Dodaj do ulubionych

Depilacja intymna .

14.10.04, 07:46
Najlepiej to zrobi Twoj ukochany facet.
Pa, Nicola
Obserwuj wątek
    • lollitka Re: Depilacja intymna . 14.10.04, 11:48
      Jak to? On mi proponowal, ale raz ze sie troszke wstydze a dwa ze niby jak jemu
      sie to uda zeby nie bylo tego, czego nie cierpie i boje sie - bolesne,
      krwawiace zaciecia i krostki??
      • agusia101 Re: Depilacja intymna . 15.10.04, 17:08
        Bałabym sie oddac moje "lono"w jego rece oczywiscie jezeli by w nich mial
        maszynke,a to z tego powodu ze sama mam problemy z depilacja.Wyglada to tak ze
        mam pelno krostek itd.skaleczenia, mimo ze gole sie"z wlosem" a wy dziewczyny
        jak sobie radzicie?
        • owlosiony Re: Depilacja intymna . 15.10.04, 21:59
          Ja golę mojej dziewczynie pod włos ;)
          Jest wtedy o wiele gładsza ale trzeba to robić bardzo delikatnie i zawsze nową
          maszynką.
          • don_p Re: Depilacja intymna . 18.10.04, 16:40
            Jakiś czas temu udało mi się namówić moją żonę do depilowania. Wosk jest
            koszmarnie bolesny, podobnie depilator. Z kremami depilującymi trzeba uważać -
            są skuteczne, o ile nie powodują podrażnień (kewestia baaaardzo indywidualna).
            Używamy zazwyczej maszynki i żelu do golenia (najlepiej nawilżającego)
            albo .... odżywki do włosów. Tak, tak... To nie pomyłka. Idealnie zmiękcza
            włoski i jednocześnie nawilża skórę. Przy goleniu oczywiście konieczna jest
            daleko idąca ostrożność. Golimy najpierw z włosem, a następnie DELIKATNIE pod
            włos. Oczywiście OSTRĄ, NIEZUŻYTĄ maszynką. Na koniec polecam balsam lub wodę
            po goleniu. Życzę miłych wrażeń...
    • a.kol Re: Depilacja intymna . 20.10.04, 16:32
      Polecam krem do depilacji Veet do skóry wrażliwej, pensetę i
      ukochanego ...Można wyczarować cuda :-)

A.
    • jszafranski Re: Depilacja intymna . 22.10.04, 13:20
      eurofabrika_com napisał:

> Najlepiej to zrobi Twoj ukochany facet.
      > Pa, Nicola

tobie tez to robi jej ukochany facet ?
      • lemuria Re: Depilacja intymna . 01.11.04, 10:26
        A ja sobie w wanience.. wszysko jest ładnie 'zmiękczone'... pianka Gilette
        (nawilże i łądnie pachnie...) + maszynka (ostra...nie ma co sie szarpać..) i
        delikatniutko.. przyznam szczerze że polubiłam... całkiem przyjemna sprawa, a
        jakie potem fajne uczucie:) Czy odrasta? no wiadomo ze tak, ale nie jest ot
        jakieś zastraszajace tempo, a przede wsystkim nei widze żeby włoski stały sie
        jakieś strasznie mocne...moze trochę. krostek nie mam..kiedyś 'na przodzie'
        miałam (z tyłu zawsze było ok) .. ale wystarczyło ze zaczęłam używać duuużej
        ilości pianki...:)
        • kumys Re: Depilacja intymna . 04.11.04, 01:13
          po goleniu, najlepiej jest uzyc plynu ogorkowego lub nivea Men After Shave -
          jest rewelacyjny i nie piecze, lagodzi wszystko
          a po wszystkim najlepiej by partner polizal i nawilzyl slina, to dopiero
          lagodzi wszystko.......
        • nati.silva Depilacja intymna . 09.01.05, 11:49
          Proszeeeee ratuj mnie:(Od prawie 3 lat depiluje te miejsca i nie znalazlam
          jeszcze sposobu po ktorym wloski nie odrastaly by na 2 dzien,by nie bylo
          czerwonych krostek:(Glupio sie z tym czuje:(Poradz cos...
    • olga15 Re: Depilacja intymna . 30.12.04, 15:17
      Dziewczyny najlepsza na wszelki dyskomfort po goleniu jest oliwka dla dzieci.
      Polecam :)
      • joasia222 Re: Depilacja intymna . 02.01.05, 13:34
        Ja sie golę co dzień i nie mam żadnych problemów w postaci krostek itp.
        • cipkofil [...] 08.01.05, 16:44
          Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
          • edytkaaa1 recepta na krostki po goleniu 09.01.05, 17:35
            najlepiej po goleniu posmarowac te miejsca kremem do golenia,nastepnie kremem
            nawilzajacym a pozniej woda po goleniu(nie piecze) i wtedy nie swedzi i nie ma
            zadnych krostek. a jezeli chodzi o sama depilacje to zgadzam sie!!!najlepiej
            robi to ukochany facet:) !!!
    • enigma22 Re: Depilacja intymna . 09.02.05, 08:05
      pewnie że najlepiej mój zawsze goli mni nogi, miejsc intymne....taka wspólna
      zabawa w łazience to czysta przyjemność :D a potem jeszcze większa....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka