Dodaj do ulubionych

Multikino w Galaxy

IP: *.skane.se 21.02.04, 21:03
Niedlugo otwarcie multikina w Galaxy.Oj poleci Delfin , poleci.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jo Re: Multikino w Galaxy IP: 212.14.59.* 22.02.04, 20:17
      Nie poleci,nie poleci.
    • marcooos Re: Multikino w Galaxy 22.02.04, 20:41
      Czemu ma poleciec. Przestawia sie na bardziej ambitny repertuar i wspaniale.
      Wreszcie mozna bedzie obejrzec fajne produkcje ktore nie ida schematem chcieli
      go zabic a on uciekl.
      Pasc to moze takie zamkowe gdzie teraz leca ambitne produkcje bo tam warunki
      ogladania sa zenujace. A Delfin jest fajnie wyremontowany, sredniej wielkosci
      salka - razem z Pionierem maja szanse sie utrzymac wlasnie na bardziej ambitnym
      kinie czego im zreszta serdecznie zycze
      • tenzprzeciwkacomakotairower Re: Multikino w Galaxy 23.02.04, 14:39
        marcooos napisał:

> Pasc to moze takie zamkowe gdzie teraz leca ambitne produkcje bo tam warunki
        > ogladania sa zenujace. A Delfin jest fajnie wyremontowany, sredniej wielkosci
        > salka - razem z Pionierem maja szanse sie utrzymac wlasnie na bardziej
        ambitnym
        > kinie czego im zreszta serdecznie zycze

Zenujace warunki do ogladania dla kazdego kto ma powyzej 175 cm wzrostu to ma
        wlasnie Delfin. Nawet batem nikt wiecej mnie tam nie zagoni!
        • Gość: zenek Re: Multikino w Galaxy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 21:06
          Jak nie wymienia tych koszmarnych foteli to poleci i to z hukiem!!!
          • Gość: MICHAL Re: Multikino w Galaxy IP: *.proxy.mas.lu.se / *.skane.se 25.02.04, 03:35
            Foteli nie wymienia.Poleci z hukiem.
        • wodni.k Re: Multikino w Galaxy 25.02.04, 09:48
          > tenzprzeciwkacomakotairower napisał:
          > Zenujace warunki do ogladania dla kazdego kto ma powyzej 175 cm wzrostu to ma
          > wlasnie Delfin. Nawet batem nikt wiecej mnie tam nie zagoni!

Tu musze przyznac rację chociaz podejrzewam, ze przy moich prawie 2 m to każde
          kino bedzie niewygodne. Ostatnio z Władcy Pierścieni wychodziłem poskładany.
          Pomimo to lubie Delfin, moze dlatego, że było to moje kino od zawsze. Miałem w
          młodości równie blisko do Delfina jak i do Colosseum. Ostał sie tylko Delfin.

Zresztą kto wie jak bedzie w multikinie? Może okazać się, że fotele są nie
          mniej koszmarne i kicha. Mam nadzieje, że Delfin przetrwa.
        • Gość: Paweł Re: Multikino w Galaxy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 13:39
          Pierwsze 7 rzedow ma wiecej miejsca na nogi. Po drugie w malych salach w
          Hieliosie tez jest bardzo malo miejsca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka