 24.08.06, 15:27 Sluchajcie duzo tego, co konkretnie Wa przetlumaczyc z tych wklejonych stron??? Slady, czy opisy kosmetykow. co do CMD to absolutnie polecam serie z rokitnikiem- jest swietna!!!Piszcie co chcecie miec przetlumaczone- postaram sie w miare mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
mokta spóźniona opinia 13.05.06, 19:43 zamówiłam sobie szampon Natural Balance i paste mineralną z Logony. Wszystko nowe, nieotwierane i oryginalne. Szkoda tylko, że paczki wysyłane są w systemie: zamówisz do środy do godziny 11 - wysyłka w piątek. przymierzam sie do nowych zakupów : szamponu nabłyszczającego z Sante (natural Basic) pudru w kamieniu no. 1 Lavery pasty do zebów albo z Fitne albo z CDM (nie znalazłam składów) kremu do twarzy z sante Natural Basic z rokitnikiem i papayą. Odpowiedz Link Zgłoś
mokta no i zapomniałam... 13.05.06, 19:44 poproscie ta panią o cennik - duża oferta, Logona, Sante i Lavera po normalnych cenach a nie zawyzone o połowę. Odpowiedz Link Zgłoś
asiabed Re: z Allegro 23.05.06, 17:14 Zakupilam kosmetyki u tej Pai. jestem bardzo zadowoloa, ceny konkurencyjne - w porownaniu e sklepowymi, szyka i sprawna wysylka. super. Niestety Pani nie oeruje juz na te chwile ksmetykow z dr hauschki, ale co ta, jest tyle iny fajnych do wyboru :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
melba_piszczykowa Re: z Allegro 24.05.06, 08:21 a ja kupilam lavere :) rzeczywiscie szybka i mila obsluga, zamawialam tez mini szminke zeby wyprobowac i niestety jej nie bylo, a pani zwrocila pieniazki na konto w tempie blyskawicznym :) Odpowiedz Link Zgłoś
fyde Re: z Allegro 29.05.06, 08:56 Dostałam cennik i oczopląsu równocześnie;-)- nawet samoopalacz znalazłam:-) swoją drogą ciekawe na czym polega jego działanie;-) Lekier do paznkoci- kupowałyście kiedyś takie niby naturalne?Ja od kiedy jadę na nauturze nie mam kolorowych paznkokietków i szczerze mówiąc brakuje mi tego latem u stóp:/ No i chyba kupię podkład Sante, może ktoś już kiedyś miał? Odpowiedz Link Zgłoś
ashine linka do strony ze składami 01.06.06, 17:45 Przewertowałam stronki w poszukiwaniu składów nieznanych mi specyfików, na stronkach producetów niestety nie zawsze można je znaleźć (tak jest np. z Sante), no i mam - tylko niestety po niemiecku. www.visana.de/index.htm?id=447f092c847421 Składy są na samym dole pod wszystkimi opisami produktu Nie ma wszystkich marek oferowanych przez p. Adrianę, ale większość jest. Czy znacie może kosmetyki i&m z berlina? Polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
melba_piszczykowa Re: linka do strony ze składami 02.06.06, 15:54 ashine :) to samo wlasnie pisalam kilka postow wyzej w tym samym watku :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26078&w=41003621&a=42363307 moze kraxa znajdzie chwilke i zerknie... Odpowiedz Link Zgłoś
asiabed zamowienie 09.06.06, 19:55 Dziewczyny, robilyscie w tym tygodniu zamowienie u Tej Pani? Odpowiedz Link Zgłoś
asiabed Re: zamowienie 09.06.06, 22:48 Nadiu, dostalas odp?ja pisalam do Pani we wtorek i do dzis nie dostalam odpowiedzi na maila. zastanawiam sie czy cosik sie stalo, czy po prostu jestem taka niecierpliwa:0)jak dostaniesz odp, daj prosze znac. dzieki, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Re: zamowienie 12.06.06, 15:04 Dostałam odpowiedź w piątek:) Pani pisała, że mieli straszne zamieszanie i nie miała kiedy odpisać na maile. A Ty dostałaś odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
asiabed Re: zamowienie 12.06.06, 19:21 tak, dostalam - chyba w sobote. ciesze sie i czekam na kosmetyczki moje kochane:0) Dzieki za pamiec Nadia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jannowitz Re: z Allegro 13.06.06, 08:09 Witam! Ponieważ dzięki Wam dowiedziałam się o Pani Adrianie, spieszę donieść iż wczoraj dostałam przesysłkę z zamówionymi w ubiegłym tygodniu kosmetykami i wszystko odbyło się ok. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Re: z Allegro 13.06.06, 17:33 ja również donoszę, że zamówione przeze mnie kosmetyki, dzisiaj do mnie dotarły:) Odpowiedz Link Zgłoś
deanna1 :) 22.06.06, 22:27 cieszę się, że link się przydał ;) dostałam dziś mailem nowy cennik, jeżeli ktoś chciałby moge przesłać a oto inne ciekawostki z allegro czarne mydło www.allegro.pl/item109985763_nowosc_afrykanskie_czarne_mydlo_z_maslem_shea.html zielona glinka Argital www.allegro.pl/item109287007_wieczna_mlodosc_uroda_i_zdrowie_hit_w_polsce.html u tej osoby są też inne kosmetyki Argital, niestety nazwa Argital nie jest podana w tytule ani opisie aucji, trzeba się przypatrywać zdjęciom... mydło marsylskie dużo taniej niż w mydlarniach www.allegro.pl/item111302114_mydlo_marsylskie.html Alterra www.allegro.pl/search.php?string=alterra i trochę off topic - eko laczki :D www.allegro.pl/item111444162_klapki_ekologiczne_z_konopi_podeszwa_z_przetw_opon.html Odpowiedz Link Zgłoś
mycha664 Re: :) 23.06.06, 09:17 Na stronie sprzedawcy czarnego mydła afrykańskiego napisano: "wytwarzane ręcznie z 100% NATURALNYCH oczyszczonych surowców". Po pierwsze z oczyszczonych surowców? - czytaj rafinowanych! Po drugie ręcznie? - i jest takie równiutkie i gładkie. Widać, że jt. mydło z dwudzielnej formy, z której zostało bardzo szybko, po zastosowaniu utwardzaczy i schłodzeniu wyjęte. Mydło Marsylskie wygląda najbardziej naturalnie, aczkolwiek nie podano składu. Gratulacje dla wytwórcy, któremu udało się uzyskać tak głeboki wzór nie stosując do produkcji mydła żadnych utwardzaczy. Brawo! Dla eko laczków proponuję nazwę japonki - oponki. ~;) Odpowiedz Link Zgłoś
deanna1 czarne mydło 23.06.06, 09:39 za szybko poszło :/ najbardziej zdziwiła mnie informacja, że po użyciu tego mydła "skóra zdobędzie ponadto poszukiwany ciemniejszy koloryt" myje czy brudzi???? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
melba_piszczykowa Re: czarne mydło 23.06.06, 14:08 no moze tu chodzi o cos w rodzaju samoopalacza... w kazdym razie w innym watku juz mialysmy watpliwosci co do tego afrykanskiego mydla. Odpowiedz Link Zgłoś
filuterna Re: czarne mydło 23.06.06, 20:18 melba... podałabyś link do tego watku o mydle??? proszę..........ja mam nieprzyjemne doświadczenia z czarnym mydłem. Odpowiedz Link Zgłoś
melba_piszczykowa Re: czarne mydło 26.06.06, 11:21 prosze bardzo: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26078&w=43231322&a=43231322 a co to za nieprzyjemne doswiadczenia? napisz koniecznie tam w watku Odpowiedz Link Zgłoś
paczus7 Re: czarne mydło 22.08.06, 09:47 Czyta pani z kosmetykami naturalnymi jeszcze sprzedaje na allegro?? bo chciałam skorzystać, ale ten adres już nieaktualny jest. Wiecie może dlaczego?? Odpowiedz Link Zgłoś
filuterna Re: czarne mydło 22.08.06, 13:03 chyba nie sprzedaje, bo ma e-sklepik: apmp.natura.xip.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś