Dodaj do ulubionych

ZŁOTY CIEŃ LUB KREDKA DO POWIEK

25.11.05, 19:26
Poszukuję cienia lub kredki o złotawym lub złotym odcieniu big_grin
Czy ktoś może mi opisać następujące odcienie? :
1. Metaliczna kredka - Bronzing
2. Cień Perfect Wear - Moonstone, Perfect Petal i Peach Champagne
3. Uniwersalna kredka Arabian Glow - Sunny Bronze(czy jest trwała i sie nie wałkuje?, podobno do ust jest beznadziejna..) Który odcień jest najbardziej złoty?
Chciałabym uzyskać makijaż podobny do tego, jaki ma modelka na okładce kat. 13/2005.
pozdrawiam i dziekuję bardzo za odpowiedzi big_grin
Obserwuj wątek
    • karioka1985 Re: ZŁOTY CIEŃ LUB KREDKA DO POWIEK 25.11.05, 19:34
      jeśłi chcesz taki odcien jak ma modelka to najbardziej zbliżony będzie chyba
      moonstone (przynajmniej na moich powiekach). pink champ. jest jasny, u mnie
      transparentny lekko. perfect petal ma odcień brązu jasnego z drobinkami ( jak
      się uprzeć to moze są złote)kredka bronzing to w moim odczuciu wymieszanie
      koloru moonstone i perfect petal. sunny bronze jest faktycznie "najbardziej"
      złote. taki ciepły kolor z błyszczącymi drobinkami. no ale u mnie ta kredka nie
      ma szans (zbiera się w załamaniu powieki). ale mam na przykład klientke, której
      bardzo pasuje i która ciągle jej używa. pozdrawiam.
      • avon_fanka MOONSTONE - czy ma błyszczące drobinki? 25.11.05, 19:56
        • avon_fanka Re: MOONSTONE - taki jak w kat. 11/2005 ? 25.11.05, 20:02
          Czy jest ten cień podobny w rzeczywistosci do tego w kat. 11/2005, na str.42, tam jest taki rozmazany?

Wiem, ze mam strasznie duzo pytań ale zależy mi na uzyskaniu ładnego makijażu na nadchodzącego Sylwestra big_grin
          • isa666 Bronzing 26.11.05, 09:24
            Załozyłam własny wątek o tym odcieniu Metalicznej kredki smile
          • karioka1985 Re: MOONSTONE - taki jak w kat. 11/2005 ? 26.11.05, 10:13
            moonstone ma błyszczące drobinki ale nie taki całkiem złote. bardziej brązowo-
            srebrne. małe. jest podobny do tego w 11 ale ni błyszczy się tak jak tamten.
            uważam, że jest bardzo fajny. to mój ulubiony. maluję się zazwyczaj tylko w
            odcieniach brązu, beżu. odkąd mam ten cień to inne poszły w "odstawkę". trwały,
            ładny kolor, fajnie się mieni, na tyle delkiatnie że jest właściwie uniwerslny.
    • justa_79 Re: ZŁOTY CIEŃ LUB KREDKA DO POWIEK 26.11.05, 14:30
      avon_fanka napisała:
      > 3. Uniwersalna kredka Arabian Glow - Sunny Bronze(czy jest trwała i sie nie
      > wałkuje?, podobno do ust jest beznadziejna..)

na powiekach jest jeszcze bardziej beznadziejna, bo usta tylko wysusza, a na
      powiekach wałkuje się i spływa.
    • jouka2 Re: ZŁOTY CIEŃ LUB KREDKA DO POWIEK 26.11.05, 19:47
      Wiesz... z pewna taka niesmialoscia, ale jesli nie jestes uprzedzona do
      kosmetykow Oriflame, maja tam teraz przesliczny zloty cien w serii Giordani,
      naprawde polecam :o)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka