eurofabrika_com 14.10.04, 07:46 Najlepiej to zrobi Twoj ukochany facet. Pa, Nicola Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lollitka Re: Depilacja intymna . 14.10.04, 11:48 Jak to? On mi proponowal, ale raz ze sie troszke wstydze a dwa ze niby jak jemu sie to uda zeby nie bylo tego, czego nie cierpie i boje sie - bolesne, krwawiace zaciecia i krostki?? Odpowiedz Link
agusia101 Re: Depilacja intymna . 15.10.04, 17:08 Bałabym sie oddac moje "lono"w jego rece oczywiscie jezeli by w nich mial maszynke,a to z tego powodu ze sama mam problemy z depilacja.Wyglada to tak ze mam pelno krostek itd.skaleczenia, mimo ze gole sie"z wlosem" a wy dziewczyny jak sobie radzicie? Odpowiedz Link
owlosiony Re: Depilacja intymna . 15.10.04, 21:59 Ja golę mojej dziewczynie pod włos ;) Jest wtedy o wiele gładsza ale trzeba to robić bardzo delikatnie i zawsze nową maszynką. Odpowiedz Link
don_p Re: Depilacja intymna . 18.10.04, 16:40 Jakiś czas temu udało mi się namówić moją żonę do depilowania. Wosk jest koszmarnie bolesny, podobnie depilator. Z kremami depilującymi trzeba uważać - są skuteczne, o ile nie powodują podrażnień (kewestia baaaardzo indywidualna). Używamy zazwyczej maszynki i żelu do golenia (najlepiej nawilżającego) albo .... odżywki do włosów. Tak, tak... To nie pomyłka. Idealnie zmiękcza włoski i jednocześnie nawilża skórę. Przy goleniu oczywiście konieczna jest daleko idąca ostrożność. Golimy najpierw z włosem, a następnie DELIKATNIE pod włos. Oczywiście OSTRĄ, NIEZUŻYTĄ maszynką. Na koniec polecam balsam lub wodę po goleniu. Życzę miłych wrażeń... Odpowiedz Link
a.kol Re: Depilacja intymna . 20.10.04, 16:32 Polecam krem do depilacji Veet do skóry wrażliwej, pensetę i ukochanego ...Można wyczarować cuda :-) A. Odpowiedz Link
jszafranski Re: Depilacja intymna . 22.10.04, 13:20 eurofabrika_com napisał: > Najlepiej to zrobi Twoj ukochany facet. > Pa, Nicola tobie tez to robi jej ukochany facet ? Odpowiedz Link
lemuria Re: Depilacja intymna . 01.11.04, 10:26 A ja sobie w wanience.. wszysko jest ładnie 'zmiękczone'... pianka Gilette (nawilże i łądnie pachnie...) + maszynka (ostra...nie ma co sie szarpać..) i delikatniutko.. przyznam szczerze że polubiłam... całkiem przyjemna sprawa, a jakie potem fajne uczucie:) Czy odrasta? no wiadomo ze tak, ale nie jest ot jakieś zastraszajace tempo, a przede wsystkim nei widze żeby włoski stały sie jakieś strasznie mocne...moze trochę. krostek nie mam..kiedyś 'na przodzie' miałam (z tyłu zawsze było ok) .. ale wystarczyło ze zaczęłam używać duuużej ilości pianki...:) Odpowiedz Link
kumys Re: Depilacja intymna . 04.11.04, 01:13 po goleniu, najlepiej jest uzyc plynu ogorkowego lub nivea Men After Shave - jest rewelacyjny i nie piecze, lagodzi wszystko a po wszystkim najlepiej by partner polizal i nawilzyl slina, to dopiero lagodzi wszystko....... Odpowiedz Link
nati.silva Depilacja intymna . 09.01.05, 11:49 Proszeeeee ratuj mnie:(Od prawie 3 lat depiluje te miejsca i nie znalazlam jeszcze sposobu po ktorym wloski nie odrastaly by na 2 dzien,by nie bylo czerwonych krostek:(Glupio sie z tym czuje:(Poradz cos... Odpowiedz Link
olga15 Re: Depilacja intymna . 30.12.04, 15:17 Dziewczyny najlepsza na wszelki dyskomfort po goleniu jest oliwka dla dzieci. Polecam :) Odpowiedz Link
joasia222 Re: Depilacja intymna . 02.01.05, 13:34 Ja sie golę co dzień i nie mam żadnych problemów w postaci krostek itp. Odpowiedz Link
cipkofil [...] 08.01.05, 16:44 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
edytkaaa1 recepta na krostki po goleniu 09.01.05, 17:35 najlepiej po goleniu posmarowac te miejsca kremem do golenia,nastepnie kremem nawilzajacym a pozniej woda po goleniu(nie piecze) i wtedy nie swedzi i nie ma zadnych krostek. a jezeli chodzi o sama depilacje to zgadzam sie!!!najlepiej robi to ukochany facet:) !!! Odpowiedz Link
enigma22 Re: Depilacja intymna . 09.02.05, 08:05 pewnie że najlepiej mój zawsze goli mni nogi, miejsc intymne....taka wspólna zabawa w łazience to czysta przyjemność :D a potem jeszcze większa.... Odpowiedz Link