Gość: MICHAL IP: *.skane.se 21.02.04, 21:03 Niedlugo otwarcie multikina w Galaxy.Oj poleci Delfin , poleci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jo Re: Multikino w Galaxy IP: 212.14.59.* 22.02.04, 20:17 Nie poleci,nie poleci. Odpowiedz Link Zgłoś
marcooos Re: Multikino w Galaxy 22.02.04, 20:41 Czemu ma poleciec. Przestawia sie na bardziej ambitny repertuar i wspaniale. Wreszcie mozna bedzie obejrzec fajne produkcje ktore nie ida schematem chcieli go zabic a on uciekl. Pasc to moze takie zamkowe gdzie teraz leca ambitne produkcje bo tam warunki ogladania sa zenujace. A Delfin jest fajnie wyremontowany, sredniej wielkosci salka - razem z Pionierem maja szanse sie utrzymac wlasnie na bardziej ambitnym kinie czego im zreszta serdecznie zycze Odpowiedz Link Zgłoś
tenzprzeciwkacomakotairower Re: Multikino w Galaxy 23.02.04, 14:39 marcooos napisał: > Pasc to moze takie zamkowe gdzie teraz leca ambitne produkcje bo tam warunki > ogladania sa zenujace. A Delfin jest fajnie wyremontowany, sredniej wielkosci > salka - razem z Pionierem maja szanse sie utrzymac wlasnie na bardziej ambitnym > kinie czego im zreszta serdecznie zycze Zenujace warunki do ogladania dla kazdego kto ma powyzej 175 cm wzrostu to ma wlasnie Delfin. Nawet batem nikt wiecej mnie tam nie zagoni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Multikino w Galaxy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 21:06 Jak nie wymienia tych koszmarnych foteli to poleci i to z hukiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: Multikino w Galaxy IP: *.proxy.mas.lu.se / *.skane.se 25.02.04, 03:35 Foteli nie wymienia.Poleci z hukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wodni.k Re: Multikino w Galaxy 25.02.04, 09:48 > tenzprzeciwkacomakotairower napisał: > Zenujace warunki do ogladania dla kazdego kto ma powyzej 175 cm wzrostu to ma > wlasnie Delfin. Nawet batem nikt wiecej mnie tam nie zagoni! Tu musze przyznac rację chociaz podejrzewam, ze przy moich prawie 2 m to każde kino bedzie niewygodne. Ostatnio z Władcy Pierścieni wychodziłem poskładany. Pomimo to lubie Delfin, moze dlatego, że było to moje kino od zawsze. Miałem w młodości równie blisko do Delfina jak i do Colosseum. Ostał sie tylko Delfin. Zresztą kto wie jak bedzie w multikinie? Może okazać się, że fotele są nie mniej koszmarne i kicha. Mam nadzieje, że Delfin przetrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Multikino w Galaxy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 13:39 Pierwsze 7 rzedow ma wiecej miejsca na nogi. Po drugie w malych salach w Hieliosie tez jest bardzo malo miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś